Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mumuchi on Mon Oct 24, 2011 4:46 am

marc_zman wrote:
tin wrote:
mfadilaa wrote:
mumuchi wrote:aa gambar aweks ko janji mana

SABARuddin Muchi..bwk2 bertendang bounce bounce

wa pon tak sabar dah nie... Razz

dengan ini, hamba dengan rasa rendah diri mengumumkan, nama baru bagi GOMODel mymil mumuchi ialah inche SABARuddin muchi.. atau singkatan nyer SABARmuchi.. ekekekekekeee

errr.. kalu tin plak? SABAruddin tin? x sedap plak.. SABARutin? menarik gak ni.. ekekekkeee

pandai2 la lu ni marc Razz

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by dewafrost on Mon Oct 24, 2011 5:54 am

mfadilaa wrote:Pemakaian beret, lanyard biru and pisau komando oleh TMJ
(kat belakang tu Mej Gen Datuk mazlan Kasap)

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nie ada berita skit...

[You must be registered and logged in to see this link.]


tak ader kerr yg dapat saka dari org lama, masa buat kat Terengganu dulu ada salah seorang anggota tuu dapat saka ( landyard, beret, dgn pisau ) dari pegawai senior, sbb tak cukup, salah kira kot, sekali pegawai tuu bagi yg dia punya, pergghhh.... org cakap kira jatuh saka....

dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by kapokbesi on Mon Oct 24, 2011 6:07 am

memg dorg akn pkai M-16 ea..?

kapokbesi
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 968
Reputation : 181
Join date : 17/09/2011
Age : 30
Location : ولا تمشى فى الارض مرحا

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by tenteng on Mon Oct 24, 2011 6:37 am

venez wrote:
mfadilaa wrote:Best candidate..airforce captain (the one and only from airforce join this course)

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Komando baca sajak n tafakur [You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


tahniah to my junior... dia secara sukarela mintak pegi training komando di sg udang coz nak tunjukkan kepada org lain bahawa dia bleh endure army punya training selepas permohonan dia utk pegi latihan PASKAU ditolak...

tahniah.. bukan senang nak lulus kursus nie. kalo org ada sejarah patah2 ke terkehel ke, lupakanla niat nak teruskan kursus nie. benda nie terjadi sendri kat my "roommate". RTU pasal kesan injured kat lutut masa terjun datang balik masa kursus tuh.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by Akmal3110 on Mon Oct 24, 2011 6:57 am

Jadi anggota tu akan pakai beret hijau la ek instead of beret biru PASKAU. Hebat tu baju efos tapi beret hijau. Hehehe...

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by harleena on Mon Oct 24, 2011 9:55 am

mumuchi wrote:
venez wrote:
mumuchi wrote:
venez wrote:
mfadilaa wrote:Best candidate..airforce captain (the one and only from airforce join this course)

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Komando baca sajak n tafakur [You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


tahniah to my junior... dia secara sukarela mintak pegi training komando di sg udang coz nak tunjukkan kepada org lain bahawa dia bleh endure army punya training selepas permohonan dia utk pegi latihan PASKAU ditolak...

so dalam kes macam ni macamana bro..btw itu capt ada wing ke half wing..

admin trade...

pergh mau si King teruja ni..

muchi. king mana yang teruja ni? King Kong ka? Razz

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]

harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mumuchi on Mon Oct 24, 2011 3:27 pm

masuk gua atas permintaan so padil...

mfadilaa

Mon Oct 24, 2011 8:24 pm Topic: Re: Ggk
Huhuhu..x syok plak x censor..aku ingat abu dh buat semlm

Karang jd isu plak susah

mumuchi

Mon Oct 24, 2011 8:22 pm Topic: Re: Ggk
ok boleh..awatnya?

mfadilaa

Mon Oct 24, 2011 8:20 pm Topic: Ggk
Salam muchi

Boleh hide dulu thread aku psl ggk tu? Biar abu censor apa yg patut dulu..aku ingat dia dh buat

Thx boss

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by atreyudevil on Mon Oct 24, 2011 4:31 pm

venez wrote:
mfadilaa wrote:Best candidate..airforce captain (the one and only from airforce join this course)

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Komando baca sajak n tafakur [You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


tahniah to my junior... dia secara sukarela mintak pegi training komando di sg udang coz nak tunjukkan kepada org lain bahawa dia bleh endure army punya training selepas permohonan dia utk pegi latihan PASKAU ditolak...


aite done and done!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mumuchi on Mon Oct 24, 2011 4:53 pm

dah konpiden ok, kasi kuar balik la bro!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mfadilaa on Mon Oct 24, 2011 5:24 pm

OK cantikk arr muchi, abu..thanks

Sambung lagi...nie sessi kepala besi

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

mfadilaa
Private
Private

Mymil
Posts : 40
Reputation : 13
Join date : 06/08/2010
Location : Fort Benning

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mfadilaa on Mon Oct 24, 2011 5:34 pm

Drop _ Zone...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

mfadilaa
Private
Private

Mymil
Posts : 40
Reputation : 13
Join date : 06/08/2010
Location : Fort Benning

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mfadilaa on Mon Oct 24, 2011 5:45 pm

Tapi nie wat aku

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

mfadilaa
Private
Private

Mymil
Posts : 40
Reputation : 13
Join date : 06/08/2010
Location : Fort Benning

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by atreyudevil on Mon Oct 24, 2011 6:25 pm

okeh.. setel.. aku nak promote kat FB plak!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by oioi on Sat Oct 29, 2011 7:15 pm

mfadilaa wrote:Pay-day..lps all out since sebelum bln pose lg... (muka dh camo xpe kot)

[You must be registered and logged in to see this image.]

kpd bro mfadilaa, aku nk tanye sket la..
mbr baek ko yg insist dtg n tgk upacara ni pegawai ke other rank??
sb de skod aku dlm ni gk, mne tau org yg same.
die de dlm barisan tgh ni..xsgka aku, de gk skod yg lepas asas komando ni,lg2 skod aku ni kurus keding je org die tp smgat mmg kuat...

oioi
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 170
Reputation : 33
Join date : 21/04/2010

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by innocentti on Tue Nov 01, 2011 8:54 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

kinda irony bila ven kata kapt nih mula2 mintak kursus paskau tapi ditolak..bila dapat penuntut terbaik kursus asas komando terus ada dalam website airforce..

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by ABAH on Tue Nov 01, 2011 9:16 am

Terpulang dan budibicara pihak TUDM samaada melepaskan pegawai tsb berkhidmat didalam Bere Hijau atau Bere Biru. Namun kedua-dua boleh berlaku sama ada stick kat TUDM atau berpindah ke TDM. Hanya keadaan menentukanya.

Sebelum in ada juga berlaku pertukaran unit kepada anggota TUDM yang mempunyai kelayakan Bere Hijau dan berkhidmat sehingga tamat (bersara) didalam Kor GGK.

ABAH
Civilian

Indonesia
Posts : 23
Reputation : 14
Join date : 31/10/2011
Age : 65
Location : NUSA KEMBANGAN CILACAP

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by marc_zman on Tue Nov 01, 2011 10:13 am

tuan abah, Kawan nak mintak pendapat peribadi tuan. apa pendapat tuan dgn penganugerahan beret hijau komando kepada VVIP? kalau dulu susah nak dengar / tengok.. sekarang ni boleh kata ramai laaa jugak pemakai beret hijau kehormat ni.

pendapat tuan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by ABAH on Tue Nov 01, 2011 12:26 pm

Penganugerahan Beret Hijau kehormat ada pro dan ada kontranya. Penganugerahan sudah menjadi trend, bukan sahaja negara kita malah beberapa negara juga melaksanakan upacara sedemikian. Tidak ketinggalan juga beberapa pasukan elit atau pasukan khusus negara kita juga melakukan perkara sedemikian. Namun demikian penganugerahan perlu dihad berpandukan kepentingan sesebuah unit khusus atau elit itu. Malah difikirkan juga kepentingan individu itu keatas dirinya yang mungkin bersangkutpaut dengan kepentingan kedua-dua pihak. Penganugerahan Bere Kehormat perlu dihadkan dan dikawal tidak sewenang-wenang diberikan kepada sebarang individu.

ABAH
Civilian

Indonesia
Posts : 23
Reputation : 14
Join date : 31/10/2011
Age : 65
Location : NUSA KEMBANGAN CILACAP

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by marc_zman on Wed Nov 02, 2011 3:34 am

ABAH wrote:Penganugerahan Beret Hijau kehormat ada pro dan ada kontranya. Penganugerahan sudah menjadi trend, bukan sahaja negara kita malah beberapa negara juga melaksanakan upacara sedemikian. Tidak ketinggalan juga beberapa pasukan elit atau pasukan khusus negara kita juga melakukan perkara sedemikian. Namun demikian penganugerahan perlu dihad berpandukan kepentingan sesebuah unit khusus atau elit itu. Malah difikirkan juga kepentingan individu itu keatas dirinya yang mungkin bersangkutpaut dengan kepentingan kedua-dua pihak. Penganugerahan Bere Kehormat perlu dihadkan dan dikawal tidak sewenang-wenang diberikan kepada sebarang individu.


tuan, terima kasih...

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by Akmal3110 on Wed Nov 02, 2011 5:48 am

Ada jugak tengok gambaq pegawai TUDM yang dapat anugerah penuntut terbaik KAK ni. Segak dengan baju TUDM tapi beret green sherwood.

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by mfadilaa on Wed Nov 02, 2011 5:54 am

oioi wrote:
mfadilaa wrote:Pay-day..lps all out since sebelum bln pose lg... (muka dh camo xpe kot)

[You must be registered and logged in to see this image.]

kpd bro mfadilaa, aku nk tanye sket la..
mbr baek ko yg insist dtg n tgk upacara ni pegawai ke other rank??
sb de skod aku dlm ni gk, mne tau org yg same.
die de dlm barisan tgh ni..xsgka aku, de gk skod yg lepas asas komando ni,lg2 skod aku ni kurus keding je org die tp smgat mmg kuat...


Hahaha..bdk skod ko tu mesti yg kat depan tu kan..kecik jer mamat nie aku jumpa aritu...leftenan kalau x silap...

mfadilaa
Private
Private

Mymil
Posts : 40
Reputation : 13
Join date : 06/08/2010
Location : Fort Benning

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by tenteng on Wed Nov 02, 2011 7:16 am

ABAH wrote:Penganugerahan Beret Hijau kehormat ada pro dan ada kontranya. Penganugerahan sudah menjadi trend, bukan sahaja negara kita malah beberapa negara juga melaksanakan upacara sedemikian. Tidak ketinggalan juga beberapa pasukan elit atau pasukan khusus negara kita juga melakukan perkara sedemikian. Namun demikian penganugerahan perlu dihad berpandukan kepentingan sesebuah unit khusus atau elit itu. Malah difikirkan juga kepentingan individu itu keatas dirinya yang mungkin bersangkutpaut dengan kepentingan kedua-dua pihak. Penganugerahan Bere Kehormat perlu dihadkan dan dikawal tidak sewenang-wenang diberikan kepada sebarang individu.

betul2..

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by tenteng on Wed Nov 02, 2011 7:20 am

kapokbesi wrote:memg dorg akn pkai M-16 ea..?

a'ah..kursus komando pakai m16.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by Akmal3110 on Wed Nov 02, 2011 7:24 am

Kalau tak silap KAK PASKAU ada jugak yang pakai Styer kan?

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by tenteng on Wed Nov 02, 2011 7:47 am

Akmal3110 wrote:Kalau tak silap KAK PASKAU ada jugak yang pakai Styer kan?

kalau KAK PASKAU saya tak tau la.. tapi KAK mmg pakai m16 je kot.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by Akmal3110 on Wed Nov 02, 2011 7:53 am

Nanti try cari gambaq. Rasa macam ada. Hehehe...

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Penutupan Kursus Asas Komando siri 02/2011

Post by Sponsored content Today at 3:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum