Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Page 27 of 29 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Fri Feb 17, 2012 3:10 pm

Oiiiiittttt pi balik ekekeke

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Feb 17, 2012 3:12 pm

take 5 sat.. baru abis buat keja laaa.. settlekan benda2 tuk trip super wa ke MNL sama MDC mggu depan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Fri Feb 17, 2012 3:18 pm

Oooo ingat ko nak dating ngan si tin.....yg nak kena jaga sssssss aaaaaa Smile

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Feb 17, 2012 3:20 pm

mumuchi wrote:Oooo ingat ko nak dating ngan si tin.....yg nak kena jaga sssssss aaaaaa Smile

nampak gaya cam tak jadik nak melepak ngan inche tin.. sok wa mau kemas umah.. wifey baru 3 ari xder tapi wa sudah kasik sepah umah.. huwahahahaaa.. kemas jgn tak kemas..
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 3:46 pm

marc_zman wrote:
atreyudevil wrote:ko carik yg spectacles fetish punya awek

[You must be registered and logged in to see this image.]

camni ka? ekekeeee

Apasal bila nampak dia ni terus aku terdengar2 lagu Fortunate Son (Creedance Clearwater Revival) kat telinga?
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by bijan on Sat Feb 18, 2012 1:47 pm

marc_zman wrote:
atreyudevil wrote:ko carik yg spectacles fetish punya awek

[You must be registered and logged in to see this image.]

camni ka? ekekeeee

me like this one ... me want this one.....
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by bijan on Sat Feb 18, 2012 2:19 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by venez on Sat Feb 18, 2012 2:22 pm

yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by atreyudevil on Sat Feb 18, 2012 7:19 pm

cheh bijan tiang lampo pakai skirt pun suka!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Sat Feb 18, 2012 7:28 pm

gambar2 ni mintak digigit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Steven 12 on Sat Feb 18, 2012 7:56 pm

Nanti bila dah sampai jodoh memasing leh la tubuhkan BAKAT @MyMil... hehehehe...
avatar
Steven 12
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 711
Reputation : 161
Join date : 19/11/2011
Location : Between the bluesky & planet earth

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Sun Feb 19, 2012 6:11 am

tin wrote:
kerambit75 wrote:Kalau dia mampu ikut kursus orientasi disiplin rejimental calon isteri, memang boleh lepas!

camno syllabus nya kursus tuh?

ceciter, ceciter....

Syllabus kursus lebih kurang camni

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by venez on Sun Feb 19, 2012 6:19 am

Steven 12 wrote:Nanti bila dah sampai jodoh memasing leh la tubuhkan BAKAT @MyMil... hehehehe...

setuju2...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Mon Feb 20, 2012 5:56 am

tin wrote:
kerambit75 wrote:Yg aku x puas hati sangat bukan le dua betina yg x jadi kahwin dgn aku (tuan2 moderator, maaf kalau ayat aku kasar tapi diorang x layak digelar pompuan), tapi wawasan aku utk kahwin sebelum umur 30 tahun supaya bila sampai saat aku diturunkan ke liang lahat nanti, anak2 aku dah besar2 dan boleh jaga diri masing2. Tapi kalau niat + wawasan sebaik itu pun x dikabulkan, aku x tau la nak cakap apa.

Ramai pompuan skg yg fikiran singkat dok kata mereka x perlukan suami dan segala yg mereka ada boleh ganti suami. Ada yg kata hanya Allah kekasih mereka. Bagus, aku hormati pendirian itu tapi masalahnya sambutan masyarakat bila lelaki cakap perkara yg sama akan jadi engatif. Pernah aku dengar ahli2 masyarakat berkata lelaki yg cakap gitu nak cover kesongsangan diorang (gay le maksudnya tu). Nampaknya ada double standard di sini huh...

Astaghfirullah... x tau hujung pangkal dah menghukum. Kalau di negara yg amalkan hudud dah lama mereka ni disebat 80 kali sebab menuduh org melakukan maksiat sex tanpa bukti!

Sapa kata dunia sekarang hanye memihak pada lelaki? Yg aku nampak makin lama masyarakat semakin menekan dan memandang lelaki sebagai penjahat semata-mata. Jgn heran kalau aliran MALE CHAUVINISM terus subur dan aku kini secara rasmi dah jadi salah seorang pengikut fahaman tersebut yg radikal lagi berbahaya, mungkin seganas kumpulan2 pelampau bersenjata yg pernah wujud di atas muka bumi ni. Ingatlah lelaki mempu yai keazaman dan kedegilan. Kalau perempuan boleh berbangga mereka ada RABIATUL ADAWIYAH yg x mau kahwin sebab nak beribadah, jgn ingat lelaki juga x boleh lakukan perkara yg sama.

Kawan2,
Aku perlukan seorang wanita yg mandul kekal sebagai isteri sebab aku x mau ada anak2 kecil di hari tua. Fikirlah wanita mana yg sanggup utk patuh syarat tu kalau nak jadi isteri aku, yg hanya mampu ada anak angkat kalau ikut syarat aku!

jadi isu terasnya disini adalah... (tidak lebih 20 patah perkataan.)

TERASNYA? Aku dah masuk kelab Radical Militant Unmarried Male Chauvinism sebagai ahli seumur hidup. Konsep organisasi? lebih kurang IRA, Abu Sayyaf, Red Army Faction...
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Mon Feb 20, 2012 6:02 am

kerambit75 wrote:
tin wrote:
kerambit75 wrote:Yg aku x puas hati sangat bukan le dua betina yg x jadi kahwin dgn aku (tuan2 moderator, maaf kalau ayat aku kasar tapi diorang x layak digelar pompuan), tapi wawasan aku utk kahwin sebelum umur 30 tahun supaya bila sampai saat aku diturunkan ke liang lahat nanti, anak2 aku dah besar2 dan boleh jaga diri masing2. Tapi kalau niat + wawasan sebaik itu pun x dikabulkan, aku x tau la nak cakap apa.

Ramai pompuan skg yg fikiran singkat dok kata mereka x perlukan suami dan segala yg mereka ada boleh ganti suami. Ada yg kata hanya Allah kekasih mereka. Bagus, aku hormati pendirian itu tapi masalahnya sambutan masyarakat bila lelaki cakap perkara yg sama akan jadi engatif. Pernah aku dengar ahli2 masyarakat berkata lelaki yg cakap gitu nak cover kesongsangan diorang (gay le maksudnya tu). Nampaknya ada double standard di sini huh...

Astaghfirullah... x tau hujung pangkal dah menghukum. Kalau di negara yg amalkan hudud dah lama mereka ni disebat 80 kali sebab menuduh org melakukan maksiat sex tanpa bukti!

Sapa kata dunia sekarang hanye memihak pada lelaki? Yg aku nampak makin lama masyarakat semakin menekan dan memandang lelaki sebagai penjahat semata-mata. Jgn heran kalau aliran MALE CHAUVINISM terus subur dan aku kini secara rasmi dah jadi salah seorang pengikut fahaman tersebut yg radikal lagi berbahaya, mungkin seganas kumpulan2 pelampau bersenjata yg pernah wujud di atas muka bumi ni. Ingatlah lelaki mempu yai keazaman dan kedegilan. Kalau perempuan boleh berbangga mereka ada RABIATUL ADAWIYAH yg x mau kahwin sebab nak beribadah, jgn ingat lelaki juga x boleh lakukan perkara yg sama.

Kawan2,
Aku perlukan seorang wanita yg mandul kekal sebagai isteri sebab aku x mau ada anak2 kecil di hari tua. Fikirlah wanita mana yg sanggup utk patuh syarat tu kalau nak jadi isteri aku, yg hanya mampu ada anak angkat kalau ikut syarat aku!

jadi isu terasnya disini adalah... (tidak lebih 20 patah perkataan.)

TERASNYA? Aku dah masuk kelab Radical Militant Unmarried Male Chauvinism sebagai ahli seumur hidup. Konsep organisasi? lebih kurang IRA, Abu Sayyaf, Red Army Faction...

owh ada eh kelab nie...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Mon Feb 20, 2012 6:10 am

I must say... I have never hear such a club.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Mon Feb 20, 2012 10:49 am

Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by bijan on Tue Feb 21, 2012 6:30 am

superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by bijan on Tue Feb 21, 2012 6:32 am

venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Thu Feb 23, 2012 1:44 am

atreyudevil wrote:macam mana reaction Jazz.....
bila sampai masa nanti kita tgk laaa

Kalau dapat yg taat apa sahaja arahan aku boleh la...

Aku cakap tak nak ada anak, dia kena patuh la...kalau itu nak melawan baik le aku bujang sampai mati

Dgn aku senang....ikut je cakap aku, melawan kalu, banyak pintu terbuka utk dia keluar dri hidup aku selama-lamanya!
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 4:59 am

Mr. Bijan wrote:
venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa

Nie kalau jenis mcm nie bukan ajer leh jumper tiap2 hari tapi kemungkinan byk sogel adalah tinggi demand tinggi woo ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:00 am

Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:01 am

superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa

Nie kalau jenis mcm nie bukan ajer leh jumper tiap2 hari tapi kemungkinan byk sogel adalah tinggi demand tinggi woo ..

nei versi bijan minat ehhhh... pehhhh
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:02 am

yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
venez wrote:yang nih x suka ker?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kalau macam nih ... tetiap ari jumpa

Nie kalau jenis mcm nie bukan ajer leh jumper tiap2 hari tapi kemungkinan byk sogel adalah tinggi demand tinggi woo ..

nei versi bijan minat ehhhh... pehhhh

Yer ker nie versi bijan minat .. tak kot ... teman raser teman tahu dah heheheh ...
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Thu Feb 23, 2012 5:03 am

superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by superhornet on Thu Feb 23, 2012 5:05 am

yaminz wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:
superhornet wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni pun ok jugek ... tak caya tanya Super Hornet

Heheheh nama aku jugak disebut hehehehehe .. betui tu .. nie memang leh buat hidung berdarah wei .. teman raser la kan kalau dier dapat lelaki yg boleh jaga dier memang dier takkan lepas

Ya betoiiii SH malam tadi die dah bagi hint dah ... cuba kau tengokkkkk


Yaaa tepat sekali .. hehehe serammm woo ...

apa yg serammmmm bro... :ostadmin: :ostadmin: :ostadmin:

Takleh ckp kat sini bro kang tak pasal teman kena potong kdt tak paling busuk kena delete .. sebab teman ader baca .. hehehe tanyer la bijan .. seram nak ckp heheheh ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 27 of 29 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum