Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Jom Pi DSA 2012

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by lanunselat on Thu Feb 09, 2012 10:37 am

Yang Questionnaires soalan B?

lanunselat
Staff Sargent
Staff Sargent

Posts : 297
Join date : 26/05/2010

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Thu Feb 09, 2012 10:58 am

yup! scroll down ada civie kat bawah tu..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by arizan on Thu Feb 09, 2012 12:34 pm

pasti tak lepas punya.... DSA 2012..... mesti best seperti DSA 2010...

arizan
Sergeant
Sergeant

Malaysia
Mymil
Posts : 155
Reputation : 36
Join date : 26/09/2011
Age : 35
Location : kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by Faceman on Tue Mar 06, 2012 9:17 pm

wa ni student,,boleh ke masuk? kalau register pun ,,tapi tak buleh masuk,,masalah jgak en?? wa teringin nak tgk DSA 12,,


kang wa kempunan
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by Faceman on Tue Mar 06, 2012 9:19 pm

wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Wed Mar 07, 2012 4:30 am

Faceman wrote:wa ni student,,boleh ke masuk? kalau register pun ,,tapi tak buleh masuk,,masalah jgak en?? wa teringin nak tgk DSA 12,,


kang wa kempunan

faceman ko cuba tolong tepon sekretariat DSA tu. Dari pengalaman lepas nampak ramai jugak student pakai matrik card dan budak sekolah beruniform masuk. Ko cuba tanya macamana nak masuk fasal kat website memang utk pengunjung professional aja, so tak leh nak jawab.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by tin on Wed Mar 07, 2012 4:43 am

mumuchi wrote:
faceman ko cuba tolong tepon sekretariat DSA tu. Dari pengalaman lepas nampak ramai jugak student pakai matrik card dan budak sekolah beruniform masuk. Ko cuba tanya macamana nak masuk fasal kat website memang utk pengunjung professional aja, so tak leh nak jawab.

student? lg senang.

pinjam jer uniform PKBM kawan pastu pakai.

tp pegi masa last day jer taww...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by yaminz on Wed Mar 07, 2012 5:07 am

Da register, tp xda response...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Wed Mar 07, 2012 5:28 am

yaminz wrote:Da register, tp xda response...

dia waktu register patut kasi dah no pendaftaran lepas tu hantar confirmation email..ko tak dapat ke Question

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by yaminz on Wed Mar 07, 2012 5:33 am

mumuchi wrote:
yaminz wrote:Da register, tp xda response...

dia waktu register patut kasi dah no pendaftaran lepas tu hantar confirmation email..ko tak dapat ke Question

xda pun bro... huhuhuhu
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Wed Mar 07, 2012 5:35 am

try again la itu macam..prosed tak habeh tu..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by marc_zman on Wed Mar 07, 2012 5:40 am

Faceman wrote:wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget

org lain wa tak tau, tapi kalu wa.. DSA = dekat ngan opis jer.. naik kereta & jalan kaki dah sampai.. LIMA plak.. tahun ni 1st time sampai.. tu pun coz wa ada keje rasmi kat langkawi masa tu + member kompeni pi register & buatkan tag .. tiada kos yg ditanggung atas perbelanjaan sendiri.. ekekekeee

geng2 lain mungkin lain citer mereka.. silap2 2x5

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by yaminz on Wed Mar 07, 2012 6:14 am

marc_zman wrote:
Faceman wrote:wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget

org lain wa tak tau, tapi kalu wa.. DSA = dekat ngan opis jer.. naik kereta & jalan kaki dah sampai.. LIMA plak.. tahun ni 1st time sampai.. tu pun coz wa ada keje rasmi kat langkawi masa tu + member kompeni pi register & buatkan tag .. tiada kos yg ditanggung atas perbelanjaan sendiri.. ekekekeee

geng2 lain mungkin lain citer mereka.. silap2 2x5

2la pasal bro, da la dkt ngan opis jea...
Kalo rajin jalan kaki, kalo malas naik star lrt... ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by standupper on Wed Mar 07, 2012 6:32 am

yaminz wrote:
marc_zman wrote:
Faceman wrote:wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget

org lain wa tak tau, tapi kalu wa.. DSA = dekat ngan opis jer.. naik kereta & jalan kaki dah sampai.. LIMA plak.. tahun ni 1st time sampai.. tu pun coz wa ada keje rasmi kat langkawi masa tu + member kompeni pi register & buatkan tag .. tiada kos yg ditanggung atas perbelanjaan sendiri.. ekekekeee

geng2 lain mungkin lain citer mereka.. silap2 2x5

2la pasal bro, da la dkt ngan opis jea...
Kalo rajin jalan kaki, kalo malas naik star lrt... ekekekeke

Kalau wa, cakap kat bos nak pegi.. so company tanggung ler he he.. maksudnya jalan mudah cari kerjaya dengan bidang yang ada kaitan dengan event macam nie, so sampai tak larat nak pegi.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by yaminz on Wed Mar 07, 2012 7:23 am

standupper wrote:
yaminz wrote:
marc_zman wrote:
Faceman wrote:wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget

org lain wa tak tau, tapi kalu wa.. DSA = dekat ngan opis jer.. naik kereta & jalan kaki dah sampai.. LIMA plak.. tahun ni 1st time sampai.. tu pun coz wa ada keje rasmi kat langkawi masa tu + member kompeni pi register & buatkan tag .. tiada kos yg ditanggung atas perbelanjaan sendiri.. ekekekeee

geng2 lain mungkin lain citer mereka.. silap2 2x5

2la pasal bro, da la dkt ngan opis jea...
Kalo rajin jalan kaki, kalo malas naik star lrt... ekekekeke

Kalau wa, cakap kat bos nak pegi.. so company tanggung ler he he.. maksudnya jalan mudah cari kerjaya dengan bidang yang ada kaitan dengan event macam nie, so sampai tak larat nak pegi.

susah gak nak p sebenar nyer... huhuhu
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by Faceman on Wed Mar 07, 2012 7:46 am

untung la mike dpt pergi exibition,,siap ditanggung company..lps grad nty wa nk korje dgn company mike lahh,,hahaha boleh travel en??
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by Faceman on Wed Mar 07, 2012 7:50 am

otai2 boleh agak tak berapa budget,,RM800??1500??2000??ke 5k baru cukup ekekeekek
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by standupper on Wed Mar 07, 2012 7:58 am

yaminz wrote:
standupper wrote:
yaminz wrote:
marc_zman wrote:
Faceman wrote:wa ada soalan cepumas,, mcmmne otai2 sekalian rancang jadual dan arrange budget untuk pergi exibition cthnyerr LIMA,Singapore Air Show,Bridex etc,,

kasi schedule and budget detail@expenses,,tahun depan wa mau g LIMA..kalu kasi contoh perbelanjaan masa exibition yg lepas2 pon bolehh..wa nk wat budget

org lain wa tak tau, tapi kalu wa.. DSA = dekat ngan opis jer.. naik kereta & jalan kaki dah sampai.. LIMA plak.. tahun ni 1st time sampai.. tu pun coz wa ada keje rasmi kat langkawi masa tu + member kompeni pi register & buatkan tag .. tiada kos yg ditanggung atas perbelanjaan sendiri.. ekekekeee

geng2 lain mungkin lain citer mereka.. silap2 2x5

2la pasal bro, da la dkt ngan opis jea...
Kalo rajin jalan kaki, kalo malas naik star lrt... ekekekeke

Kalau wa, cakap kat bos nak pegi.. so company tanggung ler he he.. maksudnya jalan mudah cari kerjaya dengan bidang yang ada kaitan dengan event macam nie, so sampai tak larat nak pegi.

susah gak nak p sebenar nyer... huhuhu

Moralnya.... jadi ler boss!
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by standupper on Wed Mar 07, 2012 8:28 am

Faceman wrote:otai2 boleh agak tak berapa budget,,RM800??1500??2000??ke 5k baru cukup ekekeekek

Kos kalau pegi Langkawi untuk awam pada 2013, kiraan bajet tetap untuk flight, hotel, transport, makan-minum jer. Harga dah boleh jangka.

Kos bertambah luar jangka bila rambang mata nak shopping untuk souvenir di booth pameran (Baju RM30-50, patch, Keychain etc), shooping lain beli ceklat, atau pergi ke tempat-tempat tarikan berbayar yg lain, Gunung Mat Chincang, Kilim atau Pantai Chenang. Jadi kalau nak pegi pelan ler selain masuk kawasan pameran yang segmen aerospace dibuka pada dua hari terakhir, tengok airshow free jer hari-hari dari luar sama ada di Bukit Pemandangan Indah atau sepanjang jalan ke Pantai Chenang. Segmen Maritim takde masalah, open daily termasuk lawatan ke Kapal.

avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by kerambit75 on Fri Mar 09, 2012 4:16 am

Alhamdulilah pendaftaran dah selesai

Faceman,
lakukan apa yg termampu dan 'ayat'lah apa yg terbaik agar dapat masuk ke DSA
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by the_killer on Fri Mar 09, 2012 4:41 am

nak tanye: orang awam leh ker masuk? kena daftar jugak?

tarikh bila sesuai untuk orang awam leh masuk?
avatar
the_killer
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 267
Reputation : 30
Join date : 20/07/2011

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by kerambit75 on Fri Mar 09, 2012 4:51 am

the_killer wrote:nak tanye: orang awam leh ker masuk? kena daftar jugak?

tarikh bila sesuai untuk orang awam leh masuk?

Pandai goreng mmg boleh masuk bro..heheh DSA xde hari trade mcm LIMA..kalau dah ada pas hari2 boleh masuk
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Fri Mar 09, 2012 4:53 am

Secara ketatnya orang awam dibenarkan masuk jika dalam industri berkenaan. kad perniagaan jadi pertaruhan.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by tin on Fri Mar 09, 2012 4:59 am

mumuchi wrote:Secara ketatnya orang awam dibenarkan masuk jika dalam industri berkenaan. kad perniagaan jadi pertaruhan.

kad kawen tidak diterima aaa... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by mumuchi on Fri Mar 09, 2012 5:02 am

baca betul-betul...












sebelum den powerwoot mike

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by marc_zman on Fri Mar 09, 2012 5:06 am

tin wrote:
mumuchi wrote:Secara ketatnya orang awam dibenarkan masuk jika dalam industri berkenaan. kad perniagaan jadi pertaruhan.

kad kawen tidak diterima aaa... What a Face

kat fb dia dah mula menjiwang-jiwang.. kat mymil plak dah mula sebut pasal kad kawin.. mungkinkah dlm tempoh terdekat ni kita, geng2 mymil.. bakal menerima kad jemputal walimatul urus inche tin? amin amin amin..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jom Pi DSA 2012

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum