Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171899 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Page 26 of 29 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Jan 20, 2012 4:39 am

tin wrote:naik balik thread nih?

ish ish ishhh....

nak buat camno.. tak kan tiap kali nak nyakat abe tin kena Oot.. sooo kasik naik balik laaa.. & mana tau boss ven open balik pledge nak sponsor dia tu ka.. ekekeee

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Fri Jan 20, 2012 4:46 am

marc_zman wrote:

nak buat camno.. tak kan tiap kali nak nyakat abe tin kena Oot.. sooo kasik naik balik laaa.. & mana tau boss ven open balik pledge nak sponsor dia tu ka.. ekekeee

yee la tuh...

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Thu Feb 16, 2012 6:22 pm

Ada mana2 pompuan mandul anak jati Ipoh yg berani sahut cabaran wa utk jadi bini wa sebab wa x mau anak kecik di usia tua? Ada?

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by samuraisan on Thu Feb 16, 2012 8:29 pm

Very Happy masa aku dok Bangkok dulu ramai jugak jumpa wanita2 Islam Thai
baik dari Pattani dan sekitar Bangkok ramai janda2 muda ada yang ada anak
dan belum ada yang aku jumpa... ada cantik jugak nasib baik aku dah kahwin
dan tak nakal lagi macam masa Bujang

cuba Encik Kerambit berkelana dan berjalan ke arah Selatan Thai dan trus ke Bangkok mana tahu ada hati terpaut.. sunny

Insyaalah Allah Maha Berkuasa buat saudara Very Happy mungkin jodoh kita
bukan orang Tempatan mungkin orang luar macam aku jugak,,,

Jodoh maut di tangan Nya sunny

samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Fri Feb 17, 2012 3:14 am

samuraisan wrote: Very Happy masa aku dok Bangkok dulu ramai jugak jumpa wanita2 Islam Thai
baik dari Pattani dan sekitar Bangkok ramai janda2 muda ada yang ada anak
dan belum ada yang aku jumpa... ada cantik jugak nasib baik aku dah kahwin
dan tak nakal lagi macam masa Bujang

cuba Encik Kerambit berkelana dan berjalan ke arah Selatan Thai dan trus ke Bangkok mana tahu ada hati terpaut.. sunny

Insyaalah Allah Maha Berkuasa buat saudara Very Happy mungkin jodoh kita
bukan orang Tempatan mungkin orang luar macam aku jugak,,,

Jodoh maut di tangan Nya sunny

Betul bro... Cuma jodoh kena la cari kan... Very Happy Very Happy Very Happy

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Fri Feb 17, 2012 6:11 am

kerambit75 wrote:Ada mana2 pompuan mandul anak jati Ipoh yg berani sahut cabaran wa utk jadi bini wa sebab wa x mau anak kecik di usia tua? Ada?

ada tuh mmg ada. tp yg dah menopause ler...

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 8:22 am

tin wrote:
ada tuh mmg ada. tp yg dah menopause ler...

Reject!

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 8:28 am

yaminz wrote:
samuraisan wrote: Very Happy masa aku dok Bangkok dulu ramai jugak jumpa wanita2 Islam Thai
baik dari Pattani dan sekitar Bangkok ramai janda2 muda ada yang ada anak
dan belum ada yang aku jumpa... ada cantik jugak nasib baik aku dah kahwin
dan tak nakal lagi macam masa Bujang

cuba Encik Kerambit berkelana dan berjalan ke arah Selatan Thai dan trus ke Bangkok mana tahu ada hati terpaut.. sunny

Insyaalah Allah Maha Berkuasa buat saudara Very Happy mungkin jodoh kita
bukan orang Tempatan mungkin orang luar macam aku jugak,,,

Jodoh maut di tangan Nya sunny

Betul bro... Cuma jodoh kena la cari kan... Very Happy Very Happy Very Happy

Cari sampai hilang tenaga setengah mati pun kalau asyik terkena yg tak sekufu, lain bandar dan jenis yg suka anak ramai...org paling penyabar pun boleh fed up! Dlm ruangan cari jodoh pulak ramai yg tak reti bahasa siap pertikai kenapa aku tetapkan ciri2 tertentu utk jodoh aku, mmg kena bahan le dgn aku

Siap aku tanya lagi
"Kalau ppuan x nak lelaki pemabuk, malas keje, isap dadah, aku sebagai lelaki pun dah tentu tak nak pompuan yg kemaruk nak kuasa sama rata dgn suami dan tak nak dengar cakap suami. Paham?"

Kalau depan mata aku memang kena dah jerkah ala2 JL Asas Komando kat PULPAK dah. Usaha pun kalau selalu dapat yg aku tak mau tak guna juga.

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 8:34 am

Kena faham le aku ni banyak penyakit - lelah, sakit belakang, senang kena sakit angin..ditambah dgn umur dah nak masuk 40an tu sebab aku tak nak anak!!!!!!!!!

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Fri Feb 17, 2012 9:36 am

kerambit75 wrote:
tin wrote:
ada tuh mmg ada. tp yg dah menopause ler...

Reject!

hmmm... camner nak taww seseorang awek tuh mandul ek?

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Fri Feb 17, 2012 9:38 am

kerambit75 wrote:Kena faham le aku ni banyak penyakit - lelah, sakit belakang, senang kena sakit angin..ditambah dgn umur dah nak masuk 40an tu sebab aku tak nak anak!!!!!!!!!

takper la J, janji hang ada niat nak kawen.

kiranya dah separuh jalan dah tuh...

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Fri Feb 17, 2012 9:40 am

kerambit75 wrote:
yaminz wrote:
samuraisan wrote: Very Happy masa aku dok Bangkok dulu ramai jugak jumpa wanita2 Islam Thai
baik dari Pattani dan sekitar Bangkok ramai janda2 muda ada yang ada anak
dan belum ada yang aku jumpa... ada cantik jugak nasib baik aku dah kahwin
dan tak nakal lagi macam masa Bujang

cuba Encik Kerambit berkelana dan berjalan ke arah Selatan Thai dan trus ke Bangkok mana tahu ada hati terpaut.. sunny

Insyaalah Allah Maha Berkuasa buat saudara Very Happy mungkin jodoh kita
bukan orang Tempatan mungkin orang luar macam aku jugak,,,

Jodoh maut di tangan Nya sunny

Betul bro... Cuma jodoh kena la cari kan... Very Happy Very Happy Very Happy

Cari sampai hilang tenaga setengah mati pun kalau asyik terkena yg tak sekufu, lain bandar dan jenis yg suka anak ramai...org paling penyabar pun boleh fed up! Dlm ruangan cari jodoh pulak ramai yg tak reti bahasa siap pertikai kenapa aku tetapkan ciri2 tertentu utk jodoh aku, mmg kena bahan le dgn aku

Siap aku tanya lagi
"Kalau ppuan x nak lelaki pemabuk, malas keje, isap dadah, aku sebagai lelaki pun dah tentu tak nak pompuan yg kemaruk nak kuasa sama rata dgn suami dan tak nak dengar cakap suami. Paham?"

Kalau depan mata aku memang kena dah jerkah ala2 JL Asas Komando kat PULPAK dah. Usaha pun kalau selalu dapat yg aku tak mau tak guna juga.

Mustila ada bro... Kena rajin la wat risikan...

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 10:26 am

Nampak gayanya xde...

Aku fikir balik kalau aku ni graduan, sihat tubuh badan, mata pun tak rabun dah tentu senang aku dapat jodoh. Ni awek2 asyik komplen tak nampak mata aku sebab aku pakai spek, demand suruh pakai kanta lekap sedangkan mata aku alahan dgn kanta lekap. Kalau aku jln2 tak pakai spek, terlanggar diorang aku jugak masuk lokap atas tuduhan mencabul kononnya.

Diorang nak kena hukum buat commando rest atas permukaan tar jam 1300 mcm ni ke baru nak faham kekurangan aku?

[You must be registered and logged in to see this image.]

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Fri Feb 17, 2012 10:29 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by yaminz on Fri Feb 17, 2012 10:31 am

kerambit75 wrote:Nampak gayanya xde...

Aku fikir balik kalau aku ni graduan, sihat tubuh badan, mata pun tak rabun dah tentu senang aku dapat jodoh. Ni awek2 asyik komplen tak nampak mata aku sebab aku pakai spek, demand suruh pakai kanta lekap sedangkan mata aku alahan dgn kanta lekap. Kalau aku jln2 tak pakai spek, terlanggar diorang aku jugak masuk lokap atas tuduhan mencabul kononnya.

Diorang nak kena hukum buat commando rest atas permukaan tar jam 1300 mcm ni ke baru nak faham kekurangan aku?

[You must be registered and logged in to see this image.]

sy pun rabun bro... huhuhu...

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 10:35 am

yaminz wrote:

Mustila ada bro... Kena rajin la wat risikan...

Level risikan pun dah tak boleh pegi..maklumat semua tahap F9 (x boleh dipercayai langsung)...level pengeboman udara guna napalm boleh...atau rejaman roket HE berganda astros guna satu rejimen punya MLRS terus..atau tembakan dri battleship kelas Iowa!

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by atreyudevil on Fri Feb 17, 2012 10:40 am

kawin je mana perkenan Jazz
pastu ko buat la Vasectomy kalo tak nak pakai kontraseption!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 10:49 am

atreyudevil wrote:kawin je mana perkenan Jazz
pastu ko buat la Vasectomy kalo tak nak pakai kontraseption!

Kalau ada yg berkenan dah tentu anak sulung aku dah masuk Darjah 5 tahun ni abu...pasal x berkenan la aku jadi mcm Rambo dgn M60 dlm gudang masa ending filem First Blood tu!

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by atreyudevil on Fri Feb 17, 2012 10:51 am

for future reference la jazz,
mana tau kluar opis kan aga syt....

sesah teruss aaa!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 12:18 pm

atreyudevil wrote:for future reference la jazz,
mana tau kluar opis kan aga syt....

sesah teruss aaa!

aga syt? mende tu? study study

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by atreyudevil on Fri Feb 17, 2012 1:09 pm

sori2 typo
"ada SYT!"

sweet young thing!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by venez on Fri Feb 17, 2012 2:46 pm

atreyudevil wrote:sori2 typo
"ada SYT!"

sweet young thing!

erkkk, sweet young thing?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Fri Feb 17, 2012 2:55 pm

SYT la selalu pertikai pasal spek tebal aku ni mcm la aku yg mintak rabun! Rasanya elok aku panggil diorang Sweet Bangang Thing

kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by atreyudevil on Fri Feb 17, 2012 3:03 pm

ko carik yg spectacles fetish punya awek

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Fri Feb 17, 2012 3:08 pm

atreyudevil wrote:ko carik yg spectacles fetish punya awek

[You must be registered and logged in to see this image.]

camni ka? ekekeeee

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by mumuchi on Fri Feb 17, 2012 3:10 pm

Oiiiiittttt pi balik ekekeke

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 26 of 29 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum