Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by anya8797 on Wed Aug 24, 2011 6:35 am

balik nih nak beli kasut anak....
pastu nak beli kasut anya....yeyyyy...
begitu gembira persaannya bila nak beli kasut....

anya8797
Colonel
Colonel

Posts : 2721
Join date : 07/03/2011

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Wed Aug 24, 2011 7:51 am

Mintak2 la barang2 raya dari dubai sampai esok ... muekeke

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by yaminz on Wed Aug 24, 2011 8:05 am

Mr. Bijan wrote:Mintak2 la barang2 raya dari dubai sampai esok ... muekeke

Rasa nyer brg hang bijan kena routed ke rumah muchi... ekekeke

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by MMW on Wed Aug 24, 2011 8:21 am

anya8797 wrote:balik nih nak beli kasut anak....
pastu nak beli kasut anya....yeyyyy...
begitu gembira persaannya bila nak beli kasut....

Waaaa...... sehelai sepinggang serba satu!!! What a Face What a Face What a Face


MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Wed Aug 24, 2011 8:40 am

yaminz wrote:
Mr. Bijan wrote:Mintak2 la barang2 raya dari dubai sampai esok ... muekeke

Rasa nyer brg hang bijan kena routed ke rumah muchi... ekekeke

jangan la .... henpon raya ... kamera raya .... jubah raya.... jam tangan raya ... waaaaaa jangan itu ke re-route umah mmuchi abih la..

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by yaminz on Wed Aug 24, 2011 8:48 am

Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
Mr. Bijan wrote:Mintak2 la barang2 raya dari dubai sampai esok ... muekeke

Rasa nyer brg hang bijan kena routed ke rumah muchi... ekekeke

jangan la .... henpon raya ... kamera raya .... jubah raya.... jam tangan raya ... waaaaaa jangan itu ke re-route umah mmuchi abih la..

uiks, leh lepas k bijan...
silap2 hang kena p KLIA... What a Face What a Face What a Face

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Wed Aug 24, 2011 8:57 am

kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Wed Aug 24, 2011 9:37 am

mumuchi wrote:kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face

wa mau hijack barang bijan bakpe.? scratch scratch scratch yg pakaian nyer wa nak pakai sendiri pun xleh.. nak jual pun market very niche.. ekekekekeee.. hp, kamera ngan jam tu ado laaa mamat keldai dadah mana dah sapu tu.. dia buat cover line masa lalu depan kastam klia.. abis laaa ko bijan.. beraya pakai kain sarung ngan t-shirt pagoda jer laaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Wed Aug 24, 2011 9:41 am

MMW wrote:
anya8797 wrote:balik nih nak beli kasut anak....
pastu nak beli kasut anya....yeyyyy...
begitu gembira persaannya bila nak beli kasut....
Waaaa...... sehelai sepinggang serba satu!!! What a Face What a Face What a Face

alaaa.. kata mem kat umah buatkan baju melayu.. takde laaa sehelai sepinggang..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Wed Aug 24, 2011 9:46 am

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face

wa mau hijack barang bijan bakpe.? scratch scratch scratch yg pakaian nyer wa nak pakai sendiri pun xleh.. nak jual pun market very niche.. ekekekekeee.. hp, kamera ngan jam tu ado laaa mamat keldai dadah mana dah sapu tu.. dia buat cover line masa lalu depan kastam klia.. abis laaa ko bijan.. beraya pakai kain sarung ngan t-shirt pagoda jer laaaa

betulla tu..kawan ko keldai tu la tolong hijack kan tu... clown

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by bijan on Wed Aug 24, 2011 9:48 am

mumuchi wrote:
marc_zman wrote:
mumuchi wrote:kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face

wa mau hijack barang bijan bakpe.? scratch scratch scratch yg pakaian nyer wa nak pakai sendiri pun xleh.. nak jual pun market very niche.. ekekekekeee.. hp, kamera ngan jam tu ado laaa mamat keldai dadah mana dah sapu tu.. dia buat cover line masa lalu depan kastam klia.. abis laaa ko bijan.. beraya pakai kain sarung ngan t-shirt pagoda jer laaaa

betulla tu..kawan ko keldai tu la tolong hijack kan tu... clown

mau menangis ...kalau barang tak sampai

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by marc_zman on Wed Aug 24, 2011 9:53 am

mumuchi wrote:
marc_zman wrote:
mumuchi wrote:kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face
wa mau hijack barang bijan bakpe.? scratch scratch scratch yg pakaian nyer wa nak pakai sendiri pun xleh.. nak jual pun market very niche.. ekekekekeee.. hp, kamera ngan jam tu ado laaa mamat keldai dadah mana dah sapu tu.. dia buat cover line masa lalu depan kastam klia.. abis laaa ko bijan.. beraya pakai kain sarung ngan t-shirt pagoda jer laaaa
betulla tu..kawan ko keldai tu la tolong hijack kan tu... clown

member wa? x mungkin.. coz wa tarak geng2 dari asia tengah ni.. errr.. cuba tanya kat laxamana, mungkin dia kenal kot.? ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Wed Aug 24, 2011 9:57 am

Mr. Bijan wrote:
mumuchi wrote:
marc_zman wrote:
mumuchi wrote:kome silap..marc zaman dah hijack siang2 kat KLIA dah..member ada baekk punya friend kat sana What a Face

wa mau hijack barang bijan bakpe.? scratch scratch scratch yg pakaian nyer wa nak pakai sendiri pun xleh.. nak jual pun market very niche.. ekekekekeee.. hp, kamera ngan jam tu ado laaa mamat keldai dadah mana dah sapu tu.. dia buat cover line masa lalu depan kastam klia.. abis laaa ko bijan.. beraya pakai kain sarung ngan t-shirt pagoda jer laaaa

betulla tu..kawan ko keldai tu la tolong hijack kan tu... clown

mau menangis ...kalau barang tak sampai

apa susah mau jam kalu sini ada...

[You must be registered and logged in to see this image.]

kamera? ko tanya kat unce tu..dia simpan kat belakang..
[You must be registered and logged in to see this image.]

henpon...sini pun ada jual underwater punya pi tanya sikit..

[You must be registered and logged in to see this image.]

cuma jubah aja tak leh jumpa fasal tak ado yang muat kek ko Rolling Eyes

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by anya8797 on Wed Aug 24, 2011 6:52 pm

MMW wrote:
anya8797 wrote:balik nih nak beli kasut anak....
pastu nak beli kasut anya....yeyyyy...
begitu gembira persaannya bila nak beli kasut....

Waaaa...... sehelai sepinggang serba satu!!! What a Face What a Face What a Face


secara tak sengaja dah ter serba dua lah M...
[You must be registered and logged in to see this image.]
anak anya mintak but futsal jugak.... heheh..

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 11:26 am

korang ni umur berapa dah ada anak?

heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Fri Aug 26, 2011 11:35 am

from kids to 80's HD....surprised? Cool

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 11:38 am

i know you're an old fart muchi..

heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Fri Aug 26, 2011 11:40 am

tks for d compliment HD..so ready for the rendang feast already..helping out much in ganu?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 11:56 am

im gonna celebrate with a case of jack daniels.LIKE A BOSS!!
gonna go hunting tommorow.first time shooting since june,oyeahhhh

im will be in charge of doing the shit jobs,involving blood and guts.

btw,can i 'sembelih' the animals or is there a designated butcher?

heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Fri Aug 26, 2011 11:58 am

depends on who u r serving it to...for your moslem brethren, sure cannotla but for the rest, belasah aja...the butcher is the one who is confident that he can sembelih kosherly, i for one am not ekekekeke!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 12:04 pm

i guess its just for me and 2 tree worshippers

btw muchi,can i has duit raya?im still a kid

heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by atreyudevil on Fri Aug 26, 2011 12:15 pm

come to kuantan and I give you a proper beating duit raya!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by heavyduty on Fri Aug 26, 2011 12:52 pm

a beating eh?you sir have not faced a sober canadian with a CRKT M21 knife and extensive knowledge on Combato and Defendo

heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by mumuchi on Fri Aug 26, 2011 2:19 pm

heavyduty wrote:i guess its just for me and 2 tree worshippers

btw muchi,can i has duit raya?im still a kid

can!can! take whatever you want..just leave the greenbacks...the're worthless now What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by atreyudevil on Fri Aug 26, 2011 2:48 pm

heavyduty wrote:a beating eh?you sir have not faced a sober canadian with a CRKT M21 knife and extensive knowledge on Combato and Defendo

ngeh2, not that physical beating la.. but pocket beating!
I'm still a student and you have to belanja me!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by powerw00t on Fri Aug 26, 2011 2:52 pm

oi! baru aja pasang 5 biji pelita, 1st time guna diesel sbb mintak tanah dah mahal sekarang, 1 dah bocor tinggal lagi 4 nak pasang, sumbu pulak abis.

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Persediaan yg sudah anda siapkan untuk menyambut Syawal

Post by Sponsored content Today at 11:44 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum