Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by marc_zman on Mon Aug 30, 2010 9:25 am

abih.. dah jawa generasi ke-4.. heheheee..
tau ke-5.. [You must be registered and logged in to see this image.] isk isk isk

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by powerw00t on Wed Aug 03, 2011 6:50 am

ehem ehem....

ada orang cadang mau putar lagu raya ke? lol!
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by anya8797 on Wed Aug 03, 2011 6:56 am

best nyer...yeyyyyy
dah ada tajuk thread raya.... cheers

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by MMW on Wed Aug 03, 2011 7:16 am

Thread raya dihidupkan kembali....

Ni nak tanya sikit apa kenangan hari raya yang tak pernah anda lupakan?

Bagi saya ialah masa saya (masa darjah 6) dan adik saya round satu kampung pergi rumah guru dan orang kampung bawak beg plastik kutip kuih raya. Masa tu orang kampung kuih buat sendiri.

Yang kelakarnya kuih berbagai bentuk dan warna tapi rasa sama aje. Baru tau adunan sama hanya pewarna dan acuan aje lain! lol!

Nak balik rumah kena langkah pagar kawat duri . Tengah melangkah sangkut seluar terus koyak betul-betul kat kelangkang. Nasib baik pakai seluar dalam. Maka berjalan balik tangan kiri pegang beg kuih, tangan kanan pegang tempat koyak tu ekekekeke.....



avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 7:36 am

Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by MMW on Wed Aug 03, 2011 7:45 am

Mr. Bijan wrote:Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran

Itu engkau sengaja Bijannn.... Sebab masa tu anak perempuan jiran ada kat dalam tandas tu kan?



Lllaaaarrriikkkkk What a Face What a Face What a Face
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 7:51 am

MMW wrote:
Mr. Bijan wrote:Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran

Itu engkau sengaja Bijannn.... Sebab masa tu anak perempuan jiran ada kat dalam tandas tu kan?



Lllaaaarrriikkkkk What a Face What a Face What a Face

eksiden ... masa tengah cucuh api kat sumbu roket .... botol tuh tumbang... apa lagi..... berterabur kita orang lari kena perambat ... tu belum cerita salah baling mercun sampai masuk dalam kain orang
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by marc_zman on Wed Aug 03, 2011 7:51 am

MMW wrote:
Mr. Bijan wrote:Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran
Itu engkau sengaja Bijannn.... Sebab masa tu anak perempuan jiran ada kat dalam tandas tu kan?
Lllaaaarrriikkkkk What a Face What a Face What a Face

wa nyer teori.. tau tak apsal bijan asyik 'payung' bang powerw00t kita.? coz.. power laaa insan @ jiran malang yg dlm tandas tu.. ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by Laxamana on Wed Aug 03, 2011 8:03 am

Dulu aku punya gerek (basikal) , di handle ada 5 botol Coca Cola yang diikat dengan getah dalam tayar gerek lama (ambil di kedai apek repair basikal, dia bagi free je..).. botol semua dilaras seperti meriam menghadap ke hadapan. Setiap lubang ditutup dengan gabus yang dibuat lubang kecil untuk dipasang dengan mercun roket berlidi.... Maka gerek aku dah jadi armoured gerek... hehee.. Itu mesin aku untuk serangan biasa nya waktu malam bila aku ke masjid nak 'berterawih' (sebenar nya aku pergi makan more je.. terawih jarang cukup sifat masa tu... Isshhh)...

Untuk grenade, aku guna 3-5 mercun roket yang dibuang lidi, ikat dengan getah. Sumbu disambung sekali... Manakala untuk 'machine gun' aku guna mercun yang boleh tembak 20-30 das sekaligus tu.. aku spare 3-5 batang kat belakang, in case aku punya 'misi' ke kampung sebelah kena ambush dengan 'musuh'...

Geng aku dalam 5-7 orang saja... small elite team. Tapi yang bersenjata penuh macam aku... aku sorang je.... hehehehe
avatar
Laxamana
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 335
Reputation : 44
Join date : 31/10/2010
Age : 51
Location : Putrajaya, Malaysia

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by MMW on Wed Aug 03, 2011 8:04 am

marc_zman wrote:
MMW wrote:
Mr. Bijan wrote:Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran
Itu engkau sengaja Bijannn.... Sebab masa tu anak perempuan jiran ada kat dalam tandas tu kan?
Lllaaaarrriikkkkk What a Face What a Face What a Face

wa nyer teori.. tau tak apsal bijan asyik 'payung' bang powerw00t kita.? coz.. power laaa insan @ jiran malang yg dlm tandas tu.. ekekekekeee

Daannn power jugak yang merupakan insan malang yang mercun Bijan baling masuk dalam kain affraid affraid affraid

Patutlah Bijan asyik payung Power ajee... hmmmmm... Suspect Suspect Suspect
avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 46
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 8:15 am

pernah ikat mercun tali kat selipar orang masa kat surau ..... ingat pedajal kawan rupanya terikat kat selipar orang tua kat surau ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by tenteng on Wed Aug 03, 2011 8:17 am

Laxamana wrote:Dulu aku punya gerek (basikal) , di handle ada 5 botol Coca Cola yang diikat dengan getah dalam tayar gerek lama (ambil di kedai apek repair basikal, dia bagi free je..).. botol semua dilaras seperti meriam menghadap ke hadapan. Setiap lubang ditutup dengan gabus yang dibuat lubang kecil untuk dipasang dengan mercun roket berlidi.... Maka gerek aku dah jadi armoured gerek... hehee.. Itu mesin aku untuk serangan biasa nya waktu malam bila aku ke masjid nak 'berterawih' (sebenar nya aku pergi makan more je.. terawih jarang cukup sifat masa tu... Isshhh)...

Untuk grenade, aku guna 3-5 mercun roket yang dibuang lidi, ikat dengan getah. Sumbu disambung sekali... Manakala untuk 'machine gun' aku guna mercun yang boleh tembak 20-30 das sekaligus tu.. aku spare 3-5 batang kat belakang, in case aku punya 'misi' ke kampung sebelah kena ambush dengan 'musuh'...

Geng aku dalam 5-7 orang saja... small elite team. Tapi yang bersenjata penuh macam aku... aku sorang je.... hehehehe

wah..wah...terernye... kecik2 dah pandai pasang strategi perang..huhu
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by tenteng on Wed Aug 03, 2011 8:18 am

Mr. Bijan wrote:pernah ikat mercun tali kat selipar orang masa kat surau ..... ingat pedajal kawan rupanya terikat kat selipar orang tua kat surau ...

tur ler buat jahat lagi..kan dah kena... dah tu apa jadi? kena bantai x?
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by tin on Wed Aug 03, 2011 8:36 am

mencelah jap...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Rejimen Artileri Diraja ( cawangan Kampong Talang) in the heat of the battle!!!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 8:38 am

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:pernah ikat mercun tali kat selipar orang masa kat surau ..... ingat pedajal kawan rupanya terikat kat selipar orang tua kat surau ...

tur ler buat jahat lagi..kan dah kena... dah tu apa jadi? kena bantai x?

teng kawan big bos saya huhu balik kena report.....huh
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by atreyudevil on Wed Aug 03, 2011 8:38 am

fuh, ni sekali je aku pernah tgk sekali je waktu raya kat batu gajah, pak ngah aku bawak.

Siap ada bot berhias punya perarakan!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by marc_zman on Wed Aug 03, 2011 10:14 am

MMW wrote:
marc_zman wrote:
MMW wrote:
Mr. Bijan wrote:Pernah dulu mercun roket yang aku bakar meluncur masuk tandas luar rumah jiran
Itu engkau sengaja Bijannn.... Sebab masa tu anak perempuan jiran ada kat dalam tandas tu kan?
Lllaaaarrriikkkkk What a Face What a Face What a Face
wa nyer teori.. tau tak apsal bijan asyik 'payung' bang powerw00t kita.? coz.. power laaa insan @ jiran malang yg dlm tandas tu.. ekekekekeee
Daannn power jugak yang merupakan insan malang yang mercun Bijan baling masuk dalam kain affraid affraid affraid
Patutlah Bijan asyik payung Power ajee... hmmmmm... Suspect Suspect Suspect



wooo.. mr M sulah jadik cam prof X.. u can read me mind.. ekekekekeee

power gak jadik mangsa yer

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by powerw00t on Wed Aug 03, 2011 11:09 am

heh? pesal apa ada cerita pasal aku kat sini?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 11:13 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

dah sewa benda nih utk main lawan kampung sebelah
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by tenteng on Wed Aug 03, 2011 11:18 am

Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

dah sewa benda nih utk main lawan kampung sebelah

alang2 ada benda nie p aim kat paya mengkuang... hhehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by bijan on Wed Aug 03, 2011 11:27 am

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

dah sewa benda nih utk main lawan kampung sebelah

alang2 ada benda nie p aim kat paya mengkuang... hhehehe

mau lari keluar kebau pendek dan katak kuning ... yang kat depan kem 96 tu dah takde lagi flak canon tuh ... kalau tak boleh pinjam
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by Laxamana on Thu Aug 04, 2011 3:53 am

tenteng wrote:
Laxamana wrote:Dulu aku punya gerek (basikal) , di handle ada 5 botol Coca Cola yang diikat dengan getah dalam tayar gerek lama (ambil di kedai apek repair basikal, dia bagi free je..).. botol semua dilaras seperti meriam menghadap ke hadapan. Setiap lubang ditutup dengan gabus yang dibuat lubang kecil untuk dipasang dengan mercun roket berlidi.... Maka gerek aku dah jadi armoured gerek... hehee.. Itu mesin aku untuk serangan biasa nya waktu malam bila aku ke masjid nak 'berterawih' (sebenar nya aku pergi makan more je.. terawih jarang cukup sifat masa tu... Isshhh)...

Untuk grenade, aku guna 3-5 mercun roket yang dibuang lidi, ikat dengan getah. Sumbu disambung sekali... Manakala untuk 'machine gun' aku guna mercun yang boleh tembak 20-30 das sekaligus tu.. aku spare 3-5 batang kat belakang, in case aku punya 'misi' ke kampung sebelah kena ambush dengan 'musuh'...

Geng aku dalam 5-7 orang saja... small elite team. Tapi yang bersenjata penuh macam aku... aku sorang je.... hehehehe

wah..wah...terernye... kecik2 dah pandai pasang strategi perang..huhu

Itu semua pengaruh filem bersiri TV COMBAT masa 70an.... masa tu, boleh tembak mercun roket semasa bergerak (kira advance jugak... haha) Sebab basikal tak perlu berhenti, sumbu dicucuh dengan lingkaran ubat nyamuk yang digantung pada handle basikal...
avatar
Laxamana
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 335
Reputation : 44
Join date : 31/10/2010
Age : 51
Location : Putrajaya, Malaysia

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by anya8797 on Thu Aug 04, 2011 1:23 pm

memang sangat berbeza....
dulu mak ada....sekarang beraya tanpa mak....
it's the most difficult part of such a joyous occasion everytime....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by mumuchi on Sat Aug 20, 2011 5:52 am

Aidilfitri sekarang? What a Face


--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by edayu on Sat Aug 04, 2012 7:21 am

Salam warga mymil....

Sape nak dapat kad raya untuk tahun nie leh hantar alamat kat saya... flower
avatar
edayu
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 464
Reputation : 44
Join date : 25/08/2010
Age : 37
Location : KL

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by venez on Sat Aug 04, 2012 7:28 am

edayu wrote:Salam warga mymil....

Sape nak dapat kad raya untuk tahun nie leh hantar alamat kat saya... flower

dapat duit raya sekali x?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aidil Fitri dedulu dan sekarang

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum