Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171898 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Page 6 of 23 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Wed Aug 10, 2011 6:45 am

Mr. Bijan wrote:
mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

kalau 17 sept tu tak janji la .... sebab big boss dgn mem boss plan nak balik singapura...

oo..phy nak beraya kat singapore ye...

anya8797
Colonel
Colonel

Posts : 2721
Join date : 07/03/2011

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:46 am

anya8797 wrote:
mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

itulah.... tapi anya okay kot jugak walaupon kecil..... children kalau boring boleh mandi swimming pool atau pergi playground...masa anya buat house warming dulu, ramai jugak lah tetamu.... yang ni lagi close knitted jadinya should be alright....

kalau yang kecik boleh la ... ni yang babay dewasa pun rasa nak terjun ... tengok kemensah arituh pun cukup la ... lepas nih anne baru yang akan keluar ... tak caya tanya si MARC

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Wed Aug 10, 2011 6:49 am

apsal plak nama wa dikaitkan ngan anne ni? dia yg bercengkerama & kuciwa?ekekekekeee..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:50 am

marc_zman wrote:apsal plak nama wa dikaitkan ngan anne ni? dia yg bercengkerama & kuciwa?ekekekekeee..

lol! lol! lol! lol!

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Wed Aug 10, 2011 6:53 am

Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:apsal plak nama wa dikaitkan ngan anne ni? dia yg bercengkerama & kuciwa?ekekekekeee..

lol! lol! lol! lol!

fasal ko, boss ven ngan aku ja berani duk rapat marc..tu bijan jeles dan frust tu Very Happy cheers

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:54 am

mumuchi wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:apsal plak nama wa dikaitkan ngan anne ni? dia yg bercengkerama & kuciwa?ekekekekeee..

lol! lol! lol! lol!

fasal ko, boss ven ngan aku ja berani duk rapat marc..tu bijan jeles dan frust tu Very Happy cheers

nnt abu snipe lagi gambar kontroversi ... haha

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Wed Aug 10, 2011 6:56 am

anya8797 wrote:
MMW wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.


buat tarikh lain....ye tak ye jugak kan M.... nanti boleh geder2 2 kali...

Nanti dapat makan cream brulee 2 kali cheers cheers cheers


MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:57 am

MMW wrote:
anya8797 wrote:
MMW wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.


buat tarikh lain....ye tak ye jugak kan M.... nanti boleh geder2 2 kali...

Nanti dapat makan cream brulee 2 kali cheers cheers cheers


M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Thu Aug 11, 2011 7:11 am

Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

itulah.... tapi anya okay kot jugak walaupon kecil..... children kalau boring boleh mandi swimming pool atau pergi playground...masa anya buat house warming dulu, ramai jugak lah tetamu.... yang ni lagi close knitted jadinya should be alright....

kalau yang kecik boleh la ... ni yang babay dewasa pun rasa nak terjun ... tengok kemensah arituh pun cukup la ... lepas nih anne baru yang akan keluar ... tak caya tanya si MARC

sib bek dah habis bulan posa.... anne kemensah kat pool rumah anya pakai bikini.... heheheh.... Cool

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Thu Aug 11, 2011 7:12 am

MMW wrote:
anya8797 wrote:
MMW wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.


buat tarikh lain....ye tak ye jugak kan M.... nanti boleh geder2 2 kali...

Nanti dapat makan cream brulee 2 kali cheers cheers cheers


yeyyy... anya nak tambah dengan lemon meringue pie lah.... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Thu Aug 11, 2011 7:13 am

Mr. Bijan wrote:
MMW wrote:
anya8797 wrote:
MMW wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.


buat tarikh lain....ye tak ye jugak kan M.... nanti boleh geder2 2 kali...

Nanti dapat makan cream brulee 2 kali cheers cheers cheers


M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?

terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Thu Aug 11, 2011 7:26 am

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?

terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

syhhhhhhh.. kita kena rancang awal2 camna nak tangkap si bijan n campak dia masuk pool tu.. kena buat secret meeting lepas ni tau.. antara agenda.. sapa yg nak tangkap bijan? pegang kaki, tangan dsb.. & yg paling penting, nak campak dia dari tepi pool ka? tau dari balkoni umah anya? syhhhhh.. jgn bagitau bijan tau.. mau kasik suprise.. ekekekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Thu Aug 11, 2011 7:28 am

kalau yang atas tu, power sendiri sanggup naik KL nak join kuuuttttttt...SYYYYYY! Twisted Evil

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Thu Aug 11, 2011 7:33 am

mumuchi wrote:kalau yang atas tu, power sendiri sanggup naik KL nak join kuuuttttttt...SYYYYYY! Twisted Evil

tu laaa antara niat asal wa bang.. nak suruh bang power datang.. susah betoi nak jumpa dia weh.. kalu idea wa ni on, mesti dia datang punyer.. syhhh

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Thu Aug 11, 2011 8:00 am

marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?

terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

syhhhhhhh.. kita kena rancang awal2 camna nak tangkap si bijan n campak dia masuk pool tu.. kena buat secret meeting lepas ni tau.. antara agenda.. sapa yg nak tangkap bijan? pegang kaki, tangan dsb.. & yg paling penting, nak campak dia dari tepi pool ka? tau dari balkoni umah anya? syhhhhh.. jgn bagitau bijan tau.. mau kasik suprise.. ekekekekekeeee

nanti anya buatkan jadual bertugas sekali... supaya ada pengagihan tugas untuk edisi tugas2 khas kes phy nih...sshhhhh...


lol!

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Thu Aug 11, 2011 8:11 am

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:kalau yang atas tu, power sendiri sanggup naik KL nak join kuuuttttttt...SYYYYYY! Twisted Evil

tu laaa antara niat asal wa bang.. nak suruh bang power datang.. susah betoi nak jumpa dia weh.. kalu idea wa ni on, mesti dia datang punyer.. syhhh

na jmpa dia senang aje.... pegi ajek kedai dia... hehehe

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Thu Aug 11, 2011 9:06 am

marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?

terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

syhhhhhhh.. kita kena rancang awal2 camna nak tangkap si bijan n campak dia masuk pool tu.. kena buat secret meeting lepas ni tau.. antara agenda.. sapa yg nak tangkap bijan? pegang kaki, tangan dsb.. & yg paling penting, nak campak dia dari tepi pool ka? tau dari balkoni umah anya? syhhhhh.. jgn bagitau bijan tau.. mau kasik suprise.. ekekekekekeeee

woit meeting pasal nih dlm bunker ek ... ngeee

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Thu Aug 11, 2011 9:10 am

Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?
terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

syhhhhhhh.. kita kena rancang awal2 camna nak tangkap si bijan n campak dia masuk pool tu.. kena buat secret meeting lepas ni tau.. antara agenda.. sapa yg nak tangkap bijan? pegang kaki, tangan dsb.. & yg paling penting, nak campak dia dari tepi pool ka? tau dari balkoni umah anya? syhhhhh.. jgn bagitau bijan tau.. mau kasik suprise.. ekekekekekeeee
woit meeting pasal nih dlm bunker ek ... ngeee

woit.. ko buat-buat tak nampak laaa.. pastu masa d-day tu ko buat-buat laaa suprise gitu.. syhhhhh.. open house umah kak anya ni mesti kena ada something spesel wooo.. n ur it bro.. ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Thu Aug 11, 2011 9:33 am

marc_zman wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:M derang dah tak pikir bab makan lagi ... derang dah terbayang pool kat bawah apt. anya tuh ... tragedi Kemensah akan berulang lagi ... ada sesape nak terjun pool pakai baju melayu tak ..?
terjun pool dengan baju melayu... musti the most talkabout rumah terbuka of the year nanti.... lol!

syhhhhhhh.. kita kena rancang awal2 camna nak tangkap si bijan n campak dia masuk pool tu.. kena buat secret meeting lepas ni tau.. antara agenda.. sapa yg nak tangkap bijan? pegang kaki, tangan dsb.. & yg paling penting, nak campak dia dari tepi pool ka? tau dari balkoni umah anya? syhhhhh.. jgn bagitau bijan tau.. mau kasik suprise.. ekekekekekeeee
woit meeting pasal nih dlm bunker ek ... ngeee

woit.. ko buat-buat tak nampak laaa.. pastu masa d-day tu ko buat-buat laaa suprise gitu.. syhhhhh.. open house umah kak anya ni mesti kena ada something spesel wooo.. n ur it bro.. ekekekekeee

Tengah bayang orbs dgn tin pakai baju melayu teluk belanga buat syncronize swimming...

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Thu Aug 11, 2011 9:40 am

hmmmm obs tu okla..macamana ko bayangkan si tin ni...jumpa pun belum Suspect













sebenarnya si Tin tu..anne kemensah taw..tu fasal dia bawa geng dia mai hari tu tapi dia segan nak join hehehehehe!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Thu Aug 11, 2011 10:02 am

mumuchi wrote:hmmmm obs tu okla..macamana ko bayangkan si tin ni...jumpa pun belum Suspect













sebenarnya si Tin tu..anne kemensah taw..tu fasal dia bawa geng dia mai hari tu tapi dia segan nak join hehehehehe!

huhu

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Fri Aug 12, 2011 10:42 am

hhhmmmm jadik ke tak jadik nih?... scratch

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Fri Aug 12, 2011 11:27 am

wa kalau confirm ngan caterer boleh buat on the date kira jadila...aku buat simple aja kali ni..meekari/mee sup/laksa dan sate...ok?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Fri Aug 12, 2011 11:37 am

mumuchi wrote:wa kalau confirm ngan caterer boleh buat on the date kira jadila...aku buat simple aja kali ni..meekari/mee sup/laksa dan sate...ok?

alhamdulillah.. kalu wa tu dah mencukupi tu.. yg lelain mungkin para sahabat @ mymil bleh nambah, kalu nak tambah.. cam wa, nanti kat bara sate tu.. wa nak panggang bijan.. ekekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Fri Aug 12, 2011 11:45 am

mumuchi wrote:wa kalau confirm ngan caterer boleh buat on the date kira jadila...aku buat simple aja kali ni..meekari/mee sup/laksa dan sate...ok?

these dishes are perfect.... anya ske.... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Fri Aug 12, 2011 1:52 pm

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:wa kalau confirm ngan caterer boleh buat on the date kira jadila...aku buat simple aja kali ni..meekari/mee sup/laksa dan sate...ok?

alhamdulillah.. kalu wa tu dah mencukupi tu.. yg lelain mungkin para sahabat @ mymil bleh nambah, kalu nak tambah.. cam wa, nanti kat bara sate tu.. wa nak panggang bijan.. ekekekekekeee

aku lagi kena burn baby burnnnn burn to the ground ek marc ... hahaha

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 23 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum