Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Jalan-Jalan Cari Makan

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by innocentti on Fri Dec 28, 2012 4:13 am

kat ramal food junction tu sate willy..mmg agak femes kalangan org kajang, putrajaya..skang ni byk dah sate sedap2..haji samuri dh kalah jauh..kering semacam jer..

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 3264
Join date : 20/04/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Fri Dec 28, 2012 4:17 am

aku punya feveret sate mas fasal macam2 ada dan sedap dan besar...biasa beli kat bukit dukong aja....masuk bangi kajang kalu satay yus fasal satay emas hanya ada kat stadium, malas nak pi...satay willy ni leh cari ni..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Fri Dec 28, 2012 4:18 am

hj samuri punya satay sulah lama out.. dlm satay dia sulah tarak 'feel' laaa.. 'kocong, kocong, kocong'.. ekekekekeee

dpn mata wa mamat kedai hj samuri tu leh letak satay dia yg masih sejuk beku melekat tu kat pili air.. pastu bila dah bercerai jer sticks satay tu dia terus pi bakar.. patut laaa keras kematu satay dia.. isk isk isk.. ni kejadian kat kedai hj samuri tmn melati 2, 3 thn lepas.. lepas tu wa dah berubah hati ke satay seri melaka plak.. huhuhuhuuu

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Fri Dec 28, 2012 4:33 am

marc_zman wrote:hj samuri punya satay sulah lama out.. dlm satay dia sulah tarak 'feel' laaa.. 'kocong, kocong, kocong'.. ekekekekeee

dpn mata wa mamat kedai hj samuri tu leh letak satay dia yg masih sejuk beku melekat tu kat pili air.. pastu bila dah bercerai jer sticks satay tu dia terus pi bakar.. patut laaa keras kematu satay dia.. isk isk isk.. ni kejadian kat kedai hj samuri tmn melati 2, 3 thn lepas.. lepas tu wa dah berubah hati ke satay seri melaka plak.. huhuhuhuuu

betul... betul, contohnya hj samuri kesas, anak sedara aku ada le keje kat area tu, dia cakap stock yang sampai sebetulnya dah dimasak terlebih dulu kat kilang, kat kedai cuma reheat balik aja. Sbb tu bila makan panas kat luar tapi kat area lidi sejuk semacam aja.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by bijan on Fri Dec 28, 2012 4:42 am

Bang kari... kita try sate kampung jawa la...dah lama tak kesana
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Akmal3110 on Fri Dec 28, 2012 4:45 am

powerw00t wrote:
marc_zman wrote:hj samuri punya satay sulah lama out.. dlm satay dia sulah tarak 'feel' laaa.. 'kocong, kocong, kocong'.. ekekekekeee

dpn mata wa mamat kedai hj samuri tu leh letak satay dia yg masih sejuk beku melekat tu kat pili air.. pastu bila dah bercerai jer sticks satay tu dia terus pi bakar.. patut laaa keras kematu satay dia.. isk isk isk.. ni kejadian kat kedai hj samuri tmn melati 2, 3 thn lepas.. lepas tu wa dah berubah hati ke satay seri melaka plak.. huhuhuhuuu

betul... betul, contohnya hj samuri kesas, anak sedara aku ada le keje kat area tu, dia cakap stock yang sampai sebetulnya dah dimasak terlebih dulu kat kilang, kat kedai cuma reheat balik aja. Sbb tu bila makan panas kat luar tapi kat area lidi sejuk semacam aja.

Betoi le tuh. Wa bungkus 80 batang pon tak sampai 5 minit dah siap.
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by innocentti on Fri Dec 28, 2012 6:04 am

powerw00t wrote:
marc_zman wrote:hj samuri punya satay sulah lama out.. dlm satay dia sulah tarak 'feel' laaa.. 'kocong, kocong, kocong'.. ekekekekeee

dpn mata wa mamat kedai hj samuri tu leh letak satay dia yg masih sejuk beku melekat tu kat pili air.. pastu bila dah bercerai jer sticks satay tu dia terus pi bakar.. patut laaa keras kematu satay dia.. isk isk isk.. ni kejadian kat kedai hj samuri tmn melati 2, 3 thn lepas.. lepas tu wa dah berubah hati ke satay seri melaka plak.. huhuhuhuuu

betul... betul, contohnya hj samuri kesas, anak sedara aku ada le keje kat area tu, dia cakap stock yang sampai sebetulnya dah dimasak terlebih dulu kat kilang, kat kedai cuma reheat balik aja. Sbb tu bila makan panas kat luar tapi kat area lidi sejuk semacam aja.

erghh kuang asam..itu macam serupa beli sate sejuk beku kat caffour pastu heat sendiri kat microwave..dulu2 slalu bapak wa beli kat kesas tu bila bwk balik jer aku tengok mcm tak bakar pun..takdek langsung arang2 dia..mcm hapa jer meniaga..

aku dah rasa sate samuri sate willy dan byk sate femes area putrajaya kajang bangi. aku rasa yg buleh dpt a+ ialah sate brothers

saiz besar, rasa yg sangat juicy, kuah kacang pun sedap.
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Fri Dec 28, 2012 6:14 am

hah sate brothers kat mana pulak ni?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Fri Dec 28, 2012 9:19 am

satay brother? macam wa pernah dengor ini nama.. ni yg kat restoran brother kg abu bakar baginda bangi tu kan? kalu ni, mmg dekat laaa ngan umah hang inno.. wa dah pernah makan & mmg wokey pun satay dia.. cuma wa tak berkenan ngan service kedai makan tu jer.. ada kureeeeng laaa bagi wa

sib baik laaa satay dia tu besh

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Fri Dec 28, 2012 9:56 am

ha ini macam kalu MAH balik mesia kita pi pesta sate la nanti..kontijen bagi/putatjaya belanja kui kui kui..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by innocentti on Sat Dec 29, 2012 8:21 pm

marc_zman wrote:satay brother? macam wa pernah dengor ini nama.. ni yg kat restoran brother kg abu bakar baginda bangi tu kan? kalu ni, mmg dekat laaa ngan umah hang inno.. wa dah pernah makan & mmg wokey pun satay dia.. cuma wa tak berkenan ngan service kedai makan tu jer.. ada kureeeeng laaa bagi wa

sib baik laaa satay dia tu besh
tepat skali marc..sebenarnya nama dia sate hakimi..org panggil sate brother sebab tumpang kedai brothers corner tu..wa pun tak suka sangat kedai tu..selalu bungkus sate jer..
sate hakimi ni ada 2 cawangan yg wa perasan..dedua dekat2..satu lagi cawangan dekat seberang ramai seafood.
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by standupper on Sat Dec 29, 2012 8:57 pm

Oittt.. Satay brader, fader, mader pun letak ler gambaran foto ker, peta topo ker lokasi yg korang cadangkan... kad jemputan kawen pun letak peta ler he he he..

Landmark yg korang letak tuh memang ler korang familiar.. tapi bagi wa dah terbayang macam kat Uganda, Timbuktu, Liechtenstein.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by innocentti on Sat Dec 29, 2012 9:36 pm

ahahaa..wak stand sudah marah..sori2..ini jer gambaran dan peta paling senang wa dapat..
empat petak
gugel +
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by standupper on Sun Dec 30, 2012 7:22 am

Semalam dah kat Kajang... singgah kat Hj Samuri Outlet Datuk Nazir tuh....

Banyak juga outlet Hj Samuri...
sate kajang

Apa pun sumbangan Satay Kajang Hj Samuri, seingat aku memperkenalkan satay dengan size yg besar, pengeluaran secara kilang, rangkaian kedai.. dan kesan lain harga satay meningkat 50sen keatas... skrg satay kat kawasan lain yang takde rasa satay pun letak harga 60sen!
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Mon Dec 31, 2012 7:04 am

innocentti wrote:ahahaa..wak stand sudah marah..sori2..ini jer gambaran dan peta paling senang wa dapat..
empat petak
gugel +



& wa cuba membantu inno tuk menolong wak stand mencarik jalan ke gerai satay agar dia dpt blanje kita satu hari nanti Razz Razz Razz







lakaran kasar jer ni.. kalu wa tak silap jln besor yg dpn institut latihan cimb, maybank n public bank tu jln ayer hitam nama dia.. tapi kalu wak stand gugel mmg dia dpt jln yg kat johor tu laaa.. almaklum.. nak balik kampung dia tak tak berapa dekat pun Razz ..

kalu wa tak silap, lepas simpang bertrafik light yg nak ke pusat latihan petronas & rhb tu.. ada satu lagik simpang kat sebelah kiri sebelum jumpa simpang masuk ke kg abu bakar baginda ni.. tapi dun wurry.. jln masuk kampung ni ada pintu gerbang.. lepas jer pintu gerbang tu wak stand dah bleh tgk kanan coz gerai satay & restoran tu atas skit jer dari pintu gerbang tu

p/s : kalu takut sesat.. leh calling2 inno.. umah dia mmg dekat jer ngan port tu.. dia leh tggu kat depan pusat latihan maybank tu.. dia kan tggu bersama-sama kad atm dia Razz Razz Razz lepas dia keluorkan RM dia dari atm tu dia leh bwk pi gerai satay tu.. lepas tu pepandai wak stand laaa nak jampi tuk kasik inno blanje itu satay

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by standupper on Mon Dec 31, 2012 7:37 am

Haaaa... bagus dapat member-member macam nie... banyak membantu! rajin buat grafik he he! wa reti printscreen gugel jer...

Kat sini ke area ada sup power, ayam kampung?
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Mon Dec 31, 2012 7:38 am

adeh.. org citer satay.. dia ngidam ayam power plak... tu kena tanya abe tin laaa.. dia bab tu mmg expert.. ekekekekkeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by skyline on Mon Dec 31, 2012 7:42 am

marc_zman wrote:bang Skyline.. ramal maju junction foodcourt bukan ke kat sg ramal? ni yg taman sebelah country heights ke aper tu kan.? kira kalu keluor exit tol kajang.. amik kiri ke arah kajang.. n tmn tu bebetoi setentang dgn stesen minyak shell yg kat seberang kanan hiway silk tu kan, kan, kan?
a ah betullah tu encik marc

mumuchi wrote:aku punya feveret sate mas fasal macam2 ada dan sedap dan besar...biasa beli kat bukit dukong aja....masuk bangi kajang kalu satay yus fasal satay emas hanya ada kat stadium, malas nak pi...satay willy ni leh cari ni..
oh aku baru makan sate mas semalam heheh,tp seriusly ko kena try jugak sate willie nanti.especialy sate kambing dia, Rm1 je secucuk,compare dgn Rm1.4 secucuk sate kambing kt sate mas


Last edited by skyline on Mon Dec 31, 2012 7:45 am; edited 1 time in total (Reason for editing : malas dual post)

skyline
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 261
Reputation : 33
Join date : 12/07/2011
Age : 42
Location : KL

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Mon Dec 31, 2012 8:21 am

Ok wa cari nanti. So bungkus atau duduk lagi senang kat willie?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Mon Dec 31, 2012 8:34 am

bang muchi.. aritu wa sulah lalu itu tempat.. lokasi foodcourt tu mmg dekat jer ngan restoran yus.. ke satay yus? scratch di pisahkan oleh kawasan tanah lapang merangkap tapak pasar tani tau pasar mlm.. hari lain jadik tempat parking

kalu masuk kawasan tmn tu kan jumpa foodcourt tu dulu kalu wa tak silap

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Mon Dec 31, 2012 8:57 am

sorait lain kali wa pi bangi wa cuba try test

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by powerw00t on Mon Dec 31, 2012 10:07 am

mumuchi wrote:sorait lain kali wa pi bangi wa cuba try test

pastikan ko order satay yang ada dalam menu aja tau, jangan order satay lobster pulak... mau meleleh airmata tokeh satay willy tu haru.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Mon Dec 31, 2012 10:13 am

lobster dibuat sate kalu maknanya wa kena loteri la......










Tapi macamana nak menang beli pun idak... tongue

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by marc_zman on Mon Dec 31, 2012 10:15 am

mumuchi wrote:sorait lain kali wa pi bangi wa cuba try test

ni bukan kul 6 ptg sampai midnight tau.. jgn plak dtg bangi kul 9 pagi pi carik plak.. ekekekkeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by mumuchi on Mon Dec 31, 2012 10:19 am

mcm tu susah sikit la mau pi...

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by innocentti on Mon Dec 31, 2012 11:26 am

semalam petang dlm pukul 7 wa lalu situ org tgh beratur kemain panjang kat satay willy tu..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum