Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

MPSA 2nd Gathering

Page 25 of 28 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 8:07 am

atreyudevil wrote:mana ada wanted muka nih..

wanted nak tgk lagi ada laaa

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

ambo jate ler abu woooiii What a Face

tin
Kehormat MyMil

Posts : 6841
Join date : 06/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by atreyudevil on Tue Sep 28, 2010 9:00 am

hehehe ye ke?
kekekeke nama Tin igt singkatan tuk FATIN???? lol! lol!

jgn mara aa Tin, wa gurau je!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 9:28 am

tin wrote:
mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:upload yg kemaih2 skit ven! Laughing

tapi kalau gambor tin semua kena upload..yang tak kemaih lagi best ekekeke!

weyyy... gambo wa jgn upload laa...

muka wa nih muka wanted Sad

cecece mintak simpati konon.....upload jangan tak upload...

weh aku tanya gambar ko ngan classmate ko aritu..amacam?

err... gambo yg mana nih? scratch

gambor kat FB la..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Tue Sep 28, 2010 9:42 am

atreyudevil wrote:hehehe ye ke?
kekekeke nama Tin igt singkatan tuk FATIN???? lol! lol!

jgn mara aa Tin, wa gurau je!

ni kira2, kakak Tin la ni.... heheheh. Aritu ada orang teka anak dara dua orang yang datang tu kakak inno..... Laughing

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 9:47 am

mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:upload yg kemaih2 skit ven! Laughing

tapi kalau gambor tin semua kena upload..yang tak kemaih lagi best ekekeke!

weyyy... gambo wa jgn upload laa...

muka wa nih muka wanted Sad

cecece mintak simpati konon.....upload jangan tak upload...

weh aku tanya gambar ko ngan classmate ko aritu..amacam?

err... gambo yg mana nih? scratch

gambor kat FB la..

ooo... itu bini orang daaa...

anak suda dua.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 9:48 am

harleena wrote:
atreyudevil wrote:hehehe ye ke?
kekekeke nama Tin igt singkatan tuk FATIN???? lol! lol!

jgn mara aa Tin, wa gurau je!

ni kira2, kakak Tin la ni.... heheheh. Aritu ada orang teka anak dara dua orang yang datang tu kakak inno..... Laughing

deme berdua tuh mmg kakak inno.

well, pangkat kakak that is...lol!
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Tue Sep 28, 2010 9:50 am

tin wrote:
harleena wrote:
atreyudevil wrote:hehehe ye ke?
kekekeke nama Tin igt singkatan tuk FATIN???? lol! lol!

jgn mara aa Tin, wa gurau je!

ni kira2, kakak Tin la ni.... heheheh. Aritu ada orang teka anak dara dua orang yang datang tu kakak inno..... Laughing

deme berdua tuh mmg kakak inno.

well, pangkat kakak that is...lol!

well, i guest at that time, he was thinking inno as "kak inno" bukan kakak kepada inno...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by innocentti on Tue Sep 28, 2010 9:57 am

uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 9:59 am

innocentti wrote:uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?

hmmm inno mmg nampak muda. sesuai dgn usia dia la.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by harleena on Tue Sep 28, 2010 10:01 am

innocentti wrote:uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?

sorry inno, bukan anak dara akak laaa. Tapi anak dara dua orang dari mymil laaaa.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:09 am

tin wrote:
mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:
innocentti wrote:upload yg kemaih2 skit ven! Laughing

tapi kalau gambor tin semua kena upload..yang tak kemaih lagi best ekekeke!

weyyy... gambo wa jgn upload laa...

muka wa nih muka wanted Sad

cecece mintak simpati konon.....upload jangan tak upload...

weh aku tanya gambar ko ngan classmate ko aritu..amacam?

err... gambo yg mana nih? scratch

gambor kat FB la..

ooo... itu bini orang daaa...

anak suda dua.

hhuuuiiiiihhh, ada perhubungan terlarang kerrrr, jgn di buat Tin...
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 10:14 am

ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:16 am

mumuchi wrote:ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

laaa... tarak purcaya ka?

dia mmg kecik orgnya. so muka dia aging sket jer.

hasben dia hensem tinggi orgnya.

avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:16 am

itu masalah nyer, rahsia di tgn dier sorg ajerrr, kalu nak dara lagiii, apasalah nyerrr, klau dah biini org, huhuhuhuhuhuhuuu, besar punyer haraaammmm nyerrrrr.......
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:18 am

dewafrost wrote:
hhuuuiiiiihhh, ada perhubungan terlarang kerrrr, jgn di buat Tin...

cettt... kitaworang ckp psl gambo member baik wa masa reunion sekolah raya lepas daaa.. Evil or Very Mad
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:18 am

tin wrote:
mumuchi wrote:ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

laaa... tarak purcaya ka?

dia mmg kecik orgnya. so muka dia aging sket jer.

hasben dia hensem tinggi orgnya.


eh, nko ada tin, ingat kan absent tadi, eh ni bkn personal chating kerrr.... hehehehehehehehe rabbit
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by mumuchi on Tue Sep 28, 2010 10:18 am

tin wrote:
mumuchi wrote:ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

laaa... tarak purcaya ka?

dia mmg kecik orgnya. so muka dia aging sket jer.

hasben dia hensem tinggi orgnya.

[img][/img]

geek mata aku belum kero lagi...hmmm nak buat poll ke ni , anak dara ke bini worang lol!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:19 am

dewafrost wrote:itu masalah nyer, rahsia di tgn dier sorg ajerrr, kalu nak dara lagiii, apasalah nyerrr, klau dah biini org, huhuhuhuhuhuhuuu, besar punyer haraaammmm nyerrrrr.......

huh, jantan skrg bukan kira. dah taww bini org pon nak diprojeknya.

kena pulak bini worang yg kesunyian.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:20 am

mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

laaa... tarak purcaya ka?

dia mmg kecik orgnya. so muka dia aging sket jer.

hasben dia hensem tinggi orgnya.

[img][/img]

geek mata aku belum kero lagi...hmmm nak buat poll ke ni , anak dara ke bini worang lol!

kero tuuu tidok lerrr, cemeh jer sikiiiittt...... Very Happy
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:21 am

mumuchi wrote:
tin wrote:
mumuchi wrote:ko caya ke kat tin..aku tengok tak ada rupa bini orang, geng dia yang lain siap usik lagi Twisted Evil

laaa... tarak purcaya ka?

dia mmg kecik orgnya. so muka dia aging sket jer.

hasben dia hensem tinggi orgnya.

[img][/img]

geek mata aku belum kero lagi...hmmm nak buat poll ke ni , anak dara ke bini worang lol!

ok la, ok la... nanti wa pm lu add fb dia. lu tgk ler sendirik, ok?
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:23 am

tin wrote:
dewafrost wrote:itu masalah nyer, rahsia di tgn dier sorg ajerrr, kalu nak dara lagiii, apasalah nyerrr, klau dah biini org, huhuhuhuhuhuhuuu, besar punyer haraaammmm nyerrrrr.......

huh, jantan skrg bukan kira. dah taww bini org pon nak diprojeknya.

kena pulak bini worang yg kesunyian.

aku harap sangat2 nko tidak tergolong di dlm kalangan 'jantan2' yg nko katakan tuuu,
sejahat aku lah tin, aku tak usik bini org, walau pun ada aset penting...
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:36 am

dewafrost wrote:
tin wrote:
dewafrost wrote:itu masalah nyer, rahsia di tgn dier sorg ajerrr, kalu nak dara lagiii, apasalah nyerrr, klau dah biini org, huhuhuhuhuhuhuuu, besar punyer haraaammmm nyerrrrr.......

huh, jantan skrg bukan kira. dah taww bini org pon nak diprojeknya.

kena pulak bini worang yg kesunyian.

aku harap sangat2 nko tidak tergolong di dlm kalangan 'jantan2' yg nko katakan tuuu,
sejahat aku lah tin, aku tak usik bini org, walau pun ada aset penting...

yg lelaki pon, jgn ler biarkan isteri atau is3 depa kesunyian.

zaman nie zaman mencabar. jumlah isteri yg ditangkap basah semakin meningkat naik.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by innocentti on Tue Sep 28, 2010 10:37 am

tin wrote:
innocentti wrote:uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?

hmmm inno mmg nampak muda. sesuai dgn usia dia la.
well matters arising bila kemudaan aku tu sampai org ingat anak dara kak har yg blom abih skolah tu kakak aku..kakakkk mannn!
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by tin on Tue Sep 28, 2010 10:38 am

innocentti wrote:
tin wrote:
innocentti wrote:uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?

hmmm inno mmg nampak muda. sesuai dgn usia dia la.
well matters arising bila kemudaan aku tu sampai org ingat anak dara kak har yg blom abih skolah tu kakak aku..kakakkk mannn!

choooyyyyyy!!!! Rolling Eyes
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by dewafrost on Tue Sep 28, 2010 10:45 am

hehehehehehehe
avatar
dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by innocentti on Tue Sep 28, 2010 10:49 am

harleena wrote:
innocentti wrote:uik..anak dara kak har jadi kakak aku? adakah ini menunjukkan aku nampak amat muda dan masih bujang trang tang2?

sorry inno, bukan anak dara akak laaa. Tapi anak dara dua orang dari mymil laaaa.
ooo..lupa plak ada 2 worang lagi anak dara mymil turut serta aritu..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: MPSA 2nd Gathering

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 25 of 28 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum