Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by powerw00t on Fri Aug 26, 2011 2:52 pm

oi! baru aja pasang 5 biji pelita, 1st time guna diesel sbb mintak tanah dah mahal sekarang, 1 dah bocor tinggal lagi 4 nak pasang, sumbu pulak abis.

powerw00t
Major General
Major General

Posts : 7424
Join date : 18/04/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 3:21 pm

atre,you take canadian dollars?they are worthless outside of canada
avatar
heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by atreyudevil on Fri Aug 26, 2011 4:43 pm

why eh?
Canadian dollars is good enough for me, but put it in green envelop!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tin on Fri Aug 26, 2011 8:01 pm

heavyduty wrote:atre,you take canadian dollars?they are worthless outside of canada
Personally, I prefer Canadian coins. I like their designs especially the $2 ones...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by standupper on Fri Aug 26, 2011 8:34 pm

Syiling tercantik dan paling kreatif.. Palau silver coins... jadi buruan collector bro... Bila ler ada pelaung ke palau nih.. contoh coin 2011, siap ada mutiara asli kat coins diorg.. kreatif gila..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

errr.. lokasi palau he he

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Fri Aug 26, 2011 9:52 pm

Baru sampai rumah ... perghhhh sunyinya mymil
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Sat Aug 27, 2011 2:18 am

mumuchi wrote:
heavyduty wrote:i guess its just for me and 2 tree worshippers

btw muchi,can i has duit raya?im still a kid

can!can! take whatever you want..just leave the greenbacks...the're worthless now What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

ewooo mr muchi.. me think HD cant take any of this greenback lor.. you forget aaa.. ni kan katil abe tin!!!!!

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Sat Aug 27, 2011 4:48 am

mr marc..no forget la..now that spare bed room punya katil la...now he got new bigger katil...gold made one...paper money no more main one ekekekekeke...

[You must be registered and logged in to see this image.]

got special accesory some more..but klik after buka ma..wa tak tanggung halal.. Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Sat Aug 27, 2011 6:11 am

mumuchi wrote:mr marc..no forget la..now that spare bed room punya katil la...now he got new bigger katil...gold made one...paper money no more main one ekekekekeke...

[You must be registered and logged in to see this image.]

got special accesory some more..but klik after buka ma..wa tak tanggung halal.. Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

Tak tau la apa jenis mimpi yg akan datang kat diorang yang tido atas katil mcm nih ...

btw: wa dah tertengok ambar kat link tu ... kalau ajak die pi beraya pun ok gak...dgn syarat pakai baju kebaya la... jgn pakai mcm tu ... mau tak kemana-mana aku dgn die nanti
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Sat Aug 27, 2011 6:14 am

mumuchi wrote:mr marc..no forget la..now that spare bed room punya katil la...now he got new bigger katil...gold made one...paper money no more main one ekekekekeke...

[You must be registered and logged in to see this image.]

got special accesory some more..but klik after buka ma..wa tak tanggung halal.. Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]


woit.. me never knew tin & DF share the same interest & specifications? ekekekekeeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by azim09 on Sat Aug 27, 2011 6:16 am

wa nak tengok la link tu lepas buka nanti..hehehe
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 24
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by anya8797 on Mon Aug 29, 2011 7:11 pm

okay....semua dah siap prepare...
tinggal nak raya sajer... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Mon Aug 29, 2011 7:15 pm

Sakit pinggang mengangkat barang dapur... mlm nih duk dapur jek
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tj on Mon Aug 29, 2011 7:53 pm

2 jam tunggu turn nak potong rambut.. fuhh...

tapi berbaloi baloi.. Cool
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Mon Aug 29, 2011 7:54 pm

Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tj on Mon Aug 29, 2011 8:06 pm

Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Mon Aug 29, 2011 8:36 pm

tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tj on Mon Aug 29, 2011 8:45 pm

Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Mon Aug 29, 2011 8:46 pm

tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce

Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tj on Mon Aug 29, 2011 8:53 pm

Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce

Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!

alaa.. suh guna training bomb je yang tak meletop tu.. kuar asap je.huk2..
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Mon Aug 29, 2011 8:59 pm

tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce

Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!

alaa.. suh guna training bomb je yang tak meletop tu.. kuar asap je.huk2..

Adeh lama tak main mercun ... bleh flop bila terbaling mercun dlm odd house depan rumah ... nasib takde orang yang datang takbir raya tadi masuk dlm rumah kecik tuh kalau mau terbantut operasi die
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by tj on Mon Aug 29, 2011 9:12 pm

Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce

Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!

alaa.. suh guna training bomb je yang tak meletop tu.. kuar asap je.huk2..

Adeh lama tak main mercun ... bleh flop bila terbaling mercun dlm odd house depan rumah ... nasib takde orang yang datang takbir raya tadi masuk dlm rumah kecik tuh kalau mau terbantut operasi die

wa sudah lam tak main mercun..

kawasan kejiranan tak sesuai tuk benda2 ni..

kang tak pasal2 wa yang masuk dalam.huk2..
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Tue Aug 30, 2011 3:10 am

tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...

apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing

deactivate la alarm tu bole?

diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..

calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce

Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!

alaa.. suh guna training bomb je yang tak meletop tu.. kuar asap je.huk2..

Adeh lama tak main mercun ... bleh flop bila terbaling mercun dlm odd house depan rumah ... nasib takde orang yang datang takbir raya tadi masuk dlm rumah kecik tuh kalau mau terbantut operasi die

wa sudah lam tak main mercun..

kawasan kejiranan tak sesuai tuk benda2 ni..

kang tak pasal2 wa yang masuk dalam.huk2..

Anak2 sedara aku gunakan rumah kecik tu sebagai sasaran ... mcm nak buat breaking & entering ... siap ada guna mercun mancis sbg frag grenade / flash bang
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by powerw00t on Tue Aug 30, 2011 2:53 pm

Alhamdulilah, semuanya selesai dgn lancar...... Smile
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Thu Sep 01, 2011 5:33 pm

Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:
tj wrote:
Mr. Bijan wrote:Nalam ni jek aku ingat dah 8 kali alarm kereta kat rumah nih berbunyi gara2 bombradment bebudak dan bapak budak main mercun ... adeh...
apa lagi bijan, counter fire la..
locate enemy fire with ARTHUR n launch GPS guided munition Laughing
deactivate la alarm tu bole?
diorang duk main heavy artilary ... aku ada frag grenade jek ... mana bleh lawan..
calling CAS aircraft la, kalau dekat hang guide pakai GLTD..
kalau jauh bagi koordinat dah la, JDAM on the way.. huhuu.. bounce
Itu mcm kalu ada yg beraya dalam sepital esok nih wakakak lol!
alaa.. suh guna training bomb je yang tak meletop tu.. kuar asap je.huk2..
Adeh lama tak main mercun ... bleh flop bila terbaling mercun dlm odd house depan rumah ... nasib takde orang yang datang takbir raya tadi masuk dlm rumah kecik tuh kalau mau terbantut operasi die
wa sudah lam tak main mercun..
kawasan kejiranan tak sesuai tuk benda2 ni..
kang tak pasal2 wa yang masuk dalam.huk2..
Anak2 sedara aku gunakan rumah kecik tu sebagai sasaran ... mcm nak buat breaking & entering ... siap ada guna mercun mancis sbg frag grenade / flash bang

bijan.. kasik warning sama diorang.. tarak stop perang kalu, 3rd party akan gunakan senjata "GAS BERACUN".. ko kan byk stok.. kureeng? mintak bantuan bang power... ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum