Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171899 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang Bunker Pak Jabit V42

Page 31 of 33 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by Akmal3110 on Fri Jul 05, 2013 10:59 am

powerw00t wrote:
mumuchi wrote:36 bulan start mintak...lepas tu dapat surat reject...tahun depannya mintak lagi...dapat surat reject lagi..lepas tu apply lagi...baru dapat surat dalam perhatian kikiki!

 

pastu mintak, reject, mintak... reject, mintak dan reject..... lagi 6 bulan nak bersara baru le diluluskan hahah Very Happy 

Oiiiii jangan gituuu

Akmal3110
Colonel
Colonel

Posts : 2320
Join date : 14/10/2011

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by Akmal3110 on Fri Jul 05, 2013 11:06 am

marc_zman wrote:
mumuchi wrote:36 bulan start mintak...lepas tu dapat surat reject...tahun depannya mintak lagi...dapat surat reject lagi..lepas tu apply lagi...baru dapat surat dalam perhatian kikiki!

 

sekali lepas setahun permohonan tukor balik semenanjung dlm perhatian.. masa tu laaa pulak si akmal ni hati ada jatuh tangkap cintan sama worang sana.. by da time surat tukor keluor, member lagi 2, 3 bulan nak salam tangan jurunikah.. cinta hati pulak keje ngan state nyer agency.. perghhhhhhh

ekekekekeeee.. saja psycho Twisted Evil 

Hahahaha jangannn

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by powerw00t on Sat Jul 06, 2013 2:28 am

salam.... salam

dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.

10hb awal ramadan, melaka coti ya.

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by bijan on Sat Jul 06, 2013 9:28 am

powerw00t wrote:salam.... salam

dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.

10hb awal ramadan, melaka coti ya.

kau puasa ke bang ???  

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by powerw00t on Sat Jul 06, 2013 12:07 pm

bijan wrote:
powerw00t wrote:salam.... salam

dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.

10hb awal ramadan, melaka coti ya.

kau puasa ke bang ???  

err... ko ingat aku macam ko ke tak puasa tiap2 tahun, makan nyuruk2 cheh!

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by Akmal3110 on Sat Jul 06, 2013 2:27 pm

Wa bawak bekal serunding sekilo dari pekan rabu hehehehe. Taktau brapa lama nak tahan tuh huhuhu

Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by bijan on Sat Jul 06, 2013 3:48 pm

powerw00t wrote:
bijan wrote:
powerw00t wrote:salam.... salam

dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.

10hb awal ramadan, melaka coti ya.

kau puasa ke bang ???  

err... ko ingat aku macam ko ke tak puasa tiap2 tahun, makan nyuruk2 cheh!

asal pagi jek kau ajak aku pergi beli nasi gunting... haishhh takmo de aku terbabit skali

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by mumuchi on Sat Jul 06, 2013 4:19 pm

Akmal3110 wrote:Wa bawak bekal serunding sekilo dari pekan rabu hehehehe. Taktau brapa lama nak tahan tuh huhuhu

Tukau penghantaran pasar tani semenanjung ngan tamu bisa diatur! Heh jeh heh!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by powerw00t on Sun Jul 07, 2013 1:29 am

bijan wrote:
powerw00t wrote:
bijan wrote:
powerw00t wrote:salam.... salam

dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.

10hb awal ramadan, melaka coti ya.

kau puasa ke bang ???  

err... ko ingat aku macam ko ke tak puasa tiap2 tahun, makan nyuruk2 cheh!

asal pagi jek kau ajak aku pergi beli nasi gunting... haishhh takmo de aku terbabit skali

bulan puasa lagi dah buat fitnah Evil or Very Mad 

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by marc_zman on Sun Jul 07, 2013 5:04 am

mumuchi wrote:
Akmal3110 wrote:Wa bawak bekal serunding sekilo dari pekan rabu hehehehe. Taktau brapa lama nak tahan tuh huhuhu

Tukau penghantaran pasar tani semenanjung ngan tamu bisa diatur! Heh jeh heh!

serunding tukor ngan parang sarawak?

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by marc_zman on Sun Jul 07, 2013 5:05 am

powerw00t wrote:
bijan wrote:
powerw00t wrote:
bijan wrote:
powerw00t wrote:salam.... salam
dah menghampiri ramadan yg mulia, hanya beberapa hari aja lagi. Ni pong kat kampung tengah sibuk2 kenduri kendara. Jap lagi ada gutung ruyung membersihan surau, kena prepare utk orang ramai berterawih minggu depan nanti.
10hb awal ramadan, melaka coti ya.
kau puasa ke bang ???  
err... ko ingat aku macam ko ke tak puasa tiap2 tahun, makan nyuruk2 cheh!
asal pagi jek kau ajak aku pergi beli nasi gunting... haishhh takmo de aku terbabit skali
bulan puasa lagi dah buat fitnah Evil or Very Mad 

yaaaaa.. tuuuu dia haaaa.. jejak kasih online dua worang happy couple dari melaka

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by syafiqhan on Sun Jul 07, 2013 9:40 am

assalamualaikum mymilions! lama da xlogin masuk...  

syafiqhan
Staff Sargent
Staff Sargent

Malaysia
Mymil
Posts : 322
Reputation : 46
Join date : 12/09/2011
Age : 25
Location : 3.190575, 101.734019

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by superhornet on Mon Jul 08, 2013 3:31 am

Assalamualaikum selamat pagi dan salam satu malaysia wahai ahli mymil semoga kalian sihat waalafiat dan dirahmati oleh yg maha esa dalam apa jua tugasan harian yang kalian lakukan .. Buat Boss Venez teman ucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke eerrr yg keberapa bosss hehehehe ... semoga berjaya dalam kerjaya dan juga semoga Allah S.W.T merahmati seluruh ahli keluarga, aminnnn

superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by mumuchi on Mon Jul 08, 2013 4:30 am

oooh umur ven 84 kikikiki!

Mualaikum salam semua

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by venez on Mon Jul 08, 2013 4:38 am

superhornet wrote:Assalamualaikum selamat pagi dan salam satu malaysia wahai ahli mymil semoga kalian sihat waalafiat dan dirahmati oleh yg maha esa dalam apa jua tugasan harian yang kalian lakukan .. Buat Boss Venez teman ucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke eerrr yg keberapa bosss hehehehe ... semoga berjaya dalam kerjaya dan juga semoga Allah S.W.T merahmati seluruh ahli keluarga, aminnnn

salam, amin... terima kasih atas ucapan...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by superhornet on Mon Jul 08, 2013 5:08 am

mumuchi wrote:oooh umur ven 84 kikikiki!

Mualaikum salam semua

Wuusshhh jgn di sebut heheheeh ...

superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by innocentti on Mon Jul 08, 2013 7:12 am

salam semua. happy bday cip!

psst psst sapa ada link bidio al-hijrah vat 69?

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by JaynooL612 on Mon Jul 08, 2013 7:58 am

venez wrote:
superhornet wrote:Assalamualaikum selamat pagi dan salam satu malaysia wahai ahli mymil semoga kalian sihat waalafiat dan dirahmati oleh yg maha esa dalam apa jua tugasan harian yang kalian lakukan .. Buat Boss Venez teman ucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke eerrr yg keberapa bosss hehehehe ... semoga berjaya dalam kerjaya dan juga semoga Allah S.W.T merahmati seluruh ahli keluarga, aminnnn

salam, amin... terima kasih atas ucapan...

selamat ulangtahun kelahiran ke ** tuan Ven.  

JaynooL612
Private
Private

Germany
Posts : 32
Reputation : 4
Join date : 02/07/2013
Age : 16
Location : Cyberjaya

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by harleena on Mon Jul 08, 2013 8:08 am

salam semua warga mymil

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]

harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by harleena on Mon Jul 08, 2013 8:11 am

I need help.. ada sapa2 boleh bagi suggestion kalau nak surf internet kat hp, nak ambik line apa yg ok? Umobile ke, maxis ke, celcom ke, digi ke?

Lagi satu, nak ambik pakej utk tv ngan phone. mana yang ok? ada kawan suruh ambik maxis, ada lak yang kata unifi bagus... Suggestion???
thanking in advance.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]

harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by marc_zman on Mon Jul 08, 2013 8:13 am

kalu ikut pengalaman boss ven sama bang muchi.. pendek citer kalu tuk line internet umah tu.. amik unifi ajer laaa akak

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by harleena on Mon Jul 08, 2013 8:22 am

marc_zman wrote:kalu ikut pengalaman boss ven sama bang muchi.. pendek citer kalu tuk line internet umah tu.. amik unifi ajer laaa akak

pro and con unifi ngan maxis ada tak? hehehehe

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]

harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by JaynooL612 on Mon Jul 08, 2013 8:31 am

harleena wrote:
marc_zman wrote:kalu ikut pengalaman boss ven sama bang muchi.. pendek citer kalu tuk line internet umah tu.. amik unifi ajer laaa akak

pro and con unifi ngan maxis ada tak? hehehehe

salam tuan / puan sekalian.

unifi - internet down - effect phone,IP Tv xley tgk.

Maxis - peak hour slow -

JaynooL612
Private
Private

Germany
Posts : 32
Reputation : 4
Join date : 02/07/2013
Age : 16
Location : Cyberjaya

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by venez on Mon Jul 08, 2013 8:36 am

JaynooL612 wrote:
venez wrote:
superhornet wrote:Assalamualaikum selamat pagi dan salam satu malaysia wahai ahli mymil semoga kalian sihat waalafiat dan dirahmati oleh yg maha esa dalam apa jua tugasan harian yang kalian lakukan .. Buat Boss Venez teman ucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke eerrr yg keberapa bosss hehehehe ... semoga berjaya dalam kerjaya dan juga semoga Allah S.W.T merahmati seluruh ahli keluarga, aminnnn

salam, amin... terima kasih atas ucapan...

selamat ulangtahun kelahiran ke ** tuan Ven.  

macih2... nah ambik rafale sebijik buat jalan2

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by JaynooL612 on Mon Jul 08, 2013 8:38 am

venez wrote:
JaynooL612 wrote:
venez wrote:
superhornet wrote:Assalamualaikum selamat pagi dan salam satu malaysia wahai ahli mymil semoga kalian sihat waalafiat dan dirahmati oleh yg maha esa dalam apa jua tugasan harian yang kalian lakukan .. Buat Boss Venez teman ucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke eerrr yg keberapa bosss hehehehe ... semoga berjaya dalam kerjaya dan juga semoga Allah S.W.T merahmati seluruh ahli keluarga, aminnnn

salam, amin... terima kasih atas ucapan...

selamat ulangtahun kelahiran ke ** tuan Ven.  

macih2... nah ambik rafale sebijik buat jalan2

  tq tuan. leh wat jln2 cari mkn. ahahaha

JaynooL612
Private
Private

Germany
Posts : 32
Reputation : 4
Join date : 02/07/2013
Age : 16
Location : Cyberjaya

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by venez on Mon Jul 08, 2013 8:38 am

mumuchi wrote:oooh umur ven 84 kikikiki!

Mualaikum salam semua

oit2...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V42

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 31 of 33 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum