Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Page 6 of 29 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:18 am

kerambit75 wrote:Kenapa xde org tekankan pulak menjaga air muka dan perasaan suami tu sebahagian dri ajaran Nabi juga? kenapa bila lelaki tu bujang terlajak terus dicap gay, playboy, haprak dan sebagainya tapi ramai pompuan umumkan x nak kawin sebab konon susah nak cari lelaki baik, ramai ahli masyarakat yg menyokong?

Aku paling benci dgn stetmen "susah nak cari lelaki yg baik skg". Abis tu yg ramai skg ni jenis atas tutup bawah bukak tu baik sangat ke? hantaran mau belas2 ribu tapi body ramai org dah tengok!

Bang dalam soal cari jodoh pergi jahanm la apa orang kata.

Aku ada jugak kawan dengan minah2 yang dah rosak tu. Sungguhpun mereka demikian tetapi jauh di sudut hati mereka, mereka mahu berhenti dari melakukan maksiat. Tetapi tak de orang yang nak bimbing.

Mereka rosak kerana lelaki kerana itu mereka tak percayakan lelaki. Tapi kalau ada yang berjaya melunturkan ktidakpercayaan mereka itu maka Insya Allah mereka boleh bertaubat dan menjadi isteri yang baik.

Sentimen "all good men already taken" itu memang selalu di paku masuk dalam otak bebudak perempuan sekarang. Itu sebab mereka aim suami orang jadi isteri kedua pun tak kisah!

Aku dan kahwin ni pun ada orang nak berkenalan dan pikat lagi. Rambut beruban, katek dan boroi pun ada orang nak. Yang nak tu cun pulak tu (tak kawin tapi tak de dara le).... Tapi tu cerita lain le karang kena sound sebab ni topik pasal Atre Tin dan Jazim kan...... What a Face What a Face What a Face

MMW
Colonel
Colonel

Posts : 2269
Join date : 07/03/2011

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:24 am

MMW wrote:
kerambit75 wrote:Kenapa xde org tekankan pulak menjaga air muka dan perasaan suami tu sebahagian dri ajaran Nabi juga? kenapa bila lelaki tu bujang terlajak terus dicap gay, playboy, haprak dan sebagainya tapi ramai pompuan umumkan x nak kawin sebab konon susah nak cari lelaki baik, ramai ahli masyarakat yg menyokong?

Aku paling benci dgn stetmen "susah nak cari lelaki yg baik skg". Abis tu yg ramai skg ni jenis atas tutup bawah bukak tu baik sangat ke? hantaran mau belas2 ribu tapi body ramai org dah tengok!

Bang dalam soal cari jodoh pergi jahanm la apa orang kata.

Aku ada jugak kawan dengan minah2 yang dah rosak tu. Sungguhpun mereka demikian tetapi jauh di sudut hati mereka, mereka mahu berhenti dari melakukan maksiat. Tetapi tak de orang yang nak bimbing.

Mereka rosak kerana lelaki kerana itu mereka tak percayakan lelaki. Tapi kalau ada yang berjaya melunturkan ktidakpercayaan mereka itu maka Insya Allah mereka boleh bertaubat dan menjadi isteri yang baik.

Sentimen "all good men already taken" itu memang selalu di paku masuk dalam otak bebudak perempuan sekarang. Itu sebab mereka aim suami orang jadi isteri kedua pun tak kisah!

Aku dan kahwin ni pun ada orang nak berkenalan dan pikat lagi. Rambut beruban, katek dan boroi pun ada orang nak. Yang nak tu cun pulak tu (tak kawin tapi tak de dara le).... Tapi tu cerita lain le karang kena sound sebab ni topik pasal Atre Tin dan Jazim kan...... What a Face What a Face What a Face

I concur...

tp trend kena pikat nih hanya terjadi kpd org yg dah kawen.

hmmm... pasnih wa nak nyamar kata dah ada anak tiga. musti ramai yg mau... lol!

hmmm... wa nak jugak dgr citer muchi tackle akak mcm mana. wa dgr kabar angin kata jenuh jugak nak dapat, tul ker muchi hehehe... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:27 am

tin wrote:
I concur...

tp trend kena pikat nih hanya terjadi kpd org yg dah kawen.

hmmm... pasnih wa nak nyamar kata dah ada anak tiga. musti ramai yg mau... lol!

hmmm... wa nak jugak dgr citer muchi tackle akak mcm mana. wa dgr kabar angin kata jenuh jugak nak dapat, tul ker muchi hehehe... What a Face

Haaaa bro muchi ceciter ceciter What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Apr 21, 2011 6:28 am

tin wrote:
marc_zman wrote:tarak dlm dunia ni..
jangan yg cam ni udah ler
tapi ni dah kira miss j laaa

[You must be registered and logged in to see this image.]

atau ni..

[You must be registered and logged in to see this image.]

ni dia malu skit



huhuhu...

yg malu sket tuh lawo ooo...

abe tin ada berminat ka.?
sowiii.. wa takleh rekomen
tarak sanggup maaa
ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:29 am

wa nak tambah sket...

wa rasa bebudak skrg nih mau economic stability ler...

tu yg don't mind jd bini nomot 2-3...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:33 am

marc_zman wrote:
abe tin ada berminat ka.?
sowiii.. wa takleh rekomen
tarak sanggup maaa
ekekekeee

tak...

maksud wa, pelakon yg melakonkan watak tuh lawooo...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Apr 21, 2011 6:35 am

tin wrote:
marc_zman wrote:
abe tin ada berminat ka.?
sowiii.. wa takleh rekomen
tarak sanggup maaa
ekekekeee

tak...
maksud wa, pelakon yg melakonkan watak tuh lawooo...

wooooo.. sapa pelakon dia abe tin.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:37 am

tin wrote:wa nak tambah sket...

wa rasa bebudak skrg nih mau economic stability ler...

tu yg don't mind jd bini nomot 2-3...

Betul tu tin. Dia orang nak stabiliti dalam segala perkara tapi yg nombor satu ialah ekonomi. Jadi bermakna stabiliti dalam pekerjaan juga. Kerja dengan kerajaan lagi bagus mcm engkau la Tin!! Ada pencen ape.

Matang pun perlu jugak. Kalau usia aje tua tapi perangai mcm bebudak, tak mau mengalah, selalu merajuk, sensitif tak bertempat, asyik panik, kelam kabut tak tentu arah sapa nak.

You got the main ingredient tin cuma kena berani aje. Aku ada seorang kawan kat PTD mcm engkau la Tin. Kawin pun dia, dah 3 anak. Bila dia naik M-44 dia tackle le officer M-41 yang baru masuk.

Go Tin! Go Tin! Go Tin!
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:38 am

marc_zman wrote:wooooo.. sapa pelakon dia abe tin.?

jian batari anwar.

[You must be registered and logged in to see this image.]

masa dia lakunkan watak nih, umo 17thn rasanya...

avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Thu Apr 21, 2011 6:39 am

Marc,
Aku nak Tanya, suami2 orang yg ada sekarang ni keluar2 je dri perut mak diorang terus ada bini ke? Kalau isteri diorang dulu x bagi peluang pada diorang untuk jadi sorang suami apakah diaorang dapat jadi buruan gadis2 yg x kisah muka diorang disimbah asid oleh bini tua?

Hanya pompuan yg bangang, tengin dan yg sewaktu dgnnya saja yg akan menganut fahaman "all good men already taken" seolah-olah itu kalimah syahadah bagi mereka. Lelaki yg baik juga wujud, tapi cari le di tempat yg betul, kalau kaki clubbing, mana nak jumpa suami kaki solat tahajjud dan yg boleh ajar mengaji kat kelab malam kan?

Aku jadi bengis dan kasar ala2 Mussolini, Kim Il Sung, Stalin, Idi Amin, Lenin dan Hitler skg pasal pompuan la. Pompuan kualiti sifar yg bila lelaki hormat dia, dia ingat dia boleh buat lelaki tu mcm hamba S & M dia. Yg menghina dgn alasan nak bagi motivasi. Tak heran le aku lebih cepat mesra dan penyayang dgn kanak2 dan kucing dri dgn awek.

Atau perlu ke siri pemilihan calon isteri akan datang,.aku adakan sesi lari pikul balak atau junjung FN FAL tepat jam 1400 masa tengah hari tengah terpacak?


Last edited by kerambit75 on Thu Apr 21, 2011 6:49 am; edited 1 time in total
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:40 am

MMW wrote:
tin wrote:wa nak tambah sket...

wa rasa bebudak skrg nih mau economic stability ler...

tu yg don't mind jd bini nomot 2-3...

Betul tu tin. Dia orang nak stabiliti dalam segala perkara tapi yg nombor satu ialah ekonomi. Jadi bermakna stabiliti dalam pekerjaan juga. Kerja dengan kerajaan lagi bagus mcm engkau la Tin!! Ada pencen ape.

Matang pun perlu jugak. Kalau usia aje tua tapi perangai mcm bebudak, tak mau mengalah, selalu merajuk, sensitif tak bertempat, asyik panik, kelam kabut tak tentu arah sapa nak.

You got the main ingredient tin cuma kena berani aje. Aku ada seorang kawan kat PTD mcm engkau la Tin. Kawin pun dia, dah 3 anak. Bila dia naik M-44 dia tackle le officer M-41 yang baru masuk.

Go Tin! Go Tin! Go Tin!

huhuhu...

nak tunggu 44 aaa???

lambat lg tuh bro...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Apr 21, 2011 6:43 am

MMW wrote:Go Tin! Go Tin! Go Tin!

go tin, go.!
go tin, go.!
go go power abe tin.!!!

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Thu Apr 21, 2011 6:44 am

tin wrote:wa nak tambah sket...

wa rasa bebudak skrg nih mau economic stability ler...

tu yg don't mind jd bini nomot 2-3...

Yg stabil ekonomi dlm masa singkat?

Boss kartel Medellin dan money launderer mungkin la kot!
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:44 am

marc_zman wrote:
MMW wrote:Go Tin! Go Tin! Go Tin!

go tin, go.!
go tin, go.!
go go power abe tin.!!!

lu jgn bro. nanti power yg tambah satu lg kang lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:46 am

kerambit75 wrote:Marc,
Aku nak Tanya, suami2 orang yg ada sekarang ni keluar2 je dri perut mak diorang terus ada bini ke? Kalau isteri diorang dulu x bagi peluang pada diorang untuk jadi sorang suami apakah diaorang dapat jadi buruan gadis2 yg x kisah muka diorang disimbah asid oleh bini tua?

Hanya pompuan yg bangang, tengin dan yg sewaktu dgnnya saja yg akan menganut fahaman "all good men already taken" seolah-olah itu kalimah syahadah bagi mereka. Lelaki yg baik juga wujud, tapi cari le di tempat yg betul, kalau kaki clubbing, mana nak jumpa suami kaki solat tahajjud dan yg boleh ajar mengaji kat kelab malam kan?

Aku jadi mcm bengis dan kasar ala2 Mussolini, Kim Il Sung, Stalin, Idi Amin, Lenin dan Hitler skg pasal pompuan la. Pompuan kualiti sifar yg bila lelaki hormat dia, dia ingat dia boleh buat lelaki tu mcm hamba S & M dia. Yg menghina dgn alasan nak bagi motivasi. Tak heran le aku lebih cepat mesra dan saying dgn kanak2 dan kucing dri dgn awek.

Atau perlu ke siri pemilihan calon isteri akan datang,.aku adakan sesi lari pikul balak atau junjung FN FAL tepat jam 1400 masa tengah hari tengah terpacak?

Engkau pernah jadi hamba S&M ke bro?? Brutal tuuuuuu affraid affraid affraid
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Apr 21, 2011 6:47 am

tin wrote:
marc_zman wrote:
MMW wrote:Go Tin! Go Tin! Go Tin!

go tin, go.!
go tin, go.!
go go power abe tin.!!!

lu jgn bro. nanti power yg tambah satu lg kang lol!

weh.. jangan disebut nama taiko yg sorang tu
nanti tak pepasal timbul jer 'oit' dia kang

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:48 am

MMW wrote:
Engkau pernah jadi hamba S&M ke bro?? Brutal tuuuuuu affraid affraid affraid

satu pertanyaan wat bro MMW.

S&M tuh haper ek? scratch
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:50 am


wa ada satu lg pertanyaan...

beza umo berapa yg kiranya cun laa....
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:51 am

tin wrote:
MMW wrote:
Engkau pernah jadi hamba S&M ke bro?? Brutal tuuuuuu affraid affraid affraid

satu pertanyaan wat bro MMW.

S&M tuh haper ek? scratch

Slave and Master. Seorang Submissive dan seorang Dominant. Tapi selalunya digunakan dalam perlakuan seks dimana pain is inflicted to achieve sexual climax.
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by kerambit75 on Thu Apr 21, 2011 6:52 am

MMW wrote:
Engkau pernah jadi hamba S&M ke bro?? Brutal tuuuuuu affraid affraid affraid

Silap la mau bikin wa hamba, kalau wa taji dia all out mcm hero filem Mortal Kombat (sambil terbang sambil sepak) tu harus la...
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:53 am

MMW wrote:Slave and Master. Seorang Submissive dan seorang Dominant. Tapi selalunya digunakan dalam perlakuan seks dimana pain is inflicted to achieve sexual climax.

fuiyooo... Shocked
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:53 am

tin wrote:
wa ada satu lg pertanyaan...

beza umo berapa yg kiranya cun laa....

Lagi muda lagi cun bro... Cuma kalau dapat lepas SPM tu berjaga2 le sebab kurang matang. Jangan lepas kawin tak larat layan udah le. Lunyai hang nanti tin What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by MMW on Thu Apr 21, 2011 6:57 am

kerambit75 wrote:
MMW wrote:
Engkau pernah jadi hamba S&M ke bro?? Brutal tuuuuuu affraid affraid affraid

Silap la mau bikin wa hamba, kalau wa taji dia all out mcm hero filem Mortal Kombat (sambil terbang sambil sepak) tu harus la...

Tapi kan bro.... tidak semua bunga bau mcm bungai tahi ayam....

Insya Allah nanti aku pergi umrah bulan 7 ni aku doakan jazim, tin dan atre dapat jodoh perempuan yang solehah, sekufu dan pandai jaga hati korang... AMIN.

Cuma jangan lupa jemput yee.... What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:57 am

MMW wrote:Lagi muda lagi cun bro... Cuma kalau dapat lepas SPM tu berjaga2 le sebab kurang matang. Jangan lepas kawin tak larat layan udah le. Lunyai hang nanti tin What a Face What a Face What a Face

huhuhu... yg pas SPM tuh muda sgt...

kalo yg 23-25 ok la kot. tp pon ada yg masih belom matang lg.

wa 29-30 pon rasa ok lagi tuh...

huhuhu... tang lunyai yg tak larat tuh. Embarassed pale
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by tin on Thu Apr 21, 2011 6:59 am

MMW wrote:Tapi kan bro.... tidak semua bunga bau mcm bungai tahi ayam....

Insya Allah nanti aku pergi umrah bulan 7 ni aku doakan jazim, tin dan atre dapat jodoh perempuan yang solehah, sekufu dan pandai jaga hati korang... AMIN.

Cuma jangan lupa jemput yee.... What a Face What a Face What a Face

yeayyy... cheers
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by marc_zman on Thu Apr 21, 2011 7:01 am

tin wrote:
MMW wrote:Lagi muda lagi cun bro... Cuma kalau dapat lepas SPM tu berjaga2 le sebab kurang matang. Jangan lepas kawin tak larat layan udah le. Lunyai hang nanti tin What a Face What a Face What a Face

huhuhu... yg pas SPM tuh muda sgt...
kalo yg 23-25 ok la kot. tp pon ada yg masih belom matang lg.
wa 29-30 pon rasa ok lagi tuh...

huhuhu... tang lunyai yg tak larat tuh. Embarassed pale

wa seram sejuk plak bila terpikir abe tin dapat spouse yg baru lepas spm
silap-silap.. mau lunyai che puan tu abe tin kerja kan
ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang MyMil - Pencarian Jodoh Atre, Tin, Bijan dan Jazim...V2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 29 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum