Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by marc_zman on Mon Nov 08, 2010 10:45 am

lorrrr... hangpa pi ka?... saya dok tercongok kat booth perajurit tu, awat tak tegur. Kalu tegur memang 3 bijik majalah percuma saya bagi Very Happy

diorang dok tgk fighter jet pak jebat, mana diorang nak ingat benda2 lain..

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Mon Nov 08, 2010 10:49 am

jebat2000 wrote:
Foxtrot wrote:
jofizo wrote:
superhornet wrote:Waaa bestnyer ... tapi kan yg paling mencurik perhatian aku adalah F-5E tu .. tak silap dalam gambar yg ko amik tu yg dah dibaik pulih dan dicat baru .. teringin gak nak tgk aper yg diupgredkannyer .. cocpit dier still masih sama atau glass cockpit .. walau pun tak leh amik gambor janji dapat tgk pun jadik la kan, cuma perasaan ingin tahu jer laa


OOO tuh bro Fox punya keje la dok tangkap gambaq...... time aku mai COCKpit F5E tuh dah ditutup........ huhuhu

hang mai tak habaq pun...leh kita minum kopi kat taman robina...

lorrrr... hangpa pi ka?... saya dok tercongok kat booth perajurit tu, awat tak tegur. Kalu tegur memang 3 bijik majalah percuma saya bagi Very Happy

saya perasan booth perajurit ada 3 jejaka, tapi segan la nak pi...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by jebat2000 on Mon Nov 08, 2010 11:21 am

Foxtrot wrote:
jebat2000 wrote:
Foxtrot wrote:
jofizo wrote:
superhornet wrote:Waaa bestnyer ... tapi kan yg paling mencurik perhatian aku adalah F-5E tu .. tak silap dalam gambar yg ko amik tu yg dah dibaik pulih dan dicat baru .. teringin gak nak tgk aper yg diupgredkannyer .. cocpit dier still masih sama atau glass cockpit .. walau pun tak leh amik gambor janji dapat tgk pun jadik la kan, cuma perasaan ingin tahu jer laa


OOO tuh bro Fox punya keje la dok tangkap gambaq...... time aku mai COCKpit F5E tuh dah ditutup........ huhuhu

hang mai tak habaq pun...leh kita minum kopi kat taman robina...

lorrrr... hangpa pi ka?... saya dok tercongok kat booth perajurit tu, awat tak tegur. Kalu tegur memang 3 bijik majalah percuma saya bagi Very Happy

saya perasan booth perajurit ada 3 jejaka, tapi segan la nak pi...
segan kena balik bagan le hehehe.... tak dapek den nolong da

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
jebat2000
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 991
Reputation : 126
Join date : 21/04/2010
Age : 56
Location : jitra

http://lamandihati.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Mon Nov 08, 2010 11:27 am

Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Mon Nov 08, 2010 11:27 am

Thanx fox coz share gambar dgn warga mymil... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Mon Nov 08, 2010 11:31 am

venez wrote:Thanx fox coz share gambar dgn warga mymil... Very Happy

sama-sama, kita semua kan share minat yang sama... Very Happy
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by superhornet on Mon Nov 08, 2010 11:59 am

jofizo wrote:
superhornet wrote:Waaa bestnyer ... tapi kan yg paling mencurik perhatian aku adalah F-5E tu .. tak silap dalam gambar yg ko amik tu yg dah dibaik pulih dan dicat baru .. teringin gak nak tgk aper yg diupgredkannyer .. cocpit dier still masih sama atau glass cockpit .. walau pun tak leh amik gambor janji dapat tgk pun jadik la kan, cuma perasaan ingin tahu jer laa


OOO tuh bro Fox punya keje la dok tangkap gambaq...... time aku mai COCKpit F5E tuh dah ditutup........ huhuhu

Oooo yer ker .. sebelum tu diorang bukak la eik ... alaaaa rugi ar tak amik .. tapi kang tak pasal2 kena sound .. apersal diorang tak bag amik eik .. nie mesti upgred kaw2 punyer kot heheheeh my2sen jer heheheh
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by superhornet on Mon Nov 08, 2010 12:00 pm

jebat2000 wrote:
Foxtrot wrote:
jebat2000 wrote:
Foxtrot wrote:
jofizo wrote:
superhornet wrote:Waaa bestnyer ... tapi kan yg paling mencurik perhatian aku adalah F-5E tu .. tak silap dalam gambar yg ko amik tu yg dah dibaik pulih dan dicat baru .. teringin gak nak tgk aper yg diupgredkannyer .. cocpit dier still masih sama atau glass cockpit .. walau pun tak leh amik gambor janji dapat tgk pun jadik la kan, cuma perasaan ingin tahu jer laa


OOO tuh bro Fox punya keje la dok tangkap gambaq...... time aku mai COCKpit F5E tuh dah ditutup........ huhuhu

hang mai tak habaq pun...leh kita minum kopi kat taman robina...

lorrrr... hangpa pi ka?... saya dok tercongok kat booth perajurit tu, awat tak tegur. Kalu tegur memang 3 bijik majalah percuma saya bagi Very Happy

saya perasan booth perajurit ada 3 jejaka, tapi segan la nak pi...
segan kena balik bagan le hehehe.... tak dapek den nolong da


Hahahahaah mcm penah ku dengar itu ayat ...
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by superhornet on Mon Nov 08, 2010 12:01 pm

venez wrote:
Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy


Maknernyer semua dah dibukak just untuk display jer la tu ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by mumuchi on Mon Nov 08, 2010 2:55 pm

venez wrote:Thanx fox coz share gambar dgn warga mymil... Very Happy

Eden nak ingatkan, mymil ni porem penuh demokrasi. Ahli porem sendiri boleh bagi tacang dan ini akan dikira dek admin dalam penentuan bulan ni. Jadi kalau nak berterimakasih atas sumbangan luar biasa seseorang, ini adalah satu dar caranya. Cool

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Mon Nov 08, 2010 3:13 pm

superhornet wrote:
venez wrote:
Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy


Maknernyer semua dah dibukak just untuk display jer la tu ..

bukan utk display, utk dijual semula or cocoon dlm hanger... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by tj on Mon Nov 08, 2010 4:02 pm

hahaa.. banyak gambar menarik foxy amik..
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by ashes on Mon Nov 08, 2010 4:35 pm

venez wrote:
superhornet wrote:
venez wrote:
Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy


Maknernyer semua dah dibukak just untuk display jer la tu ..

bukan utk display, utk dijual semula or cocoon dlm hanger... Very Happy

ven nak tanyer skit kalo aircraft utk training mcm machi mb339a ni nk jual blik kene dptkn kelulusan dr pbb or xpayah..?
avatar
ashes
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 516
Reputation : 21
Join date : 20/04/2010
Location : westerloo

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Mon Nov 08, 2010 4:36 pm

beberapa bijik MB339A park kat tepi runway out of display area so aku tak berani la nak ambik gambar...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by jebat2000 on Mon Nov 08, 2010 4:36 pm

tj wrote:hahaa.. banyak gambar menarik foxy amik..
awat tak nampak satu gambaq pun? Shocked

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
jebat2000
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 991
Reputation : 126
Join date : 21/04/2010
Age : 56
Location : jitra

http://lamandihati.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Mon Nov 08, 2010 5:13 pm

tj tengah touchup guna fotoshop hehe
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by powerw00t on Mon Nov 08, 2010 5:24 pm

Foxtrot wrote:tj tengah touchup guna fotoshop hehe

nanti kecoh kat kukus cakap ko guna sotosop lol!
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Tue Nov 09, 2010 3:47 am

aku pikir2balik, aset-aset kita sebenarnya memang ada nilai strategik, aku tak terer bab teknologi tapi bila tengok gambar cik su refuelling hornet on the air, aku boleh kata yang aset kita memang canggih dan praktikal. tak payah beli C135 pun cik su boleh tolong refuelling buddy-to-buddy, tak payah beli B52 pun cik su boleh gugur bom, tak payah beli AWACS pun cik su boleh sikit-sikit main peranan... kalau aku silap tolong betulkan... Very Happy
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by superhornet on Tue Nov 09, 2010 4:26 am

venez wrote:
superhornet wrote:
venez wrote:
Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy


Maknernyer semua dah dibukak just untuk display jer la tu ..

bukan utk display, utk dijual semula or cocoon dlm hanger... Very Happy

Ooo mcm tu rupernyer tapi kan ader ker yg nak beli, kiter pun dah lanyak dier habis-habiosan. Kalau yg cocoon dalam hangar tu mungkin kah satu hari nanti dier akan terbang semula ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by observateur on Tue Nov 09, 2010 4:38 am

Foxtrot wrote:aku pikir2balik, aset-aset kita sebenarnya memang ada nilai strategik, aku tak terer bab teknologi tapi bila tengok gambar cik su refuelling hornet on the air, aku boleh kata yang aset kita memang canggih dan praktikal. tak payah beli C135 pun cik su boleh tolong refuelling buddy-to-buddy, tak payah beli B52 pun cik su boleh gugur bom, tak payah beli AWACS pun cik su boleh sikit-sikit main peranan... kalau aku silap tolong betulkan... Very Happy

Kira cantikla tu... not specialised but still capable of doing its job beautifully. A REAL multi-role combat aircraft.

Sesuai dgn bajet ciput...
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Tue Nov 09, 2010 2:33 pm

Foxtrot wrote:aku pikir2balik, aset-aset kita sebenarnya memang ada nilai strategik, aku tak terer bab teknologi tapi bila tengok gambar cik su refuelling hornet on the air, aku boleh kata yang aset kita memang canggih dan praktikal. tak payah beli C135 pun cik su boleh tolong refuelling buddy-to-buddy, tak payah beli B52 pun cik su boleh gugur bom, tak payah beli AWACS pun cik su boleh sikit-sikit main peranan... kalau aku silap tolong betulkan... Very Happy

correct2...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Tue Nov 09, 2010 2:34 pm

superhornet wrote:
venez wrote:
superhornet wrote:
venez wrote:
Foxtrot wrote:aku terbaca dalam perajurit November yang mengatakan MB339A telah ditamatkan perkhidmatan sebaik sahaja MB339CM tiba, perasan ada beberapa buah MB339A di situ...

MB339A mmg ada dok park kat tepi hanger 12 skn, rasanya ada dlm 4 bijik (kaler loreng)... semua tuh hanya tinggal airframe... Very Happy


Maknernyer semua dah dibukak just untuk display jer la tu ..

bukan utk display, utk dijual semula or cocoon dlm hanger... Very Happy

Ooo mcm tu rupernyer tapi kan ader ker yg nak beli, kiter pun dah lanyak dier habis-habiosan. Kalau yg cocoon dalam hangar tu mungkin kah satu hari nanti dier akan terbang semula ..

war reserve, he3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by standupper on Tue Nov 09, 2010 3:14 pm

Enjin mothball Macchi kat mana bro? What a Face
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by venez on Tue Nov 09, 2010 5:25 pm

standupper wrote:Enjin mothball Macchi kat mana bro? What a Face

ngeh3.... RAHSIA

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by mumuchi on Tue Nov 09, 2010 5:42 pm

Bukan perajurit cakap pasang kat macchi baru ke?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Foxtrot on Tue Nov 09, 2010 6:17 pm

venez wrote:
standupper wrote:Enjin mothball Macchi kat mana bro? What a Face

ngeh3.... RAHSIA

kali ni kena simpan dalam bilik kebal...huhuhu Cool
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Hari Terbuka Pangkalan Udara TUDM Butterworth 2010

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum