Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

inokom atos for sale

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 11:22 am

wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 3264
Join date : 20/04/2010

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 11:28 am

innocentti wrote:wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

tak ada la besar sangat..memang sesuai utk ruang rumah memanjang..ko leh letak kat sudut dan tak hadang lalu lalang..pi tengok la inno..

aku kalau idak memang consider nak sapu gak..fasal tak ada transport tak jadi..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Oct 07, 2010 1:08 pm

mumuchi wrote:
innocentti wrote:wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

tak ada la besar sangat..memang sesuai utk ruang rumah memanjang..ko leh letak kat sudut dan tak hadang lalu lalang..pi tengok la inno..

aku kalau idak memang consider nak sapu gak..fasal tak ada transport tak jadi..

haiya, transport wa boleh urus laaa. Nanti wa tanya kat jiran wa. Dia bg sewa lori ngan kanopi..

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Oct 07, 2010 1:09 pm

yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tin on Thu Oct 07, 2010 1:25 pm

harleena wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

fuh, dpt diskaun lg.... untung3... Shocked
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Oct 07, 2010 1:29 pm

harleena wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

Mnarik tu akak... Anyway, sy xtau apa2 pasal loan keta nie... Kalo leh, akak tolong uruskan? Nanti sy minta surat dr co sy tok approval dr bank... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tin on Thu Oct 07, 2010 1:34 pm

yaminz wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

Mnarik tu akak... Anyway, sy xtau apa2 pasal loan keta nie... Kalo leh, akak tolong uruskan? Nanti sy minta surat dr co sy tok approval dr bank... Very Happy Very Happy Very Happy

pakai PL jer min.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Oct 07, 2010 1:37 pm

tin wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

Mnarik tu akak... Anyway, sy xtau apa2 pasal loan keta nie... Kalo leh, akak tolong uruskan? Nanti sy minta surat dr co sy tok approval dr bank... Very Happy Very Happy Very Happy

pakai PL jer min.

PL apa tu tin???
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tin on Thu Oct 07, 2010 1:42 pm

personal loan. kalo under 15k punya rega, amik jer PL dan bayar dm 3 thn jer.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 2:03 pm

harleena wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

tak ada la besar sangat..memang sesuai utk ruang rumah memanjang..ko leh letak kat sudut dan tak hadang lalu lalang..pi tengok la inno..

aku kalau idak memang consider nak sapu gak..fasal tak ada transport tak jadi..

haiya, transport wa boleh urus laaa. Nanti wa tanya kat jiran wa. Dia bg sewa lori ngan kanopi..
ooit2 ni apa ni muchi nak cantas wa ni lol!
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 2:04 pm

yaminz wrote:
tin wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

Okey, Yaminz. wa kasi diskaun lagi kalo minat... memang sedap bawak. Nak test drive, boleh ajer kita jumpa or just come to my house...

Mnarik tu akak... Anyway, sy xtau apa2 pasal loan keta nie... Kalo leh, akak tolong uruskan? Nanti sy minta surat dr co sy tok approval dr bank... Very Happy Very Happy Very Happy

pakai PL jer min.

PL apa tu tin???
personal loan kot
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tin on Thu Oct 07, 2010 2:34 pm

innocentti wrote:
harleena wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

tak ada la besar sangat..memang sesuai utk ruang rumah memanjang..ko leh letak kat sudut dan tak hadang lalu lalang..pi tengok la inno..

aku kalau idak memang consider nak sapu gak..fasal tak ada transport tak jadi..

haiya, transport wa boleh urus laaa. Nanti wa tanya kat jiran wa. Dia bg sewa lori ngan kanopi..
ooit2 ni apa ni muchi nak cantas wa ni lol!

cantas, jgn tak cantas lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 3:56 pm

innocentti wrote:
harleena wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

tak ada la besar sangat..memang sesuai utk ruang rumah memanjang..ko leh letak kat sudut dan tak hadang lalu lalang..pi tengok la inno..

aku kalau idak memang consider nak sapu gak..fasal tak ada transport tak jadi..

haiya, transport wa boleh urus laaa. Nanti wa tanya kat jiran wa. Dia bg sewa lori ngan kanopi..
ooit2 ni apa ni muchi nak cantas wa ni lol!

bila lak nak cantas...ambik la..kalau aku ambik pun, lepas aku tolak meja aku..dah sempit dah What a Face

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 4:57 pm

haha lex wa gurau jer Very Happy
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 5:11 pm

wa pun..tapi oklah set tu kalau setakat nak mula buat "sarang"

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tj on Thu Oct 07, 2010 5:12 pm

skali wa pun nak cantas gak.... Twisted Evil








mana ada,gurau je inno Smile
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 5:32 pm

mumuchi wrote:wa pun..tapi oklah set tu kalau setakat nak mula buat "sarang"
umah aku tak besar mana nak wat sarang ni..haha..cuma meja mmg kena cari besar skit pasal skarang 4 seater leh buat duduk bedua ja..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by tin on Thu Oct 07, 2010 5:50 pm

innocentti wrote:
mumuchi wrote:wa pun..tapi oklah set tu kalau setakat nak mula buat "sarang"
umah aku tak besar mana nak wat sarang ni..haha..cuma meja mmg kena cari besar skit pasal skarang 4 seater leh buat duduk bedua ja..

beli ler inno. mmg buleh tahan lama+ multi purpose.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 7:13 pm

tin wrote:
innocentti wrote:
mumuchi wrote:wa pun..tapi oklah set tu kalau setakat nak mula buat "sarang"
umah aku tak besar mana nak wat sarang ni..haha..cuma meja mmg kena cari besar skit pasal skarang 4 seater leh buat duduk bedua ja..

beli ler inno. mmg buleh tahan lama+ multi purpose.
tgh deal nih..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Fri Oct 08, 2010 4:50 am

tin wrote:personal loan. kalo under 15k punya rega, amik jer PL dan bayar dm 3 thn jer.

pernah check pl ngan bank islam. kalau ambik dalam RM 15,000 utk 5 th, bulanan tk sampai rm300. Check ngan am bank, keter tu dia bagi loan dalam rm11,00 ajer for 5 years. Interest dlm 5.88. Rasanya untung lagi kalau buat PL.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Sun Oct 10, 2010 7:48 am

lagi gambar2 yang diambik dr sudut sisi dan pandangan dari atas tangga...




--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Sun Oct 10, 2010 7:50 am

harleena wrote:





Urgently for sale. Price: RM13,000 termasuk insuran dan road tax, Nego.

Up balik gambar kete yang wa nak jual.... Urgent sale..

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Sun Oct 10, 2010 8:26 am

harleena wrote:lagi gambar2 yang diambik dr sudut sisi dan pandangan dari atas tangga...




woo cantik kak..ok bolehla sign LOI
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Sun Oct 10, 2010 11:23 am

innocentti wrote:
harleena wrote:lagi gambar2 yang diambik dr sudut sisi dan pandangan dari atas tangga...




woo cantik kak..ok bolehla sign LOI

so, jadi ke? Bila mau angkat? Transport cari sendiri ke nak akak tolong tanyakan sebab kat rumah akak ni ada orang yang bagi sewa lori....

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Mon Nov 08, 2010 5:59 pm

meja dah bertukar tuan..terima kasih kak. nice deal Very Happy
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Mon Nov 08, 2010 6:43 pm

wahhhhh... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum