Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Laman Mewangi - Scented Garden

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 4:33 am

yang baru nak berbunga la senior...tak ikut skrip betul la dia ni..

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 4:50 am

bang mochi.. sebenor nyer kan.. wa tak nampak pun mana pokok yg junior tu? yup.. yg senior tu mmg ado coz dah berbunga.. tapi yg junior? pasu yg mana satu ni sebenor nyer? yg kaler belang2 kat sebelah itu tong ke? yg putih kat belakang sekali tu ke? tau pasu yg kaler coklat kilat yg dok sorang2 kat tepi tu?

yg kompem bukan kat pasu kecik kaler itam tu aaaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 5:16 am

pasu belang2 la..peratikan betul2..kan ada dua pacak berasingan, so dua pohon lelainla..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 5:31 am

ic ic.. itu pokok udah brp thn umur dia bang? cam pokok wa ni umur dia wa suspek dah dekat 2 thn.. setahun kat tgn wa.. & masa wa dapat tu pun wa rasa paling kureng dia dah setahun

blum matang lagik kot?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 5:55 am

lupa nak bagitau.. pokok akar dani wa ni pun asalnyer susah gak nak bebunga.. tapi masa tu masih dlm polibeg.. lepas dia 1/2 mati kena tggal dekat 2 mggu tu wa buat ops kasik pindah ke pasu busat.. masa ni daun2 dia mmg dah 1/2 gugur.. cabang ranting pun ada yg dah mati.. tu belum masuk kene serang ngan ulat bulu.. wa amik direct action & kasik spray bygone.. sib baik pokok tak ikut ulat bulu tu padam sekali

alhamdulillah.. lepas wa pindahkan ke pasu busat tu.. pelan2 kayuh pucuk daun dia mula berputik.. dan dlm sebulan ni dia slow2 keluor putik bunga & mggu lepas alhamdulillah.. full bloom

bang mochi dah try letak baja tuk galak kan bunga ke?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 6:20 am

tak sampai setahun lagi dalam tangan..yang senior pun serupa..lama2 baru cantik..cuma wa nak buat menjalar tak jadi2 lagi..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 6:32 am

kalu nak buat menjalar tu wa sarankan pindah ke pasu busat skit.. pastu buatkan something tuk dia menjalar.. ni bukan takat pacak kayu kat pasu dia.. tapi buat ler something cam ni..



atau ini



atau pung cam ni..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 6:51 am

fasal aku tengok orang buat kat tiang da..takpa sikalang wa tara masa mau kasi train..nanti2 wa training dia la...


--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 7:12 am

ic ic.. wa lagi prefer kalu dia menjalar n spread out dari pusing2 kat tiang saja

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 9:26 am

saja gatal cek...ni namanya mayang sari nampak menarik tapi khabarnya susah nak dapat..so mat kebun boleh tulun?






--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 10:40 am


mayang sari? aper yg susah nak carik bang.? wa biasa jumpa ni.. pernah nampak kat hiway PLUS.. rasanyer kat Cheras tau Bandar Tasek Selatan lagi senang nak jumpa








sat aaaa.. wa carik kan contact tu















larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 10:49 am

cess tapi wa heran apsal dia (Cestrum nocturnum) kena panggil sundal malam gak...sundal malam bukan ini ka (Polianthes tuberosa)?







--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 10:54 am

mumuchi wrote:cess tapi wa heran apsal dia (Cestrum nocturnum) kena panggil sundal malam gak...sundal malam bukan ini ka (Polianthes tuberosa)?




ntah ler.. tapi gambo atas tu mmg ler ruper bunga sundal malam yg wa kenal

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Faceman on Wed Jul 24, 2013 8:04 pm

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:cess tapi wa heran apsal dia (Cestrum nocturnum) kena panggil sundal malam gak...sundal malam bukan ini ka (Polianthes tuberosa)?




ntah ler.. tapi gambo atas tu mmg ler ruper bunga sundal malam yg wa kenal


apa yg best tanam pokok sundal malam ni???

Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 25, 2013 12:55 am

Awat takut ada menda mai ka ;-) ?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Thu Jul 25, 2013 2:40 am

Faceman wrote:
marc_zman wrote:
mumuchi wrote:cess tapi wa heran apsal dia (Cestrum nocturnum) kena panggil sundal malam gak...sundal malam bukan ini ka (Polianthes tuberosa)?
ntah ler.. tapi gambo atas tu mmg ler ruper bunga sundal malam yg wa kenal
apa yg best tanam pokok sundal malam ni???

bau dia wangi woooo...

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Thu Jul 25, 2013 2:43 am

mumuchi wrote:Awat takut ada menda mai ka ;-) ?

kalu wa kata mmg ada org yg tanam pokok ni - & juga pokok kesidang - as a security measures camna? caya x? dek kerana orang2 kita - org melayu khasnya & malaysia amnya - dok associatekan bau-bauan wangi di kala senja tau malam dgn benda2 mistik.. maka security measures menggunakan pokok ni ada kesan nyer woooo

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 25, 2013 4:09 am

tau pun...

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Faceman on Thu Jul 25, 2013 6:03 am

oooo patut lerr ada yg kata "meremang bulu roma bau sundal malam" , sundal malam dgn kesidang yg mana senang jaga n senang berbunga??

Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 25, 2013 6:31 am

wa pernah try tanam kesidang..tak hidup tapi mungkin fasal potongan pokok orang bukan dari nursery..cuma kesidang ni pokok menjalar jadi kalau biar besar heh heh heh!


--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Thu Jul 25, 2013 7:09 am

Faceman wrote:oooo patut lerr ada yg kata "meremang bulu roma bau sundal malam"  , sundal malam dgn kesidang yg mana senang jaga n senang berbunga??

mana senang jaga? ntah.. xleh compare coz wa cuma ada kesidang shj.. kalu ikut pengalaman setahun jaga spesis ni wa kan kata kesidang ni senang skit nak jaga.. kenapa? coz wa pernah tggalkan dia dekat 2 mggu.. ni mmg harap elemen semula jadi tuk 'siram' dia @ hujan.. & wa perhatikan si kesidang ni steady ajer.. daun ada yg layu skit. tapi.. still idup subur

tang berbunga.. seingat wa kalu ikut buku kesidang bebunga all year round.. cuma mungkin kerana wa tak sediakan tempat khas tuk dia menjalar n membusat, so bunga dia ada off skrg.. last time dia bebunga dlm akhir thun lepas sampai 3, 4 bln gak kalu wa x silap.. bau dia.. subhanallah.. harum yaaa amat.. sampai2 kat pagar umah jer dah leh bau

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Faceman on Thu Jul 25, 2013 7:23 am

thanks aa for explanation,, i think my house mmg sesuai tanam pokok kesidang ni,,,, mau kasi lgi creepy

Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 25, 2013 8:40 am

hahaha faceman rumah besor ek?

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Faceman on Thu Jul 25, 2013 10:21 am

tak de la beso mana ,,, area kampung




Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 25, 2013 10:30 am

pergh ok tu..tanamla akar dani sekali..kasi berwarna-warni sikit, idakla putih semedang..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:





mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Faceman on Thu Jul 25, 2013 5:09 pm







ingat mau tanam pokok kesidang kat umah ayah biar menjalar kat bangsal,,, hopefully berimbun hahahah kasi creepy kaw kaw

Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Sponsored content Today at 5:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum