Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Tempat2 menarik dari lensa anda

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by venez on Wed Jun 16, 2010 2:41 pm

kat mana atre? nganu ker?

venez
ADMIN
ADMIN

Posts : 17387
Join date : 19/04/2010

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by harleena on Wed Jun 16, 2010 3:15 pm

Or kat Kuantan...Lama betul kawe tak gi Kuantan,.
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Mon Jun 21, 2010 8:00 am

Alhamdulillah... mlm jumaat lepas dpt bawak anak2 buah pi i-City ni... taman lampu dia mmg menarik.. cuma nak bgtau awal2 ni..

1) taman lampu tu ada kat bhg dlm i-City... kat bhg luar / dekat ngan bgunan carpark tu mmg ado tapi kecik jer.. cam saiz court basketball... so dari parking tu jalan kaki... lepas area bazar... ikut lorong antara tadika bestari ngan pej. urusan Holton (kalu x silap laaa).. kat ujung sana tu baru ado taman lampu2 tu k...

2) tempat ni masih baru... dia cuma ada bazar, taman lampu, tv besar punyer + 4, 5 kedai makan... x perasan plak kalu ada playground bebudak, tapi rasa nyer xder... so.. kalu dtg 1st time tu mungkin tempat ni x spt apa yg kita idamkan...

3) jangan lupa bawak kamera... nak2 bagi mereka yg datang dari jauh tu.. amik laaa gambar byk2 buat koleksi... walaupun kawasan tu terang ngan lampu2 dia, tapi kalau amik gambar pakai kamera hp x berapa cun... elok bawak kamera betul...
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by atreyudevil on Mon Jun 21, 2010 8:14 am

venez wrote:kat mana atre? nganu ker?

kita pergi pulau hehehe!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by zulupapa on Mon Jun 21, 2010 10:14 am

i-city yang berhampiran dengan UiTM Shah Alam tu ke??
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 71

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Mon Jun 21, 2010 10:43 am

zulupapa wrote:i-city yang berhampiran dengan UiTM Shah Alam tu ke??

ya tuan... lokasinya mmg berhampiran dengan uitm shah alam.. kalau dari pintu pagar belakang uitm tu rasanya x sampai setengah batu dah sampai...
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by harleena on Mon Jun 21, 2010 11:07 am

marc_zman wrote:Alhamdulillah... mlm jumaat lepas dpt bawak anak2 buah pi i-City ni... taman lampu dia mmg menarik.. cuma nak bgtau awal2 ni..

1) taman lampu tu ada kat bhg dlm i-City... kat bhg luar / dekat ngan bgunan carpark tu mmg ado tapi kecik jer.. cam saiz court basketball... so dari parking tu jalan kaki... lepas area bazar... ikut lorong antara tadika bestari ngan pej. urusan Holton (kalu x silap laaa).. kat ujung sana tu baru ado taman lampu2 tu k...

2) tempat ni masih baru... dia cuma ada bazar, taman lampu, tv besar punyer + 4, 5 kedai makan... x perasan plak kalu ada playground bebudak, tapi rasa nyer xder... so.. kalu dtg 1st time tu mungkin tempat ni x spt apa yg kita idamkan...

3) jangan lupa bawak kamera... nak2 bagi mereka yg datang dari jauh tu.. amik laaa gambar byk2 buat koleksi... walaupun kawasan tu terang ngan lampu2 dia, tapi kalau amik gambar pakai kamera hp x berapa cun... elok bawak kamera betul...

saya ada kamera hp ajer. Jadilah dari tak ada kamera langsung. huhuhu.... tapi ramai betul yang sibuk ambik gambar dengan dslr.
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Mon Jun 21, 2010 12:17 pm

pale sama ler nasib kita... kamera rosak, so pakai jer laaa kamera hp... tu pun pakai anak buah nyer hp.. coz pixel dia lebih besar punyer...
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by venez on Mon Jun 21, 2010 1:33 pm

kita buat gath kat i-city ler, he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Tue Jun 22, 2010 4:39 am

tuan ven,

i-City ni masih baru... tak banyak lagi kedai2 makan yg bukak... ado laaa dalam 4-5 kedai, tu pun kalau Kawan tak silap kira.. ado baiknyer tunggu sat tuk tgk perkembangan tempat ni rabbit .. tak pasti lak kalu diorg boleh benarkan buat BBQ kat taman lampu tu... What a Face
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by standupper on Thu Jun 24, 2010 7:58 am

Low's Gully @ Gunung Kinabalu...



Kali ketiga pendakian Kinabalu baru aku dapat tengok Low's Gully.. Kalau ikut kronologi, pada 2003 baru ada team ekspedisi sampai ke dasar.

http://mount-kinabalu-borneo.com/blog/chronological-history-of-lows-gully-expedition.html

Kisah Ekspedisi British Army pada 1994... versi rescue pasukan kita takde ke?

http://mount-kinabalu-borneo.com/blog/lows-gully-movie-the-abyss-to-the-ends-of-the-earth.html


avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by powerw00t on Fri Jun 25, 2010 10:02 am

standupper wrote:Low's Gully @ Gunung Kinabalu...



Kali ketiga pendakian Kinabalu baru aku dapat tengok Low's Gully.. Kalau ikut kronologi, pada 2003 baru ada team ekspedisi sampai ke dasar.

http://mount-kinabalu-borneo.com/blog/chronological-history-of-lows-gully-expedition.html

Kisah Ekspedisi British Army pada 1994... versi rescue pasukan kita takde ke?

http://mount-kinabalu-borneo.com/blog/lows-gully-movie-the-abyss-to-the-ends-of-the-earth.html



fuh, dia punya gaung yg digambarkan oleh tentera British tu mmg dalam dan curam, hati kering aja boleh turun ke bawah.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by kched on Tue Jun 29, 2010 10:11 am

venez wrote:kita buat gath kat i-city ler, he3

waaaaaa....bila gathering ven? Leh lah aku try join. Huuhuuhhu
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by powerw00t on Tue Jun 29, 2010 10:13 am

kched wrote:
venez wrote:kita buat gath kat i-city ler, he3

waaaaaa....bila gathering ven? Leh lah aku try join. Huuhuuhhu

bolehhhhh............. Laughing

Ko dgn mochi lehlah share sponsor kambing hitam nanti.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by venez on Tue Jun 29, 2010 10:17 am

hu3, ramai plak nak share kambing hitam utk ritual...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by kched on Tue Jun 29, 2010 10:32 am

powerw00t wrote:
kched wrote:
venez wrote:kita buat gath kat i-city ler, he3

waaaaaa....bila gathering ven? Leh lah aku try join. Huuhuuhhu

bolehhhhh............. Laughing

Ko dgn mochi lehlah share sponsor kambing hitam nanti.

power..kekekek..tak abih2 kambing itam. Eh! Speaking about kambing, ada satu restoran pak arab lah kat area ampang....sedap gak kalau buat gathering kat situ. kekekek. Nak kambing sgt kan?Razz...kekeke
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Wed Jul 07, 2010 7:27 am

bagi mana2 geng MyMil yg berminat... siapkan lensa kamera anda... dari 10 hingga 18 Julai ni ada satu pameran... tapi takdak kene mengena ngan dunia MPSA... insya Allah boleh kasi sedikit tenang minda, itu pun kalau tak stress kerana kesesakan di tapak letak kereta pameran tu...

Floria Putrajaya bakal kembali mulai sabtu ni (10/7).. pameran berkenaan bunga-bunga (bukan bunga utang ceti atau ah long), laman dan taman ni akan berlangsung selama +-9 hari.. lokasi di waterfront precint 2 putrajaya... masuk free... makan minum bayar...

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by venez on Wed Jul 07, 2010 7:31 am

marc_zman wrote:bagi mana2 geng MyMil yg berminat... siapkan lensa kamera anda... dari 10 hingga 18 Julai ni ada satu pameran... tapi takdak kene mengena ngan dunia MPSA... insya Allah boleh kasi sedikit tenang minda, itu pun kalau tak stress kerana kesesakan di tapak letak kereta pameran tu...

Floria Putrajaya bakal kembali mulai sabtu ni (10/7).. pameran berkenaan bunga-bunga (bukan bunga utang ceti atau ah long), laman dan taman ni akan berlangsung selama +-9 hari.. lokasi di waterfront precint 2 putrajaya... masuk free... makan minum bayar...

cantekkk, leh asah skill ambik gambar nih, hu3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by panah hikmat on Wed Jul 07, 2010 7:54 am

gambar keretapi boleh masuk sini?

panah hikmat
Warrant Officer
Warrant Officer

Malaysia
Mymil
Posts : 484
Reputation : 77
Join date : 06/07/2010
Age : 47
Location : Kuala Lumpur

http://www.zkeretapi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Wed Jul 07, 2010 7:55 am

tuan ven.. kalu berkesempatan boleh laaa singgah.. jumaat-ahad dibuka dari jam 0900 - 2400.. isnin-khamis pulak 0900 hingga 2200...

pameran di precint 2 putrajaya.. lepas jenguk sana sini.. tangkap sana tangkap sini... boleh ajak bro power pi pekena mee rebus aji wahid di precint 9.. tak jauh.. dekat jer... masih dlm range tembakan motar 81mm.. heheheheeee...

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Wed Jul 07, 2010 7:57 am

panah hikmat wrote:gambar keretapi boleh masuk sini?

buleh tuan.. gambar2 menarik amat dialu-alukan...
errr.. tapi jgn lak letak gambar mangsa digilis keretapi plak jer Laughing hehehik...
avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by innocentti on Wed Jul 07, 2010 10:37 am

haa apa lagik..alang2 turun putarjaya tu..aku superhornet ngan oja nenong2 ada..boleh buat nks..ven lama tak bawak hasil rampasan perang ni..huhuhu
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by marc_zman on Wed Jul 07, 2010 12:32 pm

huwahahahaaa.. baru dapat memo.. kena duty kat putrajaya sabtu, ahad ni... jumaat, sabtu n ahad depan... symp laaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by powerw00t on Wed Jul 07, 2010 12:35 pm

marc_zman wrote:huwahahahaaa.. baru dapat memo.. kena duty kat putrajaya sabtu, ahad ni... jumaat, sabtu n ahad depan... symp laaa

ingat putrajaya, ingat mee rebus hj wahid.... haha
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by panah hikmat on Wed Jul 07, 2010 1:38 pm

Salah sebuah perhentian keretapi yang sering mendapat tumpuan aku....


.. Perhentian Lapan Tupai yang terletak di dalam negeri Kelantan.

panah hikmat
Warrant Officer
Warrant Officer

Malaysia
Mymil
Posts : 484
Reputation : 77
Join date : 06/07/2010
Age : 47
Location : Kuala Lumpur

http://www.zkeretapi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by venez on Wed Jul 07, 2010 3:28 pm

panah hikmat wrote:Salah sebuah perhentian keretapi yang sering mendapat tumpuan aku....


.. Perhentian Lapan Tupai yang terletak di dalam negeri Kelantan.

perggg, betul2 nostalgik perhentian nih... xder cadangan nak gotong royong repair ker? hu3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat2 menarik dari lensa anda

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum