Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171922 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Cerita Fasal Hitler

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Cerita Fasal Hitler

Post by venez on Sun Jul 18, 2010 5:33 pm

Apa yang bakal anda baca ini ialah sebuah email yang saya terima dari seorang kawan dari Arab Saudi…saya terjemahkan ke dalam Bahasa Melayu dan saya kongsi bersama anda semua…
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Penghormatanku kepada lelaki agung, Adolf Hitler, semoga ada sepertinya di zaman ini…


Aku berbual dengan seorang ahli keluarga yang sedang menamatkan tesis PhD beliau dan aku amat terperanjat apabila beliau nyatakan tesis beliau berkaitan Adolf Hitler, pemimpin Nazi. Maka aku katakan “Takkan dah habis semua tokoh Islam di dunia ini sampai kamu memilih si bodoh ini dijadikan tajuk?”

Beliau ketawa lalu bertanya apa yang aku ketahui tentang Hitler.

Aku lalu menjawab bahawa Hitler seorang pembunuh yang membunuh secara berleluasa dan meletakkan German mengatasi segala-galanya… lalu dia bertanya dari mana sumber aku. Aku menjawab sumberku dari TV pastinya.

Lalu dia berkata : ” Baiklah, pihak British telah melakukan lebih dahsyat dari itu…pihak Jepun semasa zaman Emperor mereka juga sama…tapi kenapa dunia hanya menghukum Hitler dan meletakkan kesalahan malahan memburukkan nama Nazi seolah-olah Nazi masih wujud hari ini sedangkan mereka melupakan kesalahan pihak British kepada Scotland, pihak Jepun kepada dunia dan pihak Afrika Selatan kepada kaum kulit hitam mereka?”

Aku lantas meminta jawapan dari beliau. Beliau menyambung : “ Ada dua sebab -

1. Prinsip Hitler berkaitan Yahudi, Zionisme dan penubuhan negara Israel . Hitler telah melancarkan Holocaust untuk menghapuskan Yahudi kerana beranggapan Yahudi akan menjahanamkan dunia pada suatu hari nanti.

2. Prinsip Hitler berkaitan Islam. Hitler telah belajar sejarah kerajaan terdahulu dan umat yang lampau, dan beliau telah menyatakan bahawa ada tiga tamadun yang terkuat, iaitu Parsi, Rome dan Arab. Ketiga-tiga tamadun ini telah menguasai dunia satu ketika dulu dan Parsi serta Rome telah mengembangkan tamadun mereka hingga hari ini, manakala Arab pula lebih kepada persengketaan sesama mereka sahaja. Beliau melihat ini sebagai satu masalah kerana Arab akan merosakkan Tamadun Islam yang beliau telah lihat begitu hebat satu ketika dulu.

Atas rasa kagum beliau pada Tamadun Islam, beliau telah mencetak risalah berkaitan Islam dan diedarkan kepada tentera Nazi semasa perang, walaupun kepada tentera yang bukan Islam.

Beliau juga telah meberi peluang kepada tentera German yang beragama Islam untuk menunaikan solat ketika masuk waktu di mana jua…bahkan tentera German pernah bersolat di dataran Berlin dan Hitler ketika itu mennggu sehingga mereka tamat solat jemaah untuk menyampaikan ucapan beliau…



Hitler juga sering bertemu dengan para Ulamak dan meminta pendapat mereka serta belajar dari mereka tentang agama dan kisah para sahabat dalam mentadbir…

Hitler bersama Syeikh Amin Al-Husainiy
Beliau juga meminta para Sheikh untuk mendampingi tentera beliau bagi mendoakan mereka yang bukan Islam dan memberi semangat kepada yang beragama Islam untuk membunuh Yahudi…




Seorang tentera Nazi melekatkan gambar Mufti Al-Quds

Semua maklumat ini ialah hasil kajian sejarah yang dilakukan oleh saudara aku untuk tesis PhD beliau dan beliau meminta aku tidak menokok tambah apa-apa supaya tidak menyusahkan beliau untuk membentangkannya nanti. Beliau tidak mahu aku campurkan bahan dari internet kerana aku bukan pakar bidang sejarah. Tetapi gambar-gambar yang ada di sini sudah lama tersebar dan semua orang boleh melihatnya di internet.

Aku juga sedaya upaya mencari maklumat tambahan di internet dan berjumpa beberapa perkara :

1: Pengaruh Al-Quran di dalam ucapan Hitler.
Ketika tentera Nazi tiba di Moscow, Hitler berhajat menyampaikan ucapan. Dia memerintahkan penasihat-penasihat nya untuk mencari kata-kata pembukaan yang hebat tak kira dari kitab agama, kata-kata ahli falsafah ataupun dari bait syair. Seorang sasterawan Iraq yang bermastautin di German mencadangkan ayat Al-Quran :

(اقتربت الساعة وانشق القمر) bermaksud : Telah hampir Hari Kiamat dan bulan akan terbelah…

Hitler berasa kagum dengan ayat ini dan menggunakannya sebagai kalam pembukaan dan isi kandungan ucapan beliau. Memang para ahli tafsir menghuraikan bahawa ayat tersebut bermaksud kehebatan, kekuatan dan memberi maksud yang mendalam.

Perkara ini dinyatakan oleh Hitler di dalam buku beliau Mein Kampf yang ditulis di dalam penjara bahawa banyak aspek tindakan beliau berdasarkan ayat Al-Quran, khususnya yang berkaitan tindakan beliau ke atas Yahudi…

2. Hitler bersumpah dengan nama Allah yang Maha Besar

Hitler telah memasukkan sumpah dengan nama Allah yang Maha Besar di dalam ikrar ketua tenteranya yang akan tamat belajar di akademi tentera German.

” Aku bersumpah dengan nama Allah (Tuhan) yang Maha Besar dan ini ialah sumpah suci ku,bahawa aku akan mentaati semua perintah ketua tentera German dan pemimpinnya Adolf Hitler, pemimpin bersenjata tertinggi, bahawa aku akan sentiasa bersedia untuk berkorban dengan nyawaku pada bila-bila waktu demi pemimpin ku”

3. Hitler telah enggan meminum beer (arak) pada ketika beliau gementar semasa keadaan German yang agak goyah dan bermasalah. Ketika itu para doktor mencadangkan beliau minum beer sebagai ubat dan beliau enggan, sambil mangatakan ” Bagaimana anda ingin suruh seseorang itu minum arak untuk tujuan perubatan sedangkan beliau tidak pernah seumur hidupnya menyentuh arak?”

Ya, Hitler tidak pernah menjamah arak sepanjang hayat beliau…minuman kebiasaan beliau ialah teh menggunakan uncang khas…

p/s : Bukanlah tujuan penulisan ini untuk membela apa yang dilakukan oleh Hitler, tetapi ianya bertujuan untuk menyingkap apa yang disembunyikan oleh pihak Barat. Semoga kita semua beroleh manfaat.

apa pendapat anda?
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by tenteng on Mon Jul 19, 2010 3:36 am

ada jugak thread nie ek...ari tu saya ada postkan kat warung...
tak sangka ek hitler nie tak seburuk yang disangka.
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by yaminz on Mon Jul 19, 2010 5:04 am

Lebih kepada propaganda barat... Diorg mmg trauma ngan Hitler esp Jews...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by dewafrost on Mon Jul 19, 2010 5:17 am

jikalau kita kaji selidik semasa pendudukan jerman dalam wilayah jajahan ketika perang, tak satu penduduk di tanah jajahan hidup melarat sampai kebulur. melainkan org2 russia yg skeptik, hasil tanaman pendudk tidak pernah di rampas, cuma sebahagian kecil di ambil utk sumber makanan anggota mereka, tidak seperti kehidupan mane2 negara di bawah pendudukan jepun mcm kita ni, sengsara wooooooo
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by kerambit75 on Mon Jul 19, 2010 5:20 am

Kalau ada PKM wannabe dan melayu liberal pro Yahudi dlm CARI baca mesti meroyan diorang....
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by venez on Mon Jul 19, 2010 8:50 am

yaminz wrote:Lebih kepada propaganda barat... Diorg mmg trauma ngan Hitler esp Jews...

kisah nih propaganda barat ker?

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by kerambit75 on Mon Jul 19, 2010 8:52 am

Kalau betul pun propaganda Barat, aku x kisah. pirat Basketball What a Face queen
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by yaminz on Mon Jul 19, 2010 9:03 am

venez wrote:
yaminz wrote:Lebih kepada propaganda barat... Diorg mmg trauma ngan Hitler esp Jews...

kisah nih propaganda barat ker?

Kisah kkejaman hitler n german mrupakan propaganda barat... Bbanding Axis, Allied lebih byk mlakukan kmusnahan n kmatian...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by superhornet on Mon Jul 19, 2010 11:35 am

Memang pun barat sentiasa menganggap hitler begitu kejam .. cuba lihat pihak bersekutu semasa perang melaksanakan kan kempen " Carpet Bombing " yang membunuh lebih byk nyawa dan lain2 .. Pengeboman Tokyo semasa perang hampir tamat dan byk lagi peristiwa yg dibandingkan bahawa pihak barat adalah lebih kejam. Bukan niat untuk menyebelahi Hitler tapi itu hakikat yg disembunyikan oleh pihak bersekutu. Akibat marah dengan tindakan Adolf Hitler, mereka menghalalkan aper yg bibuat oleh mereka termasuk membunuh org awam, kanak, dan warga emas yg tidak berdosa. Satu lagi contoh adalah pengeboman bandar bersejarah dijerman ( lupa nama bandar tu ) ... Habis ranap hanya yg tinggal adalah sisa2 ...
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by yaminz on Mon Jul 19, 2010 11:41 am

superhornet wrote:Memang pun barat sentiasa menganggap hitler begitu kejam .. cuba lihat pihak bersekutu semasa perang melaksanakan kan kempen " Carpet Bombing " yang membunuh lebih byk nyawa dan lain2 .. Pengeboman Tokyo semasa perang hampir tamat dan byk lagi peristiwa yg dibandingkan bahawa pihak barat adalah lebih kejam. Bukan niat untuk menyebelahi Hitler tapi itu hakikat yg disembunyikan oleh pihak bersekutu. Akibat marah dengan tindakan Adolf Hitler, mereka menghalalkan aper yg bibuat oleh mereka termasuk membunuh org awam, kanak, dan warga emas yg tidak berdosa. Satu lagi contoh adalah pengeboman bandar bersejarah dijerman ( lupa nama bandar tu ) ... Habis ranap hanya yg tinggal adalah sisa2 ...

Yup, bandar tu adalah Dresden... British n US Army tau bhw Dresden xda pun installation military, hatta Luftwaffe nyer airbase n air defend pun xda... Intelligent diorg pun confirm yg Dresden nie xda military...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by atreyudevil on Mon Jul 19, 2010 11:48 am

Obe on Hitler!

sitrep

credit to:
obefiend.blogspot.com

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by venez on Mon Jul 19, 2010 3:10 pm

donno le yang mana betul, thats why kita open utk perbincangan... Smile

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by tj on Mon Jul 19, 2010 3:49 pm

sejarah ditulis oleh pihak yang menang Cool
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by venez on Mon Jul 19, 2010 3:52 pm

agak2nyer berani x org yang betul2 tahu pasal sejarah nih open benda nih to public?

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by tj on Mon Jul 19, 2010 4:02 pm

klu sejarah luar x tau la,tapi klu dalam negeri mmg ramai yang dok cari balik sejarah kita yg hilang.. tapi byk yg still underground lagi. mayb x cukup fakta lagi kot.. sory off topic.hehee
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by venez on Mon Jul 19, 2010 4:08 pm

tj wrote:klu sejarah luar x tau la,tapi klu dalam negeri mmg ramai yang dok cari balik sejarah kita yg hilang.. tapi byk yg still underground lagi. mayb x cukup fakta lagi kot.. sory off topic.hehee

mmg betul byk jugak sejarah tempatan yang x didokumentasikan elok2... bangunan2 sejarah pun byk yang dh dirobohkan...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by ashes on Sun Jul 25, 2010 6:18 pm

smlm tgk history channel..x slah aku minggu depan ada dokumentari pasal vat69 kat channel 555..
avatar
ashes
Warrant Officer
Warrant Officer

Mymil
Posts : 516
Reputation : 21
Join date : 20/04/2010
Location : westerloo

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by samuraisan on Sun Jul 25, 2010 7:40 pm

Very Happy Pada pandangan aku BY WAY OF DECEPTION....

Dajjal dan kuncu2nya mengujudkan beberapa sistem bagi memesongkan
orang2 Islam contoh ada Pihak Barat dan Pihak Komunis pada masa perang Dingin
So kedua2 Blok terbabit tidak selari dengan ajaran Islam..
Motif utama memecahkan/memesongkan Umat Islam.. tu jadi sampai sekarang
negara2 Islam kat Dunia ... ramai berbillion tapi tak berkemampuan bertindak affraid

tentang Hitler pun satu jugak ... Perancangan Dajjal bukan satu dua tahun tapi berkurun2
Pada aku Hitler tetap zalim dan adalah salah satu Pawn di dalam pentas dunia..
Hitler=Stalin=Rockefeller=Rohtschild adalah kuncu2 dajjal..

So kita sebagai Umat Akhir Zaman kena berhati2 dan berwaspada

By way Of Deception alien
avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Ujian DNA dedahkan Hitler mungkin keturunan Yahudi

Post by samuraisan on Mon Aug 23, 2010 11:38 pm

Ujian DNA dedahkan Hitler mungkin keturunan Yahudi alien


BRUSSELS - Ujian Asid Deoksiribonukleik (DNA) ke atas ahli keluarga pemimpin Nazi di Jerman, Adolf Hitler menunjukkan bahawa dia mungkin berketurunan Yahudi dan Afrika Utara, lapor sebuah akhbar semalam.

Penemuan itu mengejutkan kerana Hitler bertanggungjawab mengarahkan pembunuhan penduduk berketurunan Yahudi pada zaman Perang Dunia Kedua.

Hitler mati dengan menembak dirinya semasa jerman kalah dalam perang Dunia Kedua.

Majalah Knack yang beribu pejabat di Brussels mendakwa DNA yang diambil daripada saudara Hitler yang tinggal di Amerika Syarikat (AS) telah membawa kepada penemuan tersebut.

Seorang wartawan, Jean-Paul Mulders mengumpulkan DNA daripada kain napkin yang digunakan oleh salah seorang daripada tiga pewaris Hitler yang tinggal di Long Island, New York.

Kejayaan DNA itu menyebabkan seorang petani di Austria yang hanya dikenali sebagai Norbert H. dan merupakan sepupu kepada diktator Jerman tersebut berjaya dijejaki.

Mulders mendapatkan khidmat pakar sejarah Marc Vermeeren untuk mencari Norbert di Waldviertel, Austria.

Norbert H. memberikan Vermeeren dan Mulders sampel air liurnya.

Dengan menggunakan sampel Norbert dan DNA daripada kain napkin itu, Mulders mendakwa terdapat hubungan antara kedua-dua lelaki itu.

Namun, DNA jenis Haplopgroup E1b1b (Y-DNA) yang ditemui pada kedua-dua lelaki itu jarang dijumpai di Jerman dan Eropah Barat.

"Ia lazimnya ditemui dalam penduduk Barbar di Maghribi, Algeria, Libya dan Tunisia termasuk puak Yahudi Ashkenazi dan Sephardic," kata Mulders.

"Itu merupakan keputusan yang mengejutkan. Sukar diramalkan bagaimana penyokong dan penentang Hitler menerima maklumat ini," kata pakar genetik, Ronny Decorte yang mengesahkan hasil ujian terbabit dan menegaskan bahawa kemungkinan Hitler juga mempunyai darah keturunan Afrika Utara.

Menurut majalah Knack, DNA itu diuji dalam kondisi makmal yang ketat. - Agensi

avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by powerw00t on Tue Aug 24, 2010 1:03 am

Mcm ada nak menaikkan nama yahudi je, apa nak heran kalo dia yahudi pun yg membunuh yahudi bangsa dia sendiri.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by atreyudevil on Tue Aug 24, 2010 2:32 am

Ada yg cerita yg dia benci bapak dia, kemungkinan bapak dia yahudi,
tp yg nyata waktu tu Poland mmg peniaga byk dari bangsa nih!

dan peniaga yahudi ni tau je la~

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by yaminz on Tue Aug 24, 2010 3:34 am

Mcm mgaitkan org Islam jugak nie yg bbangsa Afrika...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by zulupapa on Tue Aug 24, 2010 3:48 am

kalau ujian DNA tu punya result Hitler tu Islam .....
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by yaminz on Tue Aug 24, 2010 4:46 am

zulupapa wrote:kalau ujian DNA tu punya result Hitler tu Islam .....

ada alasan isreal tok balas dendam kat org palestine...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by blankrasta on Tue Aug 24, 2010 4:58 am

Banyak nabi-nabi kita pun bangsa yahudi, kaum bani Israel, yang jahat itu zionis~

blankrasta
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1330
Reputation : 81
Join date : 19/04/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: Cerita Fasal Hitler

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum