Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Build Model Kits For Sale...

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 11, 2010 12:28 pm

mumuchi wrote:weehhh copeknyer....15 december ke ataslah weh....memang cod macam aritu la bro..

tula, tkejut gak sy nie... ingatkan 15 nov... What a Face What a Face What a Face
mmg xsempat nak wat...

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 13517
Join date : 23/04/2010

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 11, 2010 12:32 pm

yaminz wrote:
mumuchi wrote:er btw aku punya order no rush....nanti marah lak air marshall kita What a Face

hehehe... Sy tau muchi... Slalu sy wat scara multi tasking... Very Happy Very Happy Very Happy

owh btw... If box tu tarak, so guna base jea xpe k muchi?

kalau tarak, amacam kalau pergi kedai frame...agak2 depa boleh buat ke?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 11, 2010 12:40 pm

mumuchi wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:er btw aku punya order no rush....nanti marah lak air marshall kita What a Face

hehehe... Sy tau muchi... Slalu sy wat scara multi tasking... Very Happy Very Happy Very Happy

owh btw... If box tu tarak, so guna base jea xpe k muchi?

kalau tarak, amacam kalau pergi kedai frame...agak2 depa boleh buat ke?

Owh, member sy ada satu tpt kat kajang k ampang yg leh wat frame tu...
tp xtau bape rega... kena jengah la nanti...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 11, 2010 2:59 pm

ok kasi costing dan kita tengok macamana bro!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by venez on Thu Nov 11, 2010 4:12 pm

yaminz wrote:
venez wrote:erkkk, saja nyibuk... MiG apa progress bos? he3
mana tau kot2 nak tempek gambar kat sini...

Da start wat bos... Ok, esok sy tempek gmbr MiG bos... Very Happy Very Happy Very Happy

cantekkk, kasi bukak tajuk baru... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 11, 2010 6:18 pm

yaminz wrote:
mumuchi wrote:hehehehe kalau boleh buat satu box aja, tak ada space nak buat box besar2, dua box...boleh buat cross roads, tepi ditch apa pun wokay..tak semestinya specific berlin russian campaign...ala2 macam tanks tembak keretapi dalam starting bridge remagen tu pun cun jugak..

Yup dlm satu box... Tp kena carik box besar tok muatkan kdua2 tiger nei...
hmmm, boleh considered gak tu muchi...

Min aku tak sure box ko besar mana..kalau boleh muat dua buat sumtin like this la...sebelah2 konon nak prepare ambush..boleh ke?



menda2 lain tu yah la..just hedgerow and pokok(?) pun cukup la...ground sumtin simple macam ni..sub snow dengan hedgerow..



just for ref, bawah ini in 1/35 scale gak 1:35 1943 Kischentsy, Ukraine





--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by venez on Fri Nov 12, 2010 2:58 am

mumuchi wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:hehehehe kalau boleh buat satu box aja, tak ada space nak buat box besar2, dua box...boleh buat cross roads, tepi ditch apa pun wokay..tak semestinya specific berlin russian campaign...ala2 macam tanks tembak keretapi dalam starting bridge remagen tu pun cun jugak..

Yup dlm satu box... Tp kena carik box besar tok muatkan kdua2 tiger nei...
hmmm, boleh considered gak tu muchi...

Min aku tak sure box ko besar mana..kalau boleh muat dua buat sumtin like this la...sebelah2 konon nak prepare ambush..boleh ke?



menda2 lain tu yah la..just hedgerow and pokok(?) pun cukup la...ground sumtin simple macam ni..sub snow dengan hedgerow..



just for ref, bawah ini in 1/35 scale gak 1:35 1943 Kischentsy, Ukraine





tinggi gak selera muchi, he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by marc_zman on Fri Nov 12, 2010 3:44 am

mmg tinggi cuma boss jer tak perasan.. nanti dia kan mintak siap buat wiring tuk pyrotechnic show sekali tu.. x caya tgk jer laaa.. ekekekeee

Kawan pun ader berangan tuk model2 camni.. agak2 bleh ke buat scene cam dlm hutan belantara + anggota tdm tgh ronda.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by venez on Fri Nov 12, 2010 3:46 am

marc_zman wrote:mmg tinggi cuma boss jer tak perasan.. nanti dia kan mintak siap buat wiring tuk pyrotechnic show sekali tu.. x caya tgk jer laaa.. ekekekeee

Kawan pun ader berangan tuk model2 camni.. agak2 bleh ke buat scene cam dlm hutan belantara + anggota tdm tgh ronda.?

roda2 sebelah KIFV or PT91, he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Fri Nov 12, 2010 4:05 am

venez wrote:
mumuchi wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:hehehehe kalau boleh buat satu box aja, tak ada space nak buat box besar2, dua box...boleh buat cross roads, tepi ditch apa pun wokay..tak semestinya specific berlin russian campaign...ala2 macam tanks tembak keretapi dalam starting bridge remagen tu pun cun jugak..

Yup dlm satu box... Tp kena carik box besar tok muatkan kdua2 tiger nei...
hmmm, boleh considered gak tu muchi...

Min aku tak sure box ko besar mana..kalau boleh muat dua buat sumtin like this la...sebelah2 konon nak prepare ambush..boleh ke?



menda2 lain tu yah la..just hedgerow and pokok(?) pun cukup la...ground sumtin simple macam ni..sub snow dengan hedgerow..



just for ref, bawah ini in 1/35 scale gak 1:35 1943 Kischentsy, Ukraine





tinggi gak selera muchi, he3

Hohoho... Nei kira nyer pro nyer skill lum sampai situ lg... tp sy buat tbaik la wat dio tu... Cool Cool Cool
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Fri Nov 12, 2010 4:08 am

venez wrote:
marc_zman wrote:mmg tinggi cuma boss jer tak perasan.. nanti dia kan mintak siap buat wiring tuk pyrotechnic show sekali tu.. x caya tgk jer laaa.. ekekekeee

Kawan pun ader berangan tuk model2 camni.. agak2 bleh ke buat scene cam dlm hutan belantara + anggota tdm tgh ronda.?

roda2 sebelah KIFV or PT91, he3

Boleh buat tp take time la kot bg sy... byk lg kena belajar wat dio nie...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by marc_zman on Fri Nov 12, 2010 4:13 am

yaminz wrote:
venez wrote:
marc_zman wrote:mmg tinggi cuma boss jer tak perasan.. nanti dia kan mintak siap buat wiring tuk pyrotechnic show sekali tu.. x caya tgk jer laaa.. ekekekeee

Kawan pun ader berangan tuk model2 camni.. agak2 bleh ke buat scene cam dlm hutan belantara + anggota tdm tgh ronda.?

roda2 sebelah KIFV or PT91, he3

Boleh buat tp take time la kot bg sy... byk lg kena belajar wat dio nie...

boss.. ni kira dio dlm utan belantara ala2 tahun 70an & 80an.. so xder kenderaan..

ustad.. tu wa nyer berangan jer.. nanti laaa kalu nak order pun.. mungkin 1, 2, 3 tahun lagik.. heheheheee.. ramai anak buah yg umur bawah 6 tahun.. jahanam kang

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Fri Nov 12, 2010 4:17 am

marc_zman wrote:
yaminz wrote:
venez wrote:
marc_zman wrote:mmg tinggi cuma boss jer tak perasan.. nanti dia kan mintak siap buat wiring tuk pyrotechnic show sekali tu.. x caya tgk jer laaa.. ekekekeee

Kawan pun ader berangan tuk model2 camni.. agak2 bleh ke buat scene cam dlm hutan belantara + anggota tdm tgh ronda.?

roda2 sebelah KIFV or PT91, he3

Boleh buat tp take time la kot bg sy... byk lg kena belajar wat dio nie...

boss.. ni kira dio dlm utan belantara ala2 tahun 70an & 80an.. so xder kenderaan..

ustad.. tu wa nyer berangan jer.. nanti laaa kalu nak order pun.. mungkin 1, 2, 3 tahun lagik.. heheheheee.. ramai anak buah yg umur bawah 6 tahun.. jahanam kang

ic... Kalo figure tu no problem nak carik, kalo pokok tu silap2 cari dahan2 pokok real... hehehe

owh xpe marc, kayuh slow2 ma... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Fri Nov 12, 2010 4:36 am

hehehehehe minz..ko jangan dengar cakap deme tu..itu cuma sample aja kasi idea..tak adalah expect sampai tahap tu..sorry cakap tapi itu level franklin mint tu...kalau bajet mindef bolehla..


aku concern lay-out aja fasal space minimum la gak kat rumah...nanti kalau besar nak letak kat mana weh, tu kalau boleh aku nak combine dua2 tank satu box aja...kalau ikut hati nak buat stail muzium macam dio kat russian snow tu ekekekeke..tapi itupun dah besar meja makan weh..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by venez on Fri Nov 12, 2010 4:43 am

mumuchi wrote:hehehehehe minz..ko jangan dengar cakap deme tu..itu cuma sample aja kasi idea..tak adalah expect sampai tahap tu..sorry cakap tapi itu level franklin mint tu...kalau bajet mindef bolehla..


aku concern lay-out aja fasal space minimum la gak kat rumah...nanti kalau besar nak letak kat mana weh, tu kalau boleh aku nak combine dua2 tank satu box aja...kalau ikut hati nak buat stail muzium macam dio kat russian snow tu ekekekeke..tapi itupun dah besar meja makan weh..

xder tempat nak simpan? beli n sedekah kat aku... akan aku carikan space terbaik utk letak benda nih, ngeh3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Fri Nov 12, 2010 4:46 am

pergh....kalau aku dapat kontrak juta2s tu tak apalah What a Face

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Fri Nov 12, 2010 5:04 am

mumuchi wrote:hehehehehe minz..ko jangan dengar cakap deme tu..itu cuma sample aja kasi idea..tak adalah expect sampai tahap tu..sorry cakap tapi itu level franklin mint tu...kalau bajet mindef bolehla..


aku concern lay-out aja fasal space minimum la gak kat rumah...nanti kalau besar nak letak kat mana weh, tu kalau boleh aku nak combine dua2 tank satu box aja...kalau ikut hati nak buat stail muzium macam dio kat russian snow tu ekekekeke..tapi itupun dah besar meja makan weh..

No problem muchi... xdala smpi meja makan, jenuh tu sy nak bawa nanti... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Fri Nov 12, 2010 5:12 am

mumuchi wrote:ok kasi costing dan kita tengok macamana bro!

Ok nanti sy kasi costing baru muchi...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 18, 2010 6:09 am

yaminz wrote:2) 1/35 Italeri German Tiger 1 Late version (RESERVED)



:: Description

I am selling build 1/35 Italeri German Tiger 1 (Late version), German WW2 tank.
Some detail: -
- Pnambahan dlm model ini: Metal Barrel, Photo-etched kat engine grill n side-skirt...
- Paint dari Vallejo Air + Dark Yellow
- Faded dgn 502 Abteilung: German Grey.
- Pastu dsapukan dgn chalk pastel.
- Finishing Tamiya Clear + Flat Base...

:: Selling Price
- RM220 (Negotiable)

:: Winning Buyer
- Based on first come first serve.

:: Shipping and Packaging
- Using PosLaju (Seller cost)
- Using hard box for packaged
- COD at KL Sentral, Summit, Subang Parade/Carrefour Subang Jaya, Sunway Pyramid

:: Payment
- Via maybank2u

* Please pm me is you interested.

:: Thanks for looking... ::
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 18, 2010 6:11 am

yaminz wrote:3) 1/35 Tamiya JS-2 (Captured by German, 1944 East Germany)

ENDED...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 18, 2010 6:41 am

erm...apa yang ko nak cakap kat atas tu min?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 18, 2010 6:54 am

mumuchi wrote:erm...apa yang ko nak cakap kat atas tu min?

Owh, yg ended k muchi... Tu da abis listing...
Actually sy da remake balik JS-2 kpd marking Poland... Hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 18, 2010 6:59 am

huh costing reserved macamana..dah ada? so ended makna ko simpan ke?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 18, 2010 7:05 am

mumuchi wrote:huh costing reserved macamana..dah ada? so ended makna ko simpan ke?

Reserved tu tok hang punyer la muchi... huhuhu...
Yup, kalo ada yg nak sy leh jualkan balik... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by mumuchi on Thu Nov 18, 2010 7:09 am

tu fasal wa tanya costing...ke confirm yg hari tu punya cyclops

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by yaminz on Thu Nov 18, 2010 7:10 am

yaminz wrote:2) 1/35 Italeri German Tiger 1 Late version (RESERVED FOR MUCHI)



:: Description

I am selling build 1/35 Italeri German Tiger 1 (Late version), German WW2 tank.
Some detail: -
- Pnambahan dlm model ini: Metal Barrel, Photo-etched kat engine grill n side-skirt...
- Paint dari Vallejo Air + Dark Yellow
- Faded dgn 502 Abteilung: German Grey.
- Pastu dsapukan dgn chalk pastel.
- Finishing Tamiya Clear + Flat Base...

:: Selling Price
- RM220 (Negotiable)

:: Winning Buyer
- Based on first come first serve.

:: Shipping and Packaging
- Using PosLaju (Seller cost)
- Using hard box for packaged
- COD at KL Sentral, Summit, Subang Parade/Carrefour Subang Jaya, Sunway Pyramid

:: Payment
- Via maybank2u

* Please pm me is you interested.

:: Thanks for looking... ::
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Build Model Kits For Sale...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum