Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171929 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by mumuchi on Tue Jul 24, 2012 8:48 am

Hmmm cerita menarik dari blog Xnuri Pilot..agak2 macamana?

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Tue Jul 24, 2012 10:17 am

Cerita2 paranormal ni memang menarik nak, cuma kat Malaysia ni slot Seekers dia punya pengasas dah kencingkan penonton Malaysia selama ni.

Di seberang tanah bakso, rancangan 2 Dunia yang boleh ditonton dalam youtube aku rasa agak bagus jugak. Dipertontonkan sessi soal jawab melalui medium antara ostat dengan golongan2 jin termasuk islam dan kafir di tempat2 yg tertentu.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 24, 2012 10:22 am

Pengasa Seekers?

tu kene tanya Stand, kawan baik dia tu.. [You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Tue Jul 24, 2012 10:33 am

atreyudevil wrote:Pengasa Seekers?

tu kene tanya Stand, kawan baik dia tu.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Uncle Stand Seekers? What a Face
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Tue Jul 24, 2012 10:37 am

patut laaaa... skrg wa tau mana Wak Stand dapat Antu Meggi tu.. isk isk isk

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by standupper on Tue Jul 24, 2012 10:41 am

Jumpa jer angkel tuh... sila bertukar kepada mode seek and destroy!!!

Satu jer yg aku berkenan... sungai betul2 tepi rumah bapak dia kat Jande baik.... best melepak makan tengahari kat sana...
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 24, 2012 11:03 am

Bapak dia stand, pak habib tu byk orang kenal sbg salah satu orang disegani esp kalo bab2 agama nih..

tapi...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Tue Jul 24, 2012 11:26 am

bukan ke legasi al alattas ni berasal dari johor?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 24, 2012 11:49 am

Tak tau la, rasanya semua Alattas ni dari Acheh dlu baru JB, (agaknya la)
tp mmg satu family duduk kat Janda Baik tu powe.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 31, 2012 8:16 pm

okeh2,
atas paksaan dari Akmal ngan geng aku cerita laa

Gini cerita asalnya, aku sama geng2 aku baru habis main badminton dlm kul 3 pagi,
jadi lepas tu masing nak gi minum kat bando Kuantan, jadi kitaorang naik 3 kereta
aku naik kereta ke 3 iaitu kete last sekali, kita orang keluar last pasal nak tutup dewan.
Jadi dari Indera Mahkota kita orang ke bandar ikut jalan Bukit Setongkol,
Kalo korang nak tau bukit setongkol ni mainly dia ialah jirat cina jalan utama dia pulak bawah bukit tu.

Ada selekoh agak tajam bawah tu, mmg tajam, psal kawan aku dari arah bandar ada 2 kete dah pernah masuk semak.
Jadi lepas je jirat cina tu ada taman perumahan kat belah kanan dan depan rumah tu ada taman permainan, bila malam member aku bawak selow je,
aku plak duduk belakang. Dekat taman permainan tu ada pokok besar dan rendang la. Kat pangkal pokok aku nampak anjing menyalak, mmg beriya-iya betul menyalak.
Aku try gak tengok apa atas pokok tu tp tak nampak apa, sekali member aku ni brek mengejut, terus menjerit serta beliau pun mencarut (lupa plak dia ni budak silat, dan mmg boleh nampak benda2 gitu pasal dia belajar)
"Hampeh Pu****k, nak mati kemain melintas suka2 hati kau" dia gi marah benda tu. Aku kat belakang dah saspek dah, sepupu member aku tu kat depan mmg toleh muka pandang bawah pasal
dia tak berani. Aku pn tak berani juga, tp antara nak tengok ngan tak nak. Pastu dia kata tu ada benda lalu, dia tadi duduk kat pokok tu, dah jalan depan sikit, kawan aku ni bandai stop
tengah2 jalan, pusing belakang, tanya aku "ko nak tengok tak, kalo nak kita patah balik". Aku pun cakap "takpe lah", sepupu dia siap pegang tengkuk kawan aku lagi cakap "Kalau ko Pusing balik, aku jentik ko punya k***, jalan cepat"

Gitu la cerita dia, takde la seram sgt kat korang kot, tp aku bila igt2 balik bleh tahan la seram waktu tu pasal aku dah expect dan OTW balik aku tgk gak pokok tu tp tak nampak, dlm hati fuhh lega.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Akmal3110 on Tue Jul 31, 2012 8:21 pm

Dulu2 wa dok ngan Auntie wa dia punya umah kat area Bkt Setongkol ni la. Mmg ada jirat Cina nih hihihihihihi
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 28
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 31, 2012 8:23 pm

main road dia mmg lalu bawah tu Mal, bleh tahan la
dulu ada pokok besar gila situ, last2 kene tebang jugak

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Akmal3110 on Tue Jul 31, 2012 8:30 pm

Hehehe...lama dah tak pi situ sebab dia pon dah pindah dok kat Pekan.
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 28
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by atreyudevil on Tue Jul 31, 2012 8:32 pm

muhahaha, tp ko sendiri bleh tengok la betapa besar jirat cina tuu

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Akmal3110 on Tue Jul 31, 2012 8:34 pm

Memang besaq seingat memori kanak2 aku masa tu hehehe...
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 28
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 2:15 am

nak mengadu nih, aku dah 2 malam (awal pagi) berturut-turut mimpi hantu, yang peliknyer bulan posa nih semua syaitan n iblis diikat, jenuh aku baca itu ini baru terjaga dari tido/mimpi... hu3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Wed Aug 01, 2012 2:51 am

venez wrote:nak mengadu nih, aku dah 2 malam (awal pagi) berturut-turut mimpi hantu, yang peliknyer bulan posa nih semua syaitan n iblis diikat, jenuh aku baca itu ini baru terjaga dari tido/mimpi... hu3

on a lighter note : huhuhuhuuu.. ni camna antu meggi wak stand bleh terlepas plak ni? scratch

on a not so lighter note : takat mimpi ajer ke? tau siap kene tindih?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 3:30 am

marc_zman wrote:
venez wrote:nak mengadu nih, aku dah 2 malam (awal pagi) berturut-turut mimpi hantu, yang peliknyer bulan posa nih semua syaitan n iblis diikat, jenuh aku baca itu ini baru terjaga dari tido/mimpi... hu3

on a lighter note : huhuhuhuuu.. ni camna antu meggi wak stand bleh terlepas plak ni? scratch

on a not so lighter note : takat mimpi ajer ke? tau siap kene tindih?

1st nite kena tindih, smlm kena serang, hu3...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Wed Aug 01, 2012 3:33 am

venez wrote:
marc_zman wrote:
venez wrote:nak mengadu nih, aku dah 2 malam (awal pagi) berturut-turut mimpi hantu, yang peliknyer bulan posa nih semua syaitan n iblis diikat, jenuh aku baca itu ini baru terjaga dari tido/mimpi... hu3

on a lighter note : huhuhuhuuu.. ni camna antu meggi wak stand bleh terlepas plak ni? scratch

on a not so lighter note : takat mimpi ajer ke? tau siap kene tindih?

1st nite kena tindih, smlm kena serang, hu3...

kena tindih tu sbb ko banyak sangat berangan WOT sebelum tido, heheh
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 3:42 am

powerw00t wrote:
venez wrote:
marc_zman wrote:
venez wrote:nak mengadu nih, aku dah 2 malam (awal pagi) berturut-turut mimpi hantu, yang peliknyer bulan posa nih semua syaitan n iblis diikat, jenuh aku baca itu ini baru terjaga dari tido/mimpi... hu3

on a lighter note : huhuhuhuuu.. ni camna antu meggi wak stand bleh terlepas plak ni? scratch

on a not so lighter note : takat mimpi ajer ke? tau siap kene tindih?

1st nite kena tindih, smlm kena serang, hu3...

kena tindih tu sbb ko banyak sangat berangan WOT sebelum tido, heheh

ngeh3, ntahler...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by marc_zman on Wed Aug 01, 2012 3:51 am

boss.. camna rupa antu tu? ada nampak ka?

btw.. wa rasa antu yg tindih boss tu kan, mesti saiz cam yaminz laaa.. kalu kene antu yg saiz cam muchi tau yours truly ni.. mau boss dah amik mc

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 3:59 am

marc_zman wrote:boss.. camna rupa antu tu? ada nampak ka?

btw.. wa rasa antu yg tindih boss tu kan, mesti saiz cam yaminz laaa.. kalu kene antu yg saiz cam muchi tau yours truly ni.. mau boss dah amik mc

ha3... xnampak muka, tuh yang suspend..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by mumuchi on Wed Aug 01, 2012 4:19 am

Hah ven ko risau ke minachi bollywood nak tindih ko sampai termimpi2 ni clown

On a serious note, fenomena terasa tertindih pun potential medical condition... Kalau berulang pi cek ngan doktor bro for safety sake.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 4:31 am

mumuchi wrote:Hah ven ko risau ke minachi bollywood nak tindih ko sampai termimpi2 ni clown

On a serious note, fenomena terasa tertindih pun potential medical condition... Kalau berulang pi cek ngan doktor bro for safety sake.

noted, thanx bro...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Wed Aug 01, 2012 5:32 am

mlm 1st ramadan. elok jer angkat takbir utk semayang maghrib, terasa ada sesuatu peluk wa lembut jer tetapi erat... by d time abis surah Al- Fatihah, dah ilang rasa dipeluk tuh...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by venez on Wed Aug 01, 2012 5:35 am

tin wrote:mlm 1st ramadan. elok jer angkat takbir utk semayang maghrib, terasa ada sesuatu peluk wa lembut jer tetapi erat... by d time abis surah Al- Fatihah, dah ilang rasa dipeluk tuh...

awek hang kot, he3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum