Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171929 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

MPSA 2nd Gathering

Page 28 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

View previous topic View next topic Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 11:56 am

superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. Kalau inno buleh sampai tersasul n terluper mender yg nak ditaip tapi kalau tin yg nengok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

masalh nyer, aku ok ajerrr... har har har har Twisted Evil

dewafrost
Kehormat MyMil

Posts : 3762
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 11:57 am

tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

banyaaakkkk nko punyer giteewwwwww...... tak rela aku
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by superhornet on Tue Sep 28, 2010 11:59 am

tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

Hehehehehe yer ker seksi tak semestinyer dari berpakaian ker .. ruper dier ker mata dier ker pun boleh jadik kan hehehe
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 12:01 pm

superhornet wrote:
tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

Hehehehehe yer ker seksi tak semestinyer dari berpakaian ker .. ruper dier ker mata dier ker pun boleh jadik kan hehehe

absolutely correct.... yg awek aku nii, tgk muka dier ajer pun bleh buat aku kene Alzheimer dahhh
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 12:02 pm

superhornet wrote:
tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

Hehehehehe yer ker seksi tak semestinyer dari berpakaian ker .. ruper dier ker mata dier ker pun boleh jadik kan hehehe

bergantung kpd org laaa...

tp wa seksi lebih menjurus kpd pakaian atau body posture.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by superhornet on Tue Sep 28, 2010 12:02 pm

dewafrost wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. Kalau inno buleh sampai tersasul n terluper mender yg nak ditaip tapi kalau tin yg nengok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

masalh nyer, aku ok ajerrr... har har har har Twisted Evil

Haa'aah yer lah tu Razz Razz Razz What a Face What a Face What a Face
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by superhornet on Tue Sep 28, 2010 12:03 pm

dewafrost wrote:
superhornet wrote:
tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

Hehehehehe yer ker seksi tak semestinyer dari berpakaian ker .. ruper dier ker mata dier ker pun boleh jadik kan hehehe

absolutely correct.... yg awek aku nii, tgk muka dier ajer pun bleh buat aku kene Alzheimer dahhh


What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by superhornet on Tue Sep 28, 2010 12:04 pm

dewafrost wrote:
tin wrote:
superhornet wrote:
dewafrost wrote:itu lah, aku dah suruh, jgn tenung, jeling ajer sikit2, taip ajerrrrr

Ko ckp senang ler ... cuba ko lak haaa siap buat avy lagi heheheeh .. tapi kalau tin yg negok camner lak gaya nyer eik heheheh ...

huhuhu... wa tak minat seksi meksi nih.

wa minat yg ayu giteww... I love you

banyaaakkkk nko punyer giteewwwwww...... tak rela aku


Betui tu sebab kalau dah kat depan mata haaaa camner pastu tu lak siap dengan suara dier haaa sudah ....
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 12:04 pm

superhornet wrote: What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face

ulat bulu dah naik daunnnn.... lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by superhornet on Tue Sep 28, 2010 12:06 pm

Ok lah geng waa nak balik dah nak amik anak wa kat umah pengasuh jap .. mak dier dah tak larat sgt dah .. tadi dier jumper doktor kata dah tak lama lagi dah nie ... pada semua balik kejer bawak keta elok2 jgn teringat kat Elly Tan lak kang naya haa wei ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 12:07 pm

ok SH....take care...so sementara belum lagi tidur selagi boleh..karang tak leh lak mana tau kena tunggu 16 jam baru keluaw What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Tue Sep 28, 2010 12:33 pm

lajunya korang sembang dalam tread gath ni tapi satu gambar gath pun tak nampak lagi.
Suusshhhh, pi jauh2 sembang kat warung pak jebat nuuunnnn.

Macam2 gambar cekci mekci ada kat sini pulak....

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 12:34 pm

pergh..komander sudah naik berasap ni..kasi deme 100 le kak ekekekeke!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Tue Sep 28, 2010 12:42 pm

mumuchi wrote:pergh..komander sudah naik berasap ni..kasi deme 100 le kak ekekekeke!

kena kasi side roll forward roll ni. Twisted Evil

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by KIM.mafia on Tue Sep 28, 2010 6:18 pm

salam...
ni ape citer nih Razz

KIM.mafia
Warrant Officer
Warrant Officer

Amaran Ketiga
Posts : 517
Reputation : 15
Join date : 21/04/2010
Age : 37
Location : Manchester

http://the-little-cutie-cakes.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by venez on Tue Sep 28, 2010 6:19 pm

sorry guys, mlm nih x sempat upload gambar, esok kawe upload key... Smile

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 6:20 pm

huh kim..transfer la gambor kat sini weh..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 6:26 pm

hehehe..si abu memang dah 2 hari kempunan nak tengok..akhirnya dia dapat tengok lah jugak..tapi bila post dia tak ada Rolling Eyes

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by Foxtrot on Tue Sep 28, 2010 6:48 pm

kek yang telah dirasmikan oleh bro muchi Very Happy
avatar
Foxtrot
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1110
Reputation : 71
Join date : 17/08/2010
Age : 36
Location : From Taiping With Love

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by innocentti on Tue Sep 28, 2010 6:55 pm

oit mana gamba kaka kim ngan kaka midooo reee
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by KIM.mafia on Tue Sep 28, 2010 7:25 pm

hehe mana leh tepek cni inno Razz

KIM.mafia
Warrant Officer
Warrant Officer

Amaran Ketiga
Posts : 517
Reputation : 15
Join date : 21/04/2010
Age : 37
Location : Manchester

http://the-little-cutie-cakes.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Wed Sep 29, 2010 3:14 am

innocentti wrote:oit mana gamba kaka kim ngan kaka midooo reee

gambar2 selanjutnya kalau dari hp akak akan di masukkan dalam blog akak.

(tapi belum sempat di masukkan lagi) tak sempat nak update blog. heheheh
Kita tunggu gambar dari ven pulak....

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by venez on Wed Sep 29, 2010 3:18 am

sabar ye kak, sy tengah upload... Very Happy

p/s : gambar2 dlm tajuk baru...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Wed Sep 29, 2010 3:21 am

okey. Thanks....

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 28 of 28 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum