Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Mon Jul 18, 2011 11:59 am

mumuchi wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita

spesis apa ni?

spesis yang paling anglers tak suka kalau jumpa ... abis perambut..

bijan
Brig General
Brig General

Posts : 3142
Join date : 11/10/2010

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by marc_zman on Mon Jul 18, 2011 12:03 pm

tenteng wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita

bbenda nie biasa ada kat laut ke sungai... ritu abg pernah dapat benda cam belut... tp kat laut.. abis putus tali dia tarik masa dia nyuruk kat batu.

sesirat ni jumpa kat laut.. sama ada muara atau laut lepas
wa pernah dapat kat area pulau aur kalu x silap

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by tenteng on Mon Jul 18, 2011 12:50 pm

marc_zman wrote:
tenteng wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita

bbenda nie biasa ada kat laut ke sungai... ritu abg pernah dapat benda cam belut... tp kat laut.. abis putus tali dia tarik masa dia nyuruk kat batu.

sesirat ni jumpa kat laut.. sama ada muara atau laut lepas
wa pernah dapat kat area pulau aur kalu x silap

ooo betul la tu kot benda nie. masa tu kat PD.. lepas air surut derang dok cari balik batu2 yg dah terlepas. dapat ler 2/3 biji balik... ada sebijik tu derang jumpa kat celah2 batu..tp benda alah nie dok kulom lagi. x lepas. kuat betul dia... hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by samuraisan on Mon Jul 18, 2011 2:16 pm

Very Happy Sape percaya ada Naga... dulu aku gi Laos ada gambar G.I tangkap spesis
macam Naga ..Aku tengok gambar tu kat Satu Guesthouse tapi gambar ni aku Cilok dari Pakcik Google





rendeer tongue
avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Mon Jul 18, 2011 4:13 pm

marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita



yang nih saiz macam belut lah ye marc?... tali perambut pancing tu apa?...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by pcboss on Mon Jul 18, 2011 4:18 pm

samuraisan wrote: Very Happy Sape percaya ada Naga... dulu aku gi Laos ada gambar G.I tangkap spesis
macam Naga ..Aku tengok gambar tu kat Satu Guesthouse tapi gambar ni aku Cilok dari Pakcik Google





rendeer tongue

tu oarfish. pasal G.I tangkap ikan tu sebenarnya hoax. cerita dia ada kat wiki ..
http://en.wikipedia.org/wiki/Oarfish
avatar
pcboss
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1021
Reputation : 129
Join date : 27/08/2010
Location : Sungai Petani

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by tenteng on Tue Jul 19, 2011 4:45 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita



yang nih saiz macam belut lah ye marc?... tali perambut pancing tu apa?...

tali perambut tu.. tali yg dipintal2 utk letak batu ngan mata kail kalau x silap.
dia byk jenis... contohnya cam nie...



biasa abg saya buat sendiri je perambut nie. isi masa lapang...
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by MMW on Tue Jul 19, 2011 5:22 am

samuraisan wrote: Very Happy Sape percaya ada Naga... dulu aku gi Laos ada gambar G.I tangkap spesis
macam Naga ..Aku tengok gambar tu kat Satu Guesthouse tapi gambar ni aku Cilok dari Pakcik Google





rendeer tongue

Tengok sini;

http://www.thejump.net/id/oarfish.htm
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by marc_zman on Tue Jul 19, 2011 5:59 am

tenteng wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita

yang nih saiz macam belut lah ye marc?... tali perambut pancing tu apa?...

tali perambut tu.. tali yg dipintal2 utk letak batu ngan mata kail kalau x silap.
dia byk jenis... contohnya cam nie...



biasa abg saya buat sendiri je perambut nie. isi masa lapang...

yup.. perambut ni merupakan tali tangsi yg diikat atau disambung pada tali pancing utama sama ada secara terus atau guna swivel @ cili.. dihujung sekali akan ada mata kail.. bergantung pada jenis perambut, batu ladung sama ada dari jenis 'idup' tau 'mati' akan diletak sebagai pemberat..

kalu ikut pemahaman Kawan, perambut ni antaranya berfungsi sebagai shock absorber atau menyerap kejutan akibat daripada rembatan ikan yg dah tergezut bila dia sedar dah termakan umpan duniawi

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Tue Jul 19, 2011 6:26 am

tenteng wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:

ini laaa dia sesirat.. ni pic dia dgn gaya belit membelit tali perambut pancing ni
sesapa kalu mancing dapat benda alah ni.. buang ajer laaa tali perambut tu
dia punyer lendir.. perghhhhh.. kompem ikan lain tak kan makan umpan kita



yang nih saiz macam belut lah ye marc?... tali perambut pancing tu apa?...

tali perambut tu.. tali yg dipintal2 utk letak batu ngan mata kail kalau x silap.
dia byk jenis... contohnya cam nie...



biasa abg saya buat sendiri je perambut nie. isi masa lapang...

Oo..gitu ye ten...
anya tak biasa dengan memancing nih...
jadinya certain terms are foreign to me....
tapi pon jenis umpan depends on jenis ikan kan...
betul ke anya cakap ni?..... scratch

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by tenteng on Tue Jul 19, 2011 6:45 am

anya8797 wrote:

Oo..gitu ye ten...
anya tak biasa dengan memancing nih...
jadinya certain terms are foreign to me....
tapi pon jenis umpan depends on jenis ikan kan...
betul ke anya cakap ni?..... scratch

ala..saya pun x berapa nak reti sgt. tp teringat kat sorg member.. hari tu dia dtg melaka. n the next day dia ym..dia tanya umpun-umpun tu apa. dia ingat nak beli buat souvenir.... saya pun apa lagi bantai la gelakkan dia... saya cakap nasib baik ler x beli... tu umpan utk mancing... rupa dia macim cacing... hehehe

avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Tue Jul 19, 2011 6:47 am

tenteng wrote:
anya8797 wrote:

Oo..gitu ye ten...
anya tak biasa dengan memancing nih...
jadinya certain terms are foreign to me....
tapi pon jenis umpan depends on jenis ikan kan...
betul ke anya cakap ni?..... scratch

ala..saya pun x berapa nak reti sgt. tp teringat kat sorg member.. hari tu dia dtg melaka. n the next day dia ym..dia tanya umpun-umpun tu apa. dia ingat nak beli buat souvenir.... saya pun apa lagi bantai la gelakkan dia... saya cakap nasib baik ler x beli... tu umpan utk mancing... rupa dia macim cacing... hehehe


lol!
souvenir umpun2.... mesti souvenir yang diingati sampai bila.... bila sebut remember me by.... mesti ingat umpun2.... hehehehe....kelaka lah.....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Tue Jul 19, 2011 10:44 am

tenteng wrote:
anya8797 wrote:

Oo..gitu ye ten...
anya tak biasa dengan memancing nih...
jadinya certain terms are foreign to me....
tapi pon jenis umpan depends on jenis ikan kan...
betul ke anya cakap ni?..... scratch

ala..saya pun x berapa nak reti sgt. tp teringat kat sorg member.. hari tu dia dtg melaka. n the next day dia ym..dia tanya umpun-umpun tu apa. dia ingat nak beli buat souvenir.... saya pun apa lagi bantai la gelakkan dia... saya cakap nasib baik ler x beli... tu umpan utk mancing... rupa dia macim cacing... hehehe


pumpun merah ni tak tahan lama ... yang sarang tu ok..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by marc_zman on Tue Jul 19, 2011 10:51 am

oit oit oit
ni nak citer ular ke.?
tau nak citer belut.?
tau nak citer pumpun.?
ekekekekekeeee


btw.. kalu kat tempat wa, yg kaler merah ni diorang tak panggil perumpun
ada nama lain tapi wa tak ingat
perumpun ni biase refer pd yg bersarung @ sarang tu

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by mumuchi on Tue Jul 19, 2011 10:57 am

tulah wa dah suruh buka thread mancing kat bod hobi, tak mo Evil or Very Mad

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by MMW on Tue Jul 19, 2011 11:11 am

mumuchi wrote:tulah wa dah suruh buka thread mancing kat bod hobi, tak mo Evil or Very Mad

Jauh dah lari nih..... Dari ular sampai belut sampai pumpun.... ish...ish...ish... Evil or Very Mad
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by tenteng on Tue Jul 19, 2011 11:11 am

marc_zman wrote:oit oit oit
ni nak citer ular ke.?
tau nak citer belut.?
tau nak citer pumpun.?
ekekekekekeeee


btw.. kalu kat tempat wa, yg kaler merah ni diorang tak panggil perumpun
ada nama lain tapi wa tak ingat
perumpun ni biase refer pd yg bersarung @ sarang tu

sapa start citer pasal belut dulu? dia la penyebabnye thread ni meleret2... hehehehe...

ampun penunggu gua.... silalah alih ke thread hobi kalo dah tlampau meleret ek...hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by mumuchi on Tue Jul 19, 2011 11:17 am

oklagi..belum tiga page pun..nak kira dalam thread memang selalu tergelincir one..latest ni fasal mancing perambut perumpun semua fasal anya le...










ekekekekeke lol!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Tue Jul 19, 2011 12:19 pm

mumuchi wrote:oklagi..belum tiga page pun..nak kira dalam thread memang selalu tergelincir one..latest ni fasal mancing perambut perumpun semua fasal anya le...










ekekekekeke lol!

anya ke?...uhuk uhuk uhuk...kena marah.....lagi.... Sad Sad






tongue

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by tenteng on Tue Jul 19, 2011 12:33 pm

anya8797 wrote:
mumuchi wrote:oklagi..belum tiga page pun..nak kira dalam thread memang selalu tergelincir one..latest ni fasal mancing perambut perumpun semua fasal anya le...










ekekekekeke lol!

anya ke?...uhuk uhuk uhuk...kena marah.....lagi.... Sad Sad








tongue
bukan anya...si bian tu ha..cakap pasal belut dulu...hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by sajareg on Tue Jul 19, 2011 12:45 pm

Nampak tambahan "belut" dalam title , aku pun nak kongsi cerita belut nih. Aku rajin tangkap ikan2 kat longkang.. kadang2 bawah batu ada belut. Tangkap pun bukan buat apa. saja nak pegang2. Aku rasa kalau sekarang ni suruh pegang belut memang tak boleh dah What a Face

Dia punya lendir, huih.. macam hingus setin milo.wkakakaka

sajareg
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 416
Reputation : 61
Join date : 11/06/2011
Location : malaysia

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Tue Jul 19, 2011 12:58 pm

tenteng wrote:
anya8797 wrote:
mumuchi wrote:oklagi..belum tiga page pun..nak kira dalam thread memang selalu tergelincir one..latest ni fasal mancing perambut perumpun semua fasal anya le...










ekekekekeke lol!

anya ke?...uhuk uhuk uhuk...kena marah.....lagi.... Sad Sad








tongue
bukan anya...si bian tu ha..cakap pasal belut dulu...hehehe

ehh ten...dah tukar tajuk lah...
yeyyy....anya dah habis kena marah..... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by mumuchi on Tue Jul 19, 2011 2:27 pm

clever solution bijan Cool

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Tue Jul 19, 2011 3:02 pm

huhu ...anak sapa la bijan nih
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by anya8797 on Tue Jul 19, 2011 4:08 pm

Mr. Bijan wrote:huhu ...anak sapa la bijan nih

mekasih bijan sebab menyelamatkan anya dari kena oitt oitt.... Very Happy

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by bijan on Tue Jul 19, 2011 4:23 pm

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:huhu ...anak sapa la bijan nih

mekasih bijan sebab menyelamatkan anya dari kena oitt oitt.... Very Happy

haha good 1 ticer ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Ular ... everything about snake, reptiles & belut

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum