Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171922 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Promote and progress

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Promote and progress

Post by powerw00t on Wed Apr 21, 2010 12:52 pm

Kepada semua member2 yg setia dengan MyMil, adalah diharapkan agar dapatlah meluangkan sikit masa untuk promote atau invite mana2 kawan yg berminat untuk berdiskusi secara aman kat sini. Tapi ni bukan MLM sebab kalau ye and no komisen, dah lama aku bersandar kat brabus berlatar-belakangkan bunglow 3 tingkat muahaha!

Buat masa ni kita dah pelawa member2 asal dari Aimoo dan alhamdulilah ramai jugak masuk sini. Terima kasih kepada semua kerana memberikan sokongan.

Baru kejap tadi aku dah add url bod ni dalam keyword search Google dan Yahoo!, Bing pulak akan menyusul kemudian. MyMil goes globally tuhh.. dengan begitu mempermudahkan lagi kalau ada sesiapa yg search online untuk cari dan datang kepada kita.


Last edited by powerwoot on Mon Apr 26, 2010 7:37 am; edited 1 time in total
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by atreyudevil on Wed Apr 21, 2010 1:40 pm

Apa lagi power..
Codename Mission Pancing Initiate. Exclamation
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Wed Apr 21, 2010 2:42 pm

atreyudevil wrote:Apa lagi power..
Codename Mission Pancing Initiate. Exclamation

Itu sudah semustinya... hehe Wink
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Wed Apr 21, 2010 3:59 pm

erkk, bleh buat pondok panas x? setahu aku SPRM dh x bagi buat... he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by atreyudevil on Wed Apr 21, 2010 4:03 pm

Boleh je... sogok gambo pepawer skit cair aa tuu
"politik gambar" Laughing

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Wed Apr 21, 2010 4:09 pm

atreyudevil wrote:Boleh je... sogok gambo pepawer skit cair aa tuu
"politik gambar" Laughing

aku dh sogok gambar DSA kt Panggilan Pertiwi selepas 3 hari dipaparkan kat MyMil tapi pki alamat MyMil@aimoo...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Thu Apr 22, 2010 7:39 am

venez wrote:
atreyudevil wrote:Boleh je... sogok gambo pepawer skit cair aa tuu
"politik gambar" Laughing

aku dh sogok gambar DSA kt Panggilan Pertiwi selepas 3 hari dipaparkan kat MyMil tapi pki alamat MyMil@aimoo...

tu yg silap tu hehe, patutnya hint kat sini... tapi takpelah dari aimmo dorang akan tau jugak kita dah kat sini.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Thu Apr 22, 2010 7:40 am

powerwoot wrote:
venez wrote:
atreyudevil wrote:Boleh je... sogok gambo pepawer skit cair aa tuu
"politik gambar" Laughing

aku dh sogok gambar DSA kt Panggilan Pertiwi selepas 3 hari dipaparkan kat MyMil tapi pki alamat MyMil@aimoo...

tu yg silap tu hehe, patutnya hint kat sini... tapi takpelah dari aimmo dorang akan tau jugak kita dah kat sini.

xper, next time aku sogok gambar kat sana pki alamat sini, he3

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by zulupapa on Thu Apr 22, 2010 10:28 am

bagus betul rangkaian network ni ..... Very Happy
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by KIM.mafia on Thu Apr 22, 2010 10:32 am

dah invite midore

KIM.mafia
Warrant Officer
Warrant Officer

Amaran Ketiga
Posts : 517
Reputation : 15
Join date : 21/04/2010
Age : 36
Location : Manchester

http://the-little-cutie-cakes.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Thu Apr 22, 2010 10:39 am

KIM.mafia wrote:dah invite midore

si midon tu hidup lagi ke? Shocked
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by KIM.mafia on Thu Apr 22, 2010 10:41 am

powerwoot wrote:
KIM.mafia wrote:dah invite midore

si midon tu hidup lagi ke? Shocked

ade..ari tu kan kim gi hiking dgn dia..dia jarang masuk porem skang ni 2 g jarang nampak

KIM.mafia
Warrant Officer
Warrant Officer

Amaran Ketiga
Posts : 517
Reputation : 15
Join date : 21/04/2010
Age : 36
Location : Manchester

http://the-little-cutie-cakes.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Thu Apr 22, 2010 10:42 am

KIM.mafia wrote:
powerwoot wrote:
KIM.mafia wrote:dah invite midore

si midon tu hidup lagi ke? Shocked

ade..ari tu kan kim gi hiking dgn dia..dia jarang masuk porem skang ni 2 g jarang nampak

oh gitew ceritanya, kira hidup lagi la tuuu hehe jom jemputlah dia datang
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Sat Apr 24, 2010 5:40 am

Baru balik dari mpsa cari, abis aku spam pm mana2 kaki kat dalam tu, minus the trollers la
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Sat Apr 24, 2010 11:51 am

powerwoot wrote:Baru balik dari mpsa cari, abis aku spam pm mana2 kaki kat dalam tu, minus the trollers la

rajin sungguh abg aku sorang nih... cheers

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by Yip on Mon Apr 26, 2010 11:02 am

dasyatnya nak promo abis-abisan.... tapi sure ke u ols nak kasi open ni? kang si Joni n satu geng ngan fahaman dia tgu datang mai sini bikin u ols sakit mata ngan postings dia kang, korang gak yang fening kan wahai kak Pawerina ku... muahahahahahha
avatar
Yip
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 205
Reputation : 10
Join date : 26/04/2010
Age : 76
Location : Shah Alam-JB-Shah Alam

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by innocentti on Mon Apr 26, 2010 11:10 am

takpa2..kat sini parang semua tajam2..cakap sepatah jer takuk kepala terus..muahaha..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Mon Apr 26, 2010 11:12 am

hehe kat cari nak banned kena bawak ke cabinet dulu, kat sini kita guna anarchy law.... cantas dan cincang!! Twisted Evil
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by zulupapa on Mon Apr 26, 2010 11:14 am

kalau dgn parang tak jalan jugak ....... C4 kita pasangakan ..... Evil or Very Mad
avatar
zulupapa
Lt Colonel
Lt Colonel

Mymil
Posts : 1633
Reputation : 83
Join date : 21/04/2010
Age : 72

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by atreyudevil on Mon Apr 26, 2010 11:29 am

yeahhh pak long rawk!!!

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Mon Apr 26, 2010 11:34 am

he3, cantas jgn x cantas... rasa2nya geng2 joni dh hidu2 bau forum nih...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Mon Apr 26, 2010 11:38 am

venez wrote:he3, cantas jgn x cantas... rasa2nya geng2 joni dh hidu2 bau forum nih...

dia kalo setakat cite2 mcm ni dia tak minat nak sampuk, kalo ada cite unsur2 melayu dan Islam... ha memang dia suka.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by venez on Mon Apr 26, 2010 11:42 am

powerwoot wrote:
venez wrote:he3, cantas jgn x cantas... rasa2nya geng2 joni dh hidu2 bau forum nih...

dia kalo setakat cite2 mcm ni dia tak minat nak sampuk, kalo ada cite unsur2 melayu dan Islam... ha memang dia suka.

xpun kalau cite2 yang berbau politik... kalau ada ramai layan dia mesti dia suka, muhahahahaha...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by Yip on Mon Apr 26, 2010 12:05 pm

siyesly dia memang bengang ngan wa sebab wa buat tidoooo je kalo dia bikin posting.... sama gak ngan Cong tu, tatau apa yang derang ni nak kan? bila negara lain beriya2 nak kembangkan military derang ni gak dok gelqakkan ATM ngan 'keupayaan' sejengkal kononnya, tapi bila nak beli asset baru x abis2 ngan jakinya.... fenin kan?

si Joni lak x abis ngan ketuanan melayu, apa yang hazab sangat bangsa kita ni pon wa x paham gak apa yang jaki bebeno...

Best gak kalo parang dan sabit lagi laju ni Laughing ai loikkeeeee
avatar
Yip
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 205
Reputation : 10
Join date : 26/04/2010
Age : 76
Location : Shah Alam-JB-Shah Alam

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by powerw00t on Wed Apr 28, 2010 8:20 am

Gangs all, mymil telah di submit ke google, yahoo dan bing untuk memudahkan lagi search filter.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Promote and progress

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum