Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

MyMil Media Pass

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

MyMil Media Pass

Post by venez on Tue Nov 30, 2010 7:59 am

Salam warga mymil, memandangkan ramai dikalangan kita minat pegi ambik gambar sana n sini bila ada sesuatu event, then rajin tulis laporan2 yang berkajang-kajang... dikesempatan ini seiring dgn mymil kearah global, kawe nak cadangkan kita wujudkan pass media untuk memudahkan urusan kita dan sebagai pengenalan (ID) kepada petugas2 media kita (cewah)... gambar2 dan berita yang sensasi dapat kita ketengahkan kepada majalah-majalah pertahanan.. just cadangan dari kawe, apa pendapat anda?

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 9:12 am

nak mewakili organisasi apa? blog? forum? ada ka kategori ni utk media? wa blogger tapi utk anugerah media pertahanan atau lain2 event tak pernah kena jemput pun What a Face setau wa pak jebat dan khoo pegang media pass pun fasal mereka mewakili media mainstream...

jadi persoalan wa macamana nak dapat media pass ada pengikitirafan ni ven? kalau setakat pass media chop mymil wa tak pasti laku kat semua event..lainler mike teruskan retirement plan mike Wink

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by yaminz on Tue Nov 30, 2010 9:15 am

venez wrote:Salam warga mymil, memandangkan ramai dikalangan kita minat pegi ambik gambar sana n sini bila ada sesuatu event, then rajin tulis laporan2 yang berkajang-kajang... dikesempatan ini seiring dgn mymil kearah global, kawe nak cadangkan kita wujudkan pass media untuk memudahkan urusan kita dan sebagai pengenalan (ID) kepada petugas2 media kita (cewah)... gambar2 dan berita yang sensasi dapat kita ketengahkan kepada majalah-majalah pertahanan.. just cadangan dari kawe, apa pendapat anda?

[You must be registered and logged in to see this image.]

xnak register dulu k venz?
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by venez on Tue Nov 30, 2010 9:18 am

mumuchi wrote:nak mewakili organisasi apa? blog? forum? ada ka kategori ni utk media? wa blogger tapi utk anugerah media pertahanan atau lain2 event tak pernah kena jemput pun What a Face setau wa pak jebat dan khoo pegang media pass pun fasal mereka mewakili media mainstream...

jadi persoalan wa macamana nak dapat media pass ada pengikitirafan ni ven? kalau setakat pass media chop mymil wa tak pasti laku kat semua event..lainler mike teruskan retirement plan mike Wink

kawe mmg teruskan retirement plan kawe... tapi jgn takut, kawe keje nanti ada bau2 pertahanan gak, he3... berbalik kepada Media Pass kita, mmg kita xkan dapat masuk direct sana sini, tetap kena register cuma media pass kita sebagai pengenalan dari mymil... u got critical point there, mana mymil nak dapat status peningtirafan sebagai media kan? xper, pelan2 kita diskus...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by powerw00t on Tue Nov 30, 2010 9:21 am

Fuh... mymil goes nation punya recognition. Boleh buat kot, tapi semata2 berdasarkan minat dan komitmen, ex gratia mungkin takde, gratitude boleylah. Kalo kita ada domain sendiri nampak lebih trampil organisasi kita ni. Dapat temuramah key figures, shots baik2 punya...
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by venez on Tue Nov 30, 2010 9:21 am

yaminz wrote:
venez wrote:Salam warga mymil, memandangkan ramai dikalangan kita minat pegi ambik gambar sana n sini bila ada sesuatu event, then rajin tulis laporan2 yang berkajang-kajang... dikesempatan ini seiring dgn mymil kearah global, kawe nak cadangkan kita wujudkan pass media untuk memudahkan urusan kita dan sebagai pengenalan (ID) kepada petugas2 media kita (cewah)... gambar2 dan berita yang sensasi dapat kita ketengahkan kepada majalah-majalah pertahanan.. just cadangan dari kawe, apa pendapat anda?

[You must be registered and logged in to see this image.]

xnak register dulu k venz?

register katner tuh? salah x kalau kita register sebagai affiliate sesuatu majalah or under sesuatu media...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by venez on Tue Nov 30, 2010 9:23 am

powerw00t wrote:Fuh... mymil goes nation punya recognition. Boleh buat kot, tapi semata2 berdasarkan minat dan komitmen, ex gratia mungkin takde, gratitude boleylah. Kalo kita ada domain sendiri nampak lebih trampil organisasi kita ni. Dapat temuramah key figures, shots baik2 punya...

he3, just cadangan dulu... kalau xleh media pass kita buat ID pengenalan bagi junky2 yang kesana-kesini utk ambik gambar... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 9:25 am

boleh buat dulu ven..mungkin ada event leh terima..tapi kena berani tebal muka kut2 kena tolak waktu register... Cool

about soalan ko kat minz...ada gak pernah buat walaupun tak rasmi dengan organisasi tu..(u know who u are Razz )...tapi macam wa cakap la...macam gamble aja kalau nak register... Rolling Eyes

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by yaminz on Tue Nov 30, 2010 9:27 am

mumuchi wrote:boleh buat dulu ven..mungkin ada event leh terima..tapi kena berani tebal muka kut2 kena tolak waktu register... Cool

about soalan ko kat minz...ada gak pernah buat walaupun tak rasmi dengan organisasi tu..(u know who u are Razz )...tapi macam wa cakap la...macam gamble aja kalau nak register... Rolling Eyes

owh, kalo silap2 mymill nie leh jd media gak... senangla nak p join mn2 event gov... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by venez on Tue Nov 30, 2010 9:30 am

mumuchi wrote:boleh buat dulu ven..mungkin ada event leh terima..tapi kena berani tebal muka kut2 kena tolak waktu register... Cool

about soalan ko kat minz...ada gak pernah buat walaupun tak rasmi dengan organisasi tu..(u know who u are Razz )...tapi macam wa cakap la...macam gamble aja kalau nak register... Rolling Eyes

he3, sapa nak design?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 9:31 am

setakat dsa dna lima wa rasa tak perlu kecuali nak interview orang2 besau! kalau nak laaa..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 9:47 am

Media pass ni nama rasmi "Kad Pengakuan Akhbar" dikeluarkan oleh Jabatan Penerangan dan satu masa dulu Menteri lama cakap nak issue kat media2 internet..tak taulah polisi tu jadi ke idak..kena tanya pada yang arif....stand?


Btw nak dapat bukan senang woo..aku dengar kena lulus security review sebelum dapat, especially berkaitan dengan pertahanan ni weh..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 9:54 am

menurut member wa,

pass media nih mmg byk kelebihannya. tp pas media yg dikeluarkan oleh jabatan penerangan ler. yg design sendiri tuh jgn harap ler.

kalo mau mintak pass media yg sebenar, byk kriterianya dan pas media nih tak leh diberikan dgn sewenang- wenangnya.

kalo butul mau wat, kena buat kompeni media betul ler. tp sakan gak nak dpt permit tuh.

satu lg cara adalah berbaik- baik dgn org PR tak kira ler PR polis atau tentera. kalo kita berbaik- baik dan wat laporan yg cun, mmg boleh mintak depa jemput kita biler ada event yg beso2.

lastly, kita wat JV dgn kompeni media yg sedia ada. kiranya jd wartawan/ jurufoto sumbangan atau stringer kata org putih.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by innocentti on Tue Nov 30, 2010 9:58 am

ha nin dia thread sebenar... Very Happy

wakil ASO ada tak sini?mungkin boleh amik contoh dari dorg..tapi dorg bukan dari kalangan wartawan ke?



avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:01 am

innocentti wrote:ha nin dia thread sebenar... Very Happy

wakil ASO ada tak sini?mungkin boleh amik contoh dari dorg..tapi dorg bukan dari kalangan wartawan ke?

dengarnya depa nih wartawan akhbar. ASO tuh cuma hobi depa jer...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by marc_zman on Tue Nov 30, 2010 10:06 am

camner plak kalu blogger.? cth aaa.. kalu blogger blog politik diorang ni dah mula dapat recognition sebagai pengamal media baru..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:17 am

marc_zman wrote:camner plak kalu blogger.? cth aaa.. kalu blogger blog politik diorang ni dah mula dapat recognition sebagai pengamal media baru..

itu kena tgk pekeliling jab. penerangan samada depa recognise ke idak blogger nih. kengkadang menteri ckp lain, pekeliling kuar lain.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:22 am

I stand corrected. blogger mmg buleh dptkan pas media drp jabatan penerangan.
warna kelabu pas tuh. meh kita bukak blog mymil pastuh contribute reramaiii!!!! cheers
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 10:23 am

tapi aku tengok kementah utk anugerah media dah recognise bloggers..aku aja tak ada worang nak push Razz nak juga menang lappy macam si stand ekekekeke!











lol!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by marc_zman on Tue Nov 30, 2010 10:24 am

itu kena tgk pekeliling jab. penerangan samada depa recognise ke idak blogger nih. kengkadang menteri ckp lain, pekeliling kuar lain.

seminggu dua lepas rasanyer ader perjumpaan blogger ngan satu kementerian.. tapi tak ingat kat mana Kawan baca berita tu.. mungkin kat blog blogger2 politik kot..

pada masa sama kena ingat gak.. blogger politik ni tak sama ngan forumer pertahanan.. mereka ni ader kepentingan yg boleh menyumbang kepada jatuh bangun sokongan satu2 parti politik tu.. sapa laaa kita ni kan

kita ni kan dah dicop "budak-budak".. ekekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:30 am

mumuchi wrote:tapi aku tengok kementah utk anugerah media dah recognise bloggers..aku aja tak ada worang nak push Razz nak juga menang lappy macam si stand ekekekeke!
lol!

suruh la stand kenalkan dgn PR Mindef. dia power tuh... wa rasa kalo dia mintak heli nak gi melawat, sure dapat lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 10:32 am

hehehehehe wa













Hobi aja geek

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:32 am

marc_zman wrote:
itu kena tgk pekeliling jab. penerangan samada depa recognise ke idak blogger nih. kengkadang menteri ckp lain, pekeliling kuar lain.

seminggu dua lepas rasanyer ader perjumpaan blogger ngan satu kementerian.. tapi tak ingat kat mana Kawan baca berita tu.. mungkin kat blog blogger2 politik kot..

pada masa sama kena ingat gak.. blogger politik ni tak sama ngan forumer pertahanan.. mereka ni ader kepentingan yg boleh menyumbang kepada jatuh bangun sokongan satu2 parti politik tu.. sapa laaa kita ni kan

kita ni kan dah dicop "budak-budak".. ekekekekeeee

depa cop bebudak sebab isi blog mmg mcm bebudak tulis. cuba ler tulis analisa sket. jgn takut mau rattle the cage sket. jgn asyik tulis pasal wet dream jer... lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by tin on Tue Nov 30, 2010 10:34 am

mumuchi wrote:hehehehehe wa













Hobi aja geek

eleehhh... yea la tuh. sekali stand ajak gi naik USS Enterprise, sure lu mau ikut What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by mumuchi on Tue Nov 30, 2010 10:34 am

tin wrote:
marc_zman wrote:
itu kena tgk pekeliling jab. penerangan samada depa recognise ke idak blogger nih. kengkadang menteri ckp lain, pekeliling kuar lain.

seminggu dua lepas rasanyer ader perjumpaan blogger ngan satu kementerian.. tapi tak ingat kat mana Kawan baca berita tu.. mungkin kat blog blogger2 politik kot..

pada masa sama kena ingat gak.. blogger politik ni tak sama ngan forumer pertahanan.. mereka ni ader kepentingan yg boleh menyumbang kepada jatuh bangun sokongan satu2 parti politik tu.. sapa laaa kita ni kan

kita ni kan dah dicop "budak-budak".. ekekekekeeee

depa cop bebudak sebab isi blog mmg mcm bebudak tulis. cuba ler tulis analisa sket. jgn takut mau rattle the cage sket. jgn asyik tulis pasal wet dream jer... lol!


lu tak taww background kut.....ini porem la kena panggey kebudak-budakan...tapi jenis lalu, baling batu larikkkk...apa ke he!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MyMil Media Pass

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum