Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by innocentti on Thu Jun 17, 2010 7:34 am

tenteng wrote:
atreyudevil wrote:Kalau pasal kne rasuk, orang tua cerita aku pon pernah kne.
Depa saspen pasal budak umo 9 bulan dah berlari. hehehe
waktu tu nak pindah ke terendak bila 17 Melayu nak kne ganti ngan Renjer kat Tawau.

heheh Kem Kukusan/Kabota Tawau ni mmg anker. Yg terer2 pn ada tersungkur.

apa jadi ngan budak tu?

aku rasa atre segan nak cerita yg budak 9 bulan tu terus berlari pegi kedai roti canai...biahahaha

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 3264
Join date : 20/04/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by eaizan on Thu Jun 17, 2010 7:45 am

tau kenapa berek bujang kat kem batu 3, kluang semua pintunya TAK BOLEH ditutup?

Den pun pada mulanya tak tau. tapi lepas satu kejadian tu barulah den tau. Pertama kali den pegi menembak kat lapang sasar kem batu 3 tu dalam tahun 2002. kerana mess dah penuh, den terpaksalah tidur kat berek pertama yang mengadap padang (sebelah sekolah) dan terus nampak bukit.

mula masuk berek tu pun den dah perasan dan terdetik dalam hati den...cantik betul pemandangan dari pintu tepi den masuk - pasal pintu semua berek yang selari tu dibuka dan dari situ den boleh nampak sampai berek yang hujung sekali. dan pasal katil lain semua dah penuh, terpaksa lah den menginap kat katil betul2 sebelah pintu berek tu.

Bila malam, kami pun tutuplah semua pintu berek tu. tapi tak lama kemudian, lalu Duty Officer dan mintak supaya semua pintu tu dibuka semula. DO tu sonyum yo.mungkin dah peraturan kem kot...

malam tu dalam pukul berapa ntah, den tersedar dari tidur pasal terasa kaki dan peha den macam diurut2 orang dan dengar jugaklah dengusan nafas. den langsung tak bukak mato...tapi sompek jugak lah den cakap pelan2....ngko nak urut den, urutlah. jangan tunjuk muko dah!.

Esoknya maso sarapan kek mess, den tanyo la Duty Officer malam tadi tu...barulah den tau, banyak cerito ruponyo yang pernah berlaku kalau pintu2 berek tu ditutup...hehehe
avatar
eaizan
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 290
Reputation : 18
Join date : 21/04/2010
Age : 42
Location : Tampin-Gemas-Tampin

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Thu Jun 17, 2010 7:45 am

aduh.... kne lagi aku!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Thu Jun 17, 2010 7:59 am

atreyudevil wrote:aduh.... kne lagi aku!


kikiki..
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by innocentti on Thu Jun 17, 2010 8:01 am

eaizan wrote:tau kenapa berek bujang kat kem batu 3, kluang semua pintunya TAK BOLEH ditutup?

Den pun pada mulanya tak tau. tapi lepas satu kejadian tu barulah den tau. Pertama kali den pegi menembak kat lapang sasar kem batu 3 tu dalam tahun 2002. kerana mess dah penuh, den terpaksalah tidur kat berek pertama yang mengadap padang (sebelah sekolah) dan terus nampak bukit.

mula masuk berek tu pun den dah perasan dan terdetik dalam hati den...cantik betul pemandangan dari pintu tepi den masuk - pasal pintu semua berek yang selari tu dibuka dan dari situ den boleh nampak sampai berek yang hujung sekali. dan pasal katil lain semua dah penuh, terpaksa lah den menginap kat katil betul2 sebelah pintu berek tu.

Bila malam, kami pun tutuplah semua pintu berek tu. tapi tak lama kemudian, lalu Duty Officer dan mintak supaya semua pintu tu dibuka semula. DO tu sonyum yo.mungkin dah peraturan kem kot...

malam tu dalam pukul berapa ntah, den tersedar dari tidur pasal terasa kaki dan peha den macam diurut2 orang dan dengar jugaklah dengusan nafas. den langsung tak bukak mato...tapi sompek jugak lah den cakap pelan2....ngko nak urut den, urutlah. jangan tunjuk muko dah!.

Esoknya maso sarapan kek mess, den tanyo la Duty Officer malam tadi tu...barulah den tau, banyak cerito ruponyo yang pernah berlaku kalau pintu2 berek tu ditutup...hehehe

ntah2 DO tu yang urut kot..tu yg dio tak bagi tutup pintu..sonyum ado makno yo..

kalo entiti yang urut takpo laie takut twisted identity yg urut...

kehkehkeh
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by observateur on Thu Jun 17, 2010 8:15 am

eaizan wrote:tau kenapa berek bujang kat kem batu 3, kluang semua pintunya TAK BOLEH ditutup?

Den pun pada mulanya tak tau. tapi lepas satu kejadian tu barulah den tau. Pertama kali den pegi menembak kat lapang sasar kem batu 3 tu dalam tahun 2002. kerana mess dah penuh, den terpaksalah tidur kat berek pertama yang mengadap padang (sebelah sekolah) dan terus nampak bukit.

mula masuk berek tu pun den dah perasan dan terdetik dalam hati den...cantik betul pemandangan dari pintu tepi den masuk - pasal pintu semua berek yang selari tu dibuka dan dari situ den boleh nampak sampai berek yang hujung sekali. dan pasal katil lain semua dah penuh, terpaksa lah den menginap kat katil betul2 sebelah pintu berek tu.

Bila malam, kami pun tutuplah semua pintu berek tu. tapi tak lama kemudian, lalu Duty Officer dan mintak supaya semua pintu tu dibuka semula. DO tu sonyum yo.mungkin dah peraturan kem kot...

malam tu dalam pukul berapa ntah, den tersedar dari tidur pasal terasa kaki dan peha den macam diurut2 orang dan dengar jugaklah dengusan nafas. den langsung tak bukak mato...tapi sompek jugak lah den cakap pelan2....ngko nak urut den, urutlah. jangan tunjuk muko dah!.

Esoknya maso sarapan kek mess, den tanyo la Duty Officer malam tadi tu...barulah den tau, banyak cerito ruponyo yang pernah berlaku kalau pintu2 berek tu ditutup...hehehe

wah... dapat urut free. mujarab tak urutan tu?
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Thu Jun 17, 2010 8:20 am

Adakah dr singh datang mengurut2 lembut? Shocked
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Thu Jun 17, 2010 9:09 am

eaizan wrote:tau kenapa berek bujang kat kem batu 3, kluang semua pintunya TAK BOLEH ditutup?

Den pun pada mulanya tak tau. tapi lepas satu kejadian tu barulah den tau. Pertama kali den pegi menembak kat lapang sasar kem batu 3 tu dalam tahun 2002. kerana mess dah penuh, den terpaksalah tidur kat berek pertama yang mengadap padang (sebelah sekolah) dan terus nampak bukit.

mula masuk berek tu pun den dah perasan dan terdetik dalam hati den...cantik betul pemandangan dari pintu tepi den masuk - pasal pintu semua berek yang selari tu dibuka dan dari situ den boleh nampak sampai berek yang hujung sekali. dan pasal katil lain semua dah penuh, terpaksa lah den menginap kat katil betul2 sebelah pintu berek tu.

Bila malam, kami pun tutuplah semua pintu berek tu. tapi tak lama kemudian, lalu Duty Officer dan mintak supaya semua pintu tu dibuka semula. DO tu sonyum yo.mungkin dah peraturan kem kot...

malam tu dalam pukul berapa ntah, den tersedar dari tidur pasal terasa kaki dan peha den macam diurut2 orang dan dengar jugaklah dengusan nafas. den langsung tak bukak mato...tapi sompek jugak lah den cakap pelan2....ngko nak urut den, urutlah. jangan tunjuk muko dah!.

Esoknya maso sarapan kek mess, den tanyo la Duty Officer malam tadi tu...barulah den tau, banyak cerito ruponyo yang pernah berlaku kalau pintu2 berek tu ditutup...hehehe

Aku bukan military line, so aku tak dptlah nak bayangkan mess tuh camner, unless aku tanya kat mak aku:P..late father aku dulu askar gak..uhuhu

tapi citer ni seram2 kelakar pun ada.kekeek...so, aku byk gelak dari meremang bulu roma..ngeeee
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 40
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Thu Jun 17, 2010 9:36 am

powerw00t wrote:Adakah dr singh datang mengurut2 lembut? Shocked

dr.singh urut inno je!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by eaizan on Thu Jun 17, 2010 9:54 am

berek tu bentuk kotak dan banyak buah. antara berek tu memang selari/sebaris. ada dua baris berek semua sekali kat situ. jadi pintu tepi berek tu memang selari dengan pintu berek yang lain.

di kem yang sama juga, tapi di sekolah yang den sebutkan sepintas lalu tadi (berdekatan dgn berek tu). ada satu tahun tu, perkhemahan PKBM peringkat negeri dibuat di situ. kadet lelaki tidur dikhemah, manakala kadet perempuan tidur kat blok sekolah tu.

tiba2 satu malam, tengah budak2 kadet tu practise kuda kepang, salah sorang kadet perempuan kena rasuk. Siasat punye siasat (temubual dengan perasuk.....)

'Bakpo mung kaca anok buoh kawe nih?" (kenapa kau ganggu anak buah aku ni?' - ntah sapa mamat ni, tapi aku amat pasti memang ore kelantan.

"aku tak suka orang kotorkan tempat aku' (suara garau)

'kotor gapo?' (apa yang kotornya) - aku tengok kat semua jari mamat nih penuh cincin...besar2 lak tu. mesti banyak ilmu mamat nih.


' dia buang benda kotor kat tempat anak aku main' (suara garau marah2)

'Mano?' (dimana?) - sambil mamat tu dok pegang ibu jari kaki budak kadet perempuan tuh. Masa tu aku terpikir lak...paham pulak jin ni bahasa kelantan (?)

'Alek bowoh pohong rende tepi paga tuh' (sebelah bawah pokok rendang tepi pagar tu) sambil budak yang dah kena rasuk tu tunjuk dengan tangan dia.

sampai bab ni aku dah takleh tahan.....time orang semua tengah meremang bulu roma...aku bantai ketawa. ye lah...mana aku tak ketawa kalau jin tu pun dah bantai cakap kelantan.

'bakpo mung suko? (kenapa kau ketawa?) marah benar jin tu sambil tengok kat aku dengan mata terbuntang (mata budak tu la).

'panda mung kecek kelate, deh?" (pandai kau cakap bahasa kelantan ye?) kata aku.

'mung pong ore kelate, ko?' (kau pun orang kelantan ke?) ujar jin yang merasuk budak tu.

'ho la' (ye).

dah la..tak larat aku nak citer lagi....bila ingat balik peristiwa tu, memang kelakar. peristiwa budak kena rasuk ni memang betul2 berlaku masa tu. dan kejadian kat atas tu cuma sebahagian daripada cerita sepenuhnya.
jin tu marah pasal budak tu buang lampin dia kat bawah pokok anak2 jin tu selalu main. pokok tu memang pinggir sempadan antara sekolah dengan hutan kaki bukit tu.
avatar
eaizan
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 290
Reputation : 18
Join date : 21/04/2010
Age : 42
Location : Tampin-Gemas-Tampin

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by observateur on Thu Jun 17, 2010 9:55 am

powerw00t wrote:Adakah dr singh datang mengurut2 lembut? Shocked

harus trauma! What a Face
avatar
observateur
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 2914
Reputation : 106
Join date : 18/04/2010
Age : 50

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Thu Jun 17, 2010 9:59 am

eaizan wrote:berek tu bentuk kotak dan banyak buah. antara berek tu memang selari/sebaris. ada dua baris berek semua sekali kat situ. jadi pintu tepi berek tu memang selari dengan pintu berek yang lain.

di kem yang sama juga, tapi di sekolah yang den sebutkan sepintas lalu tadi (berdekatan dgn berek tu). ada satu tahun tu, perkhemahan PKBM peringkat negeri dibuat di situ. kadet lelaki tidur dikhemah, manakala kadet perempuan tidur kat blok sekolah tu.

tiba2 satu malam, tengah budak2 kadet tu practise kuda kepang, salah sorang kadet perempuan kena rasuk. Siasat punye siasat (temubual dengan perasuk.....)

'Bakpo mung kaca anok buoh kawe nih?" (kenapa kau ganggu anak buah aku ni?' - ntah sapa mamat ni, tapi aku amat pasti memang ore kelantan.

"aku tak suka orang kotorkan tempat aku' (suara garau)

'kotor gapo?' (apa yang kotornya) - aku tengok kat semua jari mamat nih penuh cincin...besar2 lak tu. mesti banyak ilmu mamat nih.


' dia buang benda kotor kat tempat anak aku main' (suara garau marah2)

'Mano?' (dimana?) - sambil mamat tu dok pegang ibu jari kaki budak kadet perempuan tuh. Masa tu aku terpikir lak...paham pulak jin ni bahasa kelantan (?)

'Alek bowoh pohong rende tepi paga tuh' (sebelah bawah pokok rendang tepi pagar tu) sambil budak yang dah kena rasuk tu tunjuk dengan tangan dia.

sampai bab ni aku dah takleh tahan.....time orang semua tengah meremang bulu roma...aku bantai ketawa. ye lah...mana aku tak ketawa kalau jin tu pun dah bantai cakap kelantan.

'bakpo mung suko? (kenapa kau ketawa?) marah benar jin tu sambil tengok kat aku dengan mata terbuntang (mata budak tu la).

'panda mung kecek kelate, deh?" (pandai kau cakap bahasa kelantan ye?) kata aku.

'mung pong ore kelate, ko?' (kau pun orang kelantan ke?) ujar jin yang merasuk budak tu.

'ho la' (ye).

dah la..tak larat aku nak citer lagi....bila ingat balik peristiwa tu, memang kelakar. peristiwa budak kena rasuk ni memang betul2 berlaku masa tu. dan kejadian kat atas tu cuma sebahagian daripada cerita sepenuhnya.
jin tu marah pasal budak tu buang lampin dia kat bawah pokok anak2 jin tu selalu main. pokok tu memang pinggir sempadan antara sekolah dengan hutan kaki bukit tu.

lawok..lawok..sambung la lg..best..
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by innocentti on Thu Jun 17, 2010 10:15 am

atreyudevil wrote:
powerw00t wrote:Adakah dr singh datang mengurut2 lembut? Shocked

dr.singh urut inno je!

woit ini satu pemalsuan bukti!
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Thu Jun 17, 2010 10:16 am

observateur wrote:
powerw00t wrote:Adakah dr singh datang mengurut2 lembut? Shocked

harus trauma! What a Face

Wajib!
[You must be registered and logged in to see this image.]
geli la mr singh.... geli I
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kerambit75 on Thu Jun 17, 2010 1:59 pm

Satu ketika aku pernah dapat lampu kelip2 dri pemandu lain di siang hari masa memandu. Kalau kat lebuhraya mungkin kot ada speed trap tu pasal ada isyarat camtu tapi ni dlm bandar. Nak kata aku lupa tutup lampu x jugak. Takkan siang2 pun ada gak entiti naik kete aku?
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kerambit75 on Thu Jun 17, 2010 2:00 pm

avvy inno tu xde cite misteri ke? Laughing
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Fri Apr 01, 2011 5:11 am

camna wa bleh terlepas benang ni ek.? ekekekeee

wa dah baca semua post dlm ini benang.. cam citer cikgu eaizan kat kem batu 3 kluang tu.. rasanya wa tau lokasi yg dimaksudkan coz annual camp pkbm(d) 7 bgd mmg buat kat kem tu @ base 5 RAMD.. tapi alhamdulillah, tarak apa-apa yg kurang elok berlaku..

hmmm.. wa pun ada citer wa jugak.. sama ada dari masa bebudak, masa sekolah menengah & masa dah kerja ni.. ekekekeee..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Fri Apr 01, 2011 5:14 am

marc_zman wrote:camna wa bleh terlepas benang ni ek.? ekekekeee

wa dah baca semua post dlm ini benang.. cam citer cikgu eaizan kat kem batu 3 kluang tu.. rasanya wa tau lokasi yg dimaksudkan coz annual camp pkbm(d) 7 bgd mmg buat kat kem tu @ base 5 RAMD.. tapi alhamdulillah, tarak apa-apa yg kurang elok berlaku..

hmmm.. wa pun ada citer wa jugak.. sama ada dari masa bebudak, masa sekolah menengah & masa dah kerja ni.. ekekekeee..

ce citer, ce citer, ceciterrr..... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Fri Apr 01, 2011 5:19 am

lama gila tak masuk sini......T_T...

sambung baca thread ni jap...
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 40
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Fri Apr 01, 2011 5:21 am

rileks laaa abe tin.. wa masih berkira-kira entiti apa yg lari nyorok bawah katil abe tin tu.? pendua miyabi kot.? wooo.. abe tin simpan pendua miyabi laaaaa

ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Fri Apr 01, 2011 5:24 am

kched wrote:lama gila tak masuk sini......T_T...

sambung baca thread ni jap...

wehhh... son of a gun.. anak pistol... ekekekeee
cam citer anak bapak plak bunyi dia..
orang dok belek2 ini benang, tup-tup dia muncul
lama menghilang.?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Fri Apr 01, 2011 5:26 am

marc_zman wrote:rileks laaa abe tin.. wa masih berkira-kira entiti apa yg lari nyorok bawah katil abe tin tu.? pendua miyabi kot.? wooo.. abe tin simpan pendua miyabi laaaaa

ekekekeee

ahahaha...

wa masih suspense sehingga ke harinih... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Fri Apr 01, 2011 5:27 am

marc_zman wrote:
kched wrote:lama gila tak masuk sini......T_T...

sambung baca thread ni jap...

wehhh... son of a gun.. anak pistol... ekekekeee
cam citer anak bapak plak bunyi dia..
orang dok belek2 ini benang, tup-tup dia muncul
lama menghilang.?

kekekeke....as salam marc.....hilang ada makna...kekeek. Busy liao..siang busy dgn kerja opis...nyambil2 FB. Malam busy mengelek baby..lepas tuh mengelek maknyer plak...Sian aku...Razz

sihat ke weh marc? harituh gathering kat dataran merdeka, ralat aku seralat2nya tak dapat join...Si muchi informed...Sad
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 40
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Fri Apr 01, 2011 5:29 am

kched wrote:kekekeke....as salam marc.....hilang ada makna...kekeek. Busy liao..siang busy dgn kerja opis...nyambil2 FB. Malam busy mengelek baby..lepas tuh mengelek maknyer plak...Sian aku...Razz

sihat ke weh marc? harituh gathering kat dataran merdeka, ralat aku seralat2nya tak dapat join...Si muchi informed...Sad

fuiyoooo... kched tetiba muncul...

misteri sungguh nih... Very Happy
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Fri Apr 01, 2011 5:31 am

tin wrote:
kched wrote:kekekeke....as salam marc.....hilang ada makna...kekeek. Busy liao..siang busy dgn kerja opis...nyambil2 FB. Malam busy mengelek baby..lepas tuh mengelek maknyer plak...Sian aku...Razz

sihat ke weh marc? harituh gathering kat dataran merdeka, ralat aku seralat2nya tak dapat join...Si muchi informed...Sad

fuiyoooo... kched tetiba muncul...

misteri sungguh nih... Very Happy

yo...apa diatas? apa diatas? kekek..

sangat sangat sangat sangat sangat misteri...kekekek

aku dapat email alerted pasal MyMil....tuh yg aku bukak...Razz..sihat tin?
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 40
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Fri Apr 01, 2011 5:37 am

kched wrote:yo...apa diatas? apa diatas? kekek..

sangat sangat sangat sangat sangat misteri...kekekek

aku dapat email alerted pasal MyMil....tuh yg aku bukak...Razz..sihat tin?

sihaaatttt... dah makin montel nih heheheheh... What a Face
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum