Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by mumuchi on Wed Sep 28, 2011 6:40 am

heavyduty wrote:a man stopped by the road to get a BJ from his wife and he has to get out to blow his load and was found on top of his car with his reproductive organ in his mouth

this is the story i heard...granted i was drunk when i heard it

er why didn't you mention it was in a girly bar oso Wink

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Wed Sep 28, 2011 6:44 am

anya tak faham mengapa has to get out to blow his load?... apa tuh?... scratch

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by powerw00t on Wed Sep 28, 2011 6:47 am

heavyduty wrote:a man stopped by the road to get a BJ from his wife and he has to get out to blow his load and was found on top of his car with his reproductive organ in his mouth

this is the story i heard...granted i was drunk when i heard it

oh yes, and you drunk at that time. The real was a female bigfoot BJing you somewhere in the remote canadian wood. What a Face
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by azim09 on Wed Sep 28, 2011 6:48 am

lain macam je pernyataan diatas tu...hehehe..
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 24
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by Senak on Mon Oct 10, 2011 8:26 pm

hehe. cari google ---> Mothman

.seakan akan makhluk yg diterangkan saudara. Wink

Senak
Civilian

Malaysia
Mymil
Posts : 24
Reputation : 3
Join date : 07/09/2011

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Tue Oct 11, 2011 7:29 am

macam ada tajuk cerita jer mothman nih....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by marc_zman on Tue Oct 11, 2011 7:41 am

chit.. udah ler minggu depan wa mau jalan turun naik kolumpo-raub guna ini highway.. sekali hangpa semua dok citer benda ni.. cancel laaa trip malam.. ekekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Tue Oct 11, 2011 7:45 am

marc_zman wrote:chit.. udah ler minggu depan wa mau jalan turun naik kolumpo-raub guna ini highway.. sekali hangpa semua dok citer benda ni.. cancel laaa trip malam.. ekekekekeeeee

ingat ikut highway okay berbanding dari jalan lama... tapi pon highway pon ada banyak cerita2 yang menakutkan....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by marc_zman on Tue Oct 11, 2011 8:05 am

aritu turun dari bentung ke kolumpo ingat mau ikut jalan lama.. saja nak try test.. tapi wa punyer supervisor awal2 sudah kata, lepas genting sempah ke apa, you're on your own, walaupun di siang hari + ambil kira kemungkinan reception hp tarak clear kat laluan tu, sooo wa cancel itu idea.. bukan apa, dia kata jln lama kat strecth tu sunyi n almost no traffic.. kalu kereta breakdown ke aper, mmg sorang2 tanggung laaa

sooo.. bin it lah

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by MMW on Tue Oct 11, 2011 8:24 am

marc_zman wrote:aritu turun dari bentung ke kolumpo ingat mau ikut jalan lama.. saja nak try test.. tapi wa punyer supervisor awal2 sudah kata, lepas genting sempah ke apa, you're on your own, walaupun di siang hari + ambil kira kemungkinan reception hp tarak clear kat laluan tu, sooo wa cancel itu idea.. bukan apa, dia kata jln lama kat strecth tu sunyi n almost no traffic.. kalu kereta breakdown ke aper, mmg sorang2 tanggung laaa

sooo.. bin it lah

Dari bentong ke genting sempah ok jugak kalau ikut jalan lama. Tembus kat Janda Baik dan R&R Genting Sempah (jalan naik ke genting highland). Kenderaan banyak sebab ramai orang nak ke bukit tinggi boleh ikut jalan lama. Tapi dari genting sempah ke KL, haa yang tu agak scary. Memang reception kejap ada kejap tak de.

Tapi kalau nak adventure boleh jugak. Lalu dari bentong sesorang bertolak pukul 12am..... tengok ada benda menumpang tak.... ekekekeke

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Tue Oct 11, 2011 8:29 am

tapi bentong tuh cantik....anya suka lalu situ....
tapi derang memang kata kat area2 tuh memang sunyi dan memang sesuai sebagai background aktiviti2 paranormal.... abang anya kat temerloh..jadinya anya lalu lah situ kalau nak pergi ke rumah dia.... ada jugak dengar abang anya cerita something2... dia tuh kuat traveling dan suka pilih untuk jalan lewat malam dan dinihari...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by marc_zman on Tue Oct 11, 2011 8:30 am

MMW wrote:
marc_zman wrote:aritu turun dari bentung ke kolumpo ingat mau ikut jalan lama.. saja nak try test.. tapi wa punyer supervisor awal2 sudah kata, lepas genting sempah ke apa, you're on your own, walaupun di siang hari + ambil kira kemungkinan reception hp tarak clear kat laluan tu, sooo wa cancel itu idea.. bukan apa, dia kata jln lama kat strecth tu sunyi n almost no traffic.. kalu kereta breakdown ke aper, mmg sorang2 tanggung laaa

sooo.. bin it lah

Dari bentong ke genting sempah ok jugak kalau ikut jalan lama. Tembus kat Janda Baik dan R&R Genting Sempah (jalan naik ke genting highland). Kenderaan banyak sebab ramai orang nak ke bukit tinggi boleh ikut jalan lama. Tapi dari genting sempah ke KL, haa yang tu agak scary. Memang reception kejap ada kejap tak de.

Tapi kalau nak adventure boleh jugak. Lalu dari bentong sesorang bertolak pukul 12am..... tengok ada benda menumpang tak.... ekekekeke

ini jalan laaa yg wa maksudkan.. wuhohohohooo.. kalu zaman2 bujang dulu, mmg kompem wa redah jer.. adventure laaa konon konon.. tapi laaa ni takleh.. ada yg tersayang sedang menunggu di rumah.. ekekekekekeee

btw... brp RM bro M caj kat benda yg tumpang tu? ekekekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by yaminz on Tue Oct 11, 2011 8:30 am

marc_zman wrote:aritu turun dari bentung ke kolumpo ingat mau ikut jalan lama.. saja nak try test.. tapi wa punyer supervisor awal2 sudah kata, lepas genting sempah ke apa, you're on your own, walaupun di siang hari + ambil kira kemungkinan reception hp tarak clear kat laluan tu, sooo wa cancel itu idea.. bukan apa, dia kata jln lama kat strecth tu sunyi n almost no traffic.. kalu kereta breakdown ke aper, mmg sorang2 tanggung laaa

sooo.. bin it lah

Pehhh... wat a journey... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by MMW on Tue Oct 11, 2011 8:40 am

marc_zman wrote:

Btw... brp RM bro M caj kat benda yg tumpang tu? ekekekekekeeeee[/color]

Kawan saya siap berenti kereta lagi tumpangkan makhluk sekor tu. Duduk seat depan. Baju kebaya warna merah. Mata hitam.... tak nampak anak mata.

Dalam kereta punya le wangi. Semerbak bau bunga kemboja kubur.

Tak bercakap sepanjang perjalanan. Nak turun main tunjuk aje. Lepas turun terus hilang. Bunyi mengilai pun datang.

Lepas tu datang bau busuk satu kereta. Bau bangkai.

Aku tanya engkau tak takut ke? Tak. Dia kata dah biasa jumpa kat jalan lama tu. Kesian pulak dia berjalan kaki. Dia pun makhluk Allah jugak....

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by marc_zman on Tue Oct 11, 2011 12:08 pm

MMW wrote:
marc_zman wrote:

Btw... brp RM bro M caj kat benda yg tumpang tu? ekekekekekeeeee[/color]

Kawan saya siap berenti kereta lagi tumpangkan makhluk sekor tu. Duduk seat depan. Baju kebaya warna merah. Mata hitam.... tak nampak anak mata.

Dalam kereta punya le wangi. Semerbak bau bunga kemboja kubur.

Tak bercakap sepanjang perjalanan. Nak turun main tunjuk aje. Lepas turun terus hilang. Bunyi mengilai pun datang.

Lepas tu datang bau busuk satu kereta. Bau bangkai.

Aku tanya engkau tak takut ke? Tak. Dia kata dah biasa jumpa kat jalan lama tu. Kesian pulak dia berjalan kaki. Dia pun makhluk Allah jugak....

dlm dunia ni ada manusia yg nak sgt jumpa makhluk2 camni, tapi tak diizinkan-Nya.. ada yg tak nak tapi dengan izin-Nya, terjumpa jugak.. mmg betoi laaa kata sahabat tu, benda tu makhluk Allah swt gak.. antar kita berani dgn tidak ler

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by alphawolf on Wed Oct 12, 2011 5:31 am

kelako pulak kawan tu kata kesian....

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by bijan on Wed Oct 12, 2011 8:09 am

Perghhh kalau betul la apa yang mamat kat atas tu kata ... memang die bertuah ... x minta no mapiao ke ..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by powerw00t on Wed Oct 12, 2011 8:17 am

Bila cerita MMW tu teringat pulak cerita benar yg aku alami sendiri, masa tu baru beli moto suzuki panther baru. Bila nak keluar dari simpang Selayang menuju KL ada sorang lelaki tahan aku. Isyarat dia tunjuk ke depan, maknanya simpang depan la tu.

Dia naik belakang, pakai helmet.... muka tak nampak tapi gelap. Aku tak tanya le apa2 terus ajalan aja. Sampai kat rondabout jalan kucing tu, aku berhenti sbb ingat dia nak turun situ. Dia tak mau turun.... diam aja. Aku toleh belakang aja...

Dia cakap, "abang! saya ucapkan ribuan trima kasey sama abang kalo hantar sana Kepong, saya tara wang mau naik teksi la abang. Ribu ribu trima kasey....."

Tu lah payahnya kalo tumpangkan aneyy mabuk, nak muntah aku bau arak dari mulut dia. Ngerii wooo
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by bijan on Wed Oct 12, 2011 8:22 am

powerw00t wrote:Bila cerita MMW tu teringat pulak cerita benar yg aku alami sendiri, masa tu baru beli moto suzuki panther baru. Bila nak keluar dari simpang Selayang menuju KL ada sorang lelaki tahan aku. Isyarat dia tunjuk ke depan, maknanya simpang depan la tu.

Dia naik belakang, pakai helmet.... muka tak nampak tapi gelap. Aku tak tanya le apa2 terus ajalan aja. Sampai kat rondabout jalan kucing tu, aku berhenti sbb ingat dia nak turun situ. Dia tak mau turun.... diam aja. Aku toleh belakang aja...

Dia cakap, "abang! saya ucapkan ribuan trima kasey sama abang kalo hantar sana Kepong, saya tara wang mau naik teksi la abang. Ribu ribu trima kasey....."

Tu lah payahnya kalo tumpangkan aneyy mabuk, nak muntah aku bau arak dari mulut dia. Ngerii wooo

Air sireh tak terpancut dari mulut ke bang power ..?? sapik daniel manggo kena sampuk arituh abag tau tak ..?
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by innocentti on Wed Oct 12, 2011 10:30 am

wilie ajer kat sepanjang jalan kuching tu pawer..biar teseret perot penuh todi dia tu..ahahaha
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by marc_zman on Wed Oct 12, 2011 10:35 am

innocentti wrote:wilie ajer kat sepanjang jalan kuching tu pawer..biar teseret perot penuh todi dia tu..ahahaha
adey.. kalu power wilie kan, agak2 pewut ke punggung itu tambi punya kat atas jalan? ayoyoyooo

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Wed Oct 12, 2011 1:42 pm

MMW wrote:
marc_zman wrote:

Btw... brp RM bro M caj kat benda yg tumpang tu? ekekekekekeeeee[/color]

Kawan saya siap berenti kereta lagi tumpangkan makhluk sekor tu. Duduk seat depan. Baju kebaya warna merah. Mata hitam.... tak nampak anak mata.

Dalam kereta punya le wangi. Semerbak bau bunga kemboja kubur.

Tak bercakap sepanjang perjalanan. Nak turun main tunjuk aje. Lepas turun terus hilang. Bunyi mengilai pun datang.

Lepas tu datang bau busuk satu kereta. Bau bangkai.

Aku tanya engkau tak takut ke? Tak. Dia kata dah biasa jumpa kat jalan lama tu. Kesian pulak dia berjalan kaki. Dia pun makhluk Allah jugak....


abang anya yang slalu ikut jalan tuh.... paling popular jalan lama ikut triang (ada ke nama tempat nih?)... dia slalu cakap kat situ sangat gelap dan slalu berasa berlumba2 dengan antu.... sebut2 gitu, ada satu kali tuh...as he was driving... ada kepala pompuan takde badan dok singgah kat side mirror sesambil tengok dia drive...

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by 5229 on Wed Oct 12, 2011 1:52 pm

apa story kt jln lama tu sampai byk benor makhluk halus?
avatar
5229
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 761
Reputation : 30
Join date : 29/08/2010
Age : 32
Location : nowhere

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by anya8797 on Wed Oct 12, 2011 1:55 pm

5229 wrote:apa story kt jln lama tu sampai byk benor makhluk halus?

tak pasti lah dek lima... tapi agaknya jalan tuh jalan lama dan emmang takde lampu jalan rasanya.... at least yang nih lah abang kak anya bagitau pon....

anya8797
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2721
Reputation : 60
Join date : 07/03/2011
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by 5229 on Wed Oct 12, 2011 2:08 pm

anya8797 wrote:
5229 wrote:apa story kt jln lama tu sampai byk benor makhluk halus?

tak pasti lah dek lima... tapi agaknya jalan tuh jalan lama dan emmang takde lampu jalan rasanya.... at least yang nih lah abang kak anya bagitau pon....

ouhh..kot la ada sejarah disebalik jalan lama tuh.. What a Face
avatar
5229
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 761
Reputation : 30
Join date : 29/08/2010
Age : 32
Location : nowhere

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by MMW on Wed Oct 12, 2011 3:03 pm

anya8797 wrote:
MMW wrote:
marc_zman wrote:

Btw... brp RM bro M caj kat benda yg tumpang tu? ekekekekekeeeee[/color]

Kawan saya siap berenti kereta lagi tumpangkan makhluk sekor tu. Duduk seat depan. Baju kebaya warna merah. Mata hitam.... tak nampak anak mata.

Dalam kereta punya le wangi. Semerbak bau bunga kemboja kubur.

Tak bercakap sepanjang perjalanan. Nak turun main tunjuk aje. Lepas turun terus hilang. Bunyi mengilai pun datang.

Lepas tu datang bau busuk satu kereta. Bau bangkai.

Aku tanya engkau tak takut ke? Tak. Dia kata dah biasa jumpa kat jalan lama tu. Kesian pulak dia berjalan kaki. Dia pun makhluk Allah jugak....


abang anya yang slalu ikut jalan tuh.... paling popular jalan lama ikut triang (ada ke nama tempat nih?)... dia slalu cakap kat situ sangat gelap dan slalu berasa berlumba2 dengan antu.... sebut2 gitu, ada satu kali tuh...as he was driving... ada kepala pompuan takde badan dok singgah kat side mirror sesambil tengok dia drive...

Ada masa tu dengar cerita manusia berkepala anjing dok lumba lari dengan kereta. Macam Anubis le pulak

[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
MMW
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2269
Reputation : 159
Join date : 07/03/2011
Age : 45
Location : Cheras

Back to top Go down

Re: Urban Legend - Makhluk Aneh Makan Orang di Karak Highway

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum