Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171929 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Page 4 of 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 6:53 am

venez wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
silap2 lepas raya baru ada date...

huhuhuuu.. harap2 jgn jadik itu macam.. btw, wa sulah dapat warning for movement.. ewah, cam ader operasi plak.. ada event berkaitan bunga-bungaan pd penghujung bln sept ni.. aduh duh duh.. jangan clash ngan date kerja kawin budak opis ni udah ler.. make it worse, clash ngan open house mymil.. huhuhuuu.. kompem bijan kena abiskan semua makanan yg portion wa tu

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Mon Aug 08, 2011 6:54 am

marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa

yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by venez on Mon Aug 08, 2011 6:55 am

wa lepas raya kena turun Kuantan, xtau start n abis bila, belum masuk opis, hu3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 6:58 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 7:00 am

venez wrote:wa lepas raya kena turun Kuantan, xtau start n abis bila, belum masuk opis, hu3


pang5 kena laaa ada time open house ni.. mana bleh x dtg.. kalu tak dtg, sapa plak nak sponsor kambing itam? huhuhuuu

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Mon Aug 08, 2011 7:01 am

marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

buat kat rumah anya.... yeyyyy..... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 7:06 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

buat kat rumah anya.... yeyyyy..... cheers

we 'ave a volunteer guys.. n gals..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Mon Aug 08, 2011 7:20 am

nampaknya tahun nie mmg x dapek ler nak pg open house mymil. lepas raya abe dah tak jumpa sabtu ahad dah. lagipun adik nak kawin bulan 9 nie.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 36
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Mon Aug 08, 2011 7:34 am

marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

Creme brulee le Marc!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 7:39 am

MMW wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

Creme brulee le Marc!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

janji dapat makan free walau sebut tak reti

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Mon Aug 08, 2011 8:41 am

marc_zman wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebab tu wa bukak thread ni awal2 coz tau pe'el diorang yg selalu pusing2 OoT.. nak dapatkan confirmation sapa tuan umah, tarikh dsb open house mymil bukan senang wooo.. kompem ni lagi seminggu nak raya baru bleh tau sapa
yelah marc... betul tindakan nih.... pusing punya pusing punya pusing.... last2 lagi seminggu baru everything's geared up....takpe marc, build up excitement tuh penting... cheers

sebab tu anya pun kena standby gak.. mana tau last2 minit anya divolunteerkan tuk jadik tuan umah.. ekekekeee.. semua gara2 nak merasa lagi itu cream aperkebondo tu.. ekekekeeeee

Creme brulee le Marc!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

janji dapat makan free walau sebut tak reti

kalau nak makan anya buatkan... takde masalah marc... Smile

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by venez on Mon Aug 08, 2011 9:19 am

love cremee nih, huk3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 9:57 am

sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tin on Mon Aug 08, 2011 9:58 am

marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

lupakan wa? wa setuju... cheers
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Mon Aug 08, 2011 10:01 am

tin wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee
lupakan wa? wa setuju... cheers
iyer.. wa ni pun kira realistik gak.. kalu wa letak nama abe tin sebagai potential host tuk open house, mmg 100% takleh nyer.. sedangkan wa pun takleh nak commit, ni kan pulak abe tin yg bujang happy go lucky..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Mon Aug 08, 2011 12:31 pm

marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Mon Aug 08, 2011 3:05 pm

mumuchi wrote:dak abu guna KY jelly scratch sendiri pakai ka kat Suspect











lol!

ky JELLY TUH BOLEH BUAT AGAR2 KE..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Tue Aug 09, 2011 3:32 am

MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....

16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 36
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 3:33 am

marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

16th september ari jumaat.... maksud dia after friday prayer lah right marc?...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Tue Aug 09, 2011 3:38 am

tenteng wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee
AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....
16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.

huhuhuuu.. nak buat camna ten.. nak mintak ten tau bang power offer diri, takut nanti tak jadik plak HUT ke melaka nanti

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Tue Aug 09, 2011 3:39 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

16th september ari jumaat.... maksud dia after friday prayer lah right marc?...

terpulang pada tuan rumah.. yg kompem nyer mmg bukan awal pagi laaa.. ekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 3:40 am

tenteng wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....

16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.

ada wedding ye ten?... mesti banyak kerja naa....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Tue Aug 09, 2011 3:44 am

anya.. sebenarnya belum fix apa-apa pun.. yg tarikh 16/9 tu cuma congak kan muchi KALAU dia ada rezeki lebih & bersedia menjadi tuan umah open house nanti.. kalau jer.. katakanlah kalu anya yg nak jadik tuan umah, kalu anya rasa 16/9 tu takleh.. anya bleh propose tarikh lain.. 17, 18, 25 tau 25 sept dsb..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Tue Aug 09, 2011 3:48 am


Errr..... Anne Kemensah sapa nak jemput? scratch scratch scratch

Bijan kot. What a Face

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Tue Aug 09, 2011 4:01 am

MMW wrote:Errr..... Anne Kemensah sapa nak jemput? scratch scratch scratch
Bijan kot. What a Face

bior ler bijan ngan power pikirkan camna nak usung si anne kemensah tu.. bukan masalah kita weh

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Tue Aug 09, 2011 4:16 am

marc_zman wrote:
tenteng wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee
AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....
16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.

huhuhuuu.. nak buat camna ten.. nak mintak ten tau bang power offer diri, takut nanti tak jadik plak HUT ke melaka nanti

tau x pe... tp kalo dah ada bijan nie senang skit kottt. hehehehe... tp saya mmg angkat tangan ler nak jadi tn rmh open house pasal pas raya xdek sapa nak tolong kat rmh (abg keje, x jumpa dah sabtu ahad pas nie sampai ler pertandingan aarm nanti) then bz ngan adik nak kawin.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 36
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum