Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Laman Mewangi - Scented Garden

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Fri Mar 15, 2013 5:34 am

pokok kesidang @ kerak nasi.. search dlm internet baru wa tau yg pokok ni dikenali jugak dgn nama tikar seladang ngan tikam seladang di sesetengah tempat. betoi ka idak? wallahu'alam..

boss venez.. pokok ni laaa dulu masa open house raya kat umah mochi yg wa offer nak kasik boss tu.. mmg dia leh membusat sampai bermeter2 tinggi.. tapi.. dek wa tak tanam dlm tanah & bior dlm polybeg so dia ada terbantut sat.. tapi bau bunga dia.. masha-Allah.. mmg wangi weh..












--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Fri Mar 15, 2013 5:38 am

venez boleh la..kasi merayap kat pergola dia tu..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by venez on Fri Mar 15, 2013 5:39 am

woooo, mcm menarik... Smile

--------------------my siggy below--------------------




avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Fri Mar 15, 2013 5:51 am

mumuchi wrote:venez boleh la..kasi merayap kat pergola dia tu..

bang mochi.. kat kanan tu pokok akar dani @ rangoon creeper.. kira sepupu sepapat ngan pokok yg kat umah abang laaa.. aritu dia dah berbunga.. tak lama pun.. kejap jer coz cuaca panas sgt kot.. wa ada perasan yg pokok akar dani ni ada skit kureng lasak banding pokok kesidang tu.. bln ni wa dah 2 kali outstation.. bila pokok akar dani tu x bersiram 2, 3 hari jer, mula laaa daun dia tukor kaler n nampak lesu jer


--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Fri Mar 15, 2013 6:04 am

Yup akar dani ni tak commando..tapi siram balik ok aja...kalau biar merayah dah jadi semak baru ok kalau kat rumah2 orang lain..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by tupai tanah on Wed Mar 20, 2013 4:59 am

Very Happy memang sedap bau kesidang ni, bunga sundal malam tak tanam ke... bau ni lagi sedap yang kembang malam je.....

tupai tanah
Private
Private

Malaysia
Posts : 36
Reputation : 6
Join date : 24/04/2012
Age : 55
Location : segamat johor

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Mar 20, 2013 5:16 am

mana nak cari benih sundal malam bro..susah mau jumpa weh.

Kat rumah orkid merpati dari Pangkor dah berbunga balik tapi sepupu-sepapat dia dari Pahang dan KL tak jadi lagi. Ada lak yang mati Crying or Very sad









Sekarang tengah musim berbunga fasal melur, kemunting dan jasmine pun tengah lebat berbunga.

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Mar 20, 2013 5:43 am

tupai tanah wrote: Very Happy memang sedap bau kesidang ni, bunga sundal malam tak tanam ke... bau ni lagi sedap yang kembang malam je.....

bunga kesidang ni bau dia macam bau daun pandan tapi ada sikit kuat.. tapi ada jugak orang kata bau dia macam bau kerak nasik.. mungkin sebab tu kot nama lain dia Pokok Kerak Nasi.. wallahu'alam

tang bunga sundal malam tu.. Kawan berkesempatan tengok pokok bunga ni 2, 3 kali jer.. masa jumpa jambangan kat lobi carcosa seri negara tu laaa yg bau dia bebetoi kuat.. kena plak ngan bangunan tu so mmg meremang bulu roma woooo.. Laughing Laughing Laughing.. nak mintak Kawan tanam? mintak maap ler tuan.. ekekekekeee

yg lain tgk masa bunga dia masih baru putik atau kuncup.. so tarak dpt bau sgt

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 10, 2013 5:11 am

Pokok-pokok yang sesuai untuk sapa yang nak try buat Laman Mewangi ni





enlarge kalau nak baca.

PS..baru perasan imageshack sudah delete ini link la Question Question Question


Last edited by mumuchi on Wed Jul 17, 2013 9:12 am; edited 2 times in total

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 10, 2013 5:20 am

Bunga-bunga yang ada di taman sekarang ni.


melati cina

akar dani/rangoon creeper

kenanga/ylang-ylang

kemuning

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by powerw00t on Thu Jul 11, 2013 5:35 am

aku takde le pulak tanak pokok2 bunga yg jenis wangi ni. Tapi melati dengan kenanga ada le tanam kat seberang pagar rumah jiran, yg kenanga tu bila time dia sampai mmg semerbak sampai ke rumah aku.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Thu Jul 11, 2013 6:30 am

kenanga tak silap aku ada dua jenis sekarang..kenanga tut(bunga kecil) dan kenanga kampung..kenanga kampung memang kalau dia mari satu kampung leh bau..tu orang dulu2 takut mau simpan...kenanga tut ni kurang bau...aku cari kenanga kampung susah nak jumpa dah..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by alphawolf on Sun Jul 14, 2013 10:19 am

Ko punya tajuk tu somehow mengingatkan aku kat satu buku tu...kakakaka

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 17, 2013 8:20 am

my akar dani is berbungaing.. alhamdulillah.. setelah dekat 2 mggu kena tggal aritu & dah tggal nyawa2 ikan dek cuaca panas bahang berjerebu, alhamdulillah.. ruper nyer dia nyawa2 ikan keli.. shukran shukran








--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 17, 2013 8:26 am

kalu pokok yg satu ni plak lain citer nyer.. ila wa dah clearkan pagar dpn tu dari pokok merayap yg lain.. alhamdulillah pokok ni dpt idup subur & lebat berbunga..












tapi.. jeng jeng jeng

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 17, 2013 8:36 am

ado laaa pulak tangan2 tak ghaib.. wa tak kisah kalu dia nak amik skit.. tapi.. budi bahasa tarak wooo.. dia nampak wa tgh siram bunga pun dia leh selamba jer petik.. mmg mmg betoi tarak paham bahasa.. coz wa cakap bahasa kebangsaan tapi dia just sengeh2 & balas balik dlm bahasa yg wa tak paham.. isk isk isk


--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Tue Jul 23, 2013 3:35 am

alhamdulillah.. alhamdulillah.. pokok akar dani wa berbunga dengan elok nyer.. huhuhuhuhuuu.. now let us wait itu pokok kesidang tuk recover dari 1/2 mati ari tu




--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Tue Jul 23, 2013 4:12 am

Aku punya Akar Dani rasa pelik pula. Aku ada dua pohon sekarang. Yang Senior dah lama berbunga dan penuh rimbun. Yang junior baru nak berbunga dan separuh aja rimbun berbunga, sedangkan time aku beli memang penuh rimbun berbunga :ostadmin: 

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Tue Jul 23, 2013 5:24 am


dia stress kot.. almaklum.. berubah tempat.. dari nurseri ke umahseri.. happend to fauna.. but dunno if could happen to flora also

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Tue Jul 23, 2013 5:35 am

aku beli kat amcorp mall da..dan lebih steng tahun rasanya hehehe!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Tue Jul 23, 2013 5:52 am


ooooo.. ic ic ic..



apa kata bang mochi bawak itu pokok akar dani jr pi jalan2 kat shopping mall.. kasik dia lepas rindu pada persekitaran camtu.. wa rasa lepas tu berkemungkinan busat dia akan ok.. ekekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Tue Jul 23, 2013 6:11 am

cett!

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Tue Jul 23, 2013 1:59 pm

Hah ini gambor2 junior versus senior. Si senior siap nak berbunga lagi tu.




--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by marc_zman on Wed Jul 24, 2013 2:43 am


emmm.. susah mau cakap apa masalah problem itu pokok bunga.. paling parah pun itu pokok baka jantan Razz  sebab itu tarak mau bunga2 juga



errr.. mana satu yg senior mana yg junior.??? ekekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by mumuchi on Wed Jul 24, 2013 4:33 am

yang baru nak berbunga la senior...tak ikut skrip betul la dia ni..

--------------------my siggy below--------------------






Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:




avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Laman Mewangi - Scented Garden

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum