Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by dewafrost on Tue Oct 12, 2010 10:50 am

wooiitt... nak gather kek mana???

dewafrost
Kehormat MyMil

Posts : 3762
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tenteng on Tue Oct 12, 2010 10:55 am

mumuchi wrote:
dewafrost wrote:
venez wrote:sapa x pegi tadi rugi, he3... lagi 8 page dh kena pindah warung baru...

mesti banyak info dan gosip2 dah bertukar tangan, betul tak ven...

tak ada la sangat..cuma 1 main isu fasal gather de gather..marc cadang nak buat gather luar kawasan supaya adil kat orang luar lembah kelang..amacam ten boleh arrange ke kalau buat area sungai balak..


sementara tu boleh gak buat boling...ala2 farewell gathering utk kak ina kome...tapi yang wa ingat...dia janji nak bakar kambing sebelum pergi lol!

kalau nak dok chalet kat peng balak wa bleh arrange....sbb jiran ada chalet. tp chalet nie x dek ekon la...kira rate murah la skit daripada chalet2 lain. ada privasi compound ble wat bbq..
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 10:56 am

tu la..thread gathering thread ke 3 dah 10 ms dah..tapi penentuannya tak selesai2 gak weh..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 10:58 am

tenteng wrote:
mumuchi wrote:
dewafrost wrote:
venez wrote:sapa x pegi tadi rugi, he3... lagi 8 page dh kena pindah warung baru...

mesti banyak info dan gosip2 dah bertukar tangan, betul tak ven...

tak ada la sangat..cuma 1 main isu fasal gather de gather..marc cadang nak buat gather luar kawasan supaya adil kat orang luar lembah kelang..amacam ten boleh arrange ke kalau buat area sungai balak..


sementara tu boleh gak buat boling...ala2 farewell gathering utk kak ina kome...tapi yang wa ingat...dia janji nak bakar kambing sebelum pergi lol!

kalau nak dok chalet kat peng balak wa bleh arrange....sbb jiran ada chalet. tp chalet nie x dek ekon la...kira rate murah la skit daripada chalet2 lain. ada privasi compound ble wat bbq..

wa tak ada aircon tak ada hal kalau tak ada nyamuk..kalau sapa nak up sikit, boleh duk kat motel ada swimming pool tu...so jom le ramai2 diskus kat [You must be registered and logged in to see this link.], kasi settle segala cerita kat mana, bila dsbnya...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by dewafrost on Tue Oct 12, 2010 10:59 am

TEN... pengkalan balak tuuu kat manerrr?????
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by powerw00t on Tue Oct 12, 2010 11:06 am

dewafrost wrote:TEN... pengkalan balak tuuu kat manerrr?????

melaka daaa, tak jauh dari terendak
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 11:08 am

harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tenteng on Tue Oct 12, 2010 11:11 am

dewafrost wrote:TEN... pengkalan balak tuuu kat manerrr?????

lor..baru balik dari melaka x tau pengkalan balak kat mana?...kat melaka la...hehehe kawasan masjid tanah...
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tenteng on Tue Oct 12, 2010 11:12 am

mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

smash dia balik kak...hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by dewafrost on Tue Oct 12, 2010 11:17 am

tenteng wrote:
dewafrost wrote:TEN... pengkalan balak tuuu kat manerrr?????

lor..baru balik dari melaka x tau pengkalan balak kat mana?...kat melaka la...hehehe kawasan masjid tanah...

oooooo, melaka, oret lah tuuu, bleh bawak family jalan2 kat sana, umah akak ipar pun ada
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 11:30 am

penerangan pengkalan balak..

Pantai Pengkalan Balak merupakan kesinambungan dari Pantai Tanjung Bidara. Pesisir pantainya yang luas didampingi keindahan dan keunikan kampung-kampung nelayan menjadikan suasana persekitarannya amat damai dan permai. Pantai yang popular dengan pelbagai bentuk chalet persendirian ini memberikan peluang kepada pengunjung dan pelancong untuk menginap dan menikmati suasananya yang permai pada sebelah malam. Para Pengunjung juga berpeluang menyaksikan kegirangan nelayan-nelayan yang pulang membawa hasil laut menjelang senja hari.

Pengkalan Balak merupakan sebuah pantai yang terkenal di negeri Melaka, Malaysia dalam daerah Alor Gajah. Pantai Tanjung Bidara terletak berdekatan dengan Kem Terendak, sebuah kem tentera dan pantai Tg Bidara. Pantai yang terletak 10 km dari bandar Masjid Tanah ini merupakan pantai perkelahan yang terkenal di negeri Melaka. Penempatan ini terdiri daripada 11 buah kampung tradisional dengan kebanyakan penduduk bekerja sebagai petani dan nelayan.

Pengunjung ke Pantai Padang Kemunting akan berpeluang melihat penyu karah, spesies yang hampir pupus. Pusat Penetasan Penyu Jabatan Perikanan di Padang Kemunting berperanan dalam menyelamat dan melindungi penyu karah ini.

Pantai Pengkalan Balak pula merupakan kesinambungan dari Pantai Tanjung Bidara Berdekatan pantai terdapat Kompleks Falak Al-Khawarizmi yang menempatkan Balai Cerap, Planetarium, Pusat Latihan Falak dan Balai Cerap Robotik.

cek2 nampak ok gak Balai cerap tu..siap ada pakej hari keluarga lagi..

pakej Kompleks flak

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tin on Tue Oct 12, 2010 11:33 am

mumuchi wrote:penerangan pengkalan balak..

Pantai Pengkalan Balak merupakan kesinambungan dari Pantai Tanjung Bidara. Pesisir pantainya yang luas didampingi keindahan dan keunikan kampung-kampung nelayan menjadikan suasana persekitarannya amat damai dan permai. Pantai yang popular dengan pelbagai bentuk chalet persendirian ini memberikan peluang kepada pengunjung dan pelancong untuk menginap dan menikmati suasananya yang permai pada sebelah malam. Para Pengunjung juga berpeluang menyaksikan kegirangan nelayan-nelayan yang pulang membawa hasil laut menjelang senja hari.

Pengkalan Balak merupakan sebuah pantai yang terkenal di negeri Melaka, Malaysia dalam daerah Alor Gajah. Pantai Tanjung Bidara terletak berdekatan dengan Kem Terendak, sebuah kem tentera dan pantai Tg Bidara. Pantai yang terletak 10 km dari bandar Masjid Tanah ini merupakan pantai perkelahan yang terkenal di negeri Melaka. Penempatan ini terdiri daripada 11 buah kampung tradisional dengan kebanyakan penduduk bekerja sebagai petani dan nelayan.

Pengunjung ke Pantai Padang Kemunting akan berpeluang melihat penyu karah, spesies yang hampir pupus. Pusat Penetasan Penyu Jabatan Perikanan di Padang Kemunting berperanan dalam menyelamat dan melindungi penyu karah ini.

Pantai Pengkalan Balak pula merupakan kesinambungan dari Pantai Tanjung Bidara Berdekatan pantai terdapat Kompleks Falak Al-Khawarizmi yang menempatkan Balai Cerap, Planetarium, Pusat Latihan Falak dan Balai Cerap Robotik.

cek2 nampak ok gak Balai cerap tu..siap ada pakej hari keluarga lagi..

pakej Kompleks flak

fusehhhh... nak wat kat melaka plak? PD dah tak jadik?
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 11:35 am

pengkalan balak dan pd lebih kurang aja...cuma pikir pd sapa nak hanlde...power dan tenteng rasa lagi senang mau handle area melaka lagi...er tak apa borak sini dulu..nanti wa merge kat thread 3rd gathering..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tin on Tue Oct 12, 2010 11:36 am

mumuchi wrote:pengkalan balak dan pd lebih kurang aja...cuma pikir pd sapa nak hanlde...power dan tenteng rasa lagi senang mau handle area melaka lagi...er tak apa borak sini dulu..nanti wa merge kat thread 3rd gathering..

wa ok jer... Razz
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by harleena on Tue Oct 12, 2010 11:45 am

mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

sapa agaknya kan? wa ada cakap ke wa nak bakar kambing.... Wooo, budget lari aaa. Kambing siap bbq ajer dah kena ready kat rm1k....

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by yaminz on Tue Oct 12, 2010 11:48 am

harleena wrote:
mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

sapa agaknya kan? wa ada cakap ke wa nak bakar kambing.... Wooo, budget lari aaa. Kambing siap bbq ajer dah kena ready kat rm1k....

Akak, bukan nyer muchi nak blanje kamben tadi... siap ikat lg 2... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by mumuchi on Tue Oct 12, 2010 11:49 am

harleena wrote:
mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

sapa agaknya kan? wa ada cakap ke wa nak bakar kambing.... Wooo, budget lari aaa. Kambing siap bbq ajer dah kena ready kat rm1k....

tak ada kambeng tata apa...janji ada farewell party..ada jadi? What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

temporary split

Post by tin on Tue Oct 12, 2010 11:50 am

mumuchi wrote:
harleena wrote:
mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

sapa agaknya kan? wa ada cakap ke wa nak bakar kambing.... Wooo, budget lari aaa. Kambing siap bbq ajer dah kena ready kat rm1k....

tak ada kambeng tata apa...janji ada farewell party..ada jadi? What a Face

kambeng tara kalu, ayam pon boleh... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tj on Tue Oct 12, 2010 12:21 pm

harleena wrote:
mumuchi wrote:
harleena wrote:salam. Apa citer? Malas aaar nak selak page belakang....

citer nak ingat balik ada worang hari tu cakap dia nak buat gathering siap bakar kambeng aka farewell party, sapa-sapalah agaknya itu worang..ada ingat ke tongue

sapa agaknya kan? wa ada cakap ke wa nak bakar kambing.... Wooo, budget lari aaa. Kambing siap bbq ajer dah kena ready kat rm1k....

1k je,apa ada hal... bounce
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by venez on Tue Oct 12, 2010 4:24 pm

ntah marc dh post ke x, masa makan tenahari tadi marc ada cadangkan, dari kita pegi main bowling, elokler kita bercuti bersama keluarga di selatan (tenteng organise) or maybe di utara (zulupapa or jebat organise), apa macam?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tj on Tue Oct 12, 2010 4:25 pm

venez wrote:ntah marc dh post ke x, masa makan tenahari tadi marc ada cadangkan, dari kita pegi main bowling, elokler kita bercuti bersama keluarga di selatan (tenteng organise) or maybe di utara (zulupapa or jebat organise), apa macam?

zulupapa dan pak jebat kat perak ek?
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by venez on Tue Oct 12, 2010 4:31 pm

ops, jebat dh posted ke centre region...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by marc_zman on Wed Oct 13, 2010 3:44 am

errr.. nak reconfirm.. pak jebat ke yg posting ke tau brader panah hikmat.???
wa ata konmpius....

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by venez on Wed Oct 13, 2010 3:50 am

marc_zman wrote:errr.. nak reconfirm.. pak jebat ke yg posting ke tau brader panah hikmat.???
wa ata konmpius....

huk3, silap2... panah hikmat yang posting... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by tenteng on Wed Oct 13, 2010 3:54 am

venez wrote:ntah marc dh post ke x, masa makan tenahari tadi marc ada cadangkan, dari kita pegi main bowling, elokler kita bercuti bersama keluarga di selatan (tenteng organise) or maybe di utara (zulupapa or jebat organise), apa macam?

haik..wa sorang organise kat melaka? ini tarak adil..kena taruk nama cip power skali la..hehehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by marc_zman on Wed Oct 13, 2010 4:15 am

tenteng wrote:
venez wrote:ntah marc dh post ke x, masa makan tenahari tadi marc ada cadangkan, dari kita pegi main bowling, elokler kita bercuti bersama keluarga di selatan (tenteng organise) or maybe di utara (zulupapa or jebat organise), apa macam?

haik..wa sorang organise kat melaka? ini tarak adil..kena taruk nama cip power skali la..hehehehe

yup... geng2 detachmen mymil kat lembah kelang ni senang skit nak jumpa.. tak salah rasanyer kita buat rombongan cik kiah ke lokasi detachmen lain plak.. selain melaka (tenteng, bro power) ngan perak (tuan haji & tokey warung pak jebat) jgn plak lupa kuantan (si budak abu)..

setiap daripada kita pun ada komitmen lain ngan family serta kompeni.. so.. trip ke lokasi2 kat atas tu boleh dirancang seawal mungkin.. pastu bagitau awal2 & kasi masa sebaik mungkin tuk geng2 lain prepare i.e. kewangan, kerja, family dsb.. mungkin bukan tahun ni tapi some time tahun depan..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Perbincangan 3rd MyMil Gathering

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum