Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

pusat menembak untuk orang awam

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

pusat menembak untuk orang awam

Post by lanunselat on Thu Sep 23, 2010 12:00 pm

Saya nak cadangkan agar dibuka pusat menembak untuk orang awam. pusat ini akan membolehkan orang awam merasa untuk menembak senjata seperti M-16, M-4, Steyr dan lain2 dengan mengenakan cas bayaran. senjata disediakan oleh pusat menembak.
avatar
lanunselat
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 297
Reputation : 45
Join date : 26/05/2010
Age : 37
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by zulupapa on Thu Sep 23, 2010 12:16 pm

molek sekali tu ..... dah lama pak long tak menembak ni ..... apatah lagi kalau gunkan SLR .... Very Happy
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 71

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:20 pm

saya pun dah teringin sangat nak menembak.... Jom geng mymil, kita buat aktiviti menembak.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by venez on Thu Sep 23, 2010 2:03 pm

pusat menembak mcm di thai ker? best sana, bayar jerk nak tembak senjata apa sehinggakan mortar pun ada, tapi mahaller...

p/s : Pusat penembak awam berhampiran terminal 3 subang masih ada lagi ke x?

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by kerambit75 on Thu Sep 23, 2010 6:12 pm

zulupapa wrote:molek sekali tu ..... dah lama pak long tak menembak ni ..... apatah lagi kalau gunkan SLR .... Very Happy

Pernah merasa sekali tembak rifel simulator SLR kat pavilion India masa DSA 2000, mcm nak terpelanting saya sebab tendangannya kuat benor! Basketball
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by lanunselat on Fri Sep 24, 2010 3:38 am

sapa nak buat?
avatar
lanunselat
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 297
Reputation : 45
Join date : 26/05/2010
Age : 37
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by escortburuk on Fri Sep 24, 2010 4:10 am

Kat Vietnam ada gak pusat camni... Dkt museum perang dia kot? Boleh try tembak AK47
avatar
escortburuk
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 544
Reputation : 55
Join date : 29/04/2010

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 4:26 am

hmmm.. berangan sat..

kalau kita ada satu living war museum yg antaranya mempamerkan sejarah perjuangan menentang insurgensi 1 & 2.. memang molek jika ada pusat / galeri menembak ni.. boleh bagi peluang kepada orang awam mencuba senjata2 yg digunakan oleh pasukan keselamatan serta pengganas komunis @#$%! *&^%$! tu.. tapi bukan free aaaaa..

bleh jadik satu produk pelancongan gak ni..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by standupper on Fri Sep 24, 2010 4:37 am

venez wrote:pusat menembak mcm di thai ker? best sana, bayar jerk nak tembak senjata apa sehinggakan mortar pun ada, tapi mahaller...

p/s : Pusat penembak awam berhampiran terminal 3 subang masih ada lagi ke x?

Kat Subang ada lagi bro.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by venez on Fri Sep 24, 2010 6:06 am

standupper wrote:
venez wrote:pusat menembak mcm di thai ker? best sana, bayar jerk nak tembak senjata apa sehinggakan mortar pun ada, tapi mahaller...

p/s : Pusat penembak awam berhampiran terminal 3 subang masih ada lagi ke x?

Kat Subang ada lagi bro.

jom kita organise menembak mymil di subang, he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 6:12 am

bro stand.. seriusly.. yg kat subang tu tuk ahli kelab menembak yg ahli2 ada lesen senjatapi.? tau mmg civvies tanpa lesen senjatapi pun bleh try test power.???

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by tin on Fri Sep 24, 2010 6:17 am

marc_zman wrote:bro stand.. seriusly.. yg kat subang tu tuk ahli kelab menembak yg ahli2 ada lesen senjatapi.? tau mmg civvies tanpa lesen senjatapi pun bleh try test power.???

setaww wa, kelab menembak kat subang tuh terbuka utk semua. janji join kelab tuh dan bayar yuran keahlian. tp mahal gak ler.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 6:31 am

tin wrote:
marc_zman wrote:bro stand.. seriusly.. yg kat subang tu tuk ahli kelab menembak yg ahli2 ada lesen senjatapi.? tau mmg civvies tanpa lesen senjatapi pun bleh try test power.???

setaww wa, kelab menembak kat subang tuh terbuka utk semua. janji join kelab tuh dan bayar yuran keahlian. tp mahal gak ler.

yang ni Kawan tak bleh nak janji.. aduuuhhh..
takda can ka mymil buat test fire kat mana2 range atm.??? kira lawatan ke mana kem @ base etc...

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by tin on Fri Sep 24, 2010 6:55 am

marc_zman wrote:
tin wrote:
marc_zman wrote:bro stand.. seriusly.. yg kat subang tu tuk ahli kelab menembak yg ahli2 ada lesen senjatapi.? tau mmg civvies tanpa lesen senjatapi pun bleh try test power.???

setaww wa, kelab menembak kat subang tuh terbuka utk semua. janji join kelab tuh dan bayar yuran keahlian. tp mahal gak ler.

yang ni Kawan tak bleh nak janji.. aduuuhhh..
takda can ka mymil buat test fire kat mana2 range atm.??? kira lawatan ke mana kem @ base etc...

bab2 menembak nih mmg susah byk la nak anjurkan bro.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by Foxtrot on Fri Sep 24, 2010 6:56 am

marc_zman wrote:
tin wrote:
marc_zman wrote:bro stand.. seriusly.. yg kat subang tu tuk ahli kelab menembak yg ahli2 ada lesen senjatapi.? tau mmg civvies tanpa lesen senjatapi pun bleh try test power.???

setaww wa, kelab menembak kat subang tuh terbuka utk semua. janji join kelab tuh dan bayar yuran keahlian. tp mahal gak ler.

yang ni Kawan tak bleh nak janji.. aduuuhhh..
takda can ka mymil buat test fire kat mana2 range atm.??? kira lawatan ke mana kem @ base etc...

Yang kat subang tu saya dengar yuran pendaftaran je RM2000...
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by lanunselat on Fri Sep 24, 2010 7:12 am

tak yah ler buat sampai yuran2 nih. buat mcm pusat memanah kat Sunway Pyramid tu, Star Archery. 30 btg anak panah cas RM10. buat camtu ler. ATM bukak ler pusat ni. boleh dapat income tambahan. asyik nak harap pada Budget Malaysia jer. selain tu mana tau, terjumpa plak "Bakat Terpendam" di kalangan orang awam nih.
avatar
lanunselat
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 297
Reputation : 45
Join date : 26/05/2010
Age : 37
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 7:22 am

lanunselat wrote:tak yah ler buat sampai yuran2 nih. buat mcm pusat memanah kat Sunway Pyramid tu, Star Archery. 30 btg anak panah cas RM10. buat camtu ler. ATM bukak ler pusat ni. boleh dapat income tambahan. asyik nak harap pada Budget Malaysia jer. selain tu mana tau, terjumpa plak "Bakat Terpendam" di kalangan orang awam nih.

nun.. Kawan rasa tak semudah tu bila benda2 melibatkan senjata api ni.. kena pikir negatif sat kat sini.. selain mencungkil bakat terpendam, takut jugak range tersebut akan jadik port latihan geng2 3/4 mana ntah..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by harleena on Fri Sep 24, 2010 8:53 am

venez wrote:
standupper wrote:
venez wrote:pusat menembak mcm di thai ker? best sana, bayar jerk nak tembak senjata apa sehinggakan mortar pun ada, tapi mahaller...

p/s : Pusat penembak awam berhampiran terminal 3 subang masih ada lagi ke x?

Kat Subang ada lagi bro.

jom kita organise menembak mymil di subang, he3

Ven, kat komplek sukan tu tak terbuka untuk orang awam ke? Dulu (4-5 years back) penah tanya. orang yg incharge tu kata boleh kalau nak menembak utk group. Tapi tu citer dulu laaa. Bila mintak abang tolong checkkan, rasanya dah bertahun tak dapat jawapan sebab abang tak pernah tanyakan pun. Crying or Very sad

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by harleena on Fri Sep 24, 2010 8:53 am

lanunselat wrote:tak yah ler buat sampai yuran2 nih. buat mcm pusat memanah kat Sunway Pyramid tu, Star Archery. 30 btg anak panah cas RM10. buat camtu ler. ATM bukak ler pusat ni. boleh dapat income tambahan. asyik nak harap pada Budget Malaysia jer. selain tu mana tau, terjumpa plak "Bakat Terpendam" di kalangan orang awam nih.

Kalau tak boleh menembak, jom geng mymil kita gi memanah laaaa. Laughing

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by atreyudevil on Fri Sep 24, 2010 9:07 am

errr nak tembak Berret brapa kene bayo, Empire23 kata kat OZ peluru dia 10AUD satu!
hehehe

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by zulupapa on Fri Sep 24, 2010 10:00 am

last senjata persendirian yang pak long gunakan M16A2 Rifle attached dgn Colt’s M203 Grenade Launcher ......
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 71

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 10:05 am

Kawan plak.. the one and only rifle yang Kawan tembak gunakan M16A1.. tu pun bertahun-tahun-tahun dulu..

kalau ada pun lepas tu try test tembak kat fun fair.. lagi banyak sakit hati ado laaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by tin on Fri Sep 24, 2010 10:18 am

marc_zman wrote:Kawan plak.. the one and only rifle yang Kawan tembak gunakan M16A1.. tu pun bertahun-tahun-tahun dulu..

kalau ada pun lepas tu try test tembak kat fun fair.. lagi banyak sakit hati ado laaaa

wa last tembak, pistol air anak buah wa masa main combat dgn dia. best gak ahahaha... lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by marc_zman on Fri Sep 24, 2010 10:28 am

tin wrote:
marc_zman wrote:Kawan plak.. the one and only rifle yang Kawan tembak gunakan M16A1.. tu pun bertahun-tahun-tahun dulu..

kalau ada pun lepas tu try test tembak kat fun fair.. lagi banyak sakit hati ado laaaa

wa last tembak, pistol air anak buah wa masa main combat dgn dia. best gak ahahaha... lol!

iyer keeer.???
main tembak2 air ekkk.. hmmmmmm.. suspek ni

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by Foxtrot on Fri Sep 24, 2010 10:53 am

Apa susah, sekarang kan melambak pistol 'air gun' yang guna ball bearing plastic tu... kita buat league la... hahaha
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 35
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: pusat menembak untuk orang awam

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum