Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Jalan-Jalan Cari Makan

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 4:18 am

mumuchi wrote:dan kalau aku kata mee udang sg dua penang macam mee rebus emak aku cuma banyak udang, ada yang tak caya karang...

mee udang sg dua penang masih x berkesempatan nak try test... tapi kalu mee udang kuala sepetang dah pernah try test... ok2 laaa... nti Kawan carik balik gambo2 dia tuk post dlm thread ni...

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 4:39 am

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:marc..aku baru balik makan dari dzul satay kat jalan peel tepi carefour cheras.. tapi yg penting utk ko mee rebus dia pergh... mee rebus dia aku panggey mee jawa fasal kuah keledek campur kacang, siap kentang rebus dan yg penting ada daging tetel rebus..sori tak ambik gambar fasal terus makan aja..

bro muchi.. makacih bebanyak... insya Allah.. ada kesempatan Kawan akan singgah try test sepinggan dua... tetel rebus... heheheheee... kalu dia letak lidah lembu lagi power tauuu...

baca komen bro power teringat lak 1st time duduk shah alam dulu... tergezut gak bila rasa mee jawa yg classmate beli... rasa dia nak sama ngan mee rebus tapi nama dia lain.. lagi tergezut bila makan mee rebus kat kedai mamak sek 6 s.alam... dah x rasa mcam mee rebus.. kompiusss... Question

itu ko belum rasa mee kuah kelate..pun ala2 mee rebus gak Cool
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 4:42 am

mee kuah kelate lok.??? insya Allah buleh try... janji kurang manisss... Razz
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 4:49 am

mee kuah tak manis..cuma ala2 mee udang gak..aku rasa variasi mee rebus ni memang banyak macam variasi laksa /lakse/laksam jugak..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 5:29 am

saja nak letak link gambar2 antara variasi2 mee rebus aku pernah jumpa...

http://2.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SWSFpFWjWXI/AAAAAAAACso/P0sS00-qisw/s1600-h/IMG_1328.JPG

mee kuah kampung pek, kota bharu

http://bp2.blogger.com/_EMXrJHQocp0/SB3e7ff6XII/AAAAAAAABPI/w6heKE8SuFU/s1600-h/04052008%28004%29.jpg

mee rebus sungei besi

http://bp0.blogger.com/_EMXrJHQocp0/R94aCjDWlsI/AAAAAAAAA_M/ANZq5XEB6pU/s1600-h/06032008%28002%29.jpg

mee udang sungei dua


http://4.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SdCMldcocsI/AAAAAAAADFk/RQ2F1rfrue8/s1600-h/17032009%28003%29.jpg

mee rebus tulang sawit corner, melaka


Last edited by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 5:33 am; edited 1 time in total (Reason for editing : gambar tak keluar)
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 6:43 am

mak aiii affraid .. ni baru empat negeri ni... rasanya kat negeri2 lain mesti ado variasi mee rebus diorg sendiri... nasib baik bulan ramadhan blum sampai lagi.. kalu tak, dah kene potong point ni... heheheee
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 6:51 am

mumuchi wrote:saja nak letak link gambar2 antara variasi2 mee rebus aku pernah jumpa...

http://2.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SWSFpFWjWXI/AAAAAAAACso/P0sS00-qisw/s1600-h/IMG_1328.JPG

mee kuah kampung pek, kota bharu

http://bp2.blogger.com/_EMXrJHQocp0/SB3e7ff6XII/AAAAAAAABPI/w6heKE8SuFU/s1600-h/04052008%28004%29.jpg

mee rebus sungei besi

http://bp0.blogger.com/_EMXrJHQocp0/R94aCjDWlsI/AAAAAAAAA_M/ANZq5XEB6pU/s1600-h/06032008%28002%29.jpg

mee udang sungei dua


http://4.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SdCMldcocsI/AAAAAAAADFk/RQ2F1rfrue8/s1600-h/17032009%28003%29.jpg

mee rebus tulang sawit corner, melaka

hmmm tengok dari segi tata hias dan kaler sg besi ni menyerupai mee rebus johor dan mee jawa.

avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 7:06 am

Mee rebus haji wahid.... adeh adeh..... pedih perut aku kelaparan



Nampaknya mee rebus haji wahid dah mengembangkan sayapnya kat lembah kelang iaitu putrajaya.

sos mee rebus
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 7:23 am

affraid haaahhh.. dah sampai putrajaya.!!! bila.? kat mana.?
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 7:38 am

marc_zman wrote: affraid haaahhh.. dah sampai putrajaya.!!! bila.? kat mana.?

klik link yg aku letak nama sos mee rebus tu.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 7:45 am

powerw00t wrote:
mumuchi wrote:saja nak letak link gambar2 antara variasi2 mee rebus aku pernah jumpa...

http://2.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SWSFpFWjWXI/AAAAAAAACso/P0sS00-qisw/s1600-h/IMG_1328.JPG

mee kuah kampung pek, kota bharu

http://bp2.blogger.com/_EMXrJHQocp0/SB3e7ff6XII/AAAAAAAABPI/w6heKE8SuFU/s1600-h/04052008%28004%29.jpg

mee rebus sungei besi

http://bp0.blogger.com/_EMXrJHQocp0/R94aCjDWlsI/AAAAAAAAA_M/ANZq5XEB6pU/s1600-h/06032008%28002%29.jpg

mee udang sungei dua


http://4.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SdCMldcocsI/AAAAAAAADFk/RQ2F1rfrue8/s1600-h/17032009%28003%29.jpg

mee rebus tulang sawit corner, melaka

hmmm tengok dari segi tata hias dan kaler sg besi ni menyerupai mee rebus johor dan mee jawa.


dia mee rebus dengan daging tetel..tapi rasa belah mana eden tak tau nak kata fasal kekadang ada pedas sikit ngikut air tangan tukang buat kuah ari tu yang satu hari boleh habis lebih satu tong..tapi yg ni wa jamin memang sedap dimakan...tapi rega baru naik dari Rm3.50 jadi RM3.80 weh..tapi tak apa, lepas tu boleh dessert dengan apam beli sungei besi yg pemes tu fasal kedai dia kat seberang jalan aja..jadi berbaloi datang kalau ada kesempatan..

kalau korang nak rasa, aku boleh gak sponsor catering mee rebus ni kat rumah ven hehehheh tapi kena konpem la berapa orang datang, kalau tidak ven mandi kuah mee rebusla Twisted Evil
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 7:48 am

powerw00t wrote:Mee rebus haji wahid.... adeh adeh..... pedih perut aku kelaparan



Nampaknya mee rebus haji wahid dah mengembangkan sayapnya kat lembah kelang iaitu putrajaya.

sos mee rebus

aku tengok ini mee rebus guna ayam goreng, bukan daging lembu..ada butut ka?
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by zulupapa on Tue Jun 22, 2010 8:00 am

cuba makan mee rebus utara di no.90, jln raja uda, kg baru... belakang kiosk petronas kg baru, berhampiran dgn padang bola sepak .... dekat dgn opis ven ni ......
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 71

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 8:02 am

mumuchi wrote:
powerw00t wrote:Mee rebus haji wahid.... adeh adeh..... pedih perut aku kelaparan



Nampaknya mee rebus haji wahid dah mengembangkan sayapnya kat lembah kelang iaitu putrajaya.

sos mee rebus

aku tengok ini mee rebus guna ayam goreng, bukan daging lembu..ada butut ka?

Kalo ikut konservatif atau orthodox punya mee rebus, takde ayam atau daging pun tapi masih lagi orang yg admire mee rebus tu menghirup kuah sampai licin sepinggan. Ni dah start masuk ayam, lembu dan kambing hitam ni kira resepi baru dah, harap2 tak spoil dia punya rasa asal sudah la Rolling Eyes
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by harleena on Tue Jun 22, 2010 9:16 am

mumuchi wrote:
powerw00t wrote:
mumuchi wrote:saja nak letak link gambar2 antara variasi2 mee rebus aku pernah jumpa...

http://2.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SWSFpFWjWXI/AAAAAAAACso/P0sS00-qisw/s1600-h/IMG_1328.JPG

mee kuah kampung pek, kota bharu

http://bp2.blogger.com/_EMXrJHQocp0/SB3e7ff6XII/AAAAAAAABPI/w6heKE8SuFU/s1600-h/04052008%28004%29.jpg

mee rebus sungei besi

http://bp0.blogger.com/_EMXrJHQocp0/R94aCjDWlsI/AAAAAAAAA_M/ANZq5XEB6pU/s1600-h/06032008%28002%29.jpg

mee udang sungei dua


http://4.bp.blogspot.com/_EMXrJHQocp0/SdCMldcocsI/AAAAAAAADFk/RQ2F1rfrue8/s1600-h/17032009%28003%29.jpg

mee rebus tulang sawit corner, melaka

hmmm tengok dari segi tata hias dan kaler sg besi ni menyerupai mee rebus johor dan mee jawa.


dia mee rebus dengan daging tetel..tapi rasa belah mana eden tak tau nak kata fasal kekadang ada pedas sikit ngikut air tangan tukang buat kuah ari tu yang satu hari boleh habis lebih satu tong..tapi yg ni wa jamin memang sedap dimakan...tapi rega baru naik dari Rm3.50 jadi RM3.80 weh..tapi tak apa, lepas tu boleh dessert dengan apam beli sungei besi yg pemes tu fasal kedai dia kat seberang jalan aja..jadi berbaloi datang kalau ada kesempatan..

kalau korang nak rasa, aku boleh gak sponsor catering mee rebus ni kat rumah ven hehehheh tapi kena konpem la berapa orang datang, kalau tidak ven mandi kuah mee rebusla Twisted Evil

Pergh.... muchi nak sponsor mee rebus. Sedapnya, dah terasa kat tekak ni kesedapan mee rebus tu.
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 9:34 am

sorang sebungkus, apa nak ada Razz
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mombok on Tue Jun 22, 2010 10:57 am

pernah gi kedai makcik murah takk?kg baru gakk..dekat flat pkns..siang jual lauk pauk..malam tomyam..nasi+ikan bakar+sayur+ulam+gulai+teh o ais = RM5.50

mombok
Corporal
Corporal

Mymil
Posts : 57
Reputation : 10
Join date : 09/06/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 11:06 am

mombok wrote:pernah gi kedai makcik murah takk?kg baru gakk..dekat flat pkns..siang jual lauk pauk..malam tomyam..nasi+ikan bakar+sayur+ulam+gulai+teh o ais = RM5.50

menarik ni kat mana exactly?
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 11:13 am

wah, pakej ekonomi ni.... lauk pun kira ok jugak.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mombok on Tue Jun 22, 2010 11:19 am

mumuchi wrote:
mombok wrote:pernah gi kedai makcik murah takk?kg baru gakk..dekat flat pkns..siang jual lauk pauk..malam tomyam..nasi+ikan bakar+sayur+ulam+gulai+teh o ais = RM5.50

menarik ni kat mana exactly?
mumuchi..port nie tempat posmen,student u,polis regular/bantuan,tentera,kakitangan kerajaan,jururawat serta penduduk kg sendiri..pasal tu digelar kedai makcik murah.dari pintu gerbang terus sebelum sampai korner flat pkns..sebelah kiri..nama gerai aku dh lupa..tapi papantanda kedai background warna merah..kalo nko nampak org ramai waktu tghari..tur ler dier..kena datang awal..jam 1100 ker..kalo tidak tinggal dulang kosong..memang murah dan sedap..try ler..jgn lupa reply balik pasal aku dh lama xpegi sana..posting jauh weiii..huhu

mombok
Corporal
Corporal

Mymil
Posts : 57
Reputation : 10
Join date : 09/06/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 11:31 am

ohhh depan foodcourt yg ada jual kuih tu ya..memang nampak ramai situ tapi masakan kelate aja rupanyer, so malas sikit nak riki..wokey next time boleh try dan report rega maintain lagi tak..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mombok on Tue Jun 22, 2010 11:33 am

mumuchi wrote:ohhh depan foodcourt yg ada jual kuih tu ya..memang nampak ramai situ tapi masakan kelate aja rupanyer, so malas sikit nak riki..wokey next time boleh try dan report rega maintain lagi tak..
berhadapan kedai masakan kelate.kedai nie sebelah kiri dari pintu gerbang.kecik jer kedainya tapi lauk..semua ada beb..minang,jawa,melayu.mcm2 la

mombok
Corporal
Corporal

Mymil
Posts : 57
Reputation : 10
Join date : 09/06/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Tue Jun 22, 2010 11:48 am

wokey..so tak berkaitan dgn kedai kelate yg besar tu ya..ini dulu bawah pokok dekat dengan juara tomyam ke...aku rindu kat makcik tu..memang masakan kampung ori..tapi tak tau kena pindah kat mana..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 12:53 pm



ehem ehem... Very Happy rezeki hari ni... tghari tadi secara mengejut Kawan kena ikut ketua unit pi putrajaya.. ado kerja rasmi... dah mmg rezeki.. abis discussion jer dia pi belanja mee rebus hj wahid... rupanyer dia pun peminat mee rebus hj wahid ni.. alhamdulillah... baru jer dpt info pagi.. tgharinyer dapat merasa.. sedapppp... syukurrr... Razz
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 12:58 pm

mumuchi wrote:sorang sebungkus, apa nak ada Razz

sebungkus sorang.??? tak cukup bro.. tak cukup... tadi pun Kawan makan sampai dua pinggan... Cool
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Tue Jun 22, 2010 12:59 pm

marc_zman wrote:

ehem ehem... Very Happy rezeki hari ni... tghari tadi secara mengejut Kawan kena ikut ketua unit pi putrajaya.. ado kerja rasmi... dah mmg rezeki.. abis discussion jer dia pi belanja mee rebus hj wahid... rupanyer dia pun peminat mee rebus hj wahid ni.. alhamdulillah... baru jer dpt info pagi.. tgharinyer dapat merasa.. sedapppp... syukurrr... Razz

Betul2 langkah kiri kanan namanya, baru je cerita terus pekena, orang belanja pulak tu.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum