Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Page 1 of 27 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

View previous topic View next topic Go down

LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by marc_zman on Mon Feb 14, 2011 9:59 am

venez wrote:ok2, back to main topic... kalau LIMA tahun nih meriah mcm aero india kan best... Very Happy
hope segment udara bleh menarik lebih ramai pengeluar utk buat show...

wa takut certain pengeluar main sentimen sentimental laaa
al maklum laaa, khabar angin bertiup sipolan sipolan yg TUDM nak sambar MRCA baru
mana2 yg tau dia tak dapat tu, silap-silap merajuk bawak diri
errr.. macam itu lockheed masa kita sign A400M
kecik ati kawan tu kita tak amik C-130J dia tau

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

LIMA 2011 - Pandangan dan Cadangan

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:04 am

LIMA tahun nih akan suram kalau last2 minit beberapa pengeluar/OEM menarik diri last2 minit... byk faktor menyumbang dari penarikan diri dorang nih n mmg diakui kita mmg xleh nak meriahkan LIMA seperti pada tahun 90an 2000 dimana masa tuh peratus pembelian alatan ketenteraan mmg tinggi, x kira pembelian dari negara kita or negara2 lain yang datang sini utk tandatangan... beberapa faktor juga menyumbang kepada kemerosotan ini seperti negara2 lain skrg telah membangunkan sendiri industri pertahanan mereka n kurang kebergantungan dgn pengeluar/OEM dulu2... dari segi segmen marine tahun nih agak meriah kot dgn pameran SGPV dan pengganti kapal pengangkut navy, segment udara plak masih berteka-teki dgn perolehan pesawat MRCA dan AEW serta sistem Shorad yang baru... army? hmmm apa plan yerk...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:05 am

more detail n update : [You must be registered and logged in to see this link.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by marc_zman on Mon Feb 14, 2011 10:11 am

suruh itu TDM bukan bidding tuk helos utiliti PUTD
kat laaa mau wujudkan satu air assault briged

pasti kan meriah

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by mumuchi on Mon Feb 14, 2011 10:12 am

TDM dah ada DSA la bro...uniform2 lain masuk sekaki gak aja tapi medan utk TDM secara tradisional.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:16 am

marc_zman wrote:
venez wrote:ok2, back to main topic... kalau LIMA tahun nih meriah mcm aero india kan best... Very Happy
hope segment udara bleh menarik lebih ramai pengeluar utk buat show...

wa takut certain pengeluar main sentimen sentimental laaa
al maklum laaa, khabar angin bertiup sipolan sipolan yg TUDM nak sambar MRCA baru
mana2 yg tau dia tak dapat tu, silap-silap merajuk bawak diri
errr.. macam itu lockheed masa kita sign A400M
kecik ati kawan tu kita tak amik C-130J dia tau

kita x ambik C130J dia sebab AI*** kata diorang leh upgrade C130H kita jadi J type/model

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by marc_zman on Mon Feb 14, 2011 10:19 am

alaaa.. ni kan dah kata nak beli helos
sooo kasik laaa helos buat demo banyak-banyak kat LIMA tu
kalu DSA kat PWTC camna helos nak buat demo

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by yinchet on Mon Feb 14, 2011 10:21 am

A400M ada datang ke LIMA tak??
avatar
yinchet
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2648
Reputation : 368
Join date : 09/02/2011
Age : 32
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:22 am

he3, yang nyata EC725 dgn kaler scheme efos confirm ada... Very Happy
x dilupakan A400M mestiiii ada...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:23 am

yinchet wrote:A400M ada datang ke LIMA tak??

hope so bro, utk menaikkan kembali nama airbus dipersada pesawat tentera, diorang kena datang.... walaupun contribution kita kepada tech pesawat tuh bleh dikatakan sedikit namun kalau kita pull the plug, meroyang gak dorang...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by yinchet on Mon Feb 14, 2011 10:25 am

harap-harap India pun datang promote mereka punya brahmos kat ciksu... Very Happy
avatar
yinchet
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2648
Reputation : 368
Join date : 09/02/2011
Age : 32
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 10:29 am

yinchet wrote:harap-harap India pun datang promote mereka punya brahmos kat ciksu... Very Happy

brahmos already been promote during DSA last year, masa LIMA tahun nih sure diorang datang lagi... perhaps sukhoi mounted with it.... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by atreyudevil on Mon Feb 14, 2011 10:57 am

huhu penganjur kne aggressive kan lagi promotion sama iklan

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by marc_zman on Mon Feb 14, 2011 11:02 am

promo tu mmg penting.. tapi kena ader tarikan yg nak dipromokan.. & tarikan tu elok nyer mestilah sesuatu yg lain dari tahun-tahun sebelumnyer.. baru ader kick

mungkin lepas ni pilot herc tudm tau jumbo jet mas bleh tunjuk skill buat 3, 4, 5 tricks dengan pesawat diorang.. bagi orang semua tergezut.. man tau kan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 11:07 am

atreyudevil wrote:huhu penganjur kne aggressive kan lagi promotion sama iklan

so far xder apa2 iklan lagi pun... at luar negara xtauler...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by powerw00t on Mon Feb 14, 2011 11:24 am

Gomen kena kasik hint pada pembekal2 berpotensi, "kami cadang nak borong MRCA baru ganti miggies kami tu... agak2 apa model yg sesuai ekk?" maka berpusu2 lah kampeni2 feter hantar delegasi dan pesawat exhibition ke LIMA.

avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 11:27 am

powerw00t wrote:Gomen kena kasik hint pada pembekal2 berpotensi, "kami cadang nak borong MRCA baru ganti miggies kami tu... agak2 apa model yg sesuai ekk?" maka berpusu2 lah kampeni2 feter hantar delegasi dan pesawat exhibition ke LIMA.


skrg kebanyakan pengeluar dh pandai n dorang lebih dahulu pasang kaki, kalau dh xleh nak bersaing confirm dorang tarik diri dari awal, huk3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by atreyudevil on Mon Feb 14, 2011 11:36 am

venez wrote:
atreyudevil wrote:huhu penganjur kne aggressive kan lagi promotion sama iklan

so far xder apa2 iklan lagi pun... at luar negara xtauler...


depa nih, dekat nak habis baru buat iklan macam2
byk salah plak tu

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by innocentti on Mon Feb 14, 2011 11:41 am

marc_zman wrote:promo tu mmg penting.. tapi kena ader tarikan yg nak dipromokan.. & tarikan tu elok nyer mestilah sesuatu yg lain dari tahun-tahun sebelumnyer.. baru ader kick

mungkin lepas ni pilot herc tudm tau jumbo jet mas bleh tunjuk skill buat 3, 4, 5 tricks dengan pesawat diorang.. bagi orang semua tergezut.. man tau kan
herc aritu dah buat dah demo tactical landing ganti ngan acara paradrop yang sampai meninggal 3 org tu..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by marc_zman on Mon Feb 14, 2011 11:48 am

ooo.. kali ni jgn lak buat demo tactical air land ops tau para drop
kita buat spesial skit
buat aerobatik ngan hercs.!!!
amcam... ader berani.?

ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by innocentti on Mon Feb 14, 2011 12:02 pm

haha...buat aero pakai herc mau bederai aiframe dia..takpun stall tgh2 laut..tapi ada bidio a400 buat manuver..buleh tahan jgk manuver dia..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by powerw00t on Mon Feb 14, 2011 12:22 pm

marc_zman wrote:ooo.. kali ni jgn lak buat demo tactical air land ops tau para drop
kita buat spesial skit
buat aerobatik ngan hercs.!!!
amcam... ader berani.?

ekekekekeee

kalo mau lagi berani kena tambah acara doggie style fight, baru gempak
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by mumuchi on Mon Feb 14, 2011 2:51 pm

hmm tak tau betul tak..kalau betul habuan dek TDM utk RMK10? Kita tunggu LIMA ya, kalau ada memang ya la tu..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by mumuchi on Mon Feb 14, 2011 2:57 pm

hmm betul la..nice choice of platform..memang dari sales brochure utk Malaysia ke..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

THALES ADES (Air Defence Extended Solution)

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by venez on Mon Feb 14, 2011 3:47 pm

mumuchi wrote:hmm tak tau betul tak..kalau betul habuan dek TDM utk RMK10? Kita tunggu LIMA ya, kalau ada memang ya la tu..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

aiyak, efos nak gantikan starburst last2 army yang dapat shorad? huk3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2011 - Laporan dan Pemerhatian

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 27 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum