Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171899 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Tue Feb 01, 2011 2:16 pm

Pix nie mungkin korang dah tengok kat FB Dzirhan.. wa pun dapat pix yang sama.. so wa uploadkan full pix yg diterima.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Tue Feb 01, 2011 3:19 pm

hehehe seperti kat dzirhan ni lah sebabnya keanpa kita kena ada TUDM w/pun malaysia aman..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Tue Feb 01, 2011 3:25 pm

Wa pun terperangkap dgn banjir di Segamat.. tetiba kawasan wa lalu dah jadu pulau.. Try jalan ladang pun dah tenggelam. Tapi wa dah ready kalau jadi apa-apa kereta wa complete dengan stock air minuman, makanan, baju kering pun standby.. tapi wa terpaksa juga tinggalkan kereta di tempat tinggi sebaba ada urusan lebih penting dari melepak tunggu air surut.. nasib baik banyak 3 tan standby beri bantuan.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


keta wa yg comel sangat.. so terpaksa tinggal tepi tanah perkuburan... esok paginya jam 4 wa datang semula amik bila air dah turun sket. What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

What a Face

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Tue Feb 01, 2011 3:27 pm

mumuchi wrote:hehehe seperti kat dzirhan ni lah sebabnya keanpa kita kena ada TUDM w/pun malaysia aman..

Sebab tuh kot wa dengar ada cakap-cakap burung ada orang nak tengok-tengok si-Nuk lepas selesai EC725. What a Face

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by venez on Tue Feb 01, 2011 3:33 pm

Nuri mmg work horse kalau dlm operasi bencana alam nih, maklumler kapasiti barangan yang bleh dibawak tinggi + kecekapan juruterbang yang tinggi...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Tue Feb 01, 2011 3:34 pm

hehehe stand wa pernah tersekat balik dari bazar ramadhan Tmn Tunku Jaafar otw to kg wife kat rantau..air mencurah dari tepi bukit kelapa sawit masuk sungai...nasib baik reda, kalau tidak wa bukak posa dalam keter last day of posa lak tu..a/way teman kasi beringat, jgn sekali2 try test nak redah kalau nampak air mengalir..kita tak tau berapa deras arus nanti jadi macam kat Johor 2 dan melaka 1 tu...kalau air dah nampak reda pun ikut belakang lori ka bas baru redah...apa2 hal kasi dalam 5- 10 kaki jarak untuk kasi peluang brek kalau apa2..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by venez on Tue Feb 01, 2011 3:40 pm

standupper wrote:Wa pun terperangkap dgn banjir di Segamat.. tetiba kawasan wa lalu dah jadu pulau.. Try jalan ladang pun dah tenggelam. Tapi wa dah ready kalau jadi apa-apa kereta wa complete dengan stock air minuman, makanan, baju kering pun standby.. tapi wa terpaksa juga tinggalkan kereta di tempat tinggi sebaba ada urusan lebih penting dari melepak tunggu air surut.. nasib baik banyak 3 tan standby beri bantuan.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


keta wa yg comel sangat.. so terpaksa tinggal tepi tanah perkuburan... esok paginya jam 4 wa datang semula amik bila air dah turun sket. What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

What a Face

bila ada bencana alam baruler rakyat sedar betapa perlunya ATM ketika aman...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Tue Feb 01, 2011 3:47 pm

Tuh ler hakikatnya... dan wa baru teringat, kamera wa basah kena hujan tak cuci lagi nie... adoi!

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 5:45 am

btw wa guna gambar2 tu kat blogspot wa ya stand. Terimakasih!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by tin on Wed Feb 02, 2011 6:17 am

standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by tin on Wed Feb 02, 2011 6:34 am

wa rasa bomba patut pakai kenderaan mcm BV206 Hagglunds.

masalahnya BAE System wat yg fully armored nyer jer. yg civilian nyer version dah tak wat dah.


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by tenteng on Wed Feb 02, 2011 6:39 am

standupper wrote:Wa pun terperangkap dgn banjir di Segamat.. tetiba kawasan wa lalu dah jadu pulau.. Try jalan ladang pun dah tenggelam. Tapi wa dah ready kalau jadi apa-apa kereta wa complete dengan stock air minuman, makanan, baju kering pun standby.. tapi wa terpaksa juga tinggalkan kereta di tempat tinggi sebaba ada urusan lebih penting dari melepak tunggu air surut.. nasib baik banyak 3 tan standby beri bantuan.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


keta wa yg comel sangat.. so terpaksa tinggal tepi tanah perkuburan... esok paginya jam 4 wa datang semula amik bila air dah turun sket. What a Face

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

What a Face

stand...jaga2..dulu kawasan situ air cecah sampai pucuk pokok kelapa...mgg ada kawasan jadi pulau.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Wed Feb 02, 2011 6:41 am

tin wrote:
standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

Kita tak ada ker trak nie? aku ingatkan trak biasa jer.. berlambak ada kat Segamat. Yg rupa lain dari nie pun ada, tapi tak done nak snap pix, macam amik pix sambil mandi.

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by tenteng on Wed Feb 02, 2011 6:44 am

standupper wrote:
tin wrote:
standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

Kita tak ada ker trak nie? aku ingatkan trak biasa jer.. berlambak ada kat Segamat. Yg rupa lain dari nie pun ada, tapi tak done nak snap pix, macam amik pix sambil mandi.

unit mana pakai trak nie? x nampak nombor unit kat trak dia.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Wed Feb 02, 2011 7:07 am

tenteng wrote:
standupper wrote:
tin wrote:
standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

Kita tak ada ker trak nie? aku ingatkan trak biasa jer.. berlambak ada kat Segamat. Yg rupa lain dari nie pun ada, tapi tak done nak snap pix, macam amik pix sambil mandi.

unit mana pakai trak nie? x nampak nombor unit kat trak dia.

Baru teringat.. Trak nie semua memang takde apa-apa lambang unit kecuali logo jata besar Kerajaan Malaysia di pintu, tapi plat nombor masih plat Z!

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 7:10 am

masih under evaluation kut..tapi ko cakap manyak ada ya bro...jadi mungkin gak dah beli tapi belum assign punya..kat thread mana ari tu korang cakap trak ni ke yang sewaktu dengannya tengah testing area sungei buluh..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by venez on Wed Feb 02, 2011 7:17 am

tenteng wrote:
standupper wrote:
tin wrote:
standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

Kita tak ada ker trak nie? aku ingatkan trak biasa jer.. berlambak ada kat Segamat. Yg rupa lain dari nie pun ada, tapi tak done nak snap pix, macam amik pix sambil mandi.

unit mana pakai trak nie? x nampak nombor unit kat trak dia.

war reserve kot...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 7:21 am

ai unit baru ke lama..kalau baru takkan war reserve bro?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by escortburuk on Wed Feb 02, 2011 7:25 am

standupper wrote:
tenteng wrote:
standupper wrote:
tin wrote:
standupper wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]

waahhhh... trak Tatra 815 laaaa....Shocked

sejak biler kita pakai nih?

Kita tak ada ker trak nie? aku ingatkan trak biasa jer.. berlambak ada kat Segamat. Yg rupa lain dari nie pun ada, tapi tak done nak snap pix, macam amik pix sambil mandi.

unit mana pakai trak nie? x nampak nombor unit kat trak dia.

Baru teringat.. Trak nie semua memang takde apa-apa lambang unit kecuali logo jata besar Kerajaan Malaysia di pintu, tapi plat nombor masih plat Z!



Gamaknya ni trial version Deftech bagi gomen test kot?

escortburuk
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 544
Reputation : 55
Join date : 29/04/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Wed Feb 02, 2011 7:29 am

mumuchi wrote:masih under evaluation kut..tapi ko cakap manyak ada ya bro...jadi mungkin gak dah beli tapi belum assign punya..kat thread mana ari tu korang cakap trak ni ke yang sewaktu dengannya tengah testing area sungei buluh..

Trak kat Jalan Sungoi Buloh tak sama bro, nampak lebih rugged, kaler camo pun pekat ala-ala Oz punya.

Mungkin war reserve, sebab semua vehicle dan peralatan termasuk bot memang nampak baru.. exzos pun masih berkilat.

Kalau trial version... Deftech-Kamaz ker? tapi design memang macam Tin cakap, design Tatra.

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 7:32 am

wokey mystery solved..30 biji sudah beli dan delivered in 2009..memang utk banjir punya tapi bawah unit mana tak tau la pulak..pembeli National Security Council/MKN katanya.

Thirty Tatra trucks for Malaysia

[You must be registered and logged in to see this image.]
Malaysian delegation in front of Tatra vehicles prepared for shipment.

ATM operate on behalf kut tapi macamana boleh miss ini cerita ha What a Face

Berita dari site Master Defence

30 units of Tatra T815 4x4

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by standupper on Wed Feb 02, 2011 7:37 am

mumuchi wrote:wokey mystery solved..30 biji sudah beli dan delivered in 2009..memang utk banjir punya tapi bawah unit mana tak tau la pulak..pembeli National Security Council/MKN katanya.

Thirty Tatra trucks for Malaysia

[You must be registered and logged in to see this image.]
Malaysian delegation in front of Tatra vehicles prepared for shipment.

ATM operate on behalf kut tapi macamana boleh miss ini cerita ha What a Face

Berita dari site Master Defence

30 units of Tatra T815 4x4

Baru teringat... pernah terbaca perolehan nie selepas kejadian banjir besar Pahang/ Johor.. kira bajet MKN, tapi operasi oleh TD. Patut ler semua kenderaan cuma ada logo kerajaan Msia, dan bukannya TD. TQ Muchi.

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 7:41 am

welcome....sama2 berusaha mendapatkan kebenaran chewah What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by tenteng on Wed Feb 02, 2011 7:42 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

kat sini pun bleh baca pasal trak nie..macam stand cakap mmg bawah MKN.

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by mumuchi on Wed Feb 02, 2011 7:46 am

tenteng wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

kat sini pun bleh baca pasal trak nie..macam stand cakap mmg bawah MKN.

hmmm ten tambah misteri Wink artikel tu cakap serah kat Kok Lawi KK..stand cakap bersepah kat segamat...airlift ke ada pembelian tambahan.. Question

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Bantuan Kemanusian & Ops Bencana Alam

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum