Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Bola Cafe: MALAYSIA!

Page 6 of 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by samuraisan on Mon Dec 03, 2012 1:41 pm

wa rasa gambar kat atas ada kena mengena dengan Video kat bawah




samuraisan
Major
Major

Posts : 1117
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by mumuchi on Mon Dec 03, 2012 3:18 pm

Sb pakai muffler hm ka? What a Face

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by standupper on Mon Dec 03, 2012 7:31 pm

SB ler yg pakai tuh yg buat buffer zone dgn LSF... kalau dangdut punya pasal.. rasa patut amik tindakan kat sykt telco yg anjurkan dangdut tuh.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by mumuchi on Tue Dec 04, 2012 1:27 am

Telco mana? Sampai skrg senyap. Biru, ijo, oren atau kuning?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by atreyudevil on Tue Dec 04, 2012 2:40 am

telco prepaid?

You, Tuner sama Happi je la kan?

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by mumuchi on Tue Dec 04, 2012 5:35 am

Itu east coast gangla dak dak abu ..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by samuraisan on Tue Dec 04, 2012 6:20 am

Laughing ni tapi celcom ke ??????

avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by mumuchi on Tue Dec 04, 2012 6:32 am

Cnfm birula...bodo punya mkt director

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by yaminz on Tue Dec 04, 2012 6:35 am

Ambil kesempatan, tanpa mmikirkan kesan... patut kena saman...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by atreyudevil on Tue Dec 04, 2012 7:06 am

samuraisan wrote: Laughing ni tapi celcom ke ??????


ini kalo tak celcom yes la kot!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by standupper on Tue Dec 04, 2012 10:06 am

Manager Celcom tuh patut transfer jer ke XL tanah seberang... Buat promosi bodoh!

Btw wa tengok dalam video tuh pun ada mamat dua ekor nie yang lebih-lebih...

avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by innocentti on Tue Dec 04, 2012 10:46 am

haha..malaysia dah ada hooligan stand..dan tengok kepada depa punya pemakaian nih geng2 casual hooligan..masa game2 panas depa nih muncul la kot.. What a Face
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

bumbu

Post by marc_zman on Tue Dec 04, 2012 11:38 am

standupper wrote:Manager Celcom tuh patut transfer jer ke XL tanah seberang... Buat promosi bodoh!

Btw wa tengok dalam video tuh pun ada mamat dua ekor nie yang lebih-lebih...


mamat dua ekor yg mana satu? yg terduduk ke? tau yg kasik duduk tu?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by marc_zman on Thu Dec 06, 2012 5:35 am



Demi karier Safee





KUALA LUMPUR - Penyerang kebangsaan, Safee Sali berkata keputusannya menyertai Johor pada musim depan demi menyelamatkan kariernya.

Menurutnya, kesungguhan Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) mendapatkan khidmatnya, juga mendorong beliau memilih menyarung jersi pasukan Harimau Selatan itu.

“Dalam keadaan sekarang, saya pilih menyertai Johor untuk menyelamatkan karier saya. Saya nampak usaha Johor untuk cuba membuat perubahan dalam arena bola sepak negara... saya terima dan hormati cara mereka.

"Saya dapat rasakan Johor akan memberi impak yang amat positif dalam saingan liga musim depan," katanya semalam.

Sementara itu, penyertaan Safee ke Johor yang dikatakan tergesa-gesa kelmarin tidak wajar dijadikan isu kerana perpindahan itu demi menyelamatkan karier pemain tersebut, kata Setiausaha Agung Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Azzuddin Ahmad.

Menurutnya, semua pihak perlu melihat skop yang lebih besar iaitu mengenai masa depan Safee jika masih beraksi dalam Liga Super Indonesia (ISL) ekoran kemelut dalaman yang masih gagal diselesaikan oleh Persatuan Sepak Bola Seluruh Indonesia (PSSI).

Tambahnya, perpindahan Safee juga tidak mengganggu fokus penyerang berusia 28 tahun itu dalam menghadapi saingan separuh akhir Piala Suzuki AFF, Ahad ini.

“Perpindahan Safee demi kebajikannya pemain utama kebangsaan yang perlu dijaga.

“Jika PSSI digantung, ia boleh menjejaskan peluang Safee bermain dengan skuad kebangsaan dan perkara ini harus diselesaikan secepat mungkin demi masa depan Safee," katanya ketika ditemui di Wisma FAM, kelmarin.

Safee menandatangani kontrak dengan Johor kelmarin, di Wisma FAM setelah sesi sebenar yang dijadualkan di sebuah hotel di sini tidak dapat diadakan kerana Safee tidak hadir.

Ekoran itu, pengurusan PBNJ yang diketuai Presidennya, Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Idris Sultan Ibrahim ke Wisma FAM untuk menemui Safee.

Penyerang Arema itu bersetuju menyertai Johor atau kini dikenali Darul Takzim FC secara pinjaman musim 2013 selama setahun.

Azzuddin menambah, jika Safee kehilangan peluang bermain ekoran penggantungan sebarang aktiviti bola sepak di Indonesia, beliau yakin ramai akan menyalahkan FAM kerana gagal bertindak cepat.

“Jika kelab yang diwakili Safee digantung, sudah tentu ramai pihak akan mengkritik FAM dengan pelbagai kemungkinan seperti tidak memberikan nasihat atau peringatan kepadanya sebelum perkara-perkara ini terjadi," katanya.

Azzuddin juga berharap kemunculan mengejut Tunku Ismail di Wisma FAM, Kelana Jaya bagi menemui Safee kelmarin, tidak sewajarnya menjadi isu.

“Baginda mempunyai hak selaku Presiden PBNJ yang merupakan salah satu ahli gabungan FAM," katanya.

Pengurus peribadi Safee, Zakaria Rahim, menjelaskan Johor akan membuat pengumuman rasmi mengenai perpindahan Safee selepas berakhirnya kempen negara dalam Piala Suzuki AFF.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Sukan/20121206/su_01/Demi-karier-Safee#ixzz2EEdZyFMs
© Utusan Melayu (M) Bhd




wa kompius.. bukan ke dulu masa dia sign extension contract dgn kelab indonesia tu, dia gak yg begitu yakin isu ISL dgn PSSI tak akan ganggu karier antarabangsa dia?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by standupper on Thu Dec 06, 2012 6:53 am

Baca kat Page FB.. Byk admin page yg meroyan bila TMJ shopping players..

Herannya, Bila sukan bolasepak merudum, player mengemis mintak gaji, takde plak yg nak jd jaguh bersuara nak bantu nasi diorg.. Tetiba bila era durian runtuh bermula, peminat plak marah-marah bila players sambar kontrak mewah. Mungkin ramai lbh senang hati bila players dapat gaji bayar pakai hamper mcm liga kampung kot.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by innocentti on Fri Dec 07, 2012 4:26 am

kalau ikutkan apa yg TSAM bising2 pasal double standard FAM terhadap depa. dia bagi contoh Kelantan nak mintak pinjam sekejap player depa utk sambut cup dekat KB fam tak benarkan pasal nanti ganggu player punya konsentrasi utk skuad harimau malaya. tapi kali ni tgh2 harimau malaya ada game amat penting TMJ boleh masuk wisma FAM deal pasal kontrak dengan matyo dan safee.

itula kisahnya mengikut yg aku baca..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by marc_zman on Fri Dec 07, 2012 4:33 am

peraturan FAM kata semasa latihan pusat atau semasa kejohanan berlangsung, player tak leh pi 'keluor' dari kawsan latihan.. apa yg TMJ buat tu betoi laaa coz player tak turun JB tapi TMJ naik pi KJ.. jumpa pun kat bangunan FAM.. so no breech of conduct ker aper.. mungkin ada yg lupa masa diumumkan yg safee sali jadik pemain pinjaman johor, kan team manager dah bgtau yg safee tak boleh dtg coz peraturan FAM tak membenarkan.. itu pasal TMJ naik ke KJ

btw.. diorg bising coz buying power team johor skrg ni.. wa sempat tgk dato' santokh singh dlm berita tv3 mlm tadi.. dia ada sentuh bab ni.. pendek citer dia tak setuju dgn cara ni.. well, wa pun bersetuju dgn dato'..

tapi.. itu laaa realiti dunia sukan skrg.. rata2 playing days diorg singkat.. masuk mid 30s jer dah gantung but.. so kalu x pulun kumpul duit dari skrg, camna mau support family blkg hari nti, kan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by pisang on Fri Dec 07, 2012 5:36 am


Pasal Johor buying spree ni.. aku tak rasa patut dipandang serong sebab era profesional memang itu la gaya dia menjadi kompetitif. tapi aku tak yakin la dengan pemilihan pemain dan samada adunan tu menjadik nanti... nampak beef up midfield dan striker.. defend dah kokoh ke? Tak kan mamat sekoq tu je nak diharap.. awat tak engage nasir yusof atau Dollah?
avatar
pisang
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 261
Reputation : 36
Join date : 27/07/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by marc_zman on Fri Dec 07, 2012 5:39 am

pisang wrote:
Pasal Johor buying spree ni.. aku tak rasa patut dipandang serong sebab era profesional memang itu la gaya dia menjadi kompetitif. tapi aku tak yakin la dengan pemilihan pemain dan samada adunan tu menjadik nanti...

betoi3.. bab ni yg blum tentu menjadik lagi

nampak beef up midfield dan striker.. defend dah kokoh ke? Tak kan mamat sekoq tu je nak diharap.. awat tak engage nasir yusof atau Dollah?

coz dah ada Fandi Ahmad.. ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by pisang on Fri Dec 07, 2012 10:15 am

OK... Apa peluang Malaysia Ahad ni? Lima tonggak utama dah pinsan...

Boleh kot kalau yakin...
avatar
pisang
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 261
Reputation : 36
Join date : 27/07/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by marc_zman on Fri Dec 07, 2012 10:28 am

bagi wa - bak tajuk judul lagu kumpulan Headwind - Segalanya Berkemungkinan What a Face

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by pisang on Sun Dec 09, 2012 12:27 am

Kepada yang akan berada di Stadium malam ni - ' Strength and Honour ' ......
avatar
pisang
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 261
Reputation : 36
Join date : 27/07/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by marc_zman on Sun Dec 09, 2012 3:57 am

yup.. support all da way.. alll da way

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by yaminz on Mon Dec 10, 2012 4:11 am

aiyok seri 1-1... mmg payah nak menang pasnie kat Thai...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by pisang on Mon Dec 10, 2012 4:24 am

defend belah kiri suspek. masa lawan indo*, rajagopal masukkan amar rohidan untuk back up mamat No 6 tu kekang Andik. Kali ni tak nampak pulak tektik serupa.

tapi lepas gol Mat Yo, Malaysia dah tukar formasi, midfield yang control game masa first half dah tak keruan masa second half ... maybe Gopal nak tumpu defensive play ... not with team with attacking flair like Thailand... silap ...

and please tell Team Manager to SHUT UP...

The best performer malam tadi... ULTRA MALAYA... ( And also brader jual burger kat Level 3 belakang gol Thailand masa second half. 10 biji burger terjual dalam masa kecederaan)..
avatar
pisang
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 261
Reputation : 36
Join date : 27/07/2010

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by yaminz on Mon Dec 10, 2012 4:28 am

patut cari lg gol bukan btahan ngan 1 gol... apa da...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Bola Cafe: MALAYSIA!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum