Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Sun Sep 05, 2010 1:46 pm

Ok since kita dah capai ahli ke200, wa ingat nak sponsor hadiah buku militari utk menggalakkan ahli berposting. basic concept siapa paling banyak post utk satu jangka waktu, menang. So nak feedback sikit sblm mula, tks!

1. Admin panel boleh detect tak berapa posting satu member buat utk 1 jangkamasa?
2. Nak open utk sapa? Semua, tak pernah post atau baru post utk n'th kali?
3. Nak kira kualiti post ke atau semua post dikira, ie, guna reputation posting?
4. Berapa lama nak open contest?

Dan lain2 lagi. Atas aja wa boleh pikir skrg Cool


Last edited by mumuchi on Tue Nov 16, 2010 10:28 am; edited 1 time in total
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by standupper on Sun Sep 05, 2010 3:26 pm

mumuchi wrote:Ok since kita dah capai ahli ke200, wa ingat nak sponsor hadiah buku militari utk menggalakkan ahli berposting. basic concept siapa paling banyak post utk satu jangka waktu, menang. So nak feedback sikit sblm mula, tks!

1. Admin panel boleh detect tak berapa posting satu member buat utk 1 jangkamasa?
2. Nak open utk sapa? Semua, tak pernah post atau baru post utk n'th kali?
3. Nak kira kualiti post ke atau semua post dikira, ie, guna reputation posting?
4. Berapa lama nak open contest?

Dan lain2 lagi. Atas aja wa boleh pikir skrg Cool

Terbuka atau terhad untuk ahli baru? Kalau ahli lama ramai yg bertapa kat porem nie.. Twisted Evil
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Cadangan Pertandingan MyMil....

Post by venez on Sun Sep 05, 2010 5:15 pm

mumuchi wrote:Ok since kita dah capai ahli ke200, wa ingat nak sponsor hadiah buku militari utk menggalakkan ahli berposting. basic concept siapa paling banyak post utk satu jangka waktu, menang. So nak feedback sikit sblm mula, tks!

1. Admin panel boleh detect tak berapa posting satu member buat utk 1 jangkamasa?
2. Nak open utk sapa? Semua, tak pernah post atau baru post utk n'th kali?
3. Nak kira kualiti post ke atau semua post dikira, ie, guna reputation posting?
4. Berapa lama nak open contest?

Dan lain2 lagi. Atas aja wa boleh pikir skrg Cool

utk bhgian 1 admin bleh nampak, bagi syarat2 lain biarler hang letak... cuma kawe rasa kita besarkan skop pertandingan, kawe nak bukak pertandingan cerpen panjang berkaitan military malaysia, bleh ketengahkan tulisan ke TEMPUR...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Sun Sep 05, 2010 5:18 pm

sapa2 ada cadangan blehler kemukakan kat sini memandangkan jemaah tetinggi MyMil bersetuju memberi hadiah Limited Edition kepada warga MyMil...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by powerw00t on Sun Sep 05, 2010 5:28 pm

kambing itam bbq ala uighur lerr.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Sun Sep 05, 2010 5:40 pm

venez wrote:sapa2 ada cadangan blehler kemukakan kat sini memandangkan jemaah tetinggi MyMil bersetuju memberi hadiah Limited Edition kepada warga MyMil...

er sikalang ada 1 atau 2 contest bro? scratch
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Sun Sep 05, 2010 5:42 pm

powerw00t wrote:kambing itam bbq ala uighur lerr.

kalau contest cerpen tu diterbitkan oleh majalah pertahanan tempatan, honorium memang leh beli kambeng sekor tu! What a Face
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 1:39 am

mumuchi wrote:
venez wrote:sapa2 ada cadangan blehler kemukakan kat sini memandangkan jemaah tetinggi MyMil bersetuju memberi hadiah Limited Edition kepada warga MyMil...

er sikalang ada 1 atau 2 contest bro? scratch

2 pertandingan, kita bukak cadangan dari warga MyMil...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 4:44 am

venez wrote:
mumuchi wrote:
venez wrote:sapa2 ada cadangan blehler kemukakan kat sini memandangkan jemaah tetinggi MyMil bersetuju memberi hadiah Limited Edition kepada warga MyMil...

er sikalang ada 1 atau 2 contest bro? scratch

2 pertandingan, kita bukak cadangan dari warga MyMil...

wokey wa follow..nak start sekali ke asing2 bro..boleh meriah ni kalau dapat sambutan Very Happy
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by zulupapa on Mon Sep 06, 2010 4:56 am

bagus juga idea ni sebagai galakan buat ahli-ahli baru .....
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 5:02 am

mumuchi wrote:
venez wrote:
mumuchi wrote:
venez wrote:sapa2 ada cadangan blehler kemukakan kat sini memandangkan jemaah tetinggi MyMil bersetuju memberi hadiah Limited Edition kepada warga MyMil...

er sikalang ada 1 atau 2 contest bro? scratch

2 pertandingan, kita bukak cadangan dari warga MyMil...

wokey wa follow..nak start sekali ke asing2 bro..boleh meriah ni kalau dapat sambutan Very Happy

kita tgk cadangan dari forumer... kalau sekali pun ok cuma tarikh tutup berbeza... utk artikel nih kita panjangkan pun xper...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:04 am

btw apa dia hadiah eksklusip yg MT nak bagintu....lawatan ke GK ke?
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by zulupapa on Mon Sep 06, 2010 5:09 am

3 hari 2 malam merasai kehidupan sebagai tentera di Port Dickson ......
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:22 am

zulupapa wrote:3 hari 2 malam merasai kehidupan sebagai tentera di Port Dickson ......

kalau dengan yang ni saya nak la pak aji! pirat

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by zulupapa on Mon Sep 06, 2010 5:26 am

oooo .... drama ni yang anak pak long ceritakan ke pak long ..... kisah anak muda memasuki AW ...... tetapi amat memalukan jalan ceritanya .... siap ada kes tangkap basah lagi .... drama komedi AW ..... cerita yg ni boleh pulak ditayangkan ..... kalau drama Insurgensi, Prebet lapok, Darah Satria, Wira Angkasa dll tu tak nak pulak ditayangkan
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by tenteng on Mon Sep 06, 2010 5:34 am

prebet jamilah??? hmmm cerita yg ntah apa2

ada skit jek mesej dia..tp x cukup kuat kalu nak disampaikan kepada khalayak.
rasanya citer nie mmg xdek nasihat drpd pihak ATM. sbb term yg dia pakai pun cam pelik jek..
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:37 am

zulupapa wrote:oooo .... drama ni yang anak pak long ceritakan ke pak long ..... kisah anak muda memasuki AW ...... tetapi amat memalukan jalan ceritanya .... siap ada kes tangkap basah lagi .... drama komedi AW ..... cerita yg ni boleh pulak ditayangkan ..... kalau drama Insurgensi, Prebet lapok, Darah Satria, Wira Angkasa dll tu tak nak pulak ditayangkan

saya tak tengok pun..boring tak real...adaka cuci bilik air pakai berus gigi elektrik...saya tgk sikit mcm nak cilok cerita orang putih Private Benjamin..tapi bini saya cakap mcm citer disney Cadet Kelly la pulak..entahler..

Tapi saya rasa kalau deme cilok betul2 semangat ketenteraan lagi waja kut..tapi bila diolah semula jadi ngada2 lah..tak leh komen sangat fasal tak tengok..

anyway citer2 mcm ni memanglah lepas..ada komersial value..tapi bagi saya kena lah terap semangat waja sikit..jgn jadi komedi budus ..tak silap saya, pegawai2 dia siap konon para lagi..yg sedih kononnya pegawai2 tu budus lak tu..PR Kementah tak pantau ke..

kalau film luar negeri..PR atau militari consultant make sure everything above board walaupun citer komedi mcm down periscope..



[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by zulupapa on Mon Sep 06, 2010 5:38 am

bukan sahaja pelik .... malah boleh sepak terajang pulak ketika dalam perbarisan ..... aduhhh ... memalukan aje .... scratch
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 5:42 am

mumuchi wrote:
zulupapa wrote:oooo .... drama ni yang anak pak long ceritakan ke pak long ..... kisah anak muda memasuki AW ...... tetapi amat memalukan jalan ceritanya .... siap ada kes tangkap basah lagi .... drama komedi AW ..... cerita yg ni boleh pulak ditayangkan ..... kalau drama Insurgensi, Prebet lapok, Darah Satria, Wira Angkasa dll tu tak nak pulak ditayangkan

saya tak tengok pun..boring tak real...adaka cuci bilik air pakai berus gigi elektrik...saya tgk sikit mcm nak cilok cerita orang putih Private Benjamin..tapi bini saya cakap mcm citer disney Cadet Kelly la pulak..entahler..

Tapi saya rasa kalau deme cilok betul2 semangat ketenteraan lagi waja kut..tapi bila diolah semula jadi ngada2 lah..tak leh komen sangat fasal tak tengok..

anyway citer2 mcm ni memanglah lepas..ada komersial value..tapi bagi saya kena lah terap semangat waja sikit..jgn jadi komedi budus ..tak silap saya, pegawai2 dia siap konon para lagi..yg sedih kononnya pegawai2 tu budus lak tu..PR Kementah tak pantau ke..

kalau film luar negeri..PR atau militari consultant make sure everything above board walaupun citer komedi mcm down periscope..



[You must be registered and logged in to see this image.]

best ooo citer nih, kapal selam nuke kena tapau ngan kapal diesel disebabkan taktik yang digunakan... lol!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 5:44 am

zulupapa wrote:oooo .... drama ni yang anak pak long ceritakan ke pak long ..... kisah anak muda memasuki AW ...... tetapi amat memalukan jalan ceritanya .... siap ada kes tangkap basah lagi .... drama komedi AW ..... cerita yg ni boleh pulak ditayangkan ..... kalau drama Insurgensi, Prebet lapok, Darah Satria, Wira Angkasa dll tu tak nak pulak ditayangkan

hu3, mula2 ingatkan best, sampai tengah jln dh jadi komedi terpaksa plak... nak jual drama tuh sebab pki pelakon pompuan lawa jerk...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 5:44 am

tenteng wrote:prebet jamilah??? hmmm cerita yg ntah apa2

ada skit jek mesej dia..tp x cukup kuat kalu nak disampaikan kepada khalayak.
rasanya citer nie mmg xdek nasihat drpd pihak ATM. sbb term yg dia pakai pun cam pelik jek..

masa credit drama nih kuar byk plak nama askar yang jadi pelakon tambahan n penasihat penulisan...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:45 am

itu wa cakap..mula2 memang nampak budus kan..tapi mat salleh kan terer propa...SSK boleh tapau SSN tu pirat kita tak ada kena mengena pun naik semangat..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:46 am

venez wrote:
zulupapa wrote:oooo .... drama ni yang anak pak long ceritakan ke pak long ..... kisah anak muda memasuki AW ...... tetapi amat memalukan jalan ceritanya .... siap ada kes tangkap basah lagi .... drama komedi AW ..... cerita yg ni boleh pulak ditayangkan ..... kalau drama Insurgensi, Prebet lapok, Darah Satria, Wira Angkasa dll tu tak nak pulak ditayangkan

hu3, mula2 ingatkan best, sampai tengah jln dh jadi komedi terpaksa plak... nak jual drama tuh sebab pki pelakon pompuan lawa jerk...

aku ingat lagi..promo siap mention citer pertama scha dan syawal fasal nak take advantage skandal deme lol!
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by venez on Mon Sep 06, 2010 5:47 am

ok2, back to cadangan pertandingan MyMil... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by mumuchi on Mon Sep 06, 2010 5:47 am

hehehehe..kita tak ada thread movies ka nak move citer si PJ ni Wink
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Pertandingan Top Poster Mymil - Sedang Berlansung Utk Nov 2010

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum