Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by escortburuk on Fri Oct 15, 2010 9:03 am

tin wrote:
marc_zman wrote:
tin wrote:
marc_zman wrote:the pigs.??? chit.. nama lain tarak ka..
soalan masih belum terjawab.. camana mau sebut 'cwt' tu..

ntah... mungkin depa sebut huruf satu2.

try sebut tapi jadik cam.. chewwit.. nasib baik bukan peeeeewit.. Suspect
byk lagik ke 'tugu'2 camni kat balai2 polis khusus nye balai2 lama.?

p/s : me want more more more

ada tuh ada tp kena rajin mencari ler...

kengkadang cuak jugak sbb jarang2 org minat keta perisai.

mcm kat kem sungai besi, ada 2 ferret tp masalahnya btul2 depan pos guard. nak amik gambo pon cuak. kat markas medan plak ada 2 bofors L60. kat markas semboyan ada piring satelit beso drp zaman 60-70an...


Tin, hang ingat tak masa kita ke umah Ven, ada satu bengkel tepi jalan ada simpan satu Ferret?

escortburuk
Warrant Officer
Warrant Officer

Posts : 544
Join date : 29/04/2010

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Fri Oct 15, 2010 9:34 am

escortburuk wrote:Tin, hang ingat tak masa kita ke umah Ven, ada satu bengkel tepi jalan ada simpan satu Ferret?

isyyy... apa tak ingatnya.

jom kita gi tgk nak? bleh amik gambo terus.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by marc_zman on Fri Oct 15, 2010 9:40 am

tin wrote:
escortburuk wrote:Tin, hang ingat tak masa kita ke umah Ven, ada satu bengkel tepi jalan ada simpan satu Ferret?

isyyy... apa tak ingatnya.

jom kita gi tgk nak? bleh amik gambo terus.

woit.. adoo jer masa mike nak berjalan ek.. takpe.. pi amik gambo + tanya sapa owner dia

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by zulupapa on Fri Oct 15, 2010 12:39 pm

depan pintu masuk ke DTHO, ada 2 meriam M102 di kiri kanan ...... Very Happy
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Fri Oct 15, 2010 1:02 pm

depan pintu masuk kem terendak ada ferret scout car
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Sat Oct 16, 2010 7:46 am

Saya nak kongsi beberapa foto yang saya rakam sempena lawatan saya ke Muzium PDRM Bukit Kepong. Malangnya waktu saya tiba, bahagian dalam muzium tidak dibuka untuk pengunjung...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pintu masuk ke muzium

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
menara kawalan
[You must be registered and logged in to see this image.]
bahagian belakang muzium
[You must be registered and logged in to see this image.]
sungai dimana bot polis bukit kepong diletupkan pengganas komunis
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Sat Oct 16, 2010 7:50 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
ford lynx scout car
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
IFV Commando 100 Cadillac Gage
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Sat Oct 16, 2010 7:52 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bot peronda Polis Marin PA 10...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ringkasan peristiwa serangan pengganas komunis keatas Balai Polis Bukit Kepong...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Sat Oct 16, 2010 8:13 am

wahhh... bagus3 Very Happy
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Mon Oct 18, 2010 7:33 am

Sambungan...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Mon Oct 18, 2010 7:36 am

Sambungan..
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 7:39 am

fox..aku baca kat mpsa cari macam muzium ni kat tapak balai lama sementara balai baru memang masih lagi balai polis yang beroperasi...betul ka tak betul? dan kenapa muzium tu tak buka untuk kunjungan orang awam bila mike pergi tu?

Tapak/Lokasi Peperangan untuk Di Lawati di Malaysia

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Mon Oct 18, 2010 7:51 am

mumuchi wrote:fox..aku baca kat mpsa cari macam muzium ni kat tapak balai lama sementara balai baru memang masih lagi balai polis yang beroperasi...betul ka tak betul? dan kenapa muzium tu tak buka untuk kunjungan orang awam bila mike pergi tu?

Tapak/Lokasi Peperangan untuk Di Lawati di Malaysia

Menurut yang aku baca balai baru memang dibina diatas tapak balai lama... Tapi status balai dan di downgrade kepada pondok polis... Tak silap aku muzium ni ditutup sejak peristiwa banjir besar yang melanda negeri Johor pada tahun 2006 (kalau tak silap) yang mana menyebabkan banyak bahan pameran rosak... Tapi memang ada anggota bertugas disitu memandangkan terdapat sebuah motosikal dan vest polis di dalam bangunan bersejarah tersebut...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Mon Oct 18, 2010 8:58 am

tp bila tgk bahan pameran mcm keta perisai, hampir kesemuanya teruk dan tak dibaikpulih langsung. mcm terpaksa letak dan tak dijaga langsung.

tak ada penghargaan ttg bahan sejarah betul ler...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Mon Oct 18, 2010 9:39 am

tin wrote:tp bila tgk bahan pameran mcm keta perisai, hampir kesemuanya teruk dan tak dibaikpulih langsung. mcm terpaksa letak dan tak dijaga langsung.

tak ada penghargaan ttg bahan sejarah betul ler...

mungkin tak de peruntukan kot... syarikat swasta perlulah ambil inisiatif untuk pulihara artifak sejarah ni...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Mon Oct 18, 2010 9:41 am

Foxtrot wrote:
tin wrote:tp bila tgk bahan pameran mcm keta perisai, hampir kesemuanya teruk dan tak dibaikpulih langsung. mcm terpaksa letak dan tak dijaga langsung.

tak ada penghargaan ttg bahan sejarah betul ler...

mungkin tak de peruntukan kot... syarikat swasta perlulah ambil inisiatif untuk pulihara artifak sejarah ni...

gomen pon takmo wat, apatah lg swasta. lain ler kalo ada grant atau imbuhan, musti lajuuuu jer depa wat.

tp kalo bab pameran luar nih wa tgk TDM punya paling bagus. sumer keta perisai yg dipamerkan dlm berkeadaan baik.

cuma dlm sesetengah kes tuh terlalu baik pulak. mcm kes V150S yg kena RPG-2 kat keroh. patutnya dibiarkan nampak kesan terbakar tp habis depa cat hijau. dah tak realistik dah... Mad


Last edited by tin on Mon Oct 18, 2010 9:45 am; edited 1 time in total
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by yaminz on Mon Oct 18, 2010 9:43 am

Tula... Kalo kat luar sana, diorg really appreciate siap leh wat bisness n aktiviti plancongan skali... Betul2 rugi...

avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Foxtrot on Mon Oct 18, 2010 9:46 am

yaminz wrote:Tula... Kalo kat luar sana, diorg really appreciate siap leh wat bisness n aktiviti plancongan skali... Betul2 rugi...


kalau kat sini, memang boleh dimajukan untuk aspek pelancongan, tapi siapla duit nak bayar yuran masuk, macam muzium perang di Batu Maung Pulau Pinang, sekali masuk RM15...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 9:47 am

bajet satu hal..tapi bagi aku kalau muzium mesti ada kurator..dan kalau ada kurator, mesti bijak nak menggalakan pengunjung datang dengan apa cara sekali pun...kalau kurator tu betullah bersifat kurator...Suspect

tak yah pi jauh..tengoklah bertahun2 muzium negara sepi..baru sekarang nak bermaya balik..last dia hidup bawah director yang suka pakai bow tie tu..lepas tu padam.. Evil or Very Mad

tu pasal bagi wa , kalau pi muzium aja yang jumpa barang2 pamiran yang haprak..gate guard lagi cantik dipulihara walaupun mungkin kerana tak ada kurator, ada kekurangan macam skyhawak purple kat bulatan KK tu..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Mon Oct 18, 2010 9:48 am

Foxtrot wrote:
yaminz wrote:Tula... Kalo kat luar sana, diorg really appreciate siap leh wat bisness n aktiviti plancongan skali... Betul2 rugi...


kalau kat sini, memang boleh dimajukan untuk aspek pelancongan, tapi siapla duit nak bayar yuran masuk, macam muzium perang di Batu Maung Pulau Pinang, sekali masuk RM15...

yup. tp kalo kita bawak pelancong masuk lawat tempat dia selalu, dia boleh kasik massive discounts kot...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 9:50 am

ala senang aja..buat 2 tier pricing macam stengah tempat buat...mykad rega lain, no mycard mahal lagi..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by yaminz on Mon Oct 18, 2010 9:51 am

mumuchi wrote:bajet satu hal..tapi bagi aku kalau muzium mesti ada kurator..dan kalau ada kurator, mesti bijak nak menggalakan pengunjung datang dengan apa cara sekali pun...kalau kurator tu betullah bersifat kurator...Suspect

tak yah pi jauh..tengoklah bertahun2 muzium negara sepi..baru sekarang nak bermaya balik..last dia hidup bawah director yang suka pakai bow tie tu..lepas tu padam.. Evil or Very Mad

tu pasal bagi wa , kalau pi muzium aja yang jumpa barang2 pamiran yang haprak..gate guard lagi cantik dipulihara walaupun mungkin kerana tak ada kurator, ada kekurangan macam skyhawak purple kat bulatan KK tu..

seriously, xnak la pg muzium negara lg... segan la nak tgk... Ari tu pg sbab nak tgk keranda...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 9:54 am

yaminz wrote:
mumuchi wrote:bajet satu hal..tapi bagi aku kalau muzium mesti ada kurator..dan kalau ada kurator, mesti bijak nak menggalakan pengunjung datang dengan apa cara sekali pun...kalau kurator tu betullah bersifat kurator...Suspect

tak yah pi jauh..tengoklah bertahun2 muzium negara sepi..baru sekarang nak bermaya balik..last dia hidup bawah director yang suka pakai bow tie tu..lepas tu padam.. Evil or Very Mad

tu pasal bagi wa , kalau pi muzium aja yang jumpa barang2 pamiran yang haprak..gate guard lagi cantik dipulihara walaupun mungkin kerana tak ada kurator, ada kekurangan macam skyhawak purple kat bulatan KK tu..

seriously, xnak la pg muzium negara lg... segan la nak tgk... Ari tu pg sbab nak tgk keranda...

well setau aku dia baru ni ada buat revamp..stail display dengan fasalsafah baru..tu nak pergi tengok tu ada perubahan ke tidak..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by tin on Mon Oct 18, 2010 9:54 am

mumuchi wrote:bajet satu hal..tapi bagi aku kalau muzium mesti ada kurator..dan kalau ada kurator, mesti bijak nak menggalakan pengunjung datang dengan apa cara sekali pun...kalau kurator tu betullah bersifat kurator...Suspect

tak yah pi jauh..tengoklah bertahun2 muzium negara sepi..baru sekarang nak bermaya balik..last dia hidup bawah director yang suka pakai bow tie tu..lepas tu padam.. Evil or Very Mad

tu pasal bagi wa , kalau pi muzium aja yang jumpa barang2 pamiran yang haprak..gate guard lagi cantik dipulihara walaupun mungkin kerana tak ada kurator, ada kekurangan macam skyhawak purple kat bulatan KK tu..

yaaa... the infamous purple skyhawk lol! lol! lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 10:01 am

hehehehe kena tarik baliklah tin...aku cek skrg dah lawa dah..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kredit Scalemodels Malaysia

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by mumuchi on Mon Oct 18, 2010 10:03 am

ini status skyhawk 19/8/2010

[You must be registered and logged in to see this image.]

masih cun!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gambar2 Lawatan Muzium dan Peringatan Militari

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum