Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171899 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 2:40 pm

korang perasan tak byk sistem persenjataan banyak guna nama ular..

bijan
Brig General
Brig General

Posts : 3142
Join date : 11/10/2010

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 3:19 pm

MMW wrote:
phyxius wrote:

Ada yg cadangkan untuk jual ular sawa tu pada kedai makanan eksotik .. isk..


Macam ni ke? What a Face What a Face What a Face


kalau M tengok citer waterboy.... ada mak dia masak ular selingkar atas pinggan besar pastu ada epal adalam mulur ular tuh...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by kerambit75 on Wed Jul 13, 2011 3:26 pm

anya8797 wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:

Ada yg cadangkan untuk jual ular sawa tu pada kedai makanan eksotik .. isk..


Macam ni ke? What a Face What a Face What a Face


kalau M tengok citer waterboy.... ada mak dia masak ular selingkar atas pinggan besar pastu ada epal adalam mulur ular tuh...

aa...ada mmg ada perasan! Basketball

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 3:47 pm

kerambit75 wrote:
anya8797 wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:

Ada yg cadangkan untuk jual ular sawa tu pada kedai makanan eksotik .. isk..


Macam ni ke? What a Face What a Face What a Face


kalau M tengok citer waterboy.... ada mak dia masak ular selingkar atas pinggan besar pastu ada epal adalam mulur ular tuh...

aa...ada mmg ada perasan! Basketball

mak dia memang masak ntah hape2 ntah....
dia masak yang ular nih masa jemput coach tu untuk dinner.....
ada juga yang dia panggang buaya anya rasa.....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 3:54 pm

kat sekolah anya pon ada ular....
hari tu jabatan perhilitan datang untuk tangkap....dapt seekor.... tapi ada lagi kata cleaner tuh.......ular tu kaler hitam kata dia.... tak paham macam mana tgh2 bandar boleh ada ular.....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by powerw00t on Wed Jul 13, 2011 4:37 pm

Menurut cerita yg aku dgr, ular sawa tu nak telan si bijan sebenornya. Lenguh dia duk nganga mulut tapi tak muat nak telan.

Boring sakan dia lepaskan si bijan pastu dia tangkap 2 ekor itik pulak.

Rasanya ni rural legend (vs urban legend).



What a Face

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by mumuchi on Wed Jul 13, 2011 5:21 pm

aku masih ingat 1st time aku pegang ular...5 6 tahun lepas kat melaka butterfly farm kut..ingat licin rupanya kesat dan cool aja..lepas tu syokla pegang ulau ni..sampai aku sumpah le baghal2 yg duk sesak pamiran HUT TDM ari tu sampai aku tak dan ak pegang fasal bro yg jaga tarik ular taku dia ngap sesapa..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 6:01 pm

powerw00t wrote:Menurut cerita yg aku dgr, ular sawa tu nak telan si bijan sebenornya. Lenguh dia duk nganga mulut tapi tak muat nak telan.

Boring sakan dia lepaskan si bijan pastu dia tangkap 2 ekor itik pulak.

Rasanya ni rural legend (vs urban legend).




ulor tu kena panggil sedara dia kat amerika selatan, si anaconda, baru ada chance soruu... What a Face

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 6:51 pm

phyxius wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:Atau macam ni? What a Face What a Face What a Face


perghhh aphrodisiac tuh M

saya nak power ... dia pun nak jugak

Oooitt!! oooittt! (Muchi ke-tiga) Orang bujang tak leh minum ye.....pandang aje What a Face What a Face What a Face


haha ... masih ingat lagi kat vietnam tengok diorang minum tonik ular dan hempedu ular ... ermm ada kawan kata nice 1 apa yang nice pun aku tak tau ...

ada medicinal properties ke hempedu ular nih phy?... Surprised

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 6:56 pm

anya8797 wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:Atau macam ni? What a Face What a Face What a Face


perghhh aphrodisiac tuh M

saya nak power ... dia pun nak jugak

Oooitt!! oooittt! (Muchi ke-tiga) Orang bujang tak leh minum ye.....pandang aje What a Face What a Face What a Face


haha ... masih ingat lagi kat vietnam tengok diorang minum tonik ular dan hempedu ular ... ermm ada kawan kata nice 1 apa yang nice pun aku tak tau ...

ada medicinal properties ke hempedu ular nih phy?... Surprised

if not mistaken, good for men...

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 6:58 pm

powerw00t wrote:Menurut cerita yg aku dgr, ular sawa tu nak telan si bijan sebenornya. Lenguh dia duk nganga mulut tapi tak muat nak telan.

Boring sakan dia lepaskan si bijan pastu dia tangkap 2 ekor itik pulak.

Rasanya ni rural legend (vs urban legend).



What a Face

oit ...oit

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:00 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:Atau macam ni? What a Face What a Face What a Face


perghhh aphrodisiac tuh M

saya nak power ... dia pun nak jugak

Oooitt!! oooittt! (Muchi ke-tiga) Orang bujang tak leh minum ye.....pandang aje What a Face What a Face What a Face


haha ... masih ingat lagi kat vietnam tengok diorang minum tonik ular dan hempedu ular ... ermm ada kawan kata nice 1 apa yang nice pun aku tak tau ...

ada medicinal properties ke hempedu ular nih phy?... Surprised

if not mistaken, good for men...

Tak tau sebaba tak pernah try dan tak mau try

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 7:03 pm

phyxius wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:Atau macam ni? What a Face What a Face What a Face


perghhh aphrodisiac tuh M

saya nak power ... dia pun nak jugak

Oooitt!! oooittt! (Muchi ke-tiga) Orang bujang tak leh minum ye.....pandang aje What a Face What a Face What a Face


haha ... masih ingat lagi kat vietnam tengok diorang minum tonik ular dan hempedu ular ... ermm ada kawan kata nice 1 apa yang nice pun aku tak tau ...

ada medicinal properties ke hempedu ular nih phy?... Surprised

if not mistaken, good for men...

Tak tau sebaba tak pernah try dan tak mau try

yup yup. banyak alternatif lain...

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 7:06 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:
phyxius wrote:
MMW wrote:Atau macam ni? What a Face What a Face What a Face


perghhh aphrodisiac tuh M

saya nak power ... dia pun nak jugak

Oooitt!! oooittt! (Muchi ke-tiga) Orang bujang tak leh minum ye.....pandang aje What a Face What a Face What a Face


haha ... masih ingat lagi kat vietnam tengok diorang minum tonik ular dan hempedu ular ... ermm ada kawan kata nice 1 apa yang nice pun aku tak tau ...

ada medicinal properties ke hempedu ular nih phy?... Surprised

if not mistaken, good for men...

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 7:07 pm

anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:07 pm

mumuchi wrote:aku masih ingat 1st time aku pegang ular...5 6 tahun lepas kat melaka butterfly farm kut..ingat licin rupanya kesat dan cool aja..lepas tu syokla pegang ulau ni..sampai aku sumpah le baghal2 yg duk sesak pamiran HUT TDM ari tu sampai aku tak dan ak pegang fasal bro yg jaga tarik ular taku dia ngap sesapa..

Mmuchi ... arinih pejabat kebajikan dun gempar bila ular lidi keluar dari penghawa dingin pejabat ... kecoh jugak la sekekjap petang tadik

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:08 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

Perghhh holiday bulan 10 nnt nak borong coklat kat langkawi
(Dia pun nak power jugak)

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 7:09 pm

phyxius wrote:
mumuchi wrote:aku masih ingat 1st time aku pegang ular...5 6 tahun lepas kat melaka butterfly farm kut..ingat licin rupanya kesat dan cool aja..lepas tu syokla pegang ulau ni..sampai aku sumpah le baghal2 yg duk sesak pamiran HUT TDM ari tu sampai aku tak dan ak pegang fasal bro yg jaga tarik ular taku dia ngap sesapa..

Mmuchi ... arinih pejabat kebajikan dun gempar bila ular lidi keluar dari penghawa dingin pejabat ... kecoh jugak la sekekjap petang tadik

jangan ulor keluar dari toilet bowl udah le.... affraid

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 7:10 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 7:13 pm

anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:17 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

syarat sah sembelih pun tak lepas ...

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 7:20 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

off topic...
anya pernah baca tuan obs... derang ambil hempedu beruang untuk aphrodisiac jugaklah..... the bears are kept alive tau... must be very2 painful for the bears.....pon kat asian countries jugak....china if i'm not mistaken..... anya pon rasa mengarut sajer ... mungkin placebo effect kot.....

tapi ular as exotic dishes memang ada kat restaurant2 kan...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by observateur on Wed Jul 13, 2011 7:23 pm

anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

off topic...
anya pernah baca tuan obs... derang ambil hempedu beruang untuk aphrodisiac jugaklah..... the bears are kept alive tau... must be very2 painful for the bears.....pon kat asian countries jugak....china if i'm not mistaken..... anya pon rasa mengarut sajer ... mungkin placebo effect kot.....

tapi ular as exotic dishes memang ada kat restaurant2 kan...

hempedu tu dia amik dari ular idup... seksa binatang je.

yep, exotic dishes. Agaknya makan tak puas2 sampai cari kelainan. Maybe tak baca Bismillah kut...?

observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:27 pm

anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

off topic...
anya pernah baca tuan obs... derang ambil hempedu beruang untuk aphrodisiac jugaklah..... the bears are kept alive tau... must be very2 painful for the bears.....pon kat asian countries jugak....china if i'm not mistaken..... anya pon rasa mengarut sajer ... mungkin placebo effect kot.....

tapi ular as exotic dishes memang ada kat restaurant2 kan...

hempedu beruang saya tak pasti tapi ingat dulu while travelling to vietnam .. their serving ada satu goup nih bear paw ... dan rawan rusa ...

anya pernah makan benda2 pelik tak ..?

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Wed Jul 13, 2011 7:31 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:

aphrodisiac ke tuan obs.... affraid
makan lah sajer chocolate.....


luv chocs.... yum2.

yelah.. nyum nyum dan senang nak dapat...
hempedu ular sangat susah nak dapat dan sangat susah nak telan...

mende2 ular as aphro ni ngarutlah.

While it may be true, but I believe we muslims kenot consume those things. Even if halal... macam takde mende lain. Baaaanyak herba lain yg berkhasiat...

off topic...
anya pernah baca tuan obs... derang ambil hempedu beruang untuk aphrodisiac jugaklah..... the bears are kept alive tau... must be very2 painful for the bears.....pon kat asian countries jugak....china if i'm not mistaken..... anya pon rasa mengarut sajer ... mungkin placebo effect kot.....

tapi ular as exotic dishes memang ada kat restaurant2 kan...

hempedu tu dia amik dari ular idup... seksa binatang je.

yep, exotic dishes. Agaknya makan tak puas2 sampai cari kelainan. Maybe tak baca Bismillah kut...?

anya tak suka ular... takut ular sebenarnya....tapi tak setuju binatang kena seksa gini....
kannn..... ada banyak lagi benda yang sedap yang boleh dimakan...yang blom penah rasa lagi...yang tak melibatkan haiwan exotic that is...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Wed Jul 13, 2011 7:33 pm

Ingat lagi makan belalng kunyit masa kecik2 dulu dan ulat mulung masa di sarawak ... perghhh tak siyor ...

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum