Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

inokom atos for sale

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

inokom atos for sale

Post by harleena on Mon Sep 20, 2010 7:16 am

salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Mon Sep 20, 2010 7:22 am

harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

kak, selalunya buyers akan tya millage last n rege fix or nego... bila dh ada gambar nanti sy akan tolong iklankan kat website lain... TQ

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Mon Sep 20, 2010 7:30 am

venez wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

kak, selalunya buyers akan tya millage last n rege fix or nego... bila dh ada gambar nanti sy akan tolong iklankan kat website lain... TQ

thanks. nnti akak bubuh millage.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 10:46 am

harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free


mileage dalam 110,700

Kira tinggi ke mileage ni?

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by marc_zman on Thu Sep 23, 2010 10:57 am

harleena wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free


mileage dalam 110,700

Kira tinggi ke mileage ni?

+- 8 tahun pakai.. 110, 700 km.. purata 13,000++ km setahun.. kira rendah gak

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Sep 23, 2010 10:58 am

asking price berapa..baru orang boleh runding weh!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:04 am

Lupa pulak taruk harga. Asking for rm14,000.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:04 am

silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by marc_zman on Thu Sep 23, 2010 11:06 am

one plus point.. ada simpan rekod service + maintainance tak.??? buku service tau resit2.. tak kira laaa sama ada authorised service ctr atau bengkel luar..

ni buktikan.. 1) kereta dijaga sebaiknyer 2) no major brakedown.. tapi ni masih bleh dipertikaikan..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Sep 23, 2010 11:07 am

harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

leh wat 100% loan x akak?
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:12 am

marc_zman wrote:one plus point.. ada simpan rekod service + maintainance tak.??? buku service tau resit2.. tak kira laaa sama ada authorised service ctr atau bengkel luar..

ni buktikan.. 1) kereta dijaga sebaiknyer 2) no major brakedown.. tapi ni masih bleh dipertikaikan..

buku service still akak isikan setiap kali buat service dari mula beli sampai sekarang. Resit2 pun masih ada dlm simpanan.

Tapi biasa la, kereta lah lama. Ada la bunyi yang kurang sedap. Ingat, nak repair sikit2 apa yang patut.

Lupa nak inform, keter ni nak dijual penghujung bulan Oktober. BUkan dengan kadar segera.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by venez on Thu Sep 23, 2010 11:19 am

kak, nk letak rege bape?

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by marc_zman on Thu Sep 23, 2010 11:23 am

yaminz wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

leh wat 100% loan x akak?

ni kena tanya orang bank.. coz keter 2nd ni bank ada kiraan diorang ikut usia kereta tu ke aper...

lupa nak tanya.. dah abis bayar ke tau ada balance lagik..?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:27 am

marc_zman wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

leh wat 100% loan x akak?

ni kena tanya orang bank.. coz keter 2nd ni bank ada kiraan diorang ikut usia kereta tu ke aper...

lupa nak tanya.. dah abis bayar ke tau ada balance lagik..?

keter ni dah abis bayar... Rasanya bank bagi loan 85% ajer.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Sep 23, 2010 11:35 am

harleena wrote:
marc_zman wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

leh wat 100% loan x akak?

ni kena tanya orang bank.. coz keter 2nd ni bank ada kiraan diorang ikut usia kereta tu ke aper...

lupa nak tanya.. dah abis bayar ke tau ada balance lagik..?

keter ni dah abis bayar... Rasanya bank bagi loan 85% ajer.

Owh k... kena byr cash rm1950 tok downpayment...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:39 am

yaminz wrote:
harleena wrote:
marc_zman wrote:
yaminz wrote:
harleena wrote:salam. saya tengah mencari buyer untuk kereta atos saya. Hajat dihati, kereta tu nak dijual penghujung bulan 10. Gambar belum snap lagi. Nanti saya akan masukkan gambar. Details as follow:

Inokom atos
Tahun 2002
Manual
Warna: merah
Accident free

apa lagi aaarrr? kalau ada pertanyaan, sila angkat tangan dan tanya kat sini....

Thanks.

leh wat 100% loan x akak?

ni kena tanya orang bank.. coz keter 2nd ni bank ada kiraan diorang ikut usia kereta tu ke aper...

lupa nak tanya.. dah abis bayar ke tau ada balance lagik..?

keter ni dah abis bayar... Rasanya bank bagi loan 85% ajer.

Owh k... kena byr cash rm1950 tok downpayment...

nanti akak kompem balik ngan bank...

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Sep 23, 2010 11:43 am

owh, rm14000 rupa nyer ingatkan rm13000... hehehe
camtu dlm rm2100...

avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by innocentti on Thu Sep 23, 2010 11:52 am

harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Sep 23, 2010 11:57 am

innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 11:59 am

yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:00 pm

innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Meja makan ada tapi yang jenis marble tu. Tapi bak akak kata, tengah dok pikiaq lagi nak buat apa ngan rumah ni. Kalau jadi bagi orang sewa, then, memang nak jual beberapa barang walaupun teramat laaa sayang....

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Sep 23, 2010 12:01 pm

hehehe inno kak ina ko ada marble top round table siap menda pusing2 tu...memang 6 seater tak silap..tapi eden malas nak angkat fasal as where is basis..kalau beli banyak oklah..boleh bawak lori What a Face

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by mumuchi on Thu Sep 23, 2010 12:01 pm

harleena wrote:
yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

itu souvenir2 tak mo jual...ada premium tu..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by yaminz on Thu Sep 23, 2010 12:07 pm

mumuchi wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

itu souvenir2 tak mo jual...ada premium tu..

cantik gak nie... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by harleena on Thu Sep 23, 2010 12:09 pm

mumuchi wrote:
harleena wrote:
yaminz wrote:
innocentti wrote:
harleena wrote:silap2, bukan Atoz aje yang nak dijual. Ingat nak jual juga barang2 kat rumah ni, if we decide nak sewakan rumah.
kak kalo ade meja makan 6 seater cantik2 jual kat saya murah2 kak..hehehe

Umah akak kat mana eh?

Model kits ada nak jual k akak? Very Happy Very Happy Very Happy

rumah akak kat Shah Alam, puncak perdana.

Model kits tak ade laaa. Dulu abang minat gak buat tapi sebab bz manjang, dia tak buat lagi dah.

itu souvenir2 tak mo jual...ada premium tu..

barang2 kecik n ada sentimental value, wa tak jual laaa. Lagipun, pergi bukan tak kembali. Nanti balik gak m'sia. heheheheh

--------------------my siggy below--------------------

avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: inokom atos for sale

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum