Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171927 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Makan-Makan Mymil

Page 35 of 36 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Mon Jul 25, 2011 10:56 am

Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oye! puasa mana leh sungut2 lambat time ke hape, dapat lapau aja le Evil or Very Mad

powerw00t
Major General
Major General

Posts : 7424
Join date : 18/04/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by tenteng on Mon Jul 25, 2011 11:41 am

Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 36
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by tin on Mon Jul 25, 2011 11:44 am

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe

setuju3
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by MMW on Mon Jul 25, 2011 11:47 am

tin wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe

setuju3

Kan ke Bijan puasa ganti tu.... memang le terpaksa.
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by tin on Mon Jul 25, 2011 11:48 am

MMW wrote:
tin wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe

setuju3

Kan ke Bijan puasa ganti tu.... memang le terpaksa.

erkkk...bijan ganti posa?

hmmm mungkin dia uzur waktu tuh...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by MMW on Mon Jul 25, 2011 11:49 am

marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
pelanggan dia ramai, tapi.. rupa kedai dia, mmg macam h#$!m.. harap satu hari nanti owner dia kasik upgrade @ renovate gerai ni k

Kalau begitulah rupa kedainya... memang korang gadai nyawa makan kat situ ekekekekeke What a Face What a Face What a Face

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Mon Jul 25, 2011 12:04 pm

mcm best sirap bandung nih
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Mon Jul 25, 2011 12:08 pm

MMW wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
pelanggan dia ramai, tapi.. rupa kedai dia, mmg macam h#$!m.. harap satu hari nanti owner dia kasik upgrade @ renovate gerai ni k

Kalau begitulah rupa kedainya... memang korang gadai nyawa makan kat situ ekekekekeke What a Face What a Face What a Face



hahahahahaaaa.. aang tak tau M.. memula tu carik gerai lain, sekali sudah tarak.. dah buat u turn nak balik kl.. nampak laaa banner dia kat jln masuk masjid.. pi laaa jenguk.. dengan rupa macam lokasi bencana alam tu, kitorang dah nak blah dah.. jeng jeng jeng.. nampak laaa 4, 5 org tgh tunduk khusyuk melayan something.. kitorang join laaa



alhamdulillah.. bukan yg terbaik tapi tetap sedap

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Mon Jul 25, 2011 12:09 pm

Mr. Bijan wrote:mcm best sirap bandung nih



cakap banyak pun tarak guna

dah azan (asar) kan.. ko bukak posa jer laaa bijan

ekekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Mon Jul 25, 2011 2:40 pm

marc_zman wrote:
Mr. Bijan wrote:mcm best sirap bandung nih



cakap banyak pun tarak guna

dah azan (asar) kan.. ko bukak posa jer laaa bijan

ekekekekeeeee

Puasa aku bleh tahan lagi ... sambil mengipas sate ... woot aku berbuka dulu.... baru upload gambar majlis makan2 kitaorang ... MMW kau lambat la ... kalau tak aku invite skali ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Mon Jul 25, 2011 3:11 pm

anya8797 wrote:
mumuchi wrote:
anya8797 wrote:apa maksud ini?....
kalau be very afraid sebab takut anya mintak belanja...
tak perlu bimbang.... makan pakai anya memang anya tak pernah biasa mintak dari orang.... least of all men... apa anya ada anya usaha sendiri...
kalau takut sebab dengar cerita dari ci anya tipu duit lelaki.... dia beri duit pada anak anya... dan memang setiap sen anya guna untuk anak anya...anya tak ambil sesen pun....

aik ada orang woke up on the wrong side of the bed ka ini pagi.. What a Face

yelah...wrong side of the bed.... pastu jatuh katil kena timpa lampu tido terus.... anya wasnt thinking straight.....anya demam....

anya tido lasak sangat tuh ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Tue Jul 26, 2011 3:34 am

nota : setelah di oit dek dak abu.. wa cilok smbgan ni pi sini



venez wrote:
marc_zman wrote:
venez wrote:hu3, so far alhamdulilah, kesihatan aku ok lagi, cuma lutut kiri jerk kena rawatan susulan n kena excuse aktiviti sukan/lasak for 2 month... xleh miss kelas, rugi n drop-out tuh... Very Happy

errr.. boss.. aktiviti makan-makan masih boleh kan kan kan.?

oit2, aku bab makan x mc tau...



sooo.. boss khamis 27/7 nti bleh join x.?

ke masih berkhemah kat kinrara sana tu.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Tue Jul 26, 2011 5:02 am

marc_zman wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
pelanggan dia ramai, tapi.. rupa kedai dia, mmg macam h#$!m.. harap satu hari nanti owner dia kasik upgrade @ renovate gerai ni k

Kalau begitulah rupa kedainya... memang korang gadai nyawa makan kat situ ekekekekeke What a Face What a Face What a Face



hahahahahaaaa.. aang tak tau M.. memula tu carik gerai lain, sekali sudah tarak.. dah buat u turn nak balik kl.. nampak laaa banner dia kat jln masuk masjid.. pi laaa jenguk.. dengan rupa macam lokasi bencana alam tu, kitorang dah nak blah dah.. jeng jeng jeng.. nampak laaa 4, 5 org tgh tunduk khusyuk melayan something.. kitorang join laaa



alhamdulillah.. bukan yg terbaik tapi tetap sedap

kalau masa makan gerai 'istana hinggap' nih roboh bleh claim insurans tak ?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by mumuchi on Tue Jul 26, 2011 5:21 am

marc_zman wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

asyik nyer member wa pekena nasik putih + kembung masak pedas + sayur goreng + sup daging.. tengok wa pun tak sudi.. isk isk isk

[You must be registered and logged in to see this image.]

ni bunting promo dia.. siap ada acc facebook lagi.. kalah wa sey

[You must be registered and logged in to see this image.]

pelanggan dia ramai, tapi.. rupa kedai dia, mmg macam h#$!m.. harap satu hari nanti owner dia kasik upgrade @ renovate gerai ni k

ini kat mana marc dalam mesjid belah sana atau dekat qaurters..dua2 pun ok bagi aku tapi prefer yg belah sana punya..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Tue Jul 26, 2011 5:31 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

orang jepun tak makan guna chopstick ke?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Tue Jul 26, 2011 5:41 pm

observateur wrote:
anya8797 wrote:
observateur wrote:
anya8797 wrote:apa maksud ini?....
kalau be very afraid sebab takut anya mintak belanja...
tak perlu bimbang.... makan pakai anya memang anya tak pernah biasa mintak dari orang.... least of all men... apa anya ada anya usaha sendiri...
kalau takut sebab dengar cerita dari ci anya tipu duit lelaki.... dia beri duit pada anak anya... dan memang setiap sen anya guna untuk anak anya...anya tak ambil sesen pun....
\

chill.. chill pale

kat sini semua gurau2.

Masa gathering semua org chipped in, in one way or another, kan? So another gathering would probably go that way...

am very sorry tuan obs...
anya yang cepat nak marah.... sepatutnya anya tanya dulu and wait for your explanation..... memang anya tak kisah bergurau.... tapi memang juga ada perkara yang anya sangat cepat terasa..... maafkan anya ye... anya tak bermaksud nak buat tuan obs pale ....
lain kali anya tanya dulu seblom berasa hati....


tadahal... tadahal... Basketball

maybe some jokes agak ekstrem bagi yg tak biasa. Tapi kat sini we all treasure the brotherhood/sisterhood n family-like atmosphere.

We are wayy different compared to ci cari and hopefully it will stay that way.

mekasih tuan obs... for being understanding.... i was being childish...and the temper tantrum was uncalled for....sorry naa..
yes.. i can see that this place is very different from CI cari... sebab tu ada beberapa kali anya tulis yhis is a nice place to be.... somewhat a safe haven for me...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Tue Jul 26, 2011 5:42 pm

Mr. Bijan wrote:

anya tido lasak sangat tuh ...

slalu bantal yang jatuh dulu.... ni kak anya yang dulu2 jatuh.... Sad

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Wed Jul 27, 2011 2:11 am

tin wrote:
MMW wrote:
tin wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe

setuju3

Kan ke Bijan puasa ganti tu.... memang le terpaksa.

erkkk...bijan ganti posa?

hmmm mungkin dia uzur waktu tuh...

dia datang bulan, tulah yg dia kasik alasan pada penguatkuasa JAIM tuhari....
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 27, 2011 8:12 am

powerw00t wrote:
tin wrote:
MMW wrote:
tin wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:lapar sangat ... aku dah lama tak puasa selain dari ramadhan.... erm ...lambat pula maghrib nih

oit..tak baik tau... macam terpaksa aje... hehehe

setuju3

Kan ke Bijan puasa ganti tu.... memang le terpaksa.

erkkk...bijan ganti posa?

hmmm mungkin dia uzur waktu tuh...

dia datang bulan, tulah yg dia kasik alasan pada penguatkuasa JAIM tuhari....

woit mengumpat ke...? wakakaka
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by mumuchi on Wed Jul 27, 2011 9:16 am

so esok jadi ke tidak ni..bijan kena pergi bank dan beli tiket bas...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 27, 2011 9:18 am

mumuchi wrote:so esok jadi ke tidak ni..bijan kena pergi bank dan beli tiket bas...

keroje ... ada urusan kat pejabat daerah ... klu sempat aku amik bas kul 10 pagi ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Wed Jul 27, 2011 9:47 am

melihat pada semangat si bijan yg sanggup amik bas nak join kita
wa dengan rendah diri membatalkan niat tuk menarik diri last minit
akan wa teruskan jugak bertemu kalian semua

ni satu masalah ni.. wa tengah carik si lax kat opis.. tapi tarak jumpa
ada 3 jer ex-ODs yg baru balik oversea yg wa jumpa
takut bro lax kita cuti panjang.. kasi urus keluarga, rumah dsb

takpa.. wa teruskan pencarian

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 27, 2011 3:08 pm

marc_zman wrote:melihat pada semangat si bijan yg sanggup amik bas nak join kita
wa dengan rendah diri membatalkan niat tuk menarik diri last minit
akan wa teruskan jugak bertemu kalian semua

ni satu masalah ni.. wa tengah carik si lax kat opis.. tapi tarak jumpa
ada 3 jer ex-ODs yg baru balik oversea yg wa jumpa
takut bro lax kita cuti panjang.. kasi urus keluarga, rumah dsb

takpa.. wa teruskan pencarian

den tak janji kalau kerja settle sebelm kul 10 aku amik bas kul 10 esok ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Thu Jul 28, 2011 4:07 am

Majlis Makan-Makan MyMil Bulan Julai 2011

tarikh

28 Julai 2011

masa
masa makan tengahari @ 12:30 tgh - 2:00 ptg

lokasi
Restoran MZ Kg Baru

mode of payment
Bijan belanja

Senarai kehadiran

1. bijan (wajib hadir)
2. mumuchi
3. venez
4. mz
5. Yaminz
6. ?

amcam.? go or no go.?

bleh carry on ka?

tau postpone ke satu tarikh yg akan dimaklumkan kelak.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by yaminz on Thu Jul 28, 2011 4:33 am

I follow... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by mumuchi on Thu Jul 28, 2011 4:39 am

kalau jadi 4 orang aja kut..bijan dah ngelat dah What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 35 of 36 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum