Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Makan-Makan Mymil

Page 33 of 36 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 20, 2011 7:12 am

MMW wrote:wokey ladies.. jokes aside aaaaa
time to get serius

What a Face

Majlis Makan-Makan MyMil Bulan Julai 2011

tarikh
28 Julai 2011

masa
masa makan tengahari @ 12:30 tgh - 2:00 ptg

lokasi
Restoran MZ Kg Baru
(cadangkan lokasi lain sekiranya ada)

mode of payment
Bijan belanja

Senarai kehadiran

1. bijan (wajib hadir)
2. mumuchi
3. venez
4. mz
5. MMW
6. ?
7. ?

apasal pulok payment aku yang kena keluor ... bukan sendiri2 ke ...?

bijan
Brig General
Brig General

Posts : 3142
Join date : 11/10/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by MMW on Wed Jul 20, 2011 7:15 am

Mr. Bijan wrote:
MMW wrote:wokey ladies.. jokes aside aaaaa
time to get serius

What a Face

Majlis Makan-Makan MyMil Bulan Julai 2011

tarikh
28 Julai 2011

masa
masa makan tengahari @ 12:30 tgh - 2:00 ptg

lokasi
Restoran MZ Kg Baru
(cadangkan lokasi lain sekiranya ada)

mode of payment
Bijan belanja

Senarai kehadiran

1. bijan (wajib hadir)
2. mumuchi
3. venez
4. mz
5. MMW
6. ?
7. ?

apasal pulok payment aku yang kena keluor ... bukan sendiri2 ke ...?

Tu Marc punya cadangan le...... ekekekek What a Face What a Face What a Face dia melawak je tu...
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Wed Jul 20, 2011 7:16 am

Bijan bila baca ni mau terkucil bijik mata sambil tersembur nasik kuar mulut! muahaha

dun worry, dia dah plan dah...

"ayah, kambeng hitam kita 2 ekor kena makan ular sawa la yahh..."
"tak pe lah jib, dah bukan rezeki kita...."


avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 20, 2011 7:17 am

powerw00t wrote:Bijan bila baca ni mau terkucil bijik mata sambil tersembur nasik kuar mulut! muahaha

dun worry, dia dah plan dah...

"ayah, kambeng hitam kita 2 ekor kena makan ular sawa la yahh..."
"tak pe lah jib, dah bukan rezeki kita...."



haha ... pandai ye bang ek ... aku tunggu kat briyani kedai belakang ... payung aku arinih wallet tak bawak haha
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by MMW on Wed Jul 20, 2011 7:19 am

powerw00t wrote:Bijan bila baca ni mau terkucil bijik mata sambil tersembur nasik kuar mulut! muahaha

dun worry, dia dah plan dah...

"ayah, kambeng hitam kita 2 ekor kena makan ular sawa la yahh..."
"tak pe lah jib, dah bukan rezeki kita...."

Ular sawa? Itu tahap melahap telan tak kunyah tu... Tapi melihatkan senarai yang nak pergi aktiviti makan tu.... ada persamaan tu....


Lllaaaarikkkkkk What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Wed Jul 20, 2011 7:20 am

Mr. Bijan wrote:
MMW wrote:wokey ladies.. jokes aside aaaaa
time to get serius

What a Face

Majlis Makan-Makan MyMil Bulan Julai 2011

tarikh
28 Julai 2011

masa
masa makan tengahari @ 12:30 tgh - 2:00 ptg

lokasi
Restoran MZ Kg Baru
(cadangkan lokasi lain sekiranya ada)

mode of payment
Bijan belanja

Senarai kehadiran

1. bijan (wajib hadir)
2. mumuchi
3. venez
4. mz
5. MMW
6. ?
7. ?

apasal pulok payment aku yang kena keluor ... bukan sendiri2 ke ...?

2 sebab..

1. ko asyik belanja bang power jer.. biler lagi nak belanja kitorang
2. ko kan Y.B. Bijan.. Yang Belanja = Bijan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Wed Jul 20, 2011 7:24 am

MMW wrote:
powerw00t wrote:Bijan bila baca ni mau terkucil bijik mata sambil tersembur nasik kuar mulut! muahaha
dun worry, dia dah plan dah...
"ayah, kambeng hitam kita 2 ekor kena makan ular sawa la yahh..."
"tak pe lah jib, dah bukan rezeki kita...."
Ular sawa? Itu tahap melahap telan tak kunyah tu... Tapi melihatkan senarai yang nak pergi aktiviti makan tu.... ada persamaan tu....


Lllaaaarikkkkkk What a Face What a Face What a Face

termasuk laaa diri org yg larik tu yer

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Wed Jul 20, 2011 11:56 am

bila baca suggestion korang si bijan dah takut nak login mymil dah, dia view as guest aja... masuk kejap tak sampai seminit logout balik.

dia fobia abis bila nama dia naik sebagai sole sponsor lol!
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by tenteng on Wed Jul 20, 2011 12:11 pm

powerw00t wrote:bila baca suggestion korang si bijan dah takut nak login mymil dah, dia view as guest aja... masuk kejap tak sampai seminit logout balik.

dia fobia abis bila nama dia naik sebagai sole sponsor lol!

lorrr.... fobia ke... kesian..kesian... ntah2 bukak as guest pun tgk sebelah mata je kot. hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Wed Jul 20, 2011 3:35 pm

mumuchi wrote:
lepas tu hulur bill seribu ringgit kat bijan ya.....


yalah makanan2 dan minuman2 atas meja kami pun dia bayar apa...betulkan marc What a Face lol!

sian ke phy.... Sad


ada2 sajer.....[You must be registered and logged in to see this image.]

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 20, 2011 4:53 pm

Nama aku naik lagi ke ..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Wed Jul 20, 2011 5:02 pm

Mr. Bijan wrote:Nama aku naik lagi ke ..?

dan lagi... dan lagi..dan lagi...dan lagi... phy... lol!

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Wed Jul 20, 2011 5:09 pm

kita gathering rumah anya ... buat kenduri kecil kat situ ..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Wed Jul 20, 2011 6:12 pm

Mr. Bijan wrote:kita gathering rumah anya ... buat kenduri kecil kat situ ..

rumah anya tak setanding MZ phy...nak ke orang datang rumah kecil di pinggir bandar ni.....[You must be registered and logged in to see this image.]

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Thu Jul 21, 2011 3:11 am

weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Thu Jul 21, 2011 3:54 am

marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

woot ....
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Thu Jul 21, 2011 7:56 am

marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

anya join makan2 nih boleh ke marc?...( walaupon anya ngelat akan percubaan phy untuk mengelat)....[You must be registered and logged in to see this image.]

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Thu Jul 21, 2011 8:00 am

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

anya join makan2 nih boleh ke marc?...(walaupon anya ngelat akan percubaan phy untuk mengelat)....[You must be registered and logged in to see this image.]

sila sila.. sila laaa hadir ke majlis kami yg tak seberapa ni
kami amat alu-alukan kehadiran cikgu anya
moga dengan kehadiran cikgu
akan ada laaa referee yg adil lagi saksama
bleh kita adili sapa makan paling banyak
huwaahahahahaaaaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Thu Jul 21, 2011 8:20 am

marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

anya join makan2 nih boleh ke marc?...(walaupon anya ngelat akan percubaan phy untuk mengelat)....[You must be registered and logged in to see this image.]

sila sila.. sila laaa hadir ke majlis kami yg tak seberapa ni
kami amat alu-alukan kehadiran cikgu anya
moga dengan kehadiran cikgu
akan ada laaa referee yg adil lagi saksama
bleh kita adili sapa makan paling banyak
huwaahahahahaaaaaa

buleh...buleh.... nanti anya buat kan borang markah...
siap ada pertandingan tuh....competitive jugak acara makan2 mymil nih rupa2nya....hehehe..

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Thu Jul 21, 2011 6:03 pm

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

anya join makan2 nih boleh ke marc?...(walaupon anya ngelat akan percubaan phy untuk mengelat)....[You must be registered and logged in to see this image.]

sila sila.. sila laaa hadir ke majlis kami yg tak seberapa ni
kami amat alu-alukan kehadiran cikgu anya
moga dengan kehadiran cikgu
akan ada laaa referee yg adil lagi saksama
bleh kita adili sapa makan paling banyak
huwaahahahahaaaaaa

buleh...buleh.... nanti anya buat kan borang markah...
siap ada pertandingan tuh....competitive jugak acara makan2 mymil nih rupa2nya....hehehe..

waaaa ada tournament ka ..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Fri Jul 22, 2011 3:37 am

Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:
anya8797 wrote:
marc_zman wrote:weh.. wa ajak makan-makan kat MZ
si bijan bleh ajak plak buat kenduri ke rumah anya
satu cubaan mengalihkan isu sebenar.. ekekekekeee

takpe.. kenduri kat umah anya pun tetap disupport oleh bijan
kambin itam satuuup.!!!!

anya join makan2 nih boleh ke marc?...(walaupon anya ngelat akan percubaan phy untuk mengelat)....[You must be registered and logged in to see this image.]

sila sila.. sila laaa hadir ke majlis kami yg tak seberapa ni
kami amat alu-alukan kehadiran cikgu anya
moga dengan kehadiran cikgu
akan ada laaa referee yg adil lagi saksama
bleh kita adili sapa makan paling banyak
huwaahahahahaaaaaa

buleh...buleh.... nanti anya buat kan borang markah...
siap ada pertandingan tuh....competitive jugak acara makan2 mymil nih rupa2nya....hehehe..

waaaa ada tournament ka ..?

ada.. semuanya.. makan, minum, hadiah, saguhati pengadil.. ditanggung oleh Mr. Bijan

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by powerw00t on Fri Jul 22, 2011 3:40 am

wooo bijan suda angkat tangan tu, kecut teloor dibuatnya. Kesian dia, skang ni dia asyik nyorok aja. Dgn aku pun dia nak nyorok, apa le lagi aktiviti makan2 hahahaha lol!
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Fri Jul 22, 2011 3:44 am

powerw00t wrote:wooo bijan suda angkat tangan tu, kecut teloor dibuatnya. Kesian dia, skang ni dia asyik nyorok aja. Dgn aku pun dia nak nyorok, apa le lagi aktiviti makan2 hahahaha lol!

mana dia nak nyorok.?
wooo.. asyik payung bang power jer
sekali sekala mintak payung kitorang ni
dia terus nyorok aaaaa

camni laaa.. kalu ko x nak payung kitorang yg lelaki ni
ko payung laaa kak anya tu k.. belanja dia makan

p/s : anya.. hang order byk2 nanti kitorang tolong abiskan.. ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by bijan on Fri Jul 22, 2011 4:25 am

marc_zman wrote:
powerw00t wrote:wooo bijan suda angkat tangan tu, kecut teloor dibuatnya. Kesian dia, skang ni dia asyik nyorok aja. Dgn aku pun dia nak nyorok, apa le lagi aktiviti makan2 hahahaha lol!

mana dia nak nyorok.?
wooo.. asyik payung bang power jer
sekali sekala mintak payung kitorang ni
dia terus nyorok aaaaa

camni laaa.. kalu ko x nak payung kitorang yg lelaki ni
ko payung laaa kak anya tu k.. belanja dia makan

p/s : anya.. hang order byk2 nanti kitorang tolong abiskan.. ekekekekeee

oit nama aku naik lagi ke ..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by anya8797 on Fri Jul 22, 2011 5:41 am

marc_zman wrote:
powerw00t wrote:wooo bijan suda angkat tangan tu, kecut teloor dibuatnya. Kesian dia, skang ni dia asyik nyorok aja. Dgn aku pun dia nak nyorok, apa le lagi aktiviti makan2 hahahaha lol!

mana dia nak nyorok.?
wooo.. asyik payung bang power jer
sekali sekala mintak payung kitorang ni
dia terus nyorok aaaaa

camni laaa.. kalu ko x nak payung kitorang yg lelaki ni
ko payung laaa kak anya tu k.. belanja dia makan

p/s : anya.. hang order byk2 nanti kitorang tolong abiskan.. ekekekekeee

wokehh marc.... apa yang penting... kerjasama... (untuk habiskan makanan)... cheers

lol!

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by marc_zman on Fri Jul 22, 2011 1:14 pm

anya8797 wrote:
marc_zman wrote:
powerw00t wrote:wooo bijan suda angkat tangan tu, kecut teloor dibuatnya. Kesian dia, skang ni dia asyik nyorok aja. Dgn aku pun dia nak nyorok, apa le lagi aktiviti makan2 hahahaha lol!

mana dia nak nyorok.?
wooo.. asyik payung bang power jer
sekali sekala mintak payung kitorang ni
dia terus nyorok aaaaa

camni laaa.. kalu ko x nak payung kitorang yg lelaki ni
ko payung laaa kak anya tu k.. belanja dia makan

p/s : anya.. hang order byk2 nanti kitorang tolong abiskan.. ekekekekeee

wokehh marc.... apa yang penting... kerjasama... (untuk habiskan makanan)... cheers

lol!

abis ko bijan
kak anya ko dah masuk klik wa & de geng

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 33 of 36 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum