Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

inokom atos for sale

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:09 pm

mumuchi wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

itu souvenir2 tak mo jual...ada premium tu..

barang2 kecik n ada sentimental value, wa tak jual laaa. Lagipun, pergi bukan tak kembali. Nanti balik gak m'sia. heheheheh

harleena
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 4168
Join date : 18/04/2010

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:10 pm

yaminz wrote:
mumuchi wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

itu souvenir2 tak mo jual...ada premium tu..

cantik gak nie... Very Happy Very Happy Very Happy

nanti akak bincang ngan abang dulu, apa yang nak di let go. Tapi kalau dia offer kat adik2 dia suruh duduk rumah ni, memang tak jual apa2 la. Hanya jual atoz ajer.

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Sep 23, 2010 12:15 pm

harleena wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Meja makan ada tapi yang jenis marble tu. Tapi bak akak kata, tengah dok pikiaq lagi nak buat apa ngan rumah ni. Kalau jadi bagi orang sewa, then, memang nak jual beberapa barang walaupun teramat laaa sayang....

ha akak tanya la cik abg dulu..kalo nak jual dan kena pulak dgn kemampuan saya boleh deal.. Very Happy

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:21 pm

innocentti wrote:
harleena wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Meja makan ada tapi yang jenis marble tu. Tapi bak akak kata, tengah dok pikiaq lagi nak buat apa ngan rumah ni. Kalau jadi bagi orang sewa, then, memang nak jual beberapa barang walaupun teramat laaa sayang....

ha akak tanya la cik abg dulu..kalo nak jual dan kena pulak dgn kemampuan saya boleh deal.. Very Happy

wokey Very Happy

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Thu Sep 23, 2010 2:08 pm

kak, rege dh final ker?

--------------------my siggy below--------------------





venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 2:15 pm

mumuchi wrote:hehehe inno kak ina ko ada marble top round table siap menda pusing2 tu...memang 6 seater tak silap..tapi eden malas nak angkat fasal as where is basis..kalau beli banyak oklah..boleh bawak lori What a Face

pembetulan, bukan 6 seater tapi 8 seater...

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 2:18 pm

venez wrote:kak, rege dh final ker?

rege boleh nego lagi.

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Thu Sep 23, 2010 6:17 pm

harleena wrote:
venez wrote:kak, rege dh final ker?

rege boleh nego lagi.

x perasan sy rege kak letak bape?

--------------------my siggy below--------------------





venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Sep 23, 2010 6:22 pm

harleena wrote:
mumuchi wrote:hehehe inno kak ina ko ada marble top round table siap menda pusing2 tu...memang 6 seater tak silap..tapi eden malas nak angkat fasal as where is basis..kalau beli banyak oklah..boleh bawak lori What a Face

pembetulan, bukan 6 seater tapi 8 seater...
mmg nak juai ke kak?mcm premium item jer nih..papehal pm saya..hehehe

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Fri Sep 24, 2010 4:12 am

innocentti wrote:
harleena wrote:
mumuchi wrote:hehehe inno kak ina ko ada marble top round table siap menda pusing2 tu...memang 6 seater tak silap..tapi eden malas nak angkat fasal as where is basis..kalau beli banyak oklah..boleh bawak lori What a Face

pembetulan, bukan 6 seater tapi 8 seater...
mmg nak juai ke kak?mcm premium item jer nih..papehal pm saya..hehehe

Abang kata okey.... Esok kalau terjumpa, bolehlah nego harga kot... Laughing Laughing Laughing

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Fri Sep 24, 2010 9:01 am

gambar2, coming soon. tak sempat nak snap lagi..

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Fri Sep 24, 2010 9:01 am

venez wrote:
harleena wrote:
venez wrote:kak, rege dh final ker?

rege boleh nego lagi.

x perasan sy rege kak letak bape?

rm14,000.00

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Fri Sep 24, 2010 5:01 pm

ok kak, sy dh war2kan kat member...

--------------------my siggy below--------------------





venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Sat Sep 25, 2010 3:28 am

venez wrote:ok kak, sy dh war2kan kat member...

thanks ven...

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Oct 07, 2010 9:46 am







Urgently for sale. Price: RM13,000 termasuk insuran dan road tax, Nego.

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Oct 07, 2010 9:48 am

Ni gambar meja makan 8 seater untuk dijual.




--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 9:49 am

harleena wrote:Ni gambar meja makan 8 seater untuk dijual.




berat dan berkualiti ni weh...aku duduk pun no hal lol!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Oct 07, 2010 9:54 am

kayu memang kuat dan memang berat....

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Oct 07, 2010 10:37 am

harleena wrote:kayu memang kuat dan memang berat....

bminat pasal keta nei...

ps: tpaksa beli keta, koz bln 11 nie kena post kat cyber jaya... if jd... huhuhu

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 10:44 am

oklah tu minz..cuma jadi mum's taxi aja tu...tak adanya buat macam ni...


--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Oct 07, 2010 10:53 am

mumuchi wrote:oklah tu minz..cuma jadi mum's taxi aja tu...tak adanya buat macam ni...


Uiks... tarak jd camtu punyer... cuma agak kekok koz lama xpandu... huhuhu

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Oct 07, 2010 10:57 am

bukan ko minz..si kak inanya hehehehe

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 11:01 am

wah mantops ni kak..gambar jauh ada tak?nak tengok tahap besar dia

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Oct 07, 2010 11:02 am

mumuchi wrote:bukan ko minz..si kak inanya hehehehe

cettt... kasi confused jea muchi nie... lol! lol! lol!

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Thu Oct 07, 2010 11:06 am

innocentti wrote:wah mantops ni kak..gambar jauh ada tak?nak tengok tahap besar dia

rasanya sebesar meja steamboat yang bleh muat 10 org tuh, nih ada 8 kerusi so selesa le skit... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------





venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Oct 07, 2010 11:22 am

wa tgh pikir ni kalau jadi camana nak sumbat ruang umah wa yang memanjang. scratch

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by Sponsored content Today at 5:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum