Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Mon Jul 04, 2011 7:31 am

Pantai Klebang a big no! lepak2 bolehlah, bermandi manda jangan, airnya keroh aja. Lagi pun pantai klebang yg asal dah tak nampak laut lagi dah cuma nampak rumah2 kedai dan ruang niaga aja. Pantai Puteri no komen... cuma pendapat aku pantai2 yg berdekatan dgn bandar tak berapa sesuai termasuklah si puteri ni yg overcrowded terutama bila weekends.

Pulau Besar dah hancus, industri resort 4-5 bintang kat situ semuanya tutup, padang golf dah jadi padang lalang. Tak tahu le kalo ada operator lain yg dah take over, yg hidup cuma chalet2 kecik aja skang ni.

Bab2 ni kena tanya mark zaman tengok apa database dia pasal pulau ni.

powerw00t
Major General
Major General

Posts : 7424
Join date : 18/04/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Mon Jul 04, 2011 7:32 am

yaminz wrote:
anya8797 wrote:
yaminz wrote:Owh, ada pertandingan mmancing... Musti my wife suka... ekekekeke...
Apa hadiah nyer? What a Face What a Face What a Face

Oo..... both you and your wife memang slalu pergi memancing trip ye yaminz...how nice it is to share the same hobby......tapi yang anya tahu....sungai kat sarawak banyak udang besar kan... especially sungai2 yang banyak buaya....

sy xminat la anya, my wife minat... kalo betul hut kali nie ada aktviti mmancing, leh bawa wife sy skali...

Yup, mmg kalo ada byk udang mostly ada buaya juga...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Mon Jul 04, 2011 7:34 am

powerw00t wrote:Pantai Klebang a big no! lepak2 bolehlah, bermandi manda jangan, airnya keroh aja. Lagi pun pantai klebang yg asal dah tak nampak laut lagi dah cuma nampak rumah2 kedai dan ruang niaga aja. Pantai Puteri no komen... cuma pendapat aku pantai2 yg berdekatan dgn bandar tak berapa sesuai termasuklah si puteri ni yg overcrowded terutama bila weekends.

Pulau Besar dah hancus, industri resort 4-5 bintang kat situ semuanya tutup, padang golf dah jadi padang lalang. Tak tahu le kalo ada operator lain yg dah take over, yg hidup cuma chalet2 kecik aja skang ni.

Bab2 ni kena tanya mark zaman tengok apa database dia pasal pulau ni.

sowiii.. wa tarak jaga pulau maaa.. ekekekeee
wa jaga kebun bunga saja

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Mon Jul 04, 2011 7:35 am

marc_zman wrote:
powerw00t wrote:Pantai Klebang a big no! lepak2 bolehlah, bermandi manda jangan, airnya keroh aja. Lagi pun pantai klebang yg asal dah tak nampak laut lagi dah cuma nampak rumah2 kedai dan ruang niaga aja. Pantai Puteri no komen... cuma pendapat aku pantai2 yg berdekatan dgn bandar tak berapa sesuai termasuklah si puteri ni yg overcrowded terutama bila weekends.

Pulau Besar dah hancus, industri resort 4-5 bintang kat situ semuanya tutup, padang golf dah jadi padang lalang. Tak tahu le kalo ada operator lain yg dah take over, yg hidup cuma chalet2 kecik aja skang ni.

Bab2 ni kena tanya mark zaman tengok apa database dia pasal pulau ni.

sowiii.. wa tarak jaga pulau maaa.. ekekekeee
wa jaga kebun bunga saja

chait! hang kebun rupanya Shocked
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by anya8797 on Mon Jul 04, 2011 7:44 am

powerw00t wrote:Pantai Klebang a big no! lepak2 bolehlah, bermandi manda jangan, airnya keroh aja. Lagi pun pantai klebang yg asal dah tak nampak laut lagi dah cuma nampak rumah2 kedai dan ruang niaga aja. Pantai Puteri no komen... cuma pendapat aku pantai2 yg berdekatan dgn bandar tak berapa sesuai termasuklah si puteri ni yg overcrowded terutama bila weekends.

Pulau Besar dah hancus, industri resort 4-5 bintang kat situ semuanya tutup, padang golf dah jadi padang lalang. Tak tahu le kalo ada operator lain yg dah take over, yg hidup cuma chalet2 kecik aja skang ni.

Bab2 ni kena tanya mark zaman tengok apa database dia pasal pulau ni.

memang agak kotor jugak pantai klebang tuh power... tapi anya sukalah jalan2 kat stretch tuh pastuh terus ke area banda hilir yang sangat hspenning tuh.... pastu ada tempat2 makan seafood yang sedap along the stretch jugak kan....

Oo....what a pity.... masa dulu2 anya pergi sekolah camping dengan the other side of the island yang mengadap selat melaka tuh.... sangat cantik kat situ..... mengapa bungkus ye?... kan ada tempat2 sejarah2 jugak kat pulau besar tuh.... menarik untuk dilawati kan... anya rasa ada kubor2 yang sangat besar kat situ....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Mon Jul 04, 2011 11:35 am

marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Mon Jul 04, 2011 11:43 am

phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Mon Jul 04, 2011 11:44 am

marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by tenteng on Mon Jul 04, 2011 11:56 am

marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

dia mancing mana2 jek... selalu pg pantai la pasal pantai dapat pg malam2. selalu port dia kat balik batu, Alam ngan linggi. kalo ada masa siang baru dia pg mancing kat sungai ke kat dam ke. tp dam baru skali dua dia pg. bahaya. nak2 yg kat machap tuh... port abe bedal. cuma dia x berapa nak gemar mancing kat kolam jek.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by marc_zman on Mon Jul 04, 2011 12:06 pm

phyxius wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...

bilis pun ikan jugak.. jangan tergezut dgn ikan bilis tu laaa ustadz menang 1st prize mancing HUT ke -2 mymil.. hadiah dia.. ikan bilis kering 200 grm

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by tenteng on Mon Jul 04, 2011 12:17 pm

marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...

bilis pun ikan jugak.. jangan tergezut dgn ikan bilis tu laaa ustadz menang 1st prize mancing HUT ke -2 mymil.. hadiah dia.. ikan bilis kering 200 grm

sekali bini dia yg menang daaa... melopong kaum2 adam .. hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by anya8797 on Mon Jul 04, 2011 3:56 pm

tenteng wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...

bilis pun ikan jugak.. jangan tergezut dgn ikan bilis tu laaa ustadz menang 1st prize mancing HUT ke -2 mymil.. hadiah dia.. ikan bilis kering 200 grm

sekali bini dia yg menang daaa... melopong kaum2 adam .. hehehe

pemancing perlu pom pom tak....
anya ingat nak beri moral support kepada isteri yaminz....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Mon Jul 04, 2011 4:13 pm

anya8797 wrote:
tenteng wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...

bilis pun ikan jugak.. jangan tergezut dgn ikan bilis tu laaa ustadz menang 1st prize mancing HUT ke -2 mymil.. hadiah dia.. ikan bilis kering 200 grm

sekali bini dia yg menang daaa... melopong kaum2 adam .. hehehe

pemancing perlu pom pom tak....
anya ingat nak beri moral support kepada isteri yaminz....

tima kasih anya, leh wat team pom2... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by anya8797 on Mon Jul 04, 2011 4:23 pm

yaminz wrote:
anya8797 wrote:
tenteng wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:
phyxius wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

weh phyx.. kat pantai padang kemunting ni ke yg tiap weekend mlm diorang buat pertandingan mancing tu.?

sekali jek ...kawasan pantai cetek ikan kurang .. kene tanya suami teng .. dia avid anglers kat sini

woit.. bukan abe wan tu kaki mancing air tawar ke.?
mancing pantai pun dia layan yer.. huhuhuuu
bleh buat pertandingan mancing

takut dapat bilis jek nanti ...aku tak jamin...

bilis pun ikan jugak.. jangan tergezut dgn ikan bilis tu laaa ustadz menang 1st prize mancing HUT ke -2 mymil.. hadiah dia.. ikan bilis kering 200 grm

sekali bini dia yg menang daaa... melopong kaum2 adam .. hehehe

pemancing perlu pom pom tak....
anya ingat nak beri moral support kepada isteri yaminz....

tima kasih anya, leh wat team pom2... ekekeke


okay.. you cover on her right side... me..on her left...
atau kita boleh kacau konsentrasi pemancing lain supaya mereka takleh fokus..... mesti boleh menang.... cheers lol!

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by MMW on Mon Jul 04, 2011 4:44 pm

Korang ni dah hanyut jauh dah niii......

Mana muchi ni? Tak de amaran pun? Oiit Muchi tido kaa??? What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by powerw00t on Mon Jul 04, 2011 4:48 pm

MMW wrote:Korang ni dah hanyut jauh dah niii......

Mana muchi ni? Tak de amaran pun? Oiit Muchi tido kaa??? What a Face What a Face What a Face

mochi mc laaa.... mana dia ada time2 mc nih What a Face
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by mumuchi on Mon Jul 04, 2011 4:48 pm

mana ada melencong...kalau jadi buat sana memang mungkin ada kemungkinan buat pertandingan memancing apa lol!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by observateur on Mon Jul 04, 2011 4:56 pm

mumuchi wrote:mana ada melencong...kalau jadi buat sana memang mungkin ada kemungkinan buat pertandingan memancing apa lol!

Si dak Abu tu mancing apa plak, ah? scratch

What a Face
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by atreyudevil on Mon Jul 04, 2011 7:18 pm

wa tak pancing obs, wa snipe!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Tue Jul 05, 2011 3:18 am

So biler nak decide date? tempat? Leh wat adjustment nanti...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by observateur on Tue Jul 05, 2011 4:22 am

atreyudevil wrote:wa tak pancing obs, wa snipe!

uh-uk.... takat snipe, syok sindri aje laa.

kalo pancing, leh bawak balik rumah.... What a Face What a Face


Kalo ikut undang2 laut dolu2kala, apa yg dapat kat mata kali kita, itulah hak kita - hatta anak dara (or mak janda abe tin?) yg tengah mandi! affraid
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by bijan on Tue Jul 05, 2011 5:13 am

observateur wrote:
atreyudevil wrote:wa tak pancing obs, wa snipe!

uh-uk.... takat snipe, syok sindri aje laa.

kalo pancing, leh bawak balik rumah.... What a Face What a Face


Kalo ikut undang2 laut dolu2kala, apa yg dapat kat mata kali kita, itulah hak kita - hatta anak dara (or mak janda abe tin?) yg tengah mandi! affraid

wooo pancing janda ek...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by anya8797 on Tue Jul 05, 2011 3:16 pm

HUT would be next year lah kan....
anya rasa power betul lah.... kena cakap next gathering....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by yaminz on Tue Jul 05, 2011 4:54 pm

Yup, kena plan tok next year... nei dpt bulan 7, brapa bulan lg tgl.... bulan dpn da posa, bulan lg satu da raya... huhuhuhu
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by anya8797 on Tue Jul 05, 2011 5:50 pm

ye tak ye jugak kan...
dah pack jugak tahun nih....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by observateur on Tue Jul 05, 2011 6:02 pm

anya8797 wrote:ye tak ye jugak kan...
dah pack jugak tahun nih....

takpe... pelan2 kayuh (planning)
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Perbincangan HUT Mymil Ke-2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum