Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171927 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Page 5 of 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Tue Aug 09, 2011 4:16 am

marc_zman wrote:
tenteng wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee
AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....
16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.

huhuhuuu.. nak buat camna ten.. nak mintak ten tau bang power offer diri, takut nanti tak jadik plak HUT ke melaka nanti

tau x pe... tp kalo dah ada bijan nie senang skit kottt. hehehehe... tp saya mmg angkat tangan ler nak jadi tn rmh open house pasal pas raya xdek sapa nak tolong kat rmh (abg keje, x jumpa dah sabtu ahad pas nie sampai ler pertandingan aarm nanti) then bz ngan adik nak kawin.

tenteng
Kehormat MyMil

Posts : 4771
Join date : 11/05/2010

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by tenteng on Tue Aug 09, 2011 4:17 am

anya8797 wrote:
tenteng wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:sebelum dapat itu creme brulee, meh kasik settle admin stuff pasal open house ni.. k, weekend aritu muchi ada kata.. kalu dia ader rezeki lebih.. insya Allah.. & buat kat umah dia, dia kan cadang 16 Sept 2011/Jumaat/Hari Malaysia.. ni cuti baik punyer ni, 3 hari terus.. ada ok ka ini tarikh?

& agak2 kalu muchi takleh commit, ada x pengganti yg bleh adjust amik tarikh ni? anya? MMW? boss ven? abe tin.. errr.. abe tin tu kita lupakan jer laaa buat sementara waktu ni.. ekekekekeeee

AKu rasa kalau cuti panjang tu cubalah dielakkan. Takut ada orang rancangan nak balik kampung ke.... pergi vacation ke....

16hb ek? mmg x dapet ler.. nak kena balik kg 2 mgg berturut2.

ada wedding ye ten?... mesti banyak kerja naa....

a'ah.. 18/9 rmh perempuan, 25/9 rmh parent.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 36
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Tue Aug 09, 2011 4:28 am

keyword weekend da...senang kerja 16 kemas rumah, 17 open house, 18 kemas rumah based on previous experience buat open house ni weh..so kalau event jadi memangla 17hb..so kome leh serbu dua rumah hari tu ekekekeke!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Tue Aug 09, 2011 5:41 am

mumuchi wrote:keyword weekend da...senang kerja 16 kemas rumah, 17 open house, 18 kemas rumah based on previous experience buat open house ni weh..so kalau event jadi memangla 17hb..so kome leh serbu dua rumah hari tu ekekekeke!

1 lagi rumah sapa..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 6:29 am

marc_zman wrote:anya.. sebenarnya belum fix apa-apa pun.. yg tarikh 16/9 tu cuma congak kan muchi KALAU dia ada rezeki lebih & bersedia menjadi tuan umah open house nanti.. kalau jer.. katakanlah kalu anya yg nak jadik tuan umah, kalu anya rasa 16/9 tu takleh.. anya bleh propose tarikh lain.. 17, 18, 25 tau 25 sept dsb..

i see...
actually nya hari sabtu on the 17th pon okay jugak kan..... sempatlah untuk host nak buat mende2 preparations segala....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Tue Aug 09, 2011 7:29 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebenarnya belum fix apa-apa pun.. yg tarikh 16/9 tu cuma congak kan muchi KALAU dia ada rezeki lebih & bersedia menjadi tuan umah open house nanti.. kalau jer.. katakanlah kalu anya yg nak jadik tuan umah, kalu anya rasa 16/9 tu takleh.. anya bleh propose tarikh lain.. 17, 18, 25 tau 25 sept dsb..

i see...
actually nya hari sabtu on the 17th pon okay jugak kan..... sempatlah untuk host nak buat mende2 preparations segala....

Dapat rezeki lebih ni kena utamakanlah rumah terbuka kakitangan kerajaan. Laughing Laughing Laughing

Semoga bertambah rezeki tu... Amin!!

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by observateur on Tue Aug 09, 2011 7:59 am

gathering raya rumah chegu anya, ek?
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 8:28 am

MMW wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:anya.. sebenarnya belum fix apa-apa pun.. yg tarikh 16/9 tu cuma congak kan muchi KALAU dia ada rezeki lebih & bersedia menjadi tuan umah open house nanti.. kalau jer.. katakanlah kalu anya yg nak jadik tuan umah, kalu anya rasa 16/9 tu takleh.. anya bleh propose tarikh lain.. 17, 18, 25 tau 25 sept dsb..

i see...
actually nya hari sabtu on the 17th pon okay jugak kan..... sempatlah untuk host nak buat mende2 preparations segala....

Dapat rezeki lebih ni kena utamakanlah rumah terbuka kakitangan kerajaan. Laughing Laughing Laughing

Semoga bertambah rezeki tu... Amin!!


Amin Amin... mekasih M...
macam tau2 pulak derang kan... hehehe...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 8:29 am

observateur wrote:gathering raya rumah chegu anya, ek?

anya pilihan selepas muchi tuan obs... Razz

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Tue Aug 09, 2011 8:29 am

Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Tue Aug 09, 2011 8:36 am

Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by MMW on Wed Aug 10, 2011 4:19 am

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Wed Aug 10, 2011 4:21 am

aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 4:26 am

marc_zman wrote:aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?

belum confirm ke..? aku ingat dah sudeh..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by marc_zman on Wed Aug 10, 2011 4:32 am

Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?
belum confirm ke..? aku ingat dah sudeh..

wa pun tak tau dah kompem ke blum? coz setau wa, muchi tak kompem lagik.. errr.. anya? kalu anya sudi jadi host kepada kami semua ni, alhamdulillahhh..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 4:34 am

marc_zman wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?
belum confirm ke..? aku ingat dah sudeh..

wa pun tak tau dah kompem ke blum? coz setau wa, muchi tak kompem lagik.. errr.. anya? kalu anya sudi jadi host kepada kami semua ni, alhamdulillahhh..

Nak gatang raya kl waaaaaa
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Wed Aug 10, 2011 6:18 am

MMW wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:Yaaayyyy mmuchi dgn Anya buat open house.... The saddest part waaaa..... kena balik singapura.....

laaa..ye ker... anya sungguh2 ingat phy ada...

Tak pe la ... 2 rumah terbuka pun ok anya. Anya buat tarikh lain dari Muchi.


buat tarikh lain....ye tak ye jugak kan M.... nanti boleh geder2 2 kali...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Wed Aug 10, 2011 6:20 am

marc_zman wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?
belum confirm ke..? aku ingat dah sudeh..

wa pun tak tau dah kompem ke blum? coz setau wa, muchi tak kompem lagik.. errr.. anya? kalu anya sudi jadi host kepada kami semua ni, alhamdulillahhh..

anya tak kisah kalau jadi host marc.... it should be okay anya rasa.... cuma rumah anya nih apartment style.... orang sudi ke nak datang marc?...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Wed Aug 10, 2011 6:29 am

my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:30 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:aik.. bila masa plak korang kompemkan host open house mymil ni?
belum confirm ke..? aku ingat dah sudeh..

wa pun tak tau dah kompem ke blum? coz setau wa, muchi tak kompem lagik.. errr.. anya? kalu anya sudi jadi host kepada kami semua ni, alhamdulillahhh..

anya tak kisah kalau jadi host marc.... it should be okay anya rasa.... cuma rumah anya nih apartment style.... orang sudi ke nak datang marc?...

Derang dtg punya ... jangan ada yang tetiba nak pi swimming kat pool bawah tu dah la ... saya tau ada org suka mandi kat kiddie pool..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:31 am

mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

kalau 17 sept tu tak janji la .... sebab big boss dgn mem boss plan nak balik singapura...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Wed Aug 10, 2011 6:34 am

ini sudah panngey ya ka tak mo datang What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by bijan on Wed Aug 10, 2011 6:37 am

mumuchi wrote:ini sudah panngey ya ka tak mo datang What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

Baik punya tuba ek ... mmuchi
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by mumuchi on Wed Aug 10, 2011 6:41 am

tuba scratch....mana Question What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Wed Aug 10, 2011 6:45 am

mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

itulah.... tapi anya okay kot jugak walaupon kecil..... children kalau boring boleh mandi swimming pool atau pergi playground...masa anya buat house warming dulu, ramai jugak lah tetamu.... yang ni lagi close knitted jadinya should be alright....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by anya8797 on Wed Aug 10, 2011 6:45 am

Mr. Bijan wrote:
mumuchi wrote:my 1st open house kat apartment..sampai tangga and balcony penuh..nasib baek ada dua balcony...kalau ikhlas insyaAllah orang datang..bijan dan marc wa garenti datang..

kalau 17 sept tu tak janji la .... sebab big boss dgn mem boss plan nak balik singapura...

oo..phy nak beraya kat singapore ye...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Rumah Terbuka Aidilfitri Sqn 410 MyMil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum