Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Go down

Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Mon Jun 14, 2010 7:44 am

Salam guys,

Bila memperkatakan tentang aktiviti paranormal, either we don't know or being ignorance, benda2 macam ni pernah dialami oleh hampir semua orang. Ada cerita yang boleh dijadikan tauladan, ada yang tidak. Hakikatnya, makhluk2 halus yang mewarnai aktiviti2 paranormal ini, juga hamba Allah seperti kita. Kongsikan cerita anda...kekekeekeke. Cerita saya akan menyusul kemudian:)
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Mon Jun 14, 2010 7:47 am

waaa sudah start ke, aku moved topik ni ke perbincangan am aaar Smile
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by innocentti on Mon Jun 14, 2010 7:50 am

kat kg bapak aku di bukit merah perak mmg banyak case ni..aku sendiri pun penah kena rasuk..almaklumlah kiri kanan bukit..huhu.nanti free aku cerita..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kerambit75 on Mon Jun 14, 2010 7:53 am

Masa induksi ada mende kacau aku kat hotel resort, panggil nama aku pastu terasa mcm ada orang lalu tepi, terus aku gi join kawan tdo kat ruang tamu.
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by yaminz on Mon Jun 14, 2010 9:16 am

First time encounter aktiviti paranormal nei ms kecik, rasanyer dlm darjah 4/5... Masa tu tido petang, tlentang depan pintu umah... Ttiba tkejut dgr org blari kat luar sambil ckp "Cepat lari Yamin dtg!!!"... Punyerla tkejut ngan mamai nyer tgk kira kanan laman rumah xda pun org... Hampeh tol, wat kejut org tido jea...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Mon Jun 14, 2010 9:35 am

kisah aku ni berlaku masa aku dok dgn family aku lah. Anak aku masa tuh baru berumur dlm 2 tahun lebih ( kalau tak silap ). Rumah double storey, ada 3 bilik + 2 bilik air lah. Masa aku dok bertiga, tak rasa apa2 sgt. Tp, bila adik beradik aku dtg, tidur situ, diaorg rasa tidur mlm tak selesa. Mimpi ada tokong cina besar lah dlm rumah, ada cina mati berarak gi jirat lah...Bila malam, dekat sliding door tuh, macam ada orang dok main bola sepak depan pintu rumah. Bila di tinjau tak ada...

tbc
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by yaminz on Mon Jun 14, 2010 9:38 am

kched wrote:kisah aku ni berlaku masa aku dok dgn family aku lah. Anak aku masa tuh baru berumur dlm 2 tahun lebih ( kalau tak silap ). Rumah double storey, ada 3 bilik + 2 bilik air lah. Masa aku dok bertiga, tak rasa apa2 sgt. Tp, bila adik beradik aku dtg, tidur situ, diaorg rasa tidur mlm tak selesa. Mimpi ada tokong cina besar lah dlm rumah, ada cina mati berarak gi jirat lah...Bila malam, dekat sliding door tuh, macam ada orang dok main bola sepak depan pintu rumah. Bila di tinjau tak ada...

tbc

Nei mmg angker cite... Seram sehhhh... affraid affraid affraid
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Mon Jun 14, 2010 9:49 am

Bila adik-beradik semer dah balik, aku anak beranak yg tinggal ni, konon2 buatlah macam biasa...macam tak ada apa2. Tapi, bila malam, rasa macam ada 'benda' jer memerhati gerak geri ko. Master bedroom tuh, macam ada 'something' jer yg buat bulu roma ko meremang tiap kali ko nak tidur. Masa ni, 'benda' tuh bagi hint jer agaknya, dia tak 'main kasar' lagik. Hinggalah anak aku start, taknak tidur malam, walaupun aku dah tutup semer lampu. Bila tengah malam, dia bawak soft toys dia, menyorok belakang sofa as if ada kawan dia main sama kat situ...

Aku dgn wife taklah syak apa2 atau dgn lbh tepat lagi, malas nak layan perasaan. Kitaorg dok macam biasa jerlah until one day landlord dtg ckp nak let go rumah tuh pada kami kalau kami berminat. Wife aku dah suka masa tuh, sbb environment pun chinese, so senang ler dia nak speaking. kekekeek....Malam tuh lah pemulanya, 'benda' alah tuh mula2 nak main2kan aku...Grrr

Dlm pukul 10pm, aku dok tgk TV kat hall sorang2, wife & anak aku dah tidur kat bilik atas, tiba2 aku perasan kelibat dok turun tangga. Aku ingatkan kot cicak ke apa ker:P, buat bodoh jerlah. Sekali makin lama makin menjadik2.....Aku dah hangen, aku kata camni, ' Ko pandai masuk, ko pandailah keluar. Anak bini aku jgn kacau!!'. Then, aku sambung tgk TV cam biasa...

Keadaan makin lama makin menyakitkan hati aku, bila aku nak solat pun, kelibat hitam tuh dok ngacau aku lagik. Ada satu kali tuh, aku solat Isya' pukul 1 pagi, wife & anak aku dah tidur, 'benda' alah tuh, leh bertenggek atas kepala wife aku masa wife aku tgh tidur....Dia leh lalu lalang depan sejadah aku....

tbc


Last edited by kched on Mon Jun 14, 2010 10:09 am; edited 1 time in total
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Mon Jun 14, 2010 10:04 am

wa pulak dua hari lepas, tgh sedap2 tido tetiba terjaga sebab terasa ada org pegang bahu. giler terkejut sebab wa sengsorang je kat rumah dan housemate semua takde gi kursus. wa pon cepat2 berpaling, tgk2 ternampak ler kepala entiti. wa terkujat, dia pon terkujat gamaknya, cepat- cepat dia masuk bawah katil. mmg terasa pergerakan dia kat bawah katil. cuak giler. dah ler pukul 2.30 pagi waktu tuh.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Mon Jun 14, 2010 10:10 am

uhuhuhu...camner ni? takut plak aku nak menyambung citer...baca citer tin jer, aku dah terbayang...uhuhuhu
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Mon Jun 14, 2010 10:56 am

Cont'd

Started from malam yg benda alah tuh dok main2 lalu depan sejadah, aku started jugak every maghrib, pasang surah Al-Baqarah. Every weekend mesti balik kg sebab taknak dok situ. Bila pasang surah Al-Baqarah, dengar budak menangis kat dalam master bedroom tuh, dengar suara pompuan memujuk anak dia!

Aku dgn wife started to tanya jiran2 chinese kat kiri & kanan. Rupa2nya rumah tuh memang ada 'something'. Sebabnya, rumah tuh jadi rebutan antara mak si landlord dgn ayah dia yg dah lama divorce. Patutlah every thursday, chinese kiri kanan dok bakar kemenyan rupanya2 pasal 'benda' tuh. Risik punya risik, rupanya ex-husband a.k.a ayah landlord, tanam 'tulang' dalam master bedroom tuh. Hmm....
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by harleena on Mon Jun 14, 2010 11:10 am

Ni citer masa duduk kota damansara dulu. Suatu hari tu, saya n family balik Melaka. Tinggallah adik ipar lelaki sorang kat rumah tu. Dia tu pulak jenis yang boleh nampak benda2 entiti ni. Malam tu, dia talipon kita orang kat Melaka. Tanya bila nak balik kl. Ada ke tanya bila nak balik kl padahal baru pagi tadi kita orang sampai melaka. Bila tanya ada apa, dia kata tak de apa2. Besoknya (hari ahad) kita orang pun balik kl. Adik ipar cerita masa dia tengah tengok tv, tiba2 dia perasan macam ada orang kat meja makan. Dia kata, dia nampak ada perempuan rambut panjang tengah duduk sambil tunduk kat meja makan tu. Menyaspenkan ajer dengar citer dia tu.

tbc.
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Mon Jun 14, 2010 11:16 am

tin wrote:wa pulak dua hari lepas, tgh sedap2 tido tetiba terjaga sebab terasa ada org pegang bahu. giler terkejut sebab wa sengsorang je kat rumah dan housemate semua takde gi kursus. wa pon cepat2 berpaling, tgk2 ternampak ler kepala entiti. wa terkujat, dia pon terkujat gamaknya, cepat- cepat dia masuk bawah katil. mmg terasa pergerakan dia kat bawah katil. cuak giler. dah ler pukul 2.30 pagi waktu tuh.

abih tu..tin x jenguk ke bawah katil?
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Mon Jun 14, 2010 11:17 am

eeee.... ada antu mumuk (kata anak akulah) Laughing
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Mon Jun 14, 2010 11:30 am

saya punye citer plak....
saya start terasa bahu saya belah kanan seperti dicucuk2...hhmmmm senang kata cam kena grip kuat2 pas saya beranak 3 thn lepas. tp saya buat tak tahu jek..sampai th lepas masa g ngurut..makcik tu cakap..ada benda dok bertenggek kat bahu saya...benda tu dah lama...tp saya tak mau amik ubat ngan mcik tu sbb kena pakai tangkal...sbb saya mmg x suka penggunaan tangkal..
then pg berubat kat perak...mcik tu pakai pensil...dia masukkan pensil dicelah2 semua jari...makcik tu cakap, kalau sakit means adalah bendanya...adeh...punya sakit masa dia buat tuh...sampai menangis2.
tp benda tu tak nak bg tau asal usul dia...
yg geramnye..pas berubat pun still sakit...tp dia x selalu la rasa sakit..kadang2 jek..nie skang nie..terasa digrip bahu nih...
yg peliknya..kalau bg tau kat abg..bila abg pegang bahu nie..automatik hilang rasa grip tu then bulu tangan abang akan tercacak2....
tp yg nasib baiknya...benda tu x pernah lagila merupa depan saya...mintak simpang la....
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by yaminz on Mon Jun 14, 2010 11:31 am

tin wrote:wa pulak dua hari lepas, tgh sedap2 tido tetiba terjaga sebab terasa ada org pegang bahu. giler terkejut sebab wa sengsorang je kat rumah dan housemate semua takde gi kursus. wa pon cepat2 berpaling, tgk2 ternampak ler kepala entiti. wa terkujat, dia pon terkujat gamaknya, cepat- cepat dia masuk bawah katil. mmg terasa pergerakan dia kat bawah katil. cuak giler. dah ler pukul 2.30 pagi waktu tuh.

Errr, dua2 tkejut pulak da... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by yaminz on Mon Jun 14, 2010 11:35 am

Sy plak, masa dok kat matrikulasi kat lembah pantai... Masa tu cuti semester, n dok sorg2 kat dlm bilik... Smua member da balik...

Masa dok syok tido tu, ttiba badan trasa kena hempap n punyerla payah nak ckp o bangun... Pastu bc certain ayat n ckp Allahu-Akbar baru la benda tu ilang... Skali tu jea... huhuhu
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tin on Mon Jun 14, 2010 12:04 pm

tenteng wrote:abih tu..tin x jenguk ke bawah katil?

hahaha... tara berani la deyyy Laughing

semlm tido bertemankan alunan bacaan al-quran yg main kat cd player. Alhamdulillah, so far aman jer.
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Mon Jun 14, 2010 12:21 pm

tin wrote:
tenteng wrote:abih tu..tin x jenguk ke bawah katil?

hahaha... tara berani la deyyy Laughing

semlm tido bertemankan alunan bacaan al-quran yg main kat cd player. Alhamdulillah, so far aman jer.

nie dah sah2 tdo dengan lampu terang benderang...
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by tenteng on Mon Jun 14, 2010 12:22 pm

tin wrote:
tenteng wrote:abih tu..tin x jenguk ke bawah katil?

hahaha... tara berani la deyyy Laughing

semlm tido bertemankan alunan bacaan al-quran yg main kat cd player. Alhamdulillah, so far aman jer.

tin...moral of the story.....pi cari bini cepat2..xdekla "bini" lain nyibuk2 nak tumpang tdo sekatil....hehehe
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by powerw00t on Mon Jun 14, 2010 12:25 pm

Aku rasa tu si kuihkoci hantar jemalang tanah utk kaco tin sbb potong kredit dia banyak2 haha
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by yaminz on Mon Jun 14, 2010 12:28 pm

tenteng wrote:
tin wrote:
tenteng wrote:abih tu..tin x jenguk ke bawah katil?

hahaha... tara berani la deyyy Laughing

semlm tido bertemankan alunan bacaan al-quran yg main kat cd player. Alhamdulillah, so far aman jer.

tin...moral of the story.....pi cari bini cepat2..xdekla "bini" lain nyibuk2 nak tumpang tdo sekatil....hehehe

Betulx3... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kerambit75 on Mon Jun 14, 2010 12:34 pm

powerw00t wrote:Aku rasa tu si kuihkoci hantar jemalang tanah utk kaco tin sbb potong kredit dia banyak2 haha

Tapi kalau jemalang tu pakai topi bucu lima pastu bawak senapang buatan sendiri memang sohih le kuihkoci yg hantar.
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Wed Jun 16, 2010 5:08 am

powerw00t wrote:Aku rasa tu si kuihkoci hantar jemalang tanah utk kaco tin sbb potong kredit dia banyak2 haha

hahahaa...this is the good one Smile
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by kched on Wed Jun 16, 2010 5:17 am

cont'd...

To make it short, setelah mintak pendapat ustaz2, depa suggested baiklah pindah dari rumah tuh, kalau nak tolong 'halau' benda alah tuh pun, kena korek kat mana tulang tuh di tanam, some more tak tau kat mana dah disimenkan tulang-temulang tuh....Logically, kalau pasang/baca surah Al-Baqarah, benda tuh leh hilang/lari, tapi macam kes ni, 'benda' tuh nak lari ke mana, sebab dah bertanam kat dalam master bedroom....

Ustaz2 tuh pesan, sebelum anak dara aku jadi sebati jiwa dia dgn 'benda' tuh, baik bawak dia keluar dari rumah tuh. Luckily wife tak pernah nampak, tapi she could feel the presence of that thing everytime she had a goosebumps. Yang nampak nyer aku, sebab 'benda' tuh adalah wanita yg ada anak...So, tak peliklah kalau aku jer yang kena kacau....

Aku confronted dengan tuan rumah, but then he said he knows nothing about it, padahal jiran2 semua dah bagitau, memang orang yang duduk situ, asyik keluar masuk sebab tak tahan kena kacau. If married couple duduk situ, memang 'benda' tuh akan buat rumahtangga kacau bilau...asyik 'panasss' jer. Huhuhuhu.......-end-
avatar
kched
Sergeant
Sergeant

Mymil
Posts : 152
Reputation : 1
Join date : 09/06/2010
Age : 39
Location : Malaysia - Central

Back to top Go down

Re: Aktiviti Paranormal Yg Berlaku di Sekitar Anda..Ngeeee:P

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum