Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

SARANG OPERASI ANDA

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Fri Oct 14, 2011 8:18 pm

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:memang sarang phy yang paling haspenning....
ada banyak persoalan yang timbul bilamana melihat sarang phy... cyclops

Ermmm persoalan camner tu..?

[You must be registered and logged in to see this link.]



Sarang utama .. santai sambil tengok tv ...

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni santai2 dalam bilik ... buat kerja layan2 awek ... gaming...
movie...apo laie ek ??? Layan anak2 sedra online...ermmm si Anne avvy aku nih pun selalu jugak online lewat malam ... kalau kat abu dhabi lewat 6 jam rasanya

beberapa persoalan seperti.....
1. adakah bijan batuk2 atau memang ambil sukatan ubat batuk selalu?
2. adakah bijan gunakan minyak urut kerana sakit belakang kerana terlampau lama mengadap komputer atau adakah bijan suka akan bau minyak urut untuk mendapatkan ilham...
3. adakah bijan penggemar jam tangan atau adakah bijan slalu terlupa waktu sampai perlu 3 jam...
pape pon phy.....memang haspenning... hahahaha.....

Jawapan
1. First yg tu memang ubat batuk saya... Tapi la nih dah tak batuk2 lagi ..
2. Minyak gamat tu bukan setakat minyak urut ... tapi bagus untuk
redakan kegatalan ... especially bila balik dari ladang kelapa sawit ..
Miang woooo lepas mesin rumput
3. Memang suka jam tangan ada lebih dari 3 utas ...

Kak dah tak sesat barat lagi ni... Balik rumah touch n go .... kul 11 pagi naik KL semula

bijan
Brig General
Brig General

Posts : 3142
Join date : 11/10/2010

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by anya8797 on Fri Oct 14, 2011 8:22 pm

Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:memang sarang phy yang paling haspenning....
ada banyak persoalan yang timbul bilamana melihat sarang phy... cyclops

Ermmm persoalan camner tu..?

[You must be registered and logged in to see this link.]



Sarang utama .. santai sambil tengok tv ...

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni santai2 dalam bilik ... buat kerja layan2 awek ... gaming...
movie...apo laie ek ??? Layan anak2 sedra online...ermmm si Anne avvy aku nih pun selalu jugak online lewat malam ... kalau kat abu dhabi lewat 6 jam rasanya

beberapa persoalan seperti.....
1. adakah bijan batuk2 atau memang ambil sukatan ubat batuk selalu?
2. adakah bijan gunakan minyak urut kerana sakit belakang kerana terlampau lama mengadap komputer atau adakah bijan suka akan bau minyak urut untuk mendapatkan ilham...
3. adakah bijan penggemar jam tangan atau adakah bijan slalu terlupa waktu sampai perlu 3 jam...
pape pon phy.....memang haspenning... hahahaha.....

Jawapan
1. First yg tu memang ubat batuk saya... Tapi la nih dah tak batuk2 lagi ..
2. Minyak gamat tu bukan setakat minyak urut ... tapi bagus untuk
redakan kegatalan ... especially bila balik dari ladang kelapa sawit ..
Miang woooo lepas mesin rumput
3. Memang suka jam tangan ada lebih dari 3 utas ...

Kak dah tak sesat barat lagi ni... Balik rumah touch n go .... kul 11 pagi naik KL semula

kejap... tadi phy kat kll...sekarang kat rumah... esok naik kl semula... tak penat ke traveling phy?

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Fri Oct 14, 2011 8:25 pm

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:memang sarang phy yang paling haspenning....
ada banyak persoalan yang timbul bilamana melihat sarang phy... cyclops

Ermmm persoalan camner tu..?

[You must be registered and logged in to see this link.]



Sarang utama .. santai sambil tengok tv ...

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni santai2 dalam bilik ... buat kerja layan2 awek ... gaming...
movie...apo laie ek ??? Layan anak2 sedra online...ermmm si Anne avvy aku nih pun selalu jugak online lewat malam ... kalau kat abu dhabi lewat 6 jam rasanya

beberapa persoalan seperti.....
1. adakah bijan batuk2 atau memang ambil sukatan ubat batuk selalu?
2. adakah bijan gunakan minyak urut kerana sakit belakang kerana terlampau lama mengadap komputer atau adakah bijan suka akan bau minyak urut untuk mendapatkan ilham...
3. adakah bijan penggemar jam tangan atau adakah bijan slalu terlupa waktu sampai perlu 3 jam...
pape pon phy.....memang haspenning... hahahaha.....

Jawapan
1. First yg tu memang ubat batuk saya... Tapi la nih dah tak batuk2 lagi ..
2. Minyak gamat tu bukan setakat minyak urut ... tapi bagus untuk
redakan kegatalan ... especially bila balik dari ladang kelapa sawit ..
Miang woooo lepas mesin rumput
3. Memang suka jam tangan ada lebih dari 3 utas ...

Kak dah tak sesat barat lagi ni... Balik rumah touch n go .... kul 11 pagi naik KL semula

kejap... tadi phy kat kll...sekarang kat rumah... esok naik kl semula... tak penat ke traveling phy?

Takpe ada driver... esok kitaorang datang dinner rumah akak la
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by anya8797 on Fri Oct 14, 2011 8:53 pm

Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:memang sarang phy yang paling haspenning....
ada banyak persoalan yang timbul bilamana melihat sarang phy... cyclops

Ermmm persoalan camner tu..?

[You must be registered and logged in to see this link.]



Sarang utama .. santai sambil tengok tv ...

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni santai2 dalam bilik ... buat kerja layan2 awek ... gaming...
movie...apo laie ek ??? Layan anak2 sedra online...ermmm si Anne avvy aku nih pun selalu jugak online lewat malam ... kalau kat abu dhabi lewat 6 jam rasanya

beberapa persoalan seperti.....
1. adakah bijan batuk2 atau memang ambil sukatan ubat batuk selalu?
2. adakah bijan gunakan minyak urut kerana sakit belakang kerana terlampau lama mengadap komputer atau adakah bijan suka akan bau minyak urut untuk mendapatkan ilham...
3. adakah bijan penggemar jam tangan atau adakah bijan slalu terlupa waktu sampai perlu 3 jam...
pape pon phy.....memang haspenning... hahahaha.....

Jawapan
1. First yg tu memang ubat batuk saya... Tapi la nih dah tak batuk2 lagi ..
2. Minyak gamat tu bukan setakat minyak urut ... tapi bagus untuk
redakan kegatalan ... especially bila balik dari ladang kelapa sawit ..
Miang woooo lepas mesin rumput
3. Memang suka jam tangan ada lebih dari 3 utas ...

Kak dah tak sesat barat lagi ni... Balik rumah touch n go .... kul 11 pagi naik KL semula

kejap... tadi phy kat kll...sekarang kat rumah... esok naik kl semula... tak penat ke traveling phy?

Takpe ada driver... esok kitaorang datang dinner rumah akak la

aisehhh.....kak anya ada course ler esok phy.... the whole day...nak habiskan hutang masa ldp....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Fri Oct 14, 2011 9:05 pm

anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:
Mr. Bijan wrote:
anya8797 wrote:memang sarang phy yang paling haspenning....
ada banyak persoalan yang timbul bilamana melihat sarang phy... cyclops

Ermmm persoalan camner tu..?

[You must be registered and logged in to see this link.]



Sarang utama .. santai sambil tengok tv ...

[You must be registered and logged in to see this link.]



Yang ni santai2 dalam bilik ... buat kerja layan2 awek ... gaming...
movie...apo laie ek ??? Layan anak2 sedra online...ermmm si Anne avvy aku nih pun selalu jugak online lewat malam ... kalau kat abu dhabi lewat 6 jam rasanya

beberapa persoalan seperti.....
1. adakah bijan batuk2 atau memang ambil sukatan ubat batuk selalu?
2. adakah bijan gunakan minyak urut kerana sakit belakang kerana terlampau lama mengadap komputer atau adakah bijan suka akan bau minyak urut untuk mendapatkan ilham...
3. adakah bijan penggemar jam tangan atau adakah bijan slalu terlupa waktu sampai perlu 3 jam...
pape pon phy.....memang haspenning... hahahaha.....

Jawapan
1. First yg tu memang ubat batuk saya... Tapi la nih dah tak batuk2 lagi ..
2. Minyak gamat tu bukan setakat minyak urut ... tapi bagus untuk
redakan kegatalan ... especially bila balik dari ladang kelapa sawit ..
Miang woooo lepas mesin rumput
3. Memang suka jam tangan ada lebih dari 3 utas ...

Kak dah tak sesat barat lagi ni... Balik rumah touch n go .... kul 11 pagi naik KL semula

kejap... tadi phy kat kll...sekarang kat rumah... esok naik kl semula... tak penat ke traveling phy?

Takpe ada driver... esok kitaorang datang dinner rumah akak la

aisehhh.....kak anya ada course ler esok phy.... the whole day...nak habiskan hutang masa ldp....

Heheh
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by Akmal3110 on Fri Oct 14, 2011 9:17 pm

Selain waktu cuti semestinya kat bilik maktab la. Kalau kat umah merata2 tempat letak laptop usang ni. Hehehe...Nanti up gambaq sarang.
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by kapokbesi on Fri Oct 14, 2011 9:22 pm

sarang wa masih dalm operasi..so, sekrg ni wa bersarang kt pc n laptop kengkawan yg baek hati..huhu..sedeyy... Crying or Very sad
avatar
kapokbesi
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 968
Reputation : 181
Join date : 17/09/2011
Age : 31
Location : ولا تمشى فى الارض مرحا

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Fri Oct 14, 2011 10:05 pm

Akmal3110 wrote:Selain waktu cuti semestinya kat bilik maktab la. Kalau kat umah merata2 tempat letak laptop usang ni. Hehehe...Nanti up gambaq sarang.

Janji ok...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Fri Oct 14, 2011 10:08 pm

kapokbesi wrote:sarang wa masih dalm operasi..so, sekrg ni wa bersarang kt pc n laptop kengkawan yg baek hati..huhu..sedeyy... Crying or Very sad

No hal punyooooo
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by azim09 on Fri Oct 14, 2011 10:11 pm

salah satu sarang wa adalah bawah katil..heheehe(ni tengah on-line bawah katil la ni)....
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 25
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by Akmal3110 on Fri Oct 14, 2011 10:14 pm

azim09 wrote:salah satu sarang wa adalah bawah katil..heheehe(ni tengah on-line bawah katil la ni)....

Dasat3. Aku penah teringin nak wat camnih tapi penuh harta karun plak bawah ni. Hahahaha!
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by azim09 on Fri Oct 14, 2011 10:15 pm

tapi xde la betul-betul bawah katil,tepi katil tu jer...sebab lantai sejuk...best
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 25
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by mumuchi on Sat Oct 15, 2011 3:48 am

kapokbesi wrote:sarang wa masih dalm operasi..so, sekrg ni wa bersarang kt pc n laptop kengkawan yg baek hati..huhu..sedeyy... Crying or Very sad

agak2 bila kuar ICU What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by bijan on Sat Oct 15, 2011 5:51 am

Sarang bawah katil ... aduyai ... tak muat..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by anya8797 on Sat Oct 15, 2011 11:11 am

azim09 wrote:salah satu sarang wa adalah bawah katil..heheehe(ni tengah on-line bawah katil la ni)....

katil azim macam loft bed kah?...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by azim09 on Sat Oct 15, 2011 11:24 am

katil lebar kak....on-line pun kat tepi katil belah bawah tu je.....
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 25
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by anya8797 on Sat Oct 15, 2011 11:55 am

azim09 wrote:katil lebar kak....on-line pun kat tepi katil belah bawah tu je.....

i see.. sebab itu lah boleh lesap masuk ke bawah katil kejap ye.... hehehe

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by marc_zman on Wed Oct 19, 2011 10:47 am

me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by venez on Wed Oct 19, 2011 10:52 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
lupa plak, atas tuh sarang operasi aku dri opis... komputer tower biasa2 jerk, kecik... monitor jerk 23 inci... speker harman kardon, utk halua telinga... umah bersiaran dgn laptop asus aku, he3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by powerw00t on Wed Oct 19, 2011 12:58 pm

marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

gomen punya opis banyak guna CPU Dell ni, berat nak mapus!
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by tenteng on Wed Oct 19, 2011 12:59 pm

powerw00t wrote:
marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

gomen punya opis banyak guna CPU Dell ni, berat nak mapus!

betul..betul..berat gilerrr...
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by marc_zman on Wed Oct 19, 2011 1:17 pm

tenteng wrote:
powerw00t wrote:
marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

gomen punya opis banyak guna CPU Dell ni, berat nak mapus!

betul..betul..berat gilerrr...

berat tang mana tu? berat badan dia ke? tau berat @ slow? kalu yg tang badan tu, wa rasa biasa2 jer

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by powerw00t on Wed Oct 19, 2011 1:20 pm

marc_zman wrote:
tenteng wrote:
powerw00t wrote:
marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

gomen punya opis banyak guna CPU Dell ni, berat nak mapus!

betul..betul..berat gilerrr...

berat tang mana tu? berat badan dia ke? tau berat @ slow? kalu yg tang badan tu, wa rasa biasa2 jer

sebab sejak azali lagi ko dah angkat benda tu mmg le tak terasa berat, kalau ko angkat 'clone' punya case tapi sama spec mau dekat sekilo dia punya beza.... ish ish aku dah puas berdekad angkat benda2 ni dah tau sangat jantan betinanya.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by marc_zman on Wed Oct 19, 2011 1:47 pm

powerw00t wrote:
marc_zman wrote:
tenteng wrote:
powerw00t wrote:
marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
gomen punya opis banyak guna CPU Dell ni, berat nak mapus!
betul..betul..berat gilerrr...
berat tang mana tu? berat badan dia ke? tau berat @ slow? kalu yg tang badan tu, wa rasa biasa2 jer
sebab sejak azali lagi ko dah angkat benda tu mmg le tak terasa berat, kalau ko angkat 'clone' punya case tapi sama spec mau dekat sekilo dia punya beza.... ish ish aku dah puas berdekad angkat benda2 ni dah tau sangat jantan betinanya.

errr bang.. sejak wa dapat ini pc tahun '05-'06 dulu, ada laaa wa angkat dia dlm 4, 5 kali jer.. ekekekekekeee.. kalu angkat kotak brosur ngan souvenir tu biasa laaa.. kalu brosur tu mmg berat lah.. ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by 5229 on Wed Oct 19, 2011 2:01 pm

marc_zman wrote:me station.. setakat ni belum pernah lagi mendapat arahan 'action station' tuk standby for battle.. mind y'all, ni opis baru + baru lepas adjust n touch up skit workstation kitorang.. alhamdulillah, selesa skit.. & kalu diperhatikan, station wa ni kemas jer kan.. ekekekekeee.. let see how long can it be this way lah

PC - Dell Optiplex GX270 512Mb Intel kat dalam Pentium 4 RAM Window XP

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

gomen mmg suka dell ni arhh..dulu masuk kementrian tak ingat.dari ujung sampai ujung mmg PC ni dorang pakai.
avatar
5229
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 761
Reputation : 30
Join date : 29/08/2010
Age : 33
Location : nowhere

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by kapokbesi on Tue Dec 06, 2011 3:18 am

kapokbesi wrote:sarang wa masih dalm operasi..so, sekrg ni wa bersarang kt pc n laptop kengkawan yg baek hati..huhu..sedeyy... Crying or Very sad

ni dlu wa kte sarang wa dalm operasi..so sekrg nk tempek sarang yg bru kua icu n mash blom bpe nk seht lgi..HDD kaput lak..ni pnjm HDD kawn2 yg baek hati..huhu..

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.6GHz
- 5 GB RAM DDR2 64-bit OS (Win 7 Ultimate)
- ATI Radeon HD 3200 Graphics - Build-In
avatar
kapokbesi
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 968
Reputation : 181
Join date : 17/09/2011
Age : 31
Location : ولا تمشى فى الارض مرحا

Back to top Go down

Re: SARANG OPERASI ANDA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum