Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Page 28 of 29 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:05 am

yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Posts : 1847
Join date : 28/04/2010

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:06 am

superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa

Nie kalau jenis mcm nie bukan ajer leh jumper tiap2 hari tapi kemungkinan byk sogel adalah tinggi demand tinggi woo ..

nei versi bijan minat ehhhh... pehhhh

Yer ker nie versi bijan minat .. tak kot ... teman raser teman tahu dah heheheh ...

bukan taste bijan? wooo, apa taste bijan bro? ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:08 am

yaminz wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa

Nie kalau jenis mcm nie bukan ajer leh jumper tiap2 hari tapi kemungkinan byk sogel adalah tinggi demand tinggi woo ..

nei versi bijan minat ehhhh... pehhhh

Yer ker nie versi bijan minat .. tak kot ... teman raser teman tahu dah heheheh ...

bukan taste bijan? wooo, apa taste bijan bro? ekekekeke

Hehehe taste bijan hanyer teman sorang ajer yg tahu hehehehhahahaha rahsia ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Feb 23, 2012 5:09 am

superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

citer panas ni.. apa lagik bro SH, kasik pm laaa kat ostadz.. pastu cc kat wa sekalik.. ekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:10 am

superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

apa lg bro, PM me... hehehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:11 am

marc_zman wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

citer panas ni.. apa lagik bro SH, kasik pm laaa kat ostadz.. pastu cc kat wa sekalik.. ekekekeeeee

Bukan ker bijan dah ckp hari tu kalau nak tgk n tahu citer pasal minah tu tgk kat FB dier hehehe .. memang panas oooo
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:12 am

yaminz wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

Takleh-takleh kang naya teman kena ngan bijan heheheh ...

apa yg serammmmm bro... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

apa lg bro, PM me... hehehehe
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Feb 23, 2012 5:13 am

superhornet wrote:
marc_zman wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

citer panas ni.. apa lagik bro SH, kasik pm laaa kat ostadz.. pastu cc kat wa sekalik.. ekekekeeeee

Bukan ker bijan dah ckp hari tu kalau nak tgk n tahu citer pasal minah tu tgk kat FB dier hehehe .. memang panas oooo

FB si bijan? sedara tu sehari 7, 8, 9, 10 kali dia kasik update dia nyer FB.. wa tak tau laaa mana mau carik itu citer.. ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:15 am

marc_zman wrote:
superhornet wrote:
marc_zman wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

Teman dapat pun sebab teman cam muka minah tu .. cer tgk kat friends dier heheheh ...

apa yg serammmmm bro... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

citer panas ni.. apa lagik bro SH, kasik pm laaa kat ostadz.. pastu cc kat wa sekalik.. ekekekeeeee

Bukan ker bijan dah ckp hari tu kalau nak tgk n tahu citer pasal minah tu tgk kat FB dier hehehe .. memang panas oooo

FB si bijan? sedara tu sehari 7, 8, 9, 10 kali dia kasik update dia nyer FB.. wa tak tau laaa mana mau carik itu citer.. ekekekeee

Teman dapat pun sebab teman cam muka minah tu .. cer tgk kat friends dier heheehh .. bijan mana deme wei ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:29 am

Mana tau FB bijan maaa... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:32 am

yaminz wrote:Mana tau FB bijan maaa... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:

Haaaaa tu tak dapek nak tolong hehheeh ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Feb 23, 2012 5:36 am

ostadz.. hang tak tau FB bijan? sila turun & gimme 100.!!!! huwahahahahaaa.. pi la kat bang power nyer FB pastu carik member dia yg nama najib bin harun tu.. najib = bijan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:39 am

marc_zman wrote:ostadz.. hang tak tau FB bijan? sila turun & gimme 100.!!!! huwahahahahaaa.. pi la kat bang power nyer FB pastu carik member dia yg nama najib bin harun tu.. najib = bijan

owh, najib harun... kenal maaa, ada fb... ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Feb 23, 2012 6:01 am

yaminz wrote:
marc_zman wrote:ostadz.. hang tak tau FB bijan? sila turun & gimme 100.!!!! huwahahahahaaa.. pi la kat bang power nyer FB pastu carik member dia yg nama najib bin harun tu.. najib = bijan

owh, najib harun... kenal maaa, ada fb... ekekekeke

chit.. aparaaa.. sebab sulah kenal tapi buat2 tak kenal, sila turun & amik lagik 100.. copek.!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] huwahahahahaaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 6:08 am

marc_zman wrote:
yaminz wrote:
marc_zman wrote:ostadz.. hang tak tau FB bijan? sila turun & gimme 100.!!!! huwahahahahaaa.. pi la kat bang power nyer FB pastu carik member dia yg nama najib bin harun tu.. najib = bijan

owh, najib harun... kenal maaa, ada fb... ekekekeke

chit.. aparaaa.. sebab sulah kenal tapi buat2 tak kenal, sila turun & amik lagik 100.. copek.!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] huwahahahahaaaa

aiyok bro, lama sudah xbuka fb maaa... manyak lupa...
ekekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Akmal3110 on Fri Mar 02, 2012 9:51 am

Bile nak jumpe nih...hmmm...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Fri Mar 02, 2012 10:01 am

Akmal3110 wrote:Bile nak jumpe nih...hmmm...


sapa? scratch diaorang ke ko Mal

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Akmal3110 on Fri Mar 02, 2012 10:03 am

mumuchi wrote:
Akmal3110 wrote:Bile nak jumpe nih...hmmm...


sapa? scratch diaorang ke ko Mal

Maksud kawe jodoh saing2 kito hok dale ni la. Hehehe...Abe Tin lagi mau ka? Hehehe...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Fri Mar 02, 2012 10:07 am

habes dema belum ada lagi..ko rekomen sapa2 yang patut budak maktab tu la mal...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Akmal3110 on Fri Mar 02, 2012 10:08 am

Hehehehe...ramai cikgu-cikgi hok comel2 kat maktab nih...belum sempat explore dalam2 lagi...hehehehe...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Mar 02, 2012 10:12 am

Akmal3110 wrote:Hehehehe...ramai cikgu-cikgi hok comel2 kat maktab nih...belum sempat explore dalam2 lagi...hehehehe...

perghhh mal.. ayat hang ni membawa maksud yg yaaaa amat mendalam.. errr.. ni romeo must die punya ayat ni weh.. huwahahahahaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Akmal3110 on Fri Mar 02, 2012 10:19 am

marc_zman wrote:
Akmal3110 wrote:Hehehehe...ramai cikgu-cikgi hok comel2 kat maktab nih...belum sempat explore dalam2 lagi...hehehehe...

perghhh mal.. ayat hang ni membawa maksud yg yaaaa amat mendalam.. errr.. ni romeo must die punya ayat ni weh.. huwahahahahaaa

Malang skali kawe buke hok jenih tu. Hihihihihi...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Mar 02, 2012 11:21 am

Akmal3110 wrote:
marc_zman wrote:
Akmal3110 wrote:Hehehehe...ramai cikgu-cikgi hok comel2 kat maktab nih...belum sempat explore dalam2 lagi...hehehehe...

perghhh mal.. ayat hang ni membawa maksud yg yaaaa amat mendalam.. errr.. ni romeo must die punya ayat ni weh.. huwahahahahaaa

Malang skali kawe buke hok jenih tu. Hihihihihi...

huhuhuhuuu.. jgn sampai inche tin, jaz mahupun dak abu + bijan jumpa cap dagang hang kat mana-mana aweks @cikgus maktab tu.. kiciwa kang diorg.. huwahahahaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Akmal3110 on Fri Mar 02, 2012 11:51 am

Cap dagang kawe jenis payah nak detect punya. Hehehehe...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by bijan on Sat Mar 03, 2012 5:19 pm

superhornet wrote:
marc_zman wrote:
superhornet wrote:
marc_zman wrote:
superhornet wrote:
yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

Teman dapat pun sebab teman cam muka minah tu .. cer tgk kat friends dier heheheh ...

apa yg serammmmm bro... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..

citer panas ni.. apa lagik bro SH, kasik pm laaa kat ostadz.. pastu cc kat wa sekalik.. ekekekeeeee

Bukan ker bijan dah ckp hari tu kalau nak tgk n tahu citer pasal minah tu tgk kat FB dier hehehe .. memang panas oooo

FB si bijan? sedara tu sehari 7, 8, 9, 10 kali dia kasik update dia nyer FB.. wa tak tau laaa mana mau carik itu citer.. ekekekeee

Teman dapat pun sebab teman cam muka minah tu .. cer tgk kat friends dier heheehh .. bijan mana deme wei ..

Errrmmm sapa sebut nama beta nih ... beta tengah pening2 kepala mengadap kerja arinih kat rumah orrraaaangggg kawing ... better speak up ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Sat Mar 03, 2012 5:32 pm

Oooitttt tuan rumah kenduri kawen carikkk.... Dia cakap sapa habiskan bekalan dan licaukan hidangan pengantin!!!










albino











--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 28 of 29 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum