Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Page 20 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

View previous topic View next topic Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Wed May 16, 2012 5:29 am

bulan 7? peringatan.. 1 ramadhan dijangkakan jatuh pada 21/7.. tq tq

bang power.. kalu bang power x dpt nak hadir kerana kekangan tugas tu kitorang paham.. tarak hal.. tapi pls take up & settlekan bil dinner ikan bakar kitorang bleh? huwahahahaaaa.. mau wa kena perambat kat kuala sg baru tu nanti weh

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Wed May 16, 2012 5:33 am

yaminz wrote:Calling for all participants... Calling for Marc, Muchi, Tenteng, Bijan, Dak Abu n Gengs, Bos Venz and many more...

Cepat masuk meeting...


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]



meeting yg hang panggil ni ada kuih karipap ngan onde-onde tak? mi siam? kalu x dak, kompem muchi sama bijan takmo join.. What a Face

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 5:34 am

marc_zman wrote:bulan 7? peringatan.. 1 ramadhan dijangkakan jatuh pada 21/7.. tq tq

bang power.. kalu bang power x dpt nak hadir kerana kekangan tugas tu kitorang paham.. tarak hal.. tapi pls take up & settlekan bil dinner ikan bakar kitorang bleh? huwahahahaaaa.. mau wa kena perambat kat kuala sg baru tu nanti weh

cettt, org rembat la kambem itam bakar maaa... adehhhh...








avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by Laxamana on Wed May 16, 2012 5:35 am

Kalau tak nak bawak bini... tapi nak bawa aweks boleh tak? (soalan umum ye... jgn silap faham)
avatar
Laxamana
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 335
Reputation : 44
Join date : 31/10/2010
Age : 50
Location : Putrajaya, Malaysia

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by mumuchi on Wed May 16, 2012 5:36 am

bagi den kalau melaka 2 hari 1 malam cukup.

fasal cadangan aktiviti wa macam ni.

Pagi berkumpul dan bertolak ke Melaka,

10 pg (?) berkumpul di dusun Bijan dan perabih segala buah yang ada. clown

Tengahari makan kat mana2 dicadangkan. Venez belanja fasal dia janji openg tabler

Lepas lunch check-in and free and easy.

Lepas maghrib BBQ Dinner etc.

Lepas tu sapa nak mancing pi mancing la. Free and easy utk yang lain.

Esoknya lepas b'fast buat cadangan la.

Cuma lepas check-out aku cadang kita balik ikut Lubuk Cina-PD so leh singgah Muzium Tentera dll.

Amcam. Please fill in mana perlu aaa..

BTW like I said aku sponsor lucky draw dalam 3 set buku2. dan ada hamba Allah akan sponsor T-shirt dalam 2 3 helai. So masuk ini dalam program ya.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Wed May 16, 2012 5:45 am

mumuchi wrote:bagi den kalau melaka 2 hari 1 malam cukup.
mmg ok lah tu

fasal cadangan aktiviti wa macam ni.

Pagi berkumpul dan bertolak ke Melaka,
tarikh tetap?

10 pg (?) berkumpul di dusun Bijan dan perabih segala buah yang ada. clown
musim buah tak kena time

Tengahari makan kat mana2 dicadangkan. Venez belanja fasal dia janji openg tabler
ekselen!

Lepas lunch check-in and free and easy.
berapa orang perlukan bilik? bijan nakkan date utk booking. Fees kena tanya dia. Funding?

Lepas maghrib BBQ Dinner etc.
raw bolah dapat kat frozen food area masjid tanah, boleh go togther lepas chack-in. Funding?

Lepas tu sapa nak mancing pi mancing la. Free and easy utk yang lain.

Esoknya lepas b'fast buat cadangan la.

Cuma lepas check-out aku cadang kita balik ikut Lubuk Cina-PD so leh singgah Muzium Tentera dll.

Amcam. Please fill in mana perlu aaa..

BTW like I said aku sponsor lucky draw dalam 3 set buku2. dan ada hamba Allah akan sponsor T-shirt dalam 2 3 helai. So masuk ini dalam program ya.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by mumuchi on Wed May 16, 2012 5:56 am

Funding bilik dan personal diri memasing la power. BBQ dan makan2 potluck atau tongtong memasing la, manyak orang bawak, manyak kita makan, sikit orang bawak, sikit kita makan..macam kemensah hari tu..

kita buat secara santai dan terpulang kemampuan memasing nak ambil bahagian macamana..tu fasal wa cadang 2H1M aja Cool

cuma menda macam bbq pit kalau boleh orang melaka sediakan..tapi kalau perlu boleh gak bawak...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 6:04 am

Owh, kena cari budget nie... Razz Razz Razz


avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Wed May 16, 2012 6:12 am

mumuchi wrote:Funding bilik dan personal diri memasing la power. BBQ dan makan2 potluck atau tongtong memasing la, manyak orang bawak, manyak kita makan, sikit orang bawak, sikit kita makan..macam kemensah hari tu..

kita buat secara santai dan terpulang kemampuan memasing nak ambil bahagian macamana..tu fasal wa cadang 2H1M aja Cool

cuma menda macam bbq pit kalau boleh orang melaka sediakan..tapi kalau perlu boleh gak bawak...

cuma aku rasa kena bayar sikit deposit utk tempahan, sbb tu kena bincang pasal funding. Takpe tuggu bijan punya recce punya report petang kang.

bbq pit no problem, cuma yg jenis tong dram half cut tu takde le. Tu ada chalet aku tengok yg sediakan tong dram half cut upon request.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Wed May 16, 2012 6:19 am

sorry geng baru habis meetim ... bang power sms tadi .. dahdecide tarikh ke ..? nanti aku nak ke perahu layar tuk confirm tarikh ..... room available ... nanti apa2 aku msg kat ahlul yang lain...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by mumuchi on Wed May 16, 2012 6:23 am

reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 6:26 am

mumuchi wrote:reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

stuju2... ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Wed May 16, 2012 6:38 am

yaminz wrote:
mumuchi wrote:reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

stuju2... ekekekeke

kalau mau sponsor ... ada orang kata gadai bulu kaki ... ekekeke
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 6:44 am

Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

stuju2... ekekekeke

kalau mau sponsor ... ada orang kata gadai bulu kaki ... ekekeke

ada laku k bijan... ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Wed May 16, 2012 6:49 am

yaminz wrote:
Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

stuju2... ekekekeke

kalau mau sponsor ... ada orang kata gadai bulu kaki ... ekekeke

ada laku k bijan... ekekekeke

Pasal tak laku la tak bleh sponsor ...hehehehe
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 6:53 am

Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:reservation suruh masing2 masuk buat deposit terus bro..selagi boleh tak payah susahkan sesiapa kena kuar funds dulu..mcm den cakap buat santai2 aja macam kemensah...kita bukan nak buat gala macam grup2 forum lain kan..

kalau bijan dapat sponsor macam dia usahakan, lagi senang..

stuju2... ekekekeke

kalau mau sponsor ... ada orang kata gadai bulu kaki ... ekekeke

ada laku k bijan... ekekekeke

Pasal tak laku la tak bleh sponsor ...hehehehe

kalo laku nak juga gadai nak cari budget... ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Wed May 16, 2012 7:09 am

powerw00t wrote:
mumuchi wrote:bagi den kalau melaka 2 hari 1 malam cukup.
mmg ok lah tu

aye aye.. 2H1M






powerw00t wrote:
fasal cadangan aktiviti wa macam ni.
Pagi berkumpul dan bertolak ke Melaka,
tarikh tetap?

tarikh? baik cepat letak sablum wa pi main letak jer.. ekekeee

powerw00t wrote:
10 pg (?) berkumpul di dusun Bijan dan perabih segala buah yang ada. clown
musim buah tak kena time

terpaksa laaa Bijan beli buah kat kedai pastu gantung kat pokok.. muchi nak feel kait ngan kutip buah tu What a Face

powerw00t wrote:
Tengahari makan kat mana2 dicadangkan. Venez belanja fasal dia janji openg tabler
ekselen!

idea yg dah dimuktamadkan!!! tapi kena tgk tarikh boss ven laaa.. nti kang dia takde mau 2IC jadik banker plak


powerw00t wrote:
Lepas lunch check-in and free and easy.
berapa orang perlukan bilik? bijan nakkan date utk booking. Fees kena tanya dia. Funding?

own arrangement.. cam mochi cakap.. kalu idak kesian Bijan mau keluor RM [You must be registered and logged in to see this image.]


powerw00t wrote:
Lepas maghrib BBQ Dinner etc.
raw bolah dapat kat frozen food area masjid tanah, boleh go togther lepas chack-in. Funding?

BBQ kira tong tong lah.. & kalu on BBQ, kan ada det melaka kena tlg buatkan nasik goreng ke aper

mumuchi wrote:Lepas tu sapa nak mancing pi mancing la. Free and easy utk yang lain.

Esoknya lepas b'fast buat cadangan la.

Cuma lepas check-out aku cadang kita balik ikut Lubuk Cina-PD so leh singgah Muzium Tentera dll.

Amcam. Please fill in mana perlu aaa..

BTW like I said aku sponsor lucky draw dalam 3 set buku2. dan ada hamba Allah akan sponsor T-shirt dalam 2 3 helai. So masuk ini dalam program ya.

wa pun ada 1, 2 benda mau kasik gak

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Wed May 16, 2012 7:13 am

cooooppppeeeeeekkkkkkk
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Wed May 16, 2012 7:21 am

Cadangan
Melaka = kompem
Kelab perahu layar = dah kompem?
pot luck = kompem
bbq = dah kompem?

maksud aku pasal funding tu macam ni, aku takut lodging punya punya side nakkan sikit duit sebagai deposit dalam maksud reservation purpose. Tak tahu le boleh booking macam tu aja tanpa deposit.

bijan!! pendapat?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Wed May 16, 2012 7:23 am

powerw00t wrote:Cadangan
Melaka = kompem
Kelab perahu layar = dah kompem?
pot luck = kompem
bbq = dah kompem?

maksud aku pasal funding tu macam ni, aku takut lodging punya punya side nakkan sikit duit sebagai deposit dalam maksud reservation purpose. Tak tahu le boleh booking macam tu aja tanpa deposit.

bijan!! pendapat?

sebab ni aku setuju ... bang balik kerja karang meeting .... callin2 aku
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Wed May 16, 2012 7:24 am

marc_zman wrote:
powerw00t wrote:
mumuchi wrote:bagi den kalau melaka 2 hari 1 malam cukup.
mmg ok lah tu

aye aye.. 2H1M






powerw00t wrote:
fasal cadangan aktiviti wa macam ni.
Pagi berkumpul dan bertolak ke Melaka,
tarikh tetap?

tarikh? baik cepat letak sablum wa pi main letak jer.. ekekeee

powerw00t wrote:
10 pg (?) berkumpul di dusun Bijan dan perabih segala buah yang ada. clown
musim buah tak kena time

terpaksa laaa Bijan beli buah kat kedai pastu gantung kat pokok.. muchi nak feel kait ngan kutip buah tu What a Face

powerw00t wrote:
Tengahari makan kat mana2 dicadangkan. Venez belanja fasal dia janji openg tabler
ekselen!

idea yg dah dimuktamadkan!!! tapi kena tgk tarikh boss ven laaa.. nti kang dia takde mau 2IC jadik banker plak


powerw00t wrote:
Lepas lunch check-in and free and easy.
berapa orang perlukan bilik? bijan nakkan date utk booking. Fees kena tanya dia. Funding?

own arrangement.. cam mochi cakap.. kalu idak kesian Bijan mau keluor RM [You must be registered and logged in to see this image.]


powerw00t wrote:
Lepas maghrib BBQ Dinner etc.
raw bolah dapat kat frozen food area masjid tanah, boleh go togther lepas chack-in. Funding?

BBQ kira tong tong lah.. & kalu on BBQ, kan ada det melaka kena tlg buatkan nasik goreng ke aper

mumuchi wrote:Lepas tu sapa nak mancing pi mancing la. Free and easy utk yang lain.

Esoknya lepas b'fast buat cadangan la.

Cuma lepas check-out aku cadang kita balik ikut Lubuk Cina-PD so leh singgah Muzium Tentera dll.

Amcam. Please fill in mana perlu aaa..

BTW like I said aku sponsor lucky draw dalam 3 set buku2. dan ada hamba Allah akan sponsor T-shirt dalam 2 3 helai. So masuk ini dalam program ya.

wa pun ada 1, 2 benda mau kasik gak

tak eh, boleh suruh dia kompemkan booking sebenornya. Pulus kasik masuk akaun dia, jadik takdele kelam kabut nanti. Kalau dia lari, kita cincang2 dia buat kasik makan penyu
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Wed May 16, 2012 7:24 am

Kalo date - cadangan 23-24/6 (sabtu & ahad)... lain cadangan???
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Tue Oct 16, 2012 4:25 am

bukak benang baru, closed yg ni. Dah meleret2 panjangnya.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 20 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum