Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

North Korea and South Korea Dispute!

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Thu Nov 25, 2010 8:11 am

marc_zman wrote:tak bleh atre.. wa dapat maklumat yg diorang bakal digunakan dlm psyops tuk melekakan anggota-anggota tentera KU.. senang skit KS nak balun kalu diorang kumpul ramai2..

ekekekekeeeee..

at least wa nak la bawak keluar wa punya batman ehhh batgirl!

<<<<<

nanti kesunyian plak wa nanti!

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Posts : 9565
Join date : 18/04/2010

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by innocentti on Thu Nov 25, 2010 9:27 am

tolong jangan jadi budak2 yer....




























lol!
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by marc_zman on Thu Nov 25, 2010 9:29 am

atreyudevil wrote:
marc_zman wrote:tak bleh atre.. wa dapat maklumat yg diorang bakal digunakan dlm psyops tuk melekakan anggota-anggota tentera KU.. senang skit KS nak balun kalu diorang kumpul ramai2..

ekekekekeeeee..

at least wa nak la bawak keluar wa punya batman ehhh batgirl!
<<<<<
nanti kesunyian plak wa nanti!

isk isk isk.. degil plak si budak abu ni.. Evil or Very Mad tak bley tak bley.. mana bleh pecah-pecahkan diorang.. diorang kan dah janji nak seidup semati sama-sama.. all 4 one & one 4 all..

errr.. batman.? ni yg wa makin kompius n takut nih.. apa itu boss venz sulah buat sama abu smlm aaa.??

ekekekekeeeee..

p/s : any latest updates on NK vs SK.? what's the score.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by standupper on Thu Nov 25, 2010 10:03 am

Makluman utuk budak2..



Korea Utara ulangi amaran sedia lepaskan tembakan lagi

2010/11/25

SEOUL: Korea Utara terus menyalahkan jirannya, Korea Selatan kerana memprovokasi pihaknya sehingga tercetusnya serangan kelmarin dan memberi amaran akan mengulangi tembakan sama ke pulau yang menjadi pertikaian.

Parti Demokratik Rakyat Korea (DPRK) berkata pihaknya hanya membalas tembakan ke atas deretan bangunan di Pulau Yeonpyeong kelmarin selepas tentera Korea Selatan gagal menghentikan latihan ketenteraan di perairan yang dipertikaikan di Semenanjung Korea itu.

“DPRK bertanggungjawab melaksanakan keamanan dan kestabilan di Semenanjung Korea dan demi mempertahankan keadilan, kami sedia untuk menyerang lagi," kata parti komunis itu dalam satu kenyataan lewat malam tadi.

Berikutan serangan Korea Utara itu, sekurang-kurangnya empat terkorban dengan lebih 80 bangunan dan kediaman ditembak di Pulau Yeonpyeong yang berhampir Laut Kuning yang menjadi sempadan yang dipertikaikan.

Pyongyang tidak menerima sempadan maritim yang ditetapkan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) yang dibuat selepas tamatnya Perang Korea pada
1950-53. - AFP
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by blankrasta on Thu Nov 25, 2010 10:13 am

Nampaknya plan NK bombarding SK backfire kat master diorg sendiri, US ada reason nak main2 kat Yellow Sea, China is furious~

Yellow Sea drill a threat: Beijing
ROK-U.S. plan additional joint naval exercises

Meanwhile, India deploy 36, 000 troops at China border, World War 3 is inevitable huh? What a Face

India to deploy 36,000 extra troops on Chinese border

blankrasta
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1330
Reputation : 81
Join date : 19/04/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by marc_zman on Thu Nov 25, 2010 10:27 am

show of force ajer.. lagu yg sama ngan insiden2 dulu..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Thu Nov 25, 2010 2:09 pm

marc_zman wrote:
atreyudevil wrote:
marc_zman wrote:tak bleh atre.. wa dapat maklumat yg diorang bakal digunakan dlm psyops tuk melekakan anggota-anggota tentera KU.. senang skit KS nak balun kalu diorang kumpul ramai2..

ekekekekeeeee..

at least wa nak la bawak keluar wa punya batman ehhh batgirl!
<<<<<
nanti kesunyian plak wa nanti!

isk isk isk.. degil plak si budak abu ni.. Evil or Very Mad tak bley tak bley.. mana bleh pecah-pecahkan diorang.. diorang kan dah janji nak seidup semati sama-sama.. all 4 one & one 4 all..

errr.. batman.? ni yg wa makin kompius n takut nih.. apa itu boss venz sulah buat sama abu smlm aaa.??

ekekekekeeeee..

p/s : any latest updates on NK vs SK.? what's the score.?

la, Sooyoung, Sunny sama Taeyeon wa punya Batman daaa, wa kan CO Mymil punya Marine cyclops

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by ashes on Thu Nov 25, 2010 3:27 pm

pada pendapat aku NK ada kekuatan yg mampu utk melancarkn open war gan SK even SK dibackup gan Jepun & US..tp sama ada NK menang atau x yg tu bleh dipersoalkan..lgpun byk mende yg kita xtau pasal NK nie..sumer source psl dorang amat terhad or xda langsung..btw penjanjian damai antara 2-2 buah negara dh jd suam2 so maybe cara NK nk dptkn bantuan & menarik perhatian dunia gan cara mcm ni..
avatar
ashes
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 516
Reputation : 21
Join date : 20/04/2010
Location : westerloo

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by blankrasta on Thu Nov 25, 2010 6:45 pm

Bagi aku kalau jadi full scale war, SK dan bangsa Korea yang akan rugi besar, sesama darah keturunan bergaduh sebab ideologi berbeza, tengok berita semalam selepas NK launch artillery ke SK, nilai Won terus turun 200 unit, kalau betul jadi perang, ekonomi SK yang paling teruk terjejas, NK tak rugi apa-apa pun, diorg memang miskin, selepas ni jangan hilang title 4 Asian tigers je dah lah~

blankrasta
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1330
Reputation : 81
Join date : 19/04/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by superhornet on Fri Nov 26, 2010 4:03 am

ashes wrote:pada pendapat aku NK ada kekuatan yg mampu utk melancarkn open war gan SK even SK dibackup gan Jepun & US..tp sama ada NK menang atau x yg tu bleh dipersoalkan..lgpun byk mende yg kita xtau pasal NK nie..sumer source psl dorang amat terhad or xda langsung..btw penjanjian damai antara 2-2 buah negara dh jd suam2 so maybe cara NK nk dptkn bantuan & menarik perhatian dunia gan cara mcm ni..


Betui tu, lagi pun selama nie NK masih boleh bertahan dengan keadaan ekonomi yg teruk .. NK lebih dari mampu untuk melancarkan open war. Tapi yang menghairankan aku la sekarang NK ajer yg masih taksub dengan fahamandier sedang kan kebanyakkan negara komunis lain dah mula perlahan-lahan buka pintu untk menerima pembaharuan baik dari segi ekonomi dan sebagainyer contoh mcm cina bakal menjadi salah satu kuasa besar ekonomi asia sedikit masa lagi, malah cuba dan myamnmar pun dah nampak tanda2 perubahan. Kekadang aku tgk kat Astro, kalau betul lar aper yg diorang tunjukkan tu betul. Kesian rakyat NK. Dalam kes mcm nie rakyat yg akan menderita. Mungkin dengan sebab tu la SK lebih berhati2 dalam soal nak balas balik aper yg NK dah buat takut nanti rakyat yg sengsara ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by dewafrost on Sun Nov 28, 2010 4:14 am

serious gilerrzzz........
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by lkick2113 on Sun Nov 28, 2010 7:50 am

superhornet wrote:
ashes wrote:pada pendapat aku NK ada kekuatan yg mampu utk melancarkn open war gan SK even SK dibackup gan Jepun & US..tp sama ada NK menang atau x yg tu bleh dipersoalkan..lgpun byk mende yg kita xtau pasal NK nie..sumer source psl dorang amat terhad or xda langsung..btw penjanjian damai antara 2-2 buah negara dh jd suam2 so maybe cara NK nk dptkn bantuan & menarik perhatian dunia gan cara mcm ni..


Betui tu, lagi pun selama nie NK masih boleh bertahan dengan keadaan ekonomi yg teruk .. NK lebih dari mampu untuk melancarkan open war. Tapi yang menghairankan aku la sekarang NK ajer yg masih taksub dengan fahamandier sedang kan kebanyakkan negara komunis lain dah mula perlahan-lahan buka pintu untk menerima pembaharuan baik dari segi ekonomi dan sebagainyer contoh mcm cina bakal menjadi salah satu kuasa besar ekonomi asia sedikit masa lagi, malah cuba dan myamnmar pun dah nampak tanda2 perubahan. Kekadang aku tgk kat Astro, kalau betul lar aper yg diorang tunjukkan tu betul. Kesian rakyat NK. Dalam kes mcm nie rakyat yg akan menderita. Mungkin dengan sebab tu la SK lebih berhati2 dalam soal nak balas balik aper yg NK dah buat takut nanti rakyat yg sengsara ..

yup...contoh terbaik vietnam la...dulu sama je mcm korea peninsular ni, tapi yg utara dah x jadi komunis n dah convert ke sosialis mcm russia, sebenarnya NK ni sebab pemimpinnya, kalo ko nak tau kat NK ni Kim Jong Il dah dianggap mcm tuhan la....sama mcm stalin dulu siap nak wat tugu kat gereja kristian orthodox sebagai tanda x percaya pada tuhan......tapi NK ni wat kerja yg x berfaedah dan harap2 diaorg hnacur je......sian rakyat dia....
avatar
lkick2113
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1385
Reputation : 92
Join date : 21/04/2010
Location : centre of the earth

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by alphawolf on Mon Nov 29, 2010 7:39 am

Nak kira Perang Korea masih berlaku cuma dari 1953 sampai la ni fasa 'cold war'...ni macam nak panas balik......

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : &quot;Sitting Elephant&quot;

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Mon Nov 29, 2010 9:17 am

SK still lagi nak buat exercise dengan US kat Yellow Sea!

SK ni pun kuat provoke jugak!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by kerambit75 on Mon Nov 29, 2010 9:31 am

Apa yg aku paling bimbangkan adalah para pelajar Msia di SK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by yaminz on Mon Nov 29, 2010 9:40 am

kerambit75 wrote:Apa yg aku paling bimbangkan adalah para pelajar Msia di SK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owh, sy paling bimbangkan artis2 pompuan SK yg comel2 belaka...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by alphawolf on Mon Nov 29, 2010 10:04 am

Amboi hanggggg

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : &quot;Sitting Elephant&quot;

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by yaminz on Mon Nov 29, 2010 10:30 am

alphawolf wrote:Amboi hanggggg

hehehe... sian tu bro...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Mon Nov 29, 2010 10:35 am

yaminz wrote:
kerambit75 wrote:Apa yg aku paling bimbangkan adalah para pelajar Msia di SK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owh, sy paling bimbangkan artis2 pompuan SK yg comel2 belaka...

Ouhh hang bleh ikut aku punya black ops selamatkan MyMil punya Marine Platoon members!

Marc sebagai adjutance tak bagi, tp aku tak kira!

err.. bagi sama rata aa min!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by yaminz on Mon Nov 29, 2010 10:40 am

atreyudevil wrote:
yaminz wrote:
kerambit75 wrote:Apa yg aku paling bimbangkan adalah para pelajar Msia di SK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owh, sy paling bimbangkan artis2 pompuan SK yg comel2 belaka...

Ouhh hang bleh ikut aku punya black ops selamatkan MyMil punya Marine Platoon members!

Marc sebagai adjutance tak bagi, tp aku tak kira!

err.. bagi sama rata aa min!

okeh jea... marc xleh bawa sama, kat dia sapu smua... df musti nak join sama... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Mon Nov 29, 2010 10:41 am

huiih ngan DF kita ada 3 orang dah!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by yaminz on Mon Nov 29, 2010 10:45 am

atreyudevil wrote:huiih ngan DF kita ada 3 orang dah!

tu gak erk, df xyah la bawa sama... hihihi
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Mon Nov 29, 2010 12:27 pm

hehe 2 orang!

ni SF punya buddy system nih!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by yaminz on Mon Nov 29, 2010 12:42 pm

atreyudevil wrote:hehe 2 orang!

ni SF punya buddy system nih!

buddy to buddy maaa... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by atreyudevil on Mon Nov 29, 2010 2:38 pm

hehehehe

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by mumuchi on Wed Dec 01, 2010 12:06 pm

tengok sapa yang terjebak oleh sindrom "foot in the mouth" dek wikileaks...time konflik lak tu...

Singapore's Lee calls N.Koreans 'psychopathic' --WikiLeaks

original wikileak - MM Lee

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: North Korea and South Korea Dispute!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum