Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by malarkey Fri Oct 13, 2017 10:25 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171926 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by venez on Thu Aug 12, 2010 4:47 am

powerw00t wrote:Eizan ada bukak warung ke? fuh mmg usahawan macam pak jebat jugak tu...

warung kat FB... Very Happy

venez
ADMIN
ADMIN

Posts : 17387
Join date : 19/04/2010

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by eaizan on Thu Aug 12, 2010 5:00 am

tak hilang ke mana pun...cuma tumpuan lebih kepada budak2 dah dekat nak exam. sempat layan FB je sambil2 carik soalan latihan dalam internet. minggu depan budak dah start trial.

mana lak den bukak warung. spekulasi semata-mata tu...cuma ada la sikit2 sekarang ni tender ambik gambar apa2 majlis.
avatar
eaizan
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 290
Reputation : 18
Join date : 21/04/2010
Age : 42
Location : Tampin-Gemas-Tampin

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by tj on Thu Aug 12, 2010 6:32 pm

selamat datang kepada slurpie devil..
avatar
tj
Colonel
Colonel

Mymil
Posts : 2118
Reputation : 30
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Mon Aug 16, 2010 7:18 am

Boss Power maupun Venez..teman nak tanya si Lipan Lapan baru muncul kat cari mpsa..sudah invite ke belum datang mymil ni..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by venez on Mon Aug 16, 2010 8:50 am

mumuchi wrote:Boss Power maupun Venez..teman nak tanya si Lipan Lapan baru muncul kat cari mpsa..sudah invite ke belum datang mymil ni..

arituh sudah invite, senyap jerk, hang inviteler sekali lagi muchi... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by powerw00t on Mon Aug 16, 2010 8:58 am

lipan8 mmg tuhari aku ada nampak kat cari, dia pun touch n go kat situ ingat nak invite tapi rasanya ven dah invite takde le aku nak tanya dia lagi... last yg aku invite kahmadz.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Mon Aug 16, 2010 9:00 am

aku pun touch n go tapi dah pm dah pun...
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by innocentti on Mon Aug 16, 2010 9:08 am

ada indon kat sini..tapi takpa biarkan dulu selagi tak buat kacau.. Very Happy
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by powerw00t on Mon Aug 16, 2010 9:12 am

innocentti wrote:ada indon kat sini..tapi takpa biarkan dulu selagi tak buat kacau.. Very Happy

yup.... 1st day register ada kat dalam lurking agaknya, pastu takde masuk.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Mon Aug 16, 2010 9:21 am

kahmadz dah masuk rupanyer..tapi limunan aja..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by innocentti on Mon Aug 16, 2010 9:24 am

aku tgh bayang pawer dok perasap parang tunggu nak cantas dengan mulut terkumat kamit..hihihi
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by powerw00t on Mon Aug 16, 2010 9:26 am

innocentti wrote:aku tgh bayang pawer dok perasap parang tunggu nak cantas dengan mulut terkumat kamit..hihihi

aku tak kisah kalo dia bincang cara baik, xchanging discussion ke apa... tapi kalo dah masuk dgn ada percubaan mengutuk mmg kena parang ler nampaknya.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by venez on Mon Aug 16, 2010 9:33 am

innocentti wrote:ada indon kat sini..tapi takpa biarkan dulu selagi tak buat kacau.. Very Happy

member aku pun ada gak dari indonesia... geng modelling aircraft, rasanya dia pun dh register dlm nih... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Mon Aug 16, 2010 9:34 am

hehehehe bulan posa bersangka baik...jgn si bj and the bear udahla..
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by innocentti on Mon Aug 16, 2010 9:35 am

yang aku perasan tu malaun dari cari..hehehe..tapi biar jer dulu..dia sengap jer pun..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by powerw00t on Mon Aug 16, 2010 9:36 am

braderjoni@kuihkoci@rickkkkyyyy dah lama tak kuar kat cari hehe
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by powerw00t on Mon Aug 16, 2010 9:37 am

innocentti wrote:yang aku perasan tu malaun dari cari..hehehe..tapi biar jer dulu..dia sengap jer pun..


saper dia?
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by venez on Mon Aug 16, 2010 9:39 am

powerw00t wrote:braderjoni@kuihkoci@rickkkkyyyy dah lama tak kuar kat cari hehe

rasanya dia dh register kat sini... cuma takut nak mencelah..

p/s : aku perasan ada sorang user nama lebih kurang geng2 dorang tengah selak2 nama members MyMil... Very Happy

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by innocentti on Mon Aug 16, 2010 9:39 am

mochi dah windu ngan abang BJ rejimen ke-10 Razz
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by venez on Mon Aug 16, 2010 9:41 am

innocentti wrote:yang aku perasan tu malaun dari cari..hehehe..tapi biar jer dulu..dia sengap jer pun..

ho3, pal****** yerk inno.. ada 2-3 org lagi...

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Mon Aug 16, 2010 9:44 am

innocentti wrote:mochi dah windu ngan abang BJ rejimen ke-10 Razz

bukan windu..nak flush out mcm cakap olang putih..si acong pun ada ka?
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by innocentti on Mon Aug 16, 2010 9:45 am

hahaha..ada lagi..aku cukup admire dengan kegigihan forumer dorang mempertahankan NKRI harga mati..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by kerambit75 on Tue Aug 17, 2010 7:48 pm

powerw00t wrote:braderjoni@kuihkoci@rickkkkyyyy dah lama tak kuar kat cari hehe

Kan aku dah cakap dia tgh bz tawar-menawar kat Geylang!
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by kerambit75 on Tue Aug 17, 2010 7:50 pm

innocentti wrote:hahaha..ada lagi..aku cukup admire dengan kegigihan forumer dorang mempertahankan NKRI harga mati..

Wa punya kawan sudah tukar tajuk 3gp indon dia kpd NKRI Harga Mati What a Face
avatar
kerambit75
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 2612
Reputation : 83
Join date : 07/05/2010
Age : 42
Location : Ipoh

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by blankrasta on Wed Aug 18, 2010 9:09 am

Hehe, selagi namanya open forum, memang akan ada spy bangsa NKRI ni kat forum military Msia, biasalah, diorg cilok intel kat forum2 sbb kadang2 ada forumers yg terlepas cakap, tp kita pun sama, so no worries lah~ Very Happy

blankrasta
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1330
Reputation : 81
Join date : 19/04/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by mumuchi on Wed Aug 18, 2010 10:14 am

diam tak diam jumlah ahli dah menghampiri angka 200 walaupun porem ni tak lah dihebahkan sangat..

Selamat datang kepada ahli2 baru, jangan malu jangan segan, pelan2 kayuh dan enjoy yourselves here!
avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Member2 semua mari perkenalkan diri dulu.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 38 of 40 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum