Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171929 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Nur Amalina Che Bakri

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by powerw00t on Fri Jan 06, 2012 7:20 am

venez wrote:
mumuchi wrote:macam bini aku cakap dan power sebut kat atas, kalau setakat kutuk fasal dia pernah jadi ikon dan seleb tak yah lah kalau yang beratus2 yang hanyut kat luar negeri tu buat tak tau aja...lagipun yang kat tempatan tak mo tegur esp kes student2 melayu yang bersekedudukan dengan gagak2 hitam..

nih mmg byk, sebab 'saiz' kot, ha3

tu le pasal, hari2 dapat saiz kecik tiba2 dapat besau punya terus duia anna yg punya wahahaha!


powerw00t
Major General
Major General

Posts : 7424
Join date : 18/04/2010

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by harleena on Fri Jan 06, 2012 8:45 am

Mr. Bijan wrote:Takut ramai yang jadikan dia idola sosial ... iskkkk takleh blah statement mak die arituh .. As a mother die kena tegur anak dia....

rasanya ada yg bagitau, baju2 tu mak dia yang belikan... Entahlah..
Apa yang boleh kita buat, doakanlah agar dia kembali ke pangkal jalan.. Ambik iktibar apa yang jadi tapi jangan ditambahkan pulak dosa kita dgn dosa yang dia dah buat..
Tak boleh nak komen banyak2, kita ni pun ada anak2 yang tengah membesar. Apa akan jadi, kita sendiri tak tau.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by jebat2000 on Fri Jan 06, 2012 12:04 pm

mungkin boleh kongsi pendapatan sikit kot heheh.
Pada saya kalau setakat gambar2 yang dipamirkan dalam topik ni berkaitan cik mek amalina ni rasa masih sopan lagi. kalu gi kota bharu rasanya akan jumpa anak2 yang pakai lebih buruk drp itu. Inikan pula dia dok londong.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
jebat2000
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 991
Reputation : 126
Join date : 21/04/2010
Age : 56
Location : jitra

http://lamandihati.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by Steven 12 on Fri Jan 06, 2012 12:15 pm

Culture Shock kot.. perkara biasa laa.. kat sini pun ada dan ramai yang lebih teruk...

Pintar tapi mungkin asas belum kukuh... moga beliau sentiasa ingat kepada keluarga dan masyrakat asalnya... Sebagai selebriti/ikon kena jugak jaga tingkahlaku.... apa2 pun semoga berjaya Amalina...
avatar
Steven 12
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 711
Reputation : 161
Join date : 19/11/2011
Location : Between the bluesky & planet earth

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by anya8797 on Fri Jan 06, 2012 12:16 pm

anya rasa dia dalam process getting to know herself as a woman....
we don't learn from others' mistakes... most often than not... we learn from our own... making mistakes and learning from those mistakes are part and parcel of life...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by Akmal3110 on Sat Jan 07, 2012 5:24 am

jebat2000 wrote:mungkin boleh kongsi pendapatan sikit kot heheh.
Pada saya kalau setakat gambar2 yang dipamirkan dalam topik ni berkaitan cik mek amalina ni rasa masih sopan lagi. kalu gi kota bharu rasanya akan jumpa anak2 yang pakai lebih buruk drp itu. Inikan pula dia dok londong.

Sangat setuju...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 28
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Nur Amalina Che Bakri

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum