Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by MMW on Sun Jun 26, 2011 3:03 am

phyxius wrote:bukan kambing tadi well done cook .. btw kak anya creame brulee rocks my tummy..


huhu ... anya punya spaghetti tu best wo ..

Next HUT MyMil kita ambik kontrak catering dengan Anya aje le.... What a Face What a Face What a Face

Patut la muchi 4 kali tambah spaghetti tu. Aku dapat jamah sikit aje creame brulee dia. Memang sedap .... licin kena tibai What a Face What a Face What a Face

MMW
Colonel
Colonel

Posts : 2269
Join date : 07/03/2011

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by mumuchi on Sun Jun 26, 2011 3:18 am

cess mana ada bung..aku cuma makan 2 keping kambeng dan sekeping ayam for lunch tau..spagetti tu aku makan lepas mandi aja tau..kira tea Razz

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by observateur on Sun Jun 26, 2011 3:29 am

Salam guys n gals.

Sampai balik Kemaman via bas pagi tadi. Unexpected decision (ada hal). There goes my ride dgn si Abu naik keta... Sad

Kemudian stranded 2 jam kat Cherating pulak sebab bas rosak. Tgh pagi buta. Kalo siang wa suruh bini dtg amik... Mad

Anyweh, terima kasy byk2 to all, esp the organisers n suppliers of those good food (n drinks). Sori wa balik awal dan lepas tu line tada clear (utk dtg balik).

Thumbs up! cheers
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by powerw00t on Sun Jun 26, 2011 4:03 am

MMW wrote:
phyxius wrote:bukan kambing tadi well done cook .. btw kak anya creame brulee rocks my tummy..


huhu ... anya punya spaghetti tu best wo ..

Next HUT MyMil kita ambik kontrak catering dengan Anya aje le.... What a Face What a Face What a Face

Patut la muchi 4 kali tambah spaghetti tu. Aku dapat jamah sikit aje creame brulee dia. Memang sedap .... licin kena tibai What a Face What a Face What a Face

uih... sungguh sinonim dgn laporan ko yg muchi tak beralih dari meja makan, mungkin atas sebab2 ni kot? Shocked
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 5:10 am

next event ada orang nak buka kelas memasak spaghetti ... kesian ven sampai terbakar bulu tangan .... tak perasan anya punya blow torch ... penat kawan berkipas .... semalam ada event mcm cerita rescue 911 ... sampai putih tapak tangan mandi anak teng
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by venez on Sun Jun 26, 2011 7:47 am

smlm xsempat nak bg speech, he3... okler, bagi pihak pentadbiran mymil, kawe nak ucapkan ribuan terima kasih kepada warga2 mymil sekeluarga yang datang menjayakan HUT pertama mymil semalam, semoga semua happy dgn suasana, juadah dan aktiviti2 yang dibuat... tahun depan insyaallah kita buat di utara or selatan plak.... gambar2 tungu yerk, nak tapis dulu, he3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by MMW on Sun Jun 26, 2011 8:54 am

venez wrote:smlm xsempat nak bg speech, he3... okler, bagi pihak pentadbiran mymil, kawe nak ucapkan ribuan terima kasih kepada warga2 mymil sekeluarga yang datang menjayakan HUT pertama mymil semalam, semoga semua happy dgn suasana, juadah dan aktiviti2 yang dibuat... tahun depan insyaallah kita buat di utara or selatan plak.... gambar2 tungu yerk, nak tapis dulu, he3

Aku tak kira itu gambar 'orang' yang pakai Wet T seksi tu musti keluar ekekekekeke
What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by powerw00t on Sun Jun 26, 2011 8:58 am

wah, sibijan btol2 enjoy event tu... cakap tak mau kubang, nak tengok aja. mark zaman baru hantar laporan dia masuk kolam siap guna papan anjal lagi What a Face
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by powerw00t on Sun Jun 26, 2011 9:03 am

Menunggu gambar2 yg tak kunjung datang, takkan ven sorang yg amik gambar?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by MMW on Sun Jun 26, 2011 9:09 am

powerw00t wrote:wah, sibijan btol2 enjoy event tu... cakap tak mau kubang, nak tengok aja. mark zaman baru hantar laporan dia masuk kolam siap guna papan anjal lagi What a Face

Pakai papan anjal?? affraid Tak kering ke air kolam tu masa dia terjun??
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by mumuchi on Sun Jun 26, 2011 12:35 pm

powerw00t wrote:Menunggu gambar2 yg tak kunjung datang, takkan ven sorang yg amik gambar?

inno sorang lagi jurugambar..masing2 tunggu line clear kut nak edit gambar cikaros ekekekeke!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by tj on Sun Jun 26, 2011 2:21 pm

gambar, gambar... bounce
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by tj on Sun Jun 26, 2011 2:23 pm

venez wrote:smlm xsempat nak bg speech, he3... okler, bagi pihak pentadbiran mymil, kawe nak ucapkan ribuan terima kasih kepada warga2 mymil sekeluarga yang datang menjayakan HUT pertama mymil semalam, semoga semua happy dgn suasana, juadah dan aktiviti2 yang dibuat... tahun depan insyaallah kita buat di utara or selatan plak.... gambar2 tungu yerk, nak tapis dulu, he3

huhh.. kat utara plak ye,mintak2 kawe free nanti.. Very Happy
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by atreyudevil on Sun Jun 26, 2011 2:52 pm

Salam guys, baru sampai, mlm tadi takle online De Palma Wi-fi kat lobby je floor tak buat lagi pasal tgh major renovation.

mumuchi wrote:itu lucky draw sapa menang itu gundam aaa...kesian si dak abu, lain dia idam, lain worang sudah dapat ekekeke!

cis... sapa yg bagi iade suruh dia baca buku tu malam tadi...
saja budak Ijat tu baca buku tu kat katil sebelah kuat2!

powerw00t wrote:
mumuchi wrote:itu lucky draw sapa menang itu gundam aaa...kesian si dak abu, lain dia idam, lain worang sudah dapat ekekeke!

aku difahamkan oleh bijan dak abu malu2 kucing nak berendam dalam air. ish tak berutal betul mamat tu.

aku pikor orang lain woo, kalo wa canonball habis kering air kolam tu, takde orang dapat mandi.

phyxius wrote:mmuchi kaki kau tak sakit ke ..? abu dah lelap membawa hati duka lara ... marc dah samapai paris la tu ...

suke ko eh! bengkek wa tido semalam dok belek2 buku tu dalm hotel
aku still igt gelak jahat Ijat tu bila dia bukak ballot cabutan bertuah tu..

innocentti wrote:abu kalau ko nak tau yg dapat gundam tu..

aku ler muahahaha

gundam wa tak kesah, wa kesah buku ATM tu sama yg Yamin dapat tu je..

Min wa tak kisah aa, tp yg satu tu wa kisah pasal tau dah.. mesti kne bubuh punya kat hotel.
kekkekkeke

observateur wrote:Salam guys n gals.

Sampai balik Kemaman via bas pagi tadi. Unexpected decision (ada hal). There goes my ride dgn si Abu naik keta... Sad

Kemudian stranded 2 jam kat Cherating pulak sebab bas rosak. Tgh pagi buta. Kalo siang wa suruh bini dtg amik... Mad

Anyweh, terima kasy byk2 to all, esp the organisers n suppliers of those good food (n drinks). Sori wa balik awal dan lepas tu line tada clear (utk dtg balik).

Thumbs up! cheers

huhu tara hal obs, perkara yg urgent perlu diuruskan.
kalo tak mesti best sembang2 panjang all the way to kemaman!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by mumuchi on Sun Jun 26, 2011 3:19 pm

Sesapa yang gambar dia ada tapi saya tak sebut nama boleh le beritau nanti saya edit gambar.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dari kiri... Muchi, Anya (background depan meja makanan), Yaminz (belakang kepala daa...), 10 (pakai tudung) dan sorang lagi tu lupa lak nak tanya nickname...sorryy

hehehe aku baru perasan..ina isteri ven sebenarnya dulu reg mymil tapi si penguin jahat dah cantas rasanya ekekekeke

[You must be registered and logged in to see this image.]
Inno (pegang kamera) dan sorang lagi tu lupa tanya sapa...

dak abu..ijat dah register ahli mymil tak..kalau tidak cakap kat dia, dia ada satu bulan aja nak register kalau tidak hadiah tarik balik .......................................................kasi kat aku lol!


--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 3:25 pm

tak sempat nak upload gambar lagi masih menahan kesejukan sbb hujan...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by atreyudevil on Sun Jun 26, 2011 3:29 pm

mumuchi wrote:
Sesapa yang gambar dia ada tapi saya tak sebut nama boleh le beritau nanti saya edit gambar.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dari kiri... Muchi, Anya (background depan meja makanan), Yaminz (belakang kepala daa...), 10 (pakai tudung) dan sorang lagi tu lupa lak nak tanya nickname...sorryy

hehehe aku baru perasan..ina isteri ven sebenarnya dulu reg mymil tapi si penguin jahat dah cantas rasanya ekekekeke

[You must be registered and logged in to see this image.]
Inno (pegang kamera) dan sorang lagi tu lupa tanya sapa...

dak abu..ijat dah register ahli mymil tak..kalau tidak cakap kat dia, dia ada satu bulan aja nak register kalau tidak hadiah tarik balik .......................................................kasi kat aku lol!


dia kalo usha mymil nih kat rumah aku je, silent reader,
rumah dia tenet dia suspend pasal adik dia nak amik SPM, kalo ada internet mmg tak jalan stadi adik dia tu.
pas nih mmg dia register, psal dah kenal2 orang2 dia mcm mana, jadi takde la segan sgt nak berforum kata dia.

aku pn jadik pelik, kita ni ganas beno ke ramai yg segan kadang2 tu.


opss takpe muchi, biau wa yg tarikkan hadiah tuu!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by venez on Sun Jun 26, 2011 3:32 pm

mumuchi wrote:
Sesapa yang gambar dia ada tapi saya tak sebut nama boleh le beritau nanti saya edit gambar.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dari kiri... Muchi, Anya (background depan meja makanan), Yaminz (belakang kepala daa...), 10 (pakai tudung) dan sorang lagi tu lupa lak nak tanya nickname...sorryy

hehehe aku baru perasan..ina isteri ven sebenarnya dulu reg mymil tapi si penguin jahat dah cantas rasanya ekekekeke

[You must be registered and logged in to see this image.]
Inno (pegang kamera) dan sorang lagi tu lupa tanya sapa...

dak abu..ijat dah register ahli mymil tak..kalau tidak cakap kat dia, dia ada satu bulan aja nak register kalau tidak hadiah tarik balik .......................................................kasi kat aku lol!

terbaik bos...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 4:01 pm

hadiah boleh kena tarik balik ke
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by venez on Sun Jun 26, 2011 4:08 pm

phyxius wrote:hadiah boleh kena tarik balik ke

he3, xderlah.... saja lawak...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 4:17 pm

tak sempat mengupload gambaq ... arinih dah merempit ke ipoh ... kuyup balik tadi...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by mumuchi on Sun Jun 26, 2011 4:34 pm

venez wrote:
phyxius wrote:hadiah boleh kena tarik balik ke

he3, xderlah.... saja lawak...

hehehehe ada gak yang percaya tu Razz tapi dak abu memang wish tu lol!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 4:59 pm

hehehehe ada gak yang percaya tu Razz tapi dak abu memang wish tu lol!

wakakakak
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by anya8797 on Sun Jun 26, 2011 6:05 pm

phyxius wrote:huhu ... anya punya spaghetti tu best wo ..

itu gambar cikaro 4 orAng jangan sorok ooooo penat dak abu nyuruk tadi ....

mekasih le phy...nanti kalau bebila nak makan lagi... datang le kl... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by bijan on Sun Jun 26, 2011 6:10 pm

anya8797 wrote:
phyxius wrote:huhu ... anya punya spaghetti tu best wo ..

itu gambar cikaro 4 orAng jangan sorok ooooo penat dak abu nyuruk tadi ....

mekasih le phy...nanti kalau bebila nak makan lagi... datang le kl... cheers

Insya'allah ... kecik tapak tangan satu stadium ambo tadahkan..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by powerw00t on Sun Jun 26, 2011 6:11 pm

gambor gambor... ini inno mana pi?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Pos-Mortem dan Gambar HUT MyMil Pertama

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum